Total Commander help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Viszonylag gyorsan megszoknám a TC-t? Azért érdekel ennyire, mert mondják, hogy sokkal könnyebb, gyorsabb a fájlokkal való munka (nekem ugye a Sajátgép csak erre kell), meg pl a másolás is stabilabb.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Pl. Portable Total Commander-t, nem telepítõst.
Van valamiféle baj a géppel? vagy lehet h begajdult a total komanderem?
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
azaz egyik tc-s ablakban ugye az egyik ftp, másikban a másik, és úgy áthúztam a cuccot csak, erre kiírta, hogy 1:150 accepted connection...
forrás: blabla
cél:blabla 2
és itt meg is állt, csak egy mégse gomb van...
elképzelhetõ, hogy dolgozik? 164megáról van szó, szóval szerintem az ftp-knek gyorsabbnak kellene lennie... már 10perce nem történik semmi 😊
Lefuttattam mindkettõt, de semmi... :S
Akkor marad majd az XP-reinstall... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Vannak amúgy olyan memóriatesztek is, amik bootCDként használhatóak, ITT a legjobb, olvasgass hozzá leírást, hogy tudjad, hogy kell használni ha nincs ilyenben rutinod.
De a memóriagond legjellemzõbb tünete a gyakori fagyás/kékhalál és nem írtad, hogy ilyesmi lenne szóval...
Esetleg regedit helyett írd be, hogy regedit.exe vagy regedt32 (i betû nélkül!).
Van a gépen valami jó vírusirtó meg ilyesmi?
Írd be Runba, hogy "SFC /SCANNOW" és várd végig.
Ha nem segít, akkor csinálj vírusirtást, malwarekeresést, ilyesmiket.
Ha az se segít, akkor formatcé... persze ha nem zavar a dolog és nehézkes lenne a reinstall akkor használhatod tovább, de gyanús, hogy valami nagyon nincs rendben.
Víruskeresésre használd EZT, mert ez a legagresszívabb vírusirtó, malverekre meg adverekre pedig EZT ajánlom, kétszer is kihúzott már a bajból.
A tesztre ezt írja ki futtatás helyett:
Én nem állítgattam semmit, SP2 a telepítõlemez, erre feltelepítettem az SP3-at, majd egy VistaInspiratot.
Ha beírom a futtatásba, hogy regedit, akkor nincs hibaüzenet, de újraindul az explorer... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Bár ha nincs sûrû kékhalálod akkor nem hinném, hogy memóriahiba. Nem véletlenül valami agyontweakelt windowsod van? Vagy akár attól is lehet, hogy Te tweakelgetted. A helytelen prefetch beállítás szokott ilyet okozni, csomó tweaker program 5-re teszi, pedig ha nem akarsz semmi galibát max 2re kéne (ilyenkor csak a boot fájlok prefetchelõdnek).
Nézz be ide a regeditben:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\PrefetchParameters
És ha az EnablePrefetcher nem 0 vagy 2, akkor lehet ebbõl baj, írd át 2-re, ha úgy se jó akkor 0-ra. Lehet, hogy a bootolási idõre is jó hatással lesz a dolog 😊 És töröld is ki a windows\prefetch mappa tartalmát.
Nem ígérem, hogy segít, de hátha....
Én még ilyet nem láttam...letöltöttem, mikor elindítanám a telepítõt, megint hibaüzenet... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Bátran tedd fel, semmiben sem rosszabb, mint a 6.03, én még semmi hibával nem találkoztam benne pedig már igen rég óta azt használom.
Az miért van, hogy ha elakarom indítani a TCM 6.03-at akkor az explorer leáll? Hiába teszem újra a programot, akkor is, sõt, még néha akkor is, ha a telepítõjét akarom elindítani.
Ezt a hibaüzenetet dobja ki:

CHELSEA FOOTBALL CLUB
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
konkrétan 1 újítása érdekelne
Fájl másolás egyszerre több célterületre, nem találom
Esetleg hasonló program ami ezt tudná, + hálózati meghajtókra is megadott hozzáférési azonosítóval és jelszóval
köszi
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Másolás/Törlés fül és itt játszadozz a beállításokkal. Tedd át puffer nélkülire (nagy fájl módszer) vagy állítgasd át a puffert a "forrás+cél nem azonos lemezen"-nél. Az alapértelmezett 32K, próbáld 16tal, 256tal, 512vel, 1, esetleg 2, max 4 megával. Többel nem érdemes.
Ha minden kötél szakad tedd a rádiójelet a "Másolás/beillesztés exploreren keresztül"höz és akkor a windowsos fájlkezelõ fogja intézni a másolást.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Ott Képernyõ és pipa az elsõhöz (Látszik a rejtett/system fájl)
FTP kapcsolódásnál,hogyan lehet beállítani több letöltést,ütemezésként,tehát ,hogy ha az egyik végzett,akkor automatikusan tölti a következõt?
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
Fákjúal!
Megpróbáltam feltölteni a joomlát ftp-vel a mindenkilapja.hu-ra és a gmail.com-ra, de egyikre sem sikerült. És, hogyan lehet akkor feltölteni az oldalra? Ha valaki leírná, hogy valamelyikre, hogyan lehet felrakni a joomlát az nagyon jó lenne. a mezõbe mit kell beírni akkor? Remélem tudtok segíteni.
Ez így !?
Nézdd meg ezt
A winrar-al már régen egybe lenne iso kiterjesztéssel és nem kéne ennyit vacakolni vele nem értem mi a jo benne <#fejvakaras>#fejvakaras>
Amugy köszi
Összerakás: Total Commander egyik oldalán a darabok 001 kijelõlése a másik oldalon ahová tegye.
Total Commander / Fájl / Fájlegyesítés !