ADSL speed up:))

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mycso
Az Axelero ADSL-t lakáson belül meg lehet osztani.
Amúgy 3500-at fizetek havonta<512/128>

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

[Walaki]D`Lair
hol van az az ADSL teszt?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Russ!an
én 9800Ft-ot HEHE 😄

ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B

Tikal

erõl van szó, nekem a chello annak idején rengetegszer állt le, és soha nem szoltak, ha betelfonáltam akkor azt mondták karbantartás, lol

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
nem basznak meg, lehet csinálni, én is kérdeztem a szerelõt, azt mondta nyugodtan 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ha Axelero ADSL Otthont akarok megosztani azért megb*sznak?

ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO

RangeR
és ez az 512kbit nem pontosan 64kB/s, nekem is kicsit gyorsabb, inkább olyan 67kB/s.

RangeR
Sokáig volt tvnetem, bele is õszültem. Most van 512kbit AdSL, igaz lassabb mint a tvnet volt, de ez a sebesség olyan tuti, hogy nyugodtan meg lehet benne bízni. A letöltés az akkor fog befejezõdni, amikor kell, ahogy ki lehet számolni,hacsak a server le nem áll ahonnan szedem. A kábelnél ez nem létezett, mert 24 órából kb 10 órát állt az egész, külföldre lassú volt mint atom.Itt olyan sem létezik, tökmindegy honnan töltök, a szomszédból vagy ÚjZélandról vagy Grönlandról. A stabilitásról pedig: 11 hónapja van ADSL, ebbõl eddig 1!!!! éjszaka nem ment, de az is valami globális gubanc volt, amit reggelre megcsináltak. A kábelem 11 hónap alatt gyakorlatilag megszámolhatatlan alkalommal ált le, úgy napi 40x, változó idõtartamra.

Törölt felhasználó
Szerintem érdemes ADSL-re váltanod, én van amikor 69Kb/s-al is töltök, de van amikor kábelt szerelnek, és csak 64-el megy.
Alapvetõen klassz cucc a DSL!
Az ADSL-rõl amúgy kinek mi a véleménye?Nekem most Chello van de most akarok ADSL-t mert nagyon kiborított ezzel a 15GB-os korláttal.Olyan lassú ez a 64Kbit/s.De ha rendesen 512Kbit/s akkor sem éri el ezt a sávszélességet.Ha töltök általában csak olyan 2-3KB/s körül szokott lenni.Amúgy sem jobb.Na tehát kinek mi a véleménye?

ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO

NeoMaN
TV-netnél sincs...

SoDI---
TV nettel 100-120 körül szokott jönni!
10ropiért...

És mennyi az forgalmi korlát? 😊
Mert ADSL-nél ilyen legalább nem van.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Nagy szar ez az egész, az axelero ADSL-tesztje írkálja itt a baromságokat 526kb meg ilyenek, de egy 1000k-ra, 400k-ra és egy 70k-ra korlátozott eléréi sebességû ftp-rõl is csak 60-65-k val tölt. NAGY XAR AZ EGÉSZ ADSL!!!

EHEHEHHE.
Oszd el 8-cal. Bit-byte, tudod

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Geeryy
ok

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

256kbyte túl kicsi adatmennyiség a teszteléshez, nem ad reális eredmény. Használd helyette a 2048kbyte-os tesztméretet.
Geeryy
ugyan azt a szamot hallgattam mint masik kepen 😄 lol

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Geeryy
Ujabb rekord az 512kbit es adsl-el!bocs a meretert.
3perce keszült

Tikal
csak tv net nem mindenhol van, mondhatni nem sok helyen 😊

Erre mondhatnám azt is hogy T3-al még gyorsabban jön....

Narancs
TV nettel 100-120 körül szokott jönni!
10ropiért...
El ne feletkezzünk arról, hogy kilóbit, vagy kilobyte a mértékegység!
:9

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Geeryy
512 csak nalunk (gyöngyös)ennyit adnak l 😊 ja es persze 12e forintért 😄

Tikal
mivel csak annyit bir, annyival tölt... 1000k-val hjogyan töltsön ha 65 a max?

egyébként ftp-rõl 65-67 körül szoktam tölteni

váltsál chellora , ott még az 50 is csoda lesz 😊

mycso
Nagy szar ez az egész, az axelero ADSL-tesztje írkálja itt a baromságokat 526kb meg ilyenek, de egy 1000k-ra, 400k-ra és egy 70k-ra korlátozott eléréi sebességû ftp-rõl is csak 60-65-k val tölt. NAGY XAR AZ EGÉSZ ADSL!!!

