Line of Sight: Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Jó játék lenne ez amúgy, de szerintem iszonyatosan nehéz realisticben.
Az ellenfelet abszolút nem látod csak azt veszed észre, hogy "valami" lelõtt.A következõ próbálkozásnál már talán kiszúrod az ellenfelet , de a pályán még hátra van további húsz ami kb. annyi halált is jelent.Valami hõlátóval talán könnyebb lenne, de így ez a "keresd a zöldben a zöldet" kissé lehetetlen.
Dynamic
Nekem simán jobb klikk(3 gombos egeren)
And5
line of sight iso from DC++

a.carkey
Atya gatya. Nem semmi ez a látás a Vietnaiaktól ... A Deadly Dozen elsõ része sem volt semmi, ez sem az. Hát nem egy Vietcong ... Multiban egy embert leszedtem, rögtön kettõnek írta be. Kicsit mintha gyermekbetegségei lennének, nem?

A medve nem játék.

Forrest Tomee
Ez a game eléggé besüllyedt :o(
Szerver? Nincs megoldás nem grafikus dedikáltra?

Gerry
Céges telefonom van, és arról nemigazán kéne SMS-t írni egy Loginért...

Gerry
Ja, RIP-eket én sem szedek le... De ISO-t meg nem lelem sehol!!!
A filmet én is láttam...

Gerry
Honnan szedted le? Vagy te is RIP-pel nyomod?

Na végre ma én is kipróbáltam! Szerintem nagyon hangulatos kis játék, bár már jöhetne hozzá egy peccs, mert néhány helyen elég bugos. Aki látta a Snipers címû filmet, az igazán tudja értékelni. Tök jó, hogy a képen is Tom Berenger látható! 😊

Ahogy a kis kínai mondaná: "Neekeem Teetszik!"
G. Joe
másfél ora és lent is van. Estére jol seggbe lölek benneteket ha lesz szerver is valahol..😛

http://deathfellows.hu/

G. Joe
asszem ezek utan letöltöm... 😛

http://deathfellows.hu/

InterSAS
de a RIP is jó!
Gerry
Valaki nem tud egy helyet, ahonnan az ISO-t le lehet tölteni, mert engem a RIP-ek nem igazán vonzanak...
Pls! Egy linket, esetleg egy mailt, a linkkel!
Köszi!

Gerry
Dobd el egy mail-ben pls. Érdekelne!

Tapi baze azon nem nyomulhatunk 32-en és nem megy éjjel nappal.
Taptarap
Nem kell hozzá konzol én az alapjátékból simán csinálok szervert azon szoktunk jáccani.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

SZUPER EZ A GAME!
Foleg multiban.
Mindenkeppen probaljatok ki.Inditanank szervert is ha lenne egy istenverte consolos szerver resze.

