Line of Sight: Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit a grafikán csiszolhattak volna. Meg elég gáz, hogy real modban kissárgák befexenek a fûbe és azonnal leszednek. Sok sikerélményem egyelõre nincs :o)
\"building better worlds\"
Ha szeretnétek belõle magyar szervert akkor tessék utánnanézni, hogy hogyan kell konzolosan elindítani a dedikált szervert.

Mert akkor elég jó kis cucc....és akkor a zsungelábrázolás jeles, és a nehézség is garantált
Erre adjon valaki választ nekem
Tehát: a Vietconggal szembeni versenyfutást az idõvel ez nyerte meg. Itt egy snipert alakítunk. A Vietcong is jön jövõ héten. Ott ugye egy kül. alakulat katonáját.
Szerintem - bár ez sem tûnik csúnyának -, a VC fog nyerni.
Így elsõre, ez olyan Deadly Dozenesnek tûnik ...
A medve nem játék.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Najó félre a tréfát. Szóval, ha lõnek rád és ha eltalálnak, akkor megremeg a karakter rendesen, tehát nem olyan könnyen lõsz vissza. Szerintem jó kis játék ez kevés reklámozással.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Enniyt akartam, byez
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Már csak az a kérdés, hogy ki koppintott kirõl

Nekem a nagyon bereklámozott unreal 2 nagyon nem tetszett, ugyanígy voltam a c&c generals-al is. Nagy reklám, semmi újjítás. Egyedül a splinter cell volt, ami kiemelkedett a többibQl. Viszont valós eseményeket feldolgozó fps nem nagyon várható a közeljövQben, és ezt az qrt nagyon kitölti.
nézz körül itt.
Holnap regel ki is probalom mert jol nez ki a kepek alapjan!!!