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

[Jakuza]
En is 10900 Ft-t

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Tikal
én 10900-et fizetek az 512-ért....

SoDI---
el se olvastam, ugyanazt gondoltuk 😊

SoDI---
Havi 10 K-ért nem fogsz 512K-t kapni.
Én legalábbis többet fizetek.

Havi 10k-ért nem fogsz 512-es netet kapni, azért 384-es netet kapsz amire elõ is fizettél. Anno 1 éve amikor fatáv bevezette az 512-es csomagot akkor minden 384-es usert átpakoltak ebbe a csomagba, de õk 12900-at fizettek régen és az után is ezért kaptak 512-et.
Bandee
Valaki lécci világosítson fel!

SoDI---
Neked miért gyorsabb?
Az milyen net?

SoDI---

Bandee
Na. Végig olvastam az eddigieket de vmi nem világos. Tavaly õsszel fizettem elõ 384/64-es -re 2évvel. Havi 10K. Nekem eddig semmi változás, de ha jól értem még márciusban feltolnak 512/128-ra. Na a kérdés az. Ezután magasabb havidíjam is lesz vagy micsoda? Mégis mi hogy mér és merre ? Vmi linket ahol van info? +köszönném 😊

Gondoltam idevágok már én is vmit
MODEM RULZ.. szerencsére már csak pár hét és itt a mikrós net, mert az eredetileg tervezett ADSL itt nem jött össze.. matáv

Huu bezzeg, mikor legutoljára nálad jártam, gépházakat nézni, akkor pöppet lassúbb volt..

Geeryy

bocs a meretert 😊

Tikal
dooh, akkor már csak azt nem értem hogy az ilyeneket mér nem rugják ki, és ha az opok is ilyen faszok akkor minek vannak?

Muertenel mar csak az opok nagyibb fakerek.
csak nem Muertetol toltottel?
Szerintem elkezdtél tölteni egy fake megosztott filet ami csupa nullából áll és a BCDC-nek van ez a tömörített letöltés képessége aminek a gyakorlatban semmi értelme egyedül az ilyen fake fileok lebuktatására jó megoldás.

Egyébként maga az ADSL maximum 8Mbps/800kbps down/up elérésére képes amibe nem fér bele az 1.3MB ebbõl is látszik hogy nem valós letöltésben volt részed.
Tikal
dooh, kilépett a kecseg, lehet észrevett 😄

Tikal
ftp-rõl elérem, 68-at is néha ha jol emlékszem.

512-es axelero 😄

SoDI---
milyen Axelero csomag???
mennyi fizetsz te havonta?

SoDI---
/me axelero

SoDI---
HOL?
67-et én sose érem el.
66.7 esetleg... 😊

Tikal
egyébként axelerom van, és nagyon jooo 😊

Tikal
csak ki ne égjen a modemem 😄

Tikal
srácok, káprázik a szemem vagy ilyen tényleg lehet? DC-rõl szedek egy ISO-t, T3-tol 1,3MB/s-el....

alig 2 perc alatt már le is jött 200 mega, most kezd lassulni, de ha eredti tempoval szedte volna akkor 8 percig tartott volna egy CD leszedése

Törölt felhasználó
Ez hülyeség, nekem 512 helyett 500-at ír ki, és, ha megmérem 67-et mér...
[Jakuza]
512/8bit=64k

A szolgaltatok rahagyassal dolgoznak, nem 512re hanem 540 korulire allitjak a kapcsolatokat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

SoDI---
Nem számolok sehogy.
Ezt látom.
FTP proggi ezt írja ki.
Max. Axelero kicsit túlteljesít nálam.

Mert 1024 helyett 1000-rel szamolsz. 512 / 8 = 64.

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?