426
kérdések a progival kapcsolatban
-
#306 Feltettem a Total Commander 2008-at. Nagyon tetszik, hogy sok minden bele van építve, tényleg jó. Viszont egy dolog nagyon zavar. Régi NC-s megszokás, hogy a ctrl+q -ra kiírta egy mappa méretét viszont ebbe elállították ezt a funkciót. Szóval a kérdésem az lenne, hogy nem tudja véletlenül valaki, hogy a billentyű kombinációk között milyen néven fut? -
saba30 #305 Megjelent a 7.50 beta 1 verzió
konkrétan 1 újítása érdekelne
Fájl másolás egyszerre több célterületre, nem találom
Esetleg hasonló program ami ezt tudná, + hálózati meghajtókra is megadott hozzáférési azonosítóval és jelszóval
köszi -
#304 az fent van, de ( lustaságból, meg ilyenek:D )csak ritkán használom, igaz mikor töröl akkor kiadósan.. -
Pio #303 Nincs mit. Amúgy érdemes erre a célra bevetni a CCleanert, gyors, kényelmes és óvatos, szóval 99,999% (ha nem állítgatod el, de magyar és elég egyértelműen leírja, hogy mi micsoda), hogy nem csinál bajt alapbeállításokon. Cserébe nem a legmaximalistább, de így is megdöbbentően sok szemétre tud ráakadni egy nem megfelelően karbantartott gépen. :) Nem csoda, hogy a legtöbbet letöltött program a filehippon. -
Pio #302 Beállítások/Általános beállítások...
Másolás/Törlés fül és itt játszadozz a beállításokkal. Tedd át puffer nélkülire (nagy fájl módszer) vagy állítgasd át a puffert a "forrás+cél nem azonos lemezen"-nél. Az alapértelmezett 32K, próbáld 16tal, 256tal, 512vel, 1, esetleg 2, max 4 megával. Többel nem érdemes.
Ha minden kötél szakad tedd a rádiójelet a "Másolás/beillesztés exploreren keresztül"höz és akkor a windowsos fájlkezelő fogja intézni a másolást. -
#301 uuuhh XD kössz eszembe nem jutott volna.. pedig szoktam néha ( fél évente XD ) törölni az IE tempet...:D:D kössz:D -
Pio #300 Beállítások/Általános beállítások...
Ott Képernyő és pipa az elsőhöz (Látszik a rejtett/system fájl) -
#299 Hali, az a gondom, hogy a vinyó 2 részer van osztva és az egyik az egyik mappában megvan az összes kisebb mappa csak ami kellene azt nem találom, de ha sajátgépből nyitom meg ott meg látszik bármit el is tudok indítani csak a t. commander nem látja azt az egy mappát. Mi lehet ennek az oka? Lehet állítani? Eddig még nem volt ilyen, és nem állítottam semmit amitől lehetne. Köszönöm a segítséget előre is:D -
#298 hogy lehet beállítani, hogy pendrive másolásnál is gyors legyen, 2mb/s -sel ír tc-ben a pendrivra, a windowsban pedig 15mb/s-sel -
n0rb #297 nincs meg vkinek a total commander power pack 1.8 as verzioja nagyon fontos lenne!! már napok ota keresem neten de nicns fönt sehol....:S:S -
#296 Hali!
FTP kapcsolódásnál,hogyan lehet beállítani több letöltést,ütemezésként,tehát ,hogy ha az egyik végzett,akkor automatikusan tölti a következőt?
-
Hay #295 Olvass vissza, nem is kell sokat -
#294 Hi!
Azt tudja valaki, hogy a TC melyik fileban tárolja az FTP beállításokat? -
Szoki333 #293 Hell! az OpenPass! nevű progival meg tudod nézni a jelszavaidat.. -
#292 Jó lenne ha lenne már 64bites. -
#291 Igen, csak nálam nem listázza is így ki mint nálad. Jah látom 7-est használod. Én 6-ost :) -
uiztu #290 Hellosztok!
Megpróbáltam feltölteni a joomlát ftp-vel a mindenkilapja.hu-ra és a gmail.com-ra, de egyikre sem sikerült. És, hogyan lehet akkor feltölteni az oldalra? Ha valaki leírná, hogy valamelyikre, hogyan lehet felrakni a joomlát az nagyon jó lenne. a mezőbe mit kell beírni akkor? Remélem tudtok segíteni. -
Zsolt01 #289
Ez így !? -
#288 Hogy tudok rámenni mondjuk "G" betűre egy hosszú fájlú listába? -
#287 Jah, én is! De azért jó lenne valami progi, amivel meg lehetne nézni a jelszavakat is. Most találtam is párat, de még egyik se az igazi, erre. Köszi! Cső! -
Hay #286 Remélem, yó lesz :-) -
#285 Köszi! -
Hay #284 http://www.pixeldesigners.hu/iroda/total-commander/hogyan-mentsuk-el-ftp-beallitasainkat-total-commanderben.html
Nézdd meg ezt -
#283 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Újra akarom telepíteni a windowst és a Total Commanderbe van egy halom ftp-s kapcsolatom és nem mindegyikhez tudom a jelszót. Hol tárolja a progi? Vagy mit csináljak, hogy ha majd újrarakom a rendszert, akkor működjenek az ftp-s eléréseim, mint most? Köszi előre is! Csákó! -
#282 na megoldottam sima winrarba.Nálam ennyi volt enek a proginak a rövid pályafutása, nem lopta be magát a szivembe.Csak flesleges köröket futatott velem és azt is rosszul csinálta. -
#281 még egy gondom egyesitette de valami out kiterjesztést adott neki de hogyan lesz nekem ebböl iso?
A winrar-al már régen egybe lenne iso kiterjesztéssel és nem kéne ennyit vacakolni vele nem értem mi a jo benne
-
#280 soha nem használtam ezt a progit és sztem nem is fogom akkor ez a gondja.Remélem többször nem kell ilyennel vacakolnom
Amugy köszi -
Zsolt01 #279 Hé! Total Commanderrel van darabólva !
Összerakás: Total Commander egyik oldalán a darabok 001 kijelőlése a másik oldalon ahová tegye.
Total Commander / Fájl / Fájlegyesítés ! -
#278 001-töl 087-ig ha az elsö 0-át átirom r-re ugy már felismeri a winrar,de azért ennyi fájlt ráadásul 2x nem fogok egyesével átnevezni. -
Zsolt01 #277 Most milyen kiterjesztésük van ? -
#276 Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet a kiterjesztést ugy átnevezni, hogy azok sorrendbe kövessék egymást,mert van egy fájlom ami 90db-ra van szétvágva de csak sorsámot adtak neki kiretjesztésne igy minden fájlt át kéne neveznem ugy hogy a rar felismerje és egyenként nem szeretném ezt megcsinálni vagy milyen modszerrel lehet kitömöriteni az ilyen fájlokat,mert probáltam, hogy elinditom az elsövel, de igy minden egyes résznél megkérdezi hogy hol van a következö darab és elérési utat meg kell adni neki még akkor is ha ugyan ott van.
Tud valaki ehhez egy egyszerü megoldást? -
Szoki333 #275 Helló!
Hol tudom beállitani a fel és a letöltési sebességet? korlátpzni, illetve ha van rajta akkor feloldani.. Előre is kösz:Szoki -
Darjue #274 Ha valaki elakadt valamiben, akkor ide nézzen be feltétlenül. http://www.pixeldesigners.hu -
#273 Hello!
Miért van az, hogy a totalCMD nem mutatja a Dokumentumokat?
Ugye: "Documents and Settings > Felhasználó név > és itt kellene lennie a Dokumentumoknak - de nincs, csak ha beállítom, hogy mutassa a rejtetteket is - viszont nem is rejtett.
Eddig mutatta, én nem piszkáltam vele semmit és akkor most nem mutatja...miért lehet ez?
Köszi! -
lac556 #272 totalcommander alaphelyzetbe ha ftp kapcsolatot létesítek használ tuzfalat? -
#271 nem :( -
#270 Hi
FTP beállításoknál meg lehet vhogy jeleníteni a jelszót, mert elfelejtettem?:) -
Zsolt01 #269 Jól gondoltam akkor, hogy nem a Total Commanderrel lett darabolva !
-
#268 Köszönöm a segítséget, de már megoldotta a WinRar... :D -
Zsolt01 #267 Mi ez konkrétan, mi akar lenni elvileg a végeredmény ?
Mi a DB. kiterjesztések és milyen kiterjesztéssel teszi egybe ?