625
tapasztalatok kinek mennyivel es milyen
-
CzKaresz22 #305 www.externet.hu
Online ügyfélszolgálat alatt van egy sebességmérés...
Az jó...
Szerintem... -
#304 Ez megbízhatóan mér ? -
#303 Itten. -
Pontius #302 Nekem össze-vissza adja az eredményeket :)
Elösször 246 utánna meg 1334 :)) -
#301 http://www.dcinfo.org/speed.html
ez reálisan mér???
próbáljátok lécci
nekem 768 at ma kötöttég be és most 1547:DD -
#300 ezt hol lehet? -
#299 az origo mindíg hülyeségeket ír ki ugyhogy nem foxalkodz véle!!! -
Zsoldos #298 Akinek 1024-es adsl-je van leirhatna, mekkora uploadot bir el a netje, amitol nem lassul be a down. Nekem ugy tunik kb 10-t. (az eddigi 8-hoz kepest nem fejlodott sokat..) -
#297 egész jo a memoria elérésed :D -
Pontius #296 Hoppá-Hoppá -
#295 nemcsak te -
GAAMMEER #294 Nekem Axelero ADSL OTTHON-om(512/128) van.Most olyan 120-130kval szoktam tölteni.COOL!
Puszi. -
Impi #293 Szia!
Nem bosszantásként írom, de ma reggeltől nálam emeltek!
Észre sem vettem, csak az volt gyanús, hogy néha feljebb szökött a
letöltés a megszokott 52-ről 60-ra.
Ezért ne edd az ideget :) -
#292 juj akkor az én 512 improvolt speedemel kispályásvadok???? -
Akuma #291 kiváncsi leszek hogyan fognak megküzködni ezzel a szerverek, amikor már mindenki ilyen sebességgel kéri le róla ugyanazt az adatot... -
#290 Tessék, úgytünik belelendült, ezzel már elégedett vagy? :))
[center] -
#289 Annyi, hogy a letöltést teszteltem meglepő módon, és nem a feltöltést...
Egyébként p2p esetén 150-210kbit/s között ugrál a feltöltés. -
#288 de a letöltést azt bemákolta :)) -
Zsoldos #287 de mi ez a lol upload? :) -
#286 MÁZLISTRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :PPP -
#285 Asztapaszta, erre azért nem gondoltam volna - tényleg megvan az 1.5Mbit!
[center] -
ZsirosKenyer #284 nekem ebben a pillanatban noveltek.. :P
nezegetem az nfs garage topikot szep lassan jonnek a kepek egyszercsak megindul durván.. KIX ASS!
kár hogy hétfőtől válto chello-ra..na nem baj ott meg gyorsabb lesz decembertol :P -
Grusi #283 Az folyton bebugzik :) Semmit nem ér. -
#282 Egy kicsit bebugozott a sebességmérő:)
-
#281 én is csak várok és várok, de nem annyira türelmesen -
tom12x #280 Nekem is ezt a 600valahány k-t írja ki letöltési sebességnek.
Érdekes, pedig a sávszélesség-emelés előtt elég megbízhatóan, max. pár % szórással mért.
www.adslbox.be:
letöltés: 5 Mbit/s (~600 kbyte/s)
feltöltés: 166 kbit/s (20 kbyte/s)
Datanet sebességmérője: letöltés: 850 kbit/s (106 kbyte/s)
nagy file átvitele ftp-vel:
letöltés: 1040 kbit/s (130 kbyte/s)
feltöltés: 178 kbit/s (22 kbyte/s)
(XXII. ker., Datanet 512 Home, és tegnap reggel(re) emelték a sávszélességet.)