InterSAS
Hi, nem tudja vki, hogy honnan lehetne letölteni jól ezt a játékot? (RIP -ben!) Thx
Ez a játék full DD2 illetve annak a motorja.
Nem értem az embereket amikor a grafikát, hangokat és nem is tudom mit fikáznak. Én õszintén szólva ennél jobban kidolgozott erdõt nem is láttam(ha jól sejtem). Hangok? Nem jók?
Viszont valami nekem hiányzik... A game közben azért lehetnének bejátszások vagy éppen kicsit más feladatok mint a vonulás.
Ez barátaim nem szar game, uff.
Szerintem várj vele egy kicsit mert most levelezem velük.Megérdeklõdtem de sajna õk is ugyan ezt írták amit én neked.Elenben adtam nekik egy tanácsot és leírván benne, hogy a szerverek 90%-nak nincs 3d-je és nem a vga miatt hanem azért mert nincs rajta monitor ezért a dx-et levágja.Így kértem õket, hogy vagy készítsenek belõle egy dedikált szervert, vagy egy konzolalkalmazást hozzá.
Ez nem nagy munkával jár (egy napos) de a játék elterjedését nagyonnagy mértékben elõsegíti.Kiváncsi vagyok, hogy megoldják-e.
Úgy kritizálod ezt a játékot mintha kötelezõ lenne.Ha ez mind a hibái akkor valószínüleg, hogy sokat fogok ezzel játszani.Lássuk a többi játékot.Vegyük rögtön az év játékát; BF1942: Szép grafika nagyon jó játszhatóság és történet, netkod egy nagy nulla, sebezésrendszer egy nagy nulla, grfikai bug hegyek 2-3CD és alá egy erõmû. SoF2: szép grafika nagyon jó történet és játszhatóság, nagyon jó netkód nagyon jó sebzésrendszer, iszonytos grafikai és fizikai bugok 2CD. IGI2: Nagyon jó játék történet és játszhatóság valamint fizika,közepes grafika, netkod és sebzésrendszer egy nagy nulla 2CD.Vietkong demoról nem tudok neked sokat mondani mert gyorsan le is töröltem amikor lan alol nem jön ki a játék, valamint a zöld talajon és a zöld ég és a zöld fa és bokrok között nem lehet látni a zölden kifestett zöld ruhában szaladgáló embert 3CD-s lesz állítólag.
Nézzük a Line of Sight: Vietnam játék jellemzését.Szép grafika, jó játéktörténet és játszhatóság, nagyon realisztikus, a fegyverek hangján kívül nagyon jó hang, Tökéletes sebzésrendszer, tökéletes netkod, rengeteg választható játékmod.Vegyük bele a te kedvedért egy kis grafikai bugot amit én nem tapasztaltam de, hogy szegény játék ne legyen tökéletes amit egy kis csapat készített és mind ezt 580MB-ban, egy kis grafikai bug.Nos mielött megszolnál tudnod kell, hogy amelyik játékokat leírta felül azokkal a játékokkal megjelenésük napja óta játszom és a kedvenc játékaim közé sorolom.Ezzel arra akartam rávilágítani, hogy egy kis kölcségvetésü, kis csapattol és mind ezt 580mb-ban elkészített játék lazán felveszi a versenyt sõt akár az élmezõnyben minden részrehajlás nélkül mondhatom, hogy megállja a helyét.Én megmondom õszintén, ha szar lenne a játék akkor megmondanám.Ld: IGI2 fórum.Epekedve vártam és egy végleges szervert akartam csinálni belõle mert számomra az a játék az isten volt.Sajna a készítõk úgy hazavágták, hogy az év bukása lesz az a játék 😞
Sajnos a dedikált szervert õk úgy értelmezik, hogy bent vagy a játékban és nézheted ahogy a kliensek játszanak. 😞
ThunderMaX
Ehh, akkor rossz a szemed pedig van benne garfikai bug rendesen dögivel méghozzá nem is aprók mindjárt az elsõ küldinél amikor a völgy kettéválik ott lehasalsz és látni hogy egy-két fa a talaj felett lebeg meg a fûcsomók is eléggé illúzió romboló, na meg a robbanások grafikailag nagyon gyengék, hangok meg egyenesen pocsékak. Szal az ötlet jó de a kivitelezés az nem, a vietcongban ezt sokkal jobban oldották meg ezért viszi a pálmát az. Nem tom lehet hogy bennem van a hiba de akár hogy is próbálok többször a játéknak nekirugaszkodni de egyre rosszabb képet mutat, pedig a HL nem mai csirke és az is lekörözi ezt rendesen. Szóval egy + fél év fejlesztés még nem ártott volna neki. Így számomra nagyon felejthetõ kategória.
Illetve annak agyonpecselt változatát amiben a grafikai ködöt és a hülye szuperlátással felruházott AI-t kijavították...a második rész sokkal jobb mint az elsõ
Szerintem roszkor indítottad és rosz modot.
Én a multiját is teszteltem és a véleményem a következõ.
A mission based-bõl kell indítani szervert.Összetett játékmenet sok mappal.
Az összes többi vagy unalmas vagy ha multizok akkor nem botokkal akarok multizni de ha CTF-ezek akkor sajna csak 3map áll a rendelkezésre ami egy idõ után unalmassá válhat.
Én ebbõl indítottam egy 10-es szervert és nem telt bele 1perc és telelett.
Ezért mondtam, hogy ha lenne hozzá olyan dedikált szerver amihez nem kell 3d (consolos) akkor indítanák belõle egy izmos szervert 32fõvel.
Aszem lenne háború. 😊
http://wco.fw.hu

