Total Commander help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tud valaki ehhez egy egyszerü megoldást?
Hol tudom beállitani a fel és a letöltési sebességet? korlátpzni, illetve ha van rajta akkor feloldani.. Elõre is kösz:Szoki
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
Miért van az, hogy a totalCMD nem mutatja a Dokumentumokat?
Ugye: "Documents and Settings > Felhasználó név > és itt kellene lennie a Dokumentumoknak - de nincs, csak ha beállítom, hogy mutassa a rejtetteket is - viszont nem is rejtett.
Eddig mutatta, én nem piszkáltam vele semmit és akkor most nem mutatja...miért lehet ez?
Köszi!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
<#wink>#wink>
Mi a DB. kiterjesztések és milyen kiterjesztéssel teszi egybe ?
Hogy lehet Total Commanderrel összeilleszteni a feldarabolt fájlokat? Csak mert Fájl -> Fájlegyesítéssel megy, csak egy tök ismeretlen fálj lesz a végeredmény...
Jah és nem talál CRC-t...
(na ezt majdnem leírtam 1 hozzászólásba :-))
Valami jó kis fertõzés / kártevõ ...
Gondolom több partíciód van és amikor újra teszed az xp-t akkor 1 másik partícióról ismét megkapja az xp.
(ez csak 1 tipp)
lenne nekem egy érdekes problémám a TC-vel.. TC 7.04a-t használok de már más verziókkal is megesett az a probléma, h egyik percrõl a másikra, egyik napról a következõre a tc elkezdi a mappáimat meg a fájljaimat rejtettnek látni és sorba eltûnnek.. persze igazából ott vannak de ha nincs bepipálva a rejtett fájlok mutatása akkor nem látszanak, mikor meg bepipálom h mutassa, akkor meg kis piros felkiáltójellel rejtettként látja õket, mikor egyáltalán nincsenek rejtve.. és idõrõl idõre napról napra randomszerûen egyre több mappám és fájlom "tûnik el".. most már lassan ott tartok, h elindítom tc-t és majdnem minden mappa meg fájl pirosan virít a felkiáltójelektõl.. reinstall nem segít semmit.. egyszerûen nem tudok rájönni h mi a fenéért csinálja ezt pedíg már több éve használom a programot és eléggé ismerem..
ha valakinek van valami ötlete akkor írja le plz.. elõre is köszönöm a segítséget..
Fájl menü / Fájl egyesítés
De legtöbbször pl.: Winrar-ral lehet egyesíteni.
Ezt a Winrar-t pl. belehet állítani a Total commander-be és úgy egyszerûbb.
De ha megadod, hogy mi a kiterjesztése a daraboknak, akkor mondom, hogy mivel kell.
De egyszerû !
Jamaica a Jamaicaiaké.
Hol lehet a lekorlátozást feloldani a feltöltéshez? Csak 28-29 kb/s-al tölti fel a fájlokat...
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
http://images.netbag.hu/20080818/15412226239.jpg
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
laptopban a winchesterem: ST9160821AS (160 GB, 5400 RPM, SATA)
Amikor másolok vinyóról pendrive-ra TC-be akkor lassabban megy mintha sajátgép-be másolnék ott kb duplája a sebesség, estleg tudtok valami megoldást?
Filmek, AVI -kat kb. 100 Megás darabokba szedem le és Total Commanderbe 1 számú csomagba belépve mutatja a konkrét AVI-t, amit csak másolok a könyvtárba amit csinálok neki és szépen a winrar ami ugyebár a Total Commander-be be van állítva, szépen ...
Na ez eddig tökéletesen mûködött.
De mostanában nem a megadott könyvtárba "másolja" (kicsomagolja) hanem a könyvtár mellé !
Ez mér ???
Köszi !
a legegyszerûbb megoldás, ha regisztrálsz egy tárhelyen és oda töltöd fel a fájlokat. ezt te is eléred és õ is! a legjobb tárhely az extra.hu, 1GB tárhely, én is ezt használom
ha kérdésed van, irj!
nálam itt van a wcx_ftp.ini:
C:\Users\_____\AppData\Roaming\GHISLER\
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A kapcsolatot természetesen nem menti ugyhogy ha legközelebb használni akarom az ftp-t ismét be kell pötyögni az adatokat. A kiírt file nem létezik megnéztem ugy is hogy mutatja a rejtett fileokat, gondoltam megszüntetem az írásvédettséget de nem jött össze. xD Ha vki tudna segíteni azt megköszönném.
Ja és vista ultimate oprendszer van fent.
[]] Insert square bracket: close (cannot be combined with other commands inside the square bracket!)
Benne van a Help-jében...
Akkor csak ez volt a baj. Most már kiirja rendesen.
Thanks!
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Nálam a Total Commanderben minden mappa és fájlnév átnevezõdött.
Az ékezetek helyett krix-kraxot ír ki, és rövid neveket ir ki.
Ilyen mappa nevek: dokume~1, kpek~1, progra~1, downlo~1, stb....
A fájloknál is ugyanez van. Nálam ilyen még sose volt.
Letöröltem, majd újra raktam a Commandert, de ugyanaz maradt.
Mit tanácsoltok?
UI.: A sajátgépben minden maradt a régi.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM