Line of Sight: Vietnam

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Folytatást kiván a nép aki kb max5 ember 😊))

Next PC upgrade: 2022

Mars
Hmmmm. Kezdem hülyének érezni magam: Tényleg csak egyedül írkálok ide? FUCK... Na mindegy, azért írhattok, mert néha ránézek.

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

Mars
Ja és ez nem rólad szólt BlackWolf.

Mars
Nem mai gyerek az biztos, de miért kell a legújabb játéknak a legjobbnak lennie? Egy hónap múlva, mikor visszaemlékezünk a ma legjobbjára, azt fogja mondani mindenki:"Mi az a sz@r? Nem is ismerem." Hát ez a baj a legtöbbekkel, hogy ma istenítenek egy játékot, holnap meg megy a többiekkel és lefikázza azt, amit két hete éjjel-nappal játszott. Útálom a divatgamereket. LOL és ennyi. Egyébként szia!

ez se egy mai harcos nem?

Mars
Nem hiszem el, hogy rajtam meg Greb-en kívül senkit nem érdekel ez a játék. Fákk

grebber
én megyek!! 😄

Mars
Csõ. Este valaki jön Vietezni?

grebber
oks megnézem most!

Mars
Elõször is próbáld meg, hogy a játék keresõje felenged-e. Elvileg igen, mert nekem is tört. Ha nem akkor küldök cr-t hozzá

grebber
Na hogy kell mit csinálni hogy tudjak multizni?

Mars
Akkor irjunk ide

InterSAS
nem kell kikapcsolni, mert tudom milyen a letöltés! szóval szerintem csak a bedobó ablakot kapcsold ki.. A Start menüre csak annyit tudok mondani, hogy tedd Automata eltûnésre, ha meg jáccottál visszakapcsolhatod...
Beagie
kapcsold ki a flashget-et

www.gtr-masters.hu

CarajoEsp
Menjetek fel az N-fusion-weblapjára (n-fusion.com) és ott a fórumnél van a New Maps Los alá.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Sziasztok!

Jöhetnének ide az uj pálya linkek,meg minden a játékkal kapcsolatos frissités!

Elöre is köszönve!

CarajoEsp
n-fuion-fórumon van egy csomó újdonság!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

DayWalker
InterSAS
Hello,
nem tudja vki hogy DirectX 9 -et honnan lehet letölteni úgy, hogy a letöltendõ telepítõ ne a netrõl keresse a fájlokat, hanem benne legyenek?
Megköszönném!
Byez
InterSAS
Köszi, köszi, köszi, köszi, köszi!!
Mûxik! De nagyon nehéz...
És a cheat ~ gomobt nem tudom megnyomni, mert az AltGr+1 -el se, és a 0 -val sem jön be... HELP!
Az az egy .dll nem fog rajta segiteni. Tedd fel az egész DirectX 9.0-t.

InterSAS
Najó, aki elküldi arra a címre, az kap egy virtuális puszit! 😊
InterSAS
Hi everybody,
Nekem nem megy a game!
Kér vmi d3d9.dll -t!
Nincs meg vkinek?
Ha igen, akkor küldje el nekem a [email protected] címre azt!
Elõre is thx!!
Byez
Köszönöm szépen,akkor lehuzom:-))

Szálemalejkum!

Vki leirná a gépigényét a gammának,mert a VC-ot nemtom nyomni olyan erõs nekem.Lehet tört játékkal felmenni szerverre?Van HUN szerver?Geforce " videokártyám van 1000 proci.

Elõre is köszönöm a válaszokat!

Alexease
Ja, es hogy tobb legyen, napi egy beirasnal...😊)
Alexease
En irtam hogy szebb😊) De az nem igazan szamit. A ket jatekot meg nem lehet osszehasonlitani, mert mas stilus. De nem is baj, mert igy mindenki megkapta a vietnamos jatekat.

a.carkey
Népszerû a game a Vietconghoz képest ... Egyszer vki írta, hogy ez szebb, mint a Vietcong. Ez tény, de ennyi. Azért nem semmi a "napi" max. 1 beírás ...

A medve nem játék.

Hogyan lehet kiszedni a játékból a Mission Complete-ket?

kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban

[negativ] Cirek
nálam pályafüggõ, hogy milyen a napszak...
szerintem jó móka a gém...