Alexease
Most meg neztem egy kicsitt jobban a jatekot, es szerintem osszesitve nagyon jo, tokeletes. Foleg ha ugy nezem, hogy nem egy nagy koltsegveteses, sokaig irt, agyon reklamozott jatekrol van szo.
- A jatekmenet nagyon jol el lett talalva, es eleg jol konfigolhato. Jok a kuldetesek, nem kell orakat szivni - unalomig, vagy addig, amig mar duhito - de meg is izgalmas, jatszhato.
- Az AI nem egy agytroszt, de a jatekmenethez szerintem tokeletesen megfelel. Eppen annyira "okos" - bujkal, bekerit stb. - hogy ne legyen egyhangu, ismetlodo a jatekmenet.
- A grafika is szerintem tokeletes, meg a mai hardcore viszonylatban is. Nincsenek extrem effektek, de nagyon szepek a texturak, jol megtervezett a palya, erdekes, hangulatos, latvanyos stb. Fix utvonalas, de eppen eleg szabadsagot ad, hogy elvezetesen vegig lehessen vinni egy-egy palyat. Nem tul szuk, igen szepen le lehet "terni" az utvonalrol, de nem is tulsagosan "free", hogy orakat keljen botorkalni, hogy tortenjen valami.

Meg csak a 3. palyan/kuldetesen vagyok, de eddig pozitiv. Es ami meg hatalmas elonye, hogy hibaval - grafikai, script, AI - meg nem talalkoztam, nem fagy, problamazik, es 1024x768-ban, full-max, antialiasing, es tokeletesen fut!! Ez ami ritkasag manapsag! Uj jatek, grafikailag, jatekelmenyileg szerintem nagyon jo, es kompromisszumok nelkul, tokeletesen jatszhato!

Nekem osszessegeben ez a jatek tobbet nyujtott, mint az utobi idoben megjelent nehany "technikai es grafikai csoda", melyben vagy a jatekmenet, vagy a hatalmas gepigeny miatt osszessegeben "csalodaskent" vegzodott a jatek sorsa.
a.carkey
Annyira nyomjátok, hogy fellelkesültem. Mondjatok már egy letöltési helyet. DCn a KOLI,MATRIX,SPEEDY,HYPER stb. 1 embernek van meg, akitol normalis sebesseggel lehet tolteni. PLEASE!

A medve nem játék.

Alexease
Jah, a hiba az volt, hogy mindig ugyan azt a palyat toltotte...
Alexease
Ilyet en is szivtam😊) Azt hittem eleg ha csak rakantintok es kijelolom a palyat amelyiket akarom, de nem😞 Mindig a legfelsot tolti be. Ki kell jelolni a palyat, utana a nyilakkal fel "tologatni" a lista tetejere.
Nem.Vannak világos mapok is.De ha belegondolsz akkor tudod, hogy a támadások nem nappal lettek végrehajtva.A készítõk így próbálták realisztikusabbá tenni a játékot.Alig látsz valamit és csak a torkolattüzet látod és a mozgó körvonalakat.Nem véletlen volt az USA legnagyobb "bukása" vietnámban.
Már késõ 😊
Mind1.Keressetek hozzá parancssort, hogy dedikálva 3dnélkül el tudjam indítani.Persze csak akkor ha akartok belõle Magyar jó szerveret.
ubi
kibaszott jó gééémm!!!!!!
Csacsi
Tudom,h goy egy kicsi klsõ, de most vagyok, de ha írsz emialt, azt biztos megkapom

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Forrest Tomee
Hajnalban kipobáltam a multit. Nem volt rossz :o)
Én a torkolattüzeket keresem és oda lövök. Persze gyakran késõn látom meg :oO