-
Logitech #279 Your current download speed:
1003kbit/s
or
125kbyte/s
Your current upload speed:
157kbit/s
or
20kbyte/s
XV. kerület 512/128 Enternet ADSL, délután még nem volt emelés, most már hasít -
Grusi #278 En meg turelmesen varok a magam "novelesere" :)
Pesti vagyok amugy, masodik kerulet. -
#277 Ezek a sebességmérők nem érnek szinte semmit, nekem az 512-es (most már 1024-es) ADSL-re 200-50000 közötti adatokat dobál ki. NEm is lehetnek jók, mivel kis csomagokat töltenek le. Legjobban úgy lehet lemérni, ha vmi hivatalos(microsoft, v. bármi nagyobb file) oldalról töltesz le min 10-20megás filet, és az amire beáll majd, az lesz a valós adat.
(Azért írtam hivatalost, mivel pl. külföldi warezok nem mindig jönnek full sebességgel) -
#276 Figyesz! msot akkor a 38 valahanyas adsl megszűnik??? -
phil-co #275 Nah,én néztem a sebességet,de sztem ez a mérő nem jó,ugyanis nekem 600k körüli értékeket mutat,viszont a letöltési seb. stabil 130k.
most emelték 512-ről 1024-re. -
#274 Valakinek nincs enternetes elofizetese?
Gazdagreten valamiert meg nem emeltek de mar egy csomoszor szakadtam a mai nap. :(
Lehet hogy valami nem jon nekik ossze? :( -
tom12x #273 Upload sebességeket is írjatok!
Itt lehet mérni azt is.
-
#272 Sziasztok!
A napokban kerül sor az adsl bővitésre országos szinten. Az általános a kövezkező:
384 kbps --> 512 kbps;
512 kbps --> 1024 kbps;
768 kbps --> 1500 kbps;
1500 kbps --> 3000 kbps;
Szeretném, ha páran megosztanátok, hogy kinek milyen mértékben növekedett a kapcsolata.
Sebbeség mérő:
http://home.datanet.hu/
Nekem 512-es volt átlagosan 524kbit/s volt. A bővités után "csak" 938kbit/s lett. Akárhogy nézem ez 100kbit-el elmarad a vártnál.
M. -
shabba #271 Ahogy előre sejthető volt a 768/128-as csomag ára 15ezer lesz. -
#270 Elobb utobb kenytelenek lesznek eltorolni azt is.
Nem veletlenul citaljak oket folyamatosan emiatt az egyik targyalasrol a masikra. Itt lehet rola olvasni: UPC adatkorlatozasi birosagi reszletek stb
Amugy biztos vagyok, erre az Axelero is reagalni fog es mint tavaly ok is ugyanugy emelni fogjak a savszelesseget. -
Borg #269 "Csak az a fránya korlát ne lenne."
Na ez meg a másik. Szvsz a 768-as ADSL-nek is ez lesz az egyik velejárója, hogy elkezdődik ennek is a forgalomkorlátozása. Sajnos már érik egy ideje. -
Styrex #268 Kösz -
#267 Egy picit el vagy tévedve időben. Régen ez volt. Most már tudja átlag a 98-99%-át annak amit kéne. Nekem a 93k megvan átlag lefelé, felfelé meg tudja a 30k-t. Csak az a fránya korlát ne lenne. -
shabba #266 Nem azt mondom hogy jó a chello és nem voltak problémák hisze a gyengébb sebességről lehetett olvasni majd minden fórumban, de azért voltak olyan helyek is ahol jó volt csak arról nem olvashattál a fórumokban. Tőlem 1-2 évvel ezelőtt is töltöttek DC-n chellosok stabilan 60-62k-val órákon át igaz volt olyan is aki 55k fölé nem tudott menni. Amióta szépen folyamatosan térnek át DOCSIS2 hálózatra még stabilabbak a sebességek, tegnap írta egyik ICQ-s ismerős hogy 6 órán át töltött stabil 95k-val és mellette párhuzamosan ment az upload szintén stabil 29k-val. Sebesség, csomagvesztés és ping területen elég sok a pozitív változás és ez elég globális tapasztalat ami a fórumokban is visszaköszön. Inkább a forgalmi korlát az igazán fájó pont annak aki többet szeretne tölteni 15GB-nál.