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Taptarap
Játékban beépitet keresõvel.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

[negativ] Cirek
én még sehogy... 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
Nekem bejön a gém...

ha elmondjátok hogy kell feltölteni, akkor igen
beraktam a gaméba a platoon film zenéjét😊) igy már fullon király a game😊))) van magyar server tudtok mondani cimet ??
M@TriX
akkor ebben egyet is értünk.
Mondjuk én egy kis buggal már összefutottam. Néha beragad az emberem, talán egy fûcsomóba. Ritkán jön elõ, és eddig csak menetelés közben, nem akcióban, úgyhogy még nem haragszom rá. 😊

Amúgy ezért említettem, hogy budget. Némely teljes játékok sokkal alább teljesítenek, szóval ez egy becsületes munka.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alexease
Na ez a lenyeg, hogy Budget kategoria!
Semmi hirveres, reklam, kis koltsegvetes, rovid fejlesztesi ido. Ezekhez kepest, nekem az ev meglepetese - eddig. Szerintem nagyon kulturaltan, latvanyosan, igenyesen van osszerakva, eddig hibaval nem talalkoztam, es a lenyeg, hogy irtozatosan gyorsan fut. (A jatek kozben mentettem a hangot, capture-oztem a videot - hogy filmet vagjak ossze belole - es tokeletesen ment.)
Reg volt olyan jatek, amit kompromisszumok nelkul tudtam futtatni, es atlagon felul nezet ki grafikailag.
M@TriX
Na én is összehoztam a gémet. Szertintem megvan a nagyon jó hangulata.
Ha minden max-on van meg a köd be van kapcsolva, akkor szerintem a grafika sem gáz. Mozognak a füvek, meg minden.
Sztem jól megcsinálták.
Nem voltam Vietnámban a háború idején, de valami ilyesmi lehetett ha belegondoltok.
Lépésrõl lépésre kell elõrehladni állandó fedezékben.. Lehet hallani, ha észrevtettek mert elkezdenek makogni. Akkor nyomás fedezékbe és pilákolni, hogy kibe ereszd a tárat.
Öszintén bevallom, hogy az elsõ pályát vagy 5x kellett újrakezdenem. 😊
Szóval nem annyira egyszerû, de sztem bele lehet szokni, hogy mindenre figylej. Érdemes széllen menni, mert olyat is láttam, hogy egy rizsevõ sárga (már bocs. 😊) egy bokor mögött guggolt. Szóval ha az úton sétáltam volna igen "szép" meglepetés lett volna, hogy azt sem látom hol van.
Meg azt is nézzétek, hogy budget kategória. Ahhoz képest, sztem nagyon el van találva.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

kapják be... félmunkát végeztek... remélem a vietcong jobb lesz
visszamentem😞 de semmisem történt😞
a 4. pályán mit kell csinálni ?? már mindenkit kinyirtam de a vietnámi picsa meg sehova sem akar menni 1helyben áll😞(( ti mit csináltatok ?
😊))

[DF]ricsik
felejtõs game...

G. Joe
Nem 😛

http://deathfellows.hu/

te minden játékot csak szidsz,nem?

Alexease
A lovestol "benul" meg. Szerintem korrekt. Ugyan igy, az ellenseg sem fog vissza lodozni, mikozben melbe lotted. Eloszor is elmozdulni kell es csak utana loni. Nekem, eddig ezzel nem volt gondom.
Ez nem Quake, hogy szemtol-szembe raketakat eregessunk egymasba, vagy geppuskaval pumpaljuk egymasba az olmot, hogy ki birja tovabb😊.

Nekem csak pozitiv elmenyem volt😊 Szerintem meglepoen jo, a mai atlaghoz kepest (es nem csak a grafika).
G. Joe
Egészen addig tetszett a játék amig az elsö küldetés vége felé elértem egy helikopterhez amit köben áltak rizsevõ népek puskával. 😊
megtámadtak páran. 1-2-t leszedtem, de hátam mögül elkezdett löni egy. Lassu rövid sorozatokkal. Én meg ettöl be voltam bénulva. Nem tudtam vissza löni, se semmit csinálni. mindig megállt egy kicsit, aztán mire löni tudtma ovlna ujra kezdte. Igy lazán leölt. Vagyis ha valaki elkezd löni rád, hulla vagy. Röhejes kicsit. LEgalábbis a játszhatóságot ugy 100%-ban elveszti ezzel. Kiváncsi lennék multiban milyen, de mivel nem lehez normalis szervert inditani, a készitök saját maguk temették el a játékukat. Pozitiv élménye volt valakinek vele? 😊

http://deathfellows.hu/

van magyar server ????????
Ferci
Legalábbis nálam ez volt a gond
Ferci
Gabye:Rakd fel a Dx9-et akkor menni fog
Oldal 1 / 5Következő →