télleg jó lenne 😊

Nem akartam senkit megsérteni de tényleg nem tapasztaltam realistik modban azt amit ThunderMax mond.Tényleg valaki utánnanézhetne, hogy hogyan kell elindítani dedikált szerverként úgy, hogy ne legyen 3d (consolos dedikáltszerver).
Csinálhatnák egy 32fõs magyar szervert és szét tolhatnánk rajta az agyunkat 😊
Alexease
Most multiztam egyet. Jo nagy tomeg, hatalmas lovoldozesek, robbanasok, halalhorges miegymas... Fasza lenne, de en speciel, jo ha 2 embert leszedtem😞 Nem latom az ellent😞 Ha meg latok egy embert, nem vagyok biztos benne, hogy hova tartozik. Amire kiderul szitava lo😞(
ThunderMaX
Kifüstölted már a géppuska fészket?+ kimentetted a foglyokat? Mert ez az elsõ célpont, aztán a lezuhat helikopter, aztán a rescuezone.
Nekem is nagyon teccik!Velem soha nem volt ilyen amit ThunderMax mondott!Realisticben sem!Lifeforce:Egyutt nyomtuk tegnap v. tegnapelott én Tomi néven voltam emléxel?na mind1.Nekem nagyon teccik foleg multiban nagyon jo!Érdemes mindenkinek kiprobalni szerintem.csak ennyit akartam.

ThunderMaX
AMúgy meg az UT2003-at nem szeretem 😊) , ha már itt tartunk eléggé unom a csak gyilkolunk oszt kész játékokat nekem ezek a taktikázós és kevésbé taktikázós játékstílus jön be de EBBEN nem lehet semmit sem taktikázni mert lyan mintha a dzsungel helyén egy pusztaság lenne és 1km-rõl észrevesznek, meg pl. volt egy olyan is hogy gondoltam felülrõl elkapom õket szépen lassan de amint kúszva kidugtam a fejem(tehát a AL látókörébe kerültem holott nem is felém néztek egybõl hátfelfelé fordultak mintha hátul is lenne szemük és kész is a dolog. Szóval ez a game számomra felejtõs a Vietcong simán leveri mint a lepkét a bolhafing. 😄
ThunderMaX
Ti a max. realistic modban játszotok??? vagy az arcade-on és azért nem vesznek észre még két méterrõl , engem akkor is észrevesznek amikor kúszva megyek "hangtalanul" szóval látszik hogy nem sok köze van a tereptárgyaknak az AL-hoz olyan mintha nem is lenne.
Csacsi vagy?El tudlak valahol érni?Nagyon fontos!!!
Egyetértek.Bár ha belegondolsz igaza van a srácnak.UT2003 után elég irreálisnak tünhet, hogy a sniper egy lövéssel kinyir.Meg természetesen ha zörög a haraszt akkor ne csodálkozz ha kinyirnak. 😊
Én nagyon elégedett vagyok vele és nagyon bejön.Amúgy a single is nem nehéz csak lopakodni kell nem pedig eszetlenül szaladgálni és lövöldözni.
I.C.ram
Szerintem meg sokkal szebb mint a mostani nagy átlag game.
ThunderMaX
Hát ez egy fos!!!! Grafikailag még okés de a hangok az valami borzasztó na meg az AL egy cseppet sem csal ÁÁÁÁ DEHOGY 1Km-rõl észrevesznek ha lapulok és ezt nevezitek realistának na ne röhögtessetek. Meg ugye a nagy bozótban lapulva ki sem látok a sok "fû-tõl" és 1km-rõl lekapnak egy AK-val(csak nem vallhack-et használ az AL(mindenen átlát) 😊 ).
Nem nehéz csak a szemnek át kell álnia sárgakutató üzemmódra
A grafika szerintem is nagyon ott van.Nagyságrendekkel jobb mint az Igi 2-é!
A MOHAA-t nem közelíti meg ugyan,de nagyon jó!
A multi király,a singel...igen.Sajnos nagyon nehéz.Én easy fokoatban sem tudtam 5 percnél tovább életben maradni.....
Na ez a játék ugyanolyan jó mint a DD2😛acific Theater. Ugyanaz a kezelõfelület ugyanaz minden csak más kor és ahoz vonatkozó cuccok fegyverek+ helyszin
Nekem is bejön, de próbáljátok ki a DD2-t ez után, az is fog tetszeni nektek
Forrest Tomee
"És aki azt mondja, hogy rossz a grafika az idiota"

Remélem ez nem nekem szólt
Nem azt mondtam, hogy rossz csak valahogy a VC szebb. A fegyverek pedig igen is, nem 2003-as kivitelüek. A DoD még mindig veri fegyver kinézetben pedig a HL nem mai darab.
A netkódról nincs lökésem mert nem próbáltam a neten. Lesz szerver?