Line of Sight: Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na mindegy, azért írhattok, mert néha ránézek.

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

szóval szerintem csak a bedobó ablakot kapcsold ki.. A Start menüre csak annyit tudok mondani, hogy tedd Automata eltûnésre, ha meg jáccottál visszakapcsolhatod... 
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Jöhetnének ide az uj pálya linkek,meg minden a játékkal kapcsolatos frissités!
Elöre is köszönve!

nem tudja vki hogy DirectX 9 -et honnan lehet letölteni úgy, hogy a letöltendõ telepítõ ne a netrõl keresse a fájlokat, hanem benne legyenek?
Megköszönném!
Byez
Mûxik! De nagyon nehéz...
És a cheat ~ gomobt nem tudom megnyomni, mert az AltGr+1 -el se, és a 0 -val sem jön be... HELP!
Nekem nem megy a game!
Kér vmi d3d9.dll -t!
Nincs meg vkinek?
Ha igen, akkor küldje el nekem a [email protected] címre azt!
Elõre is thx!!
Byez

Vki leirná a gépigényét a gammának,mert a VC-ot nemtom nyomni olyan erõs nekem.Lehet tört játékkal felmenni szerverre?Van HUN szerver?Geforce " videokártyám van 1000 proci.
Elõre is köszönöm a válaszokat!
A medve nem játék.
Hogyan lehet kiszedni a játékból a Mission Complete-ket?
kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban
szerintem jó móka a gém...
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Mondjuk én egy kis buggal már összefutottam. Néha beragad az emberem, talán egy fûcsomóba. Ritkán jön elõ, és eddig csak menetelés közben, nem akcióban, úgyhogy még nem haragszom rá. 😊
Amúgy ezért említettem, hogy budget. Némely teljes játékok sokkal alább teljesítenek, szóval ez egy becsületes munka.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Semmi hirveres, reklam, kis koltsegvetes, rovid fejlesztesi ido. Ezekhez kepest, nekem az ev meglepetese - eddig. Szerintem nagyon kulturaltan, latvanyosan, igenyesen van osszerakva, eddig hibaval nem talalkoztam, es a lenyeg, hogy irtozatosan gyorsan fut. (A jatek kozben mentettem a hangot, capture-oztem a videot - hogy filmet vagjak ossze belole - es tokeletesen ment.)
Reg volt olyan jatek, amit kompromisszumok nelkul tudtam futtatni, es atlagon felul nezet ki grafikailag.
Ha minden max-on van meg a köd be van kapcsolva, akkor szerintem a grafika sem gáz. Mozognak a füvek, meg minden.
Sztem jól megcsinálták.
Nem voltam Vietnámban a háború idején, de valami ilyesmi lehetett ha belegondoltok.
Lépésrõl lépésre kell elõrehladni állandó fedezékben.. Lehet hallani, ha észrevtettek mert elkezdenek makogni. Akkor nyomás fedezékbe és pilákolni, hogy kibe ereszd a tárat.
Öszintén bevallom, hogy az elsõ pályát vagy 5x kellett újrakezdenem. 😊
Szóval nem annyira egyszerû, de sztem bele lehet szokni, hogy mindenre figylej. Érdemes széllen menni, mert olyat is láttam, hogy egy rizsevõ sárga (már bocs. 😊) egy bokor mögött guggolt. Szóval ha az úton sétáltam volna igen "szép" meglepetés lett volna, hogy azt sem látom hol van.
Meg azt is nézzétek, hogy budget kategória. Ahhoz képest, sztem nagyon el van találva.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ez nem Quake, hogy szemtol-szembe raketakat eregessunk egymasba, vagy geppuskaval pumpaljuk egymasba az olmot, hogy ki birja tovabb😊.
Nekem csak pozitiv elmenyem volt😊 Szerintem meglepoen jo, a mai atlaghoz kepest (es nem csak a grafika).
megtámadtak páran. 1-2-t leszedtem, de hátam mögül elkezdett löni egy. Lassu rövid sorozatokkal. Én meg ettöl be voltam bénulva. Nem tudtam vissza löni, se semmit csinálni. mindig megállt egy kicsit, aztán mire löni tudtma ovlna ujra kezdte. Igy lazán leölt. Vagyis ha valaki elkezd löni rád, hulla vagy. Röhejes kicsit. LEgalábbis a játszhatóságot ugy 100%-ban elveszti ezzel. Kiváncsi lennék multiban milyen, de mivel nem lehez normalis szervert inditani, a készitök saját maguk temették el a játékukat. Pozitiv élménye volt valakinek vele? 😊
http://deathfellows.hu/