Line of Sight: Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a gamma megér egy sanszot.Igaz a single elég negéz de a multija az szerintem nagyon vadas.Érdekes módon egy kis csapat jobb netkódot produkáltak 1korongon mint a sokkal nagyobb játékkészítõk.És aki azt mondja, hogy rossz a grafika az idiota.Semmivel sem rosszabb mint az igi2 vagy a medal of honor.Az a baj, hogy aki azt mondja, hogy rossz a grafika az a mércét a most készülõ de majd 2004-2005-ben kijövõ játékok szintjére teszi.Ezeknek azt kívánom, hogy addig ne is tudjon játszani míg ezek a játékok kijönnek.
Hali,at tudnal nezni picit a MGS2 topicba plz?

Randal
Szerintem elmegy gamma. egy kicsit csalafinták mer a sárgák lent vannak az úton, csak egy-kettõ téved fel, de lekapnak rendesen. el lehet vele szórakozni

mintha a valóságban nem ez lett volna:-)
Nagyon ott a gamma:😊
Forrest Tomee
Hát anniyra nem jött be mint a Vietcong fog.
Kicsit a grafikán csiszolhattak volna. Meg elég gáz, hogy real modban kissárgák befexenek a fûbe és azonnal leszednek. Sok sikerélményem egyelõre nincs :o)

Mivan emberek nem tetszett senkinek?
hm
Tyler
kira a játék a geci cheaterekkel meg nem kell foglalkozni mert ha a mi szerverünkön nyomolunk ugy rugjuk picsán õket hogy szakadnak mint a frag granáttól.

\"building better worlds\"

Magyarul ne legyen grafikus felülete.
LooL nekem iszonyatosan bejön. én szeressem az efajta játékokat.
Ha szeretnétek belõle magyar szervert akkor tessék utánnanézni, hogy hogyan kell konzolosan elindítani a dedikált szervert.
a.carkey
Itt az igazság, nem odaát ...
😊

A medve nem játék.

Forrest Tomee
Vajon hova lesz több cheat ide vagy a CV-hez, mármint multiban. Ez is manapság már számít. Én pl. tegnap ezért számûztem a VC demót mert elegem van a sok kis gennyarcból.

a.carkey
Eddig nem voltam biztos benne, de most már BINGO!
Ha jó, nincs vele baj.

A medve nem játék.

a.carkey
http://www.us.infogrames.com/games/line_of_sight_vietnam_pc_action/

A medve nem játék.

a.carkey
Nem bizti, hogy dd2. Csak mintha grafikailag hasonló lenne ...

A medve nem játék.

Nézd azt hogy az N-Fusion ezt csinálta anno a Deadly Dozennel is...a náci hullám elõtt -vagyis RtCW és MoH:AA elõtt- adta ki alkotását, kicsit összekapkodva...szerintem most is ez a helyzet bár a DD2-t vették alapul abba meg alig volt zavaró bug, s már azokat is pecselték
Hmmm ez a Deadly Dozen 2 😛acific Theater Vietnámi köntösben??????????????????????
Mert akkor elég jó kis cucc....és akkor a zsungelábrázolás jeles, és a nehézség is garantált
Erre adjon valaki választ nekem
a.carkey
Pár kép (Az elõbb elbasztam a topicot ... Abszolút nem oda ment, ahova akartam, de ott majdf törlik):

Tehát: a Vietconggal szembeni versenyfutást az idõvel ez nyerte meg. Itt egy snipert alakítunk. A Vietcong is jön jövõ héten. Ott ugye egy kül. alakulat katonáját.
Szerintem - bár ez sem tûnik csúnyának -, a VC fog nyerni.
Így elsõre, ez olyan Deadly Dozenesnek tûnik ...

A medve nem játék.

Sephi
Nos remelem nem hiaba toltom vaz

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

van bene arcade és realistic mod. realistic modba egy lövés az ellen meg te is egy lövéstõl meg halsz ! nagyon kell kuszni mászni mert rögtön kiszurnak aztán annyi
Sephi
Van benne al;tihato nyelv? Azon belul hindu es nemet erdekelne...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Csacsi
Ez nem volt elég, még az is a játék elõnye szerintem, hogy csak egy cd 😄

Najó félre a tréfát. Szóval, ha lõnek rád és ha eltalálnak, akkor megremeg a karakter rendesen, tehát nem olyan könnyen lõsz vissza. Szerintem jó kis játék ez kevés reklámozással.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Kandurex
Gyerünk Csacsi%!!. Benned van minden remény a nagykérdésre "HÚZZAM VAGY NE HÚZZAM" 😄 Kritikát Csacsi, de gyorsan 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Csacsi
Kicsit elõbb alkotok véleményt, mert el kell mennem. Nekem bejön, leszámítva a hangokat, és a zenét, mert az nagyon rossz. Najó a grafika sem olyan hüdejó, de azért szódával elmegy. Viszont játékélmény, és nehézség szintjén ott van a toppon. Ez nem egy hétvége alatt végignyomom típusú játék, hanem annál sokkal nehezebb. Legalábbis, ha sebzést real-en hagyjuk. A másik, meg a jáék hangulata. Mész a dzsungelben, esik az esõ, és egyszercsak lõnek rád, de vajon ki, és honnan? Szóval az elsõ 10 lépés után már meghaltam úgy, hogy azt sem tudtam, hogy honnan lõttek. Szerintem jó kis játék, persz ezt mind kevesebb mint 10 perc után mondom, szóval tévedhetek is. Viszont az elsõ benyomásom mindenféleképp pozitív. Aki nem vár Unreal 2-es grafikát, viszont egy jóval nehezebb játékra vágyik, az nygudtan tölts....khm vegye meg.

Enniyt akartam, byez

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Most installálom, 20 perc múlva írok róla valamit.

FREAK
na akkor jó vagy nem jó?? a képek alapján semmi extra, tartalmilag mi a helyzet?

Riszpekk

Csacsi
Nem is aza lényeg, hogy ki koppintott, hanem az,hogy melyik játék a jobb.

Forrest Tomee
Ebben a hónapban jön ki a Vietcong is aminek a multi demóját már sokan nyomják a neten.
Már csak az a kérdés, hogy ki koppintott kirõl

Csacsi
Hát lehet, hogy pont ezért lesz olyan jó, mert nem volt semmi reklám. 😄

Nekem a nagyon bereklámozott unreal 2 nagyon nem tetszett, ugyanígy voltam a c&c generals-al is. Nagy reklám, semmi újjítás. Egyedül a splinter cell volt, ami kiemelkedett a többibQl. Viszont valós eseményeket feldolgozó fps nem nagyon várható a közeljövQben, és ezt az qrt nagyon kitölti.

majd mond mit tapasztaltal

Csacsi
EbbQl látszik, hogy nagyon sokat számít a marketing, mert szinte semmit nem lehetett hallani errQl a játékról, pedig a képek alapján jó kis cuccnak tqnik, és mégsem nyomja senki. Nha majd este kipróbálom, és véleményt alkotok.

Csacsi
http://www.n-fusion.com/vietnamscreenshots.html

nézz körül itt.

hol vannak kepek?

Csacsi
Valaki mondja már meg, hogy milyen? Mert a képek alapján jónak tünik. Infókat pls. Nekem most jön, megéri leszedni? Privát ftp sorry.

Sephi
Jah megjelent😊
Holnap regel ki is probalom mert jol nez ki a kepek alapjan!!!

Örm
Tudja valaki hogy mikor jelenik meg?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina