625
tapasztalatok kinek mennyivel es milyen
-
Bmx01 #545 ok nyugi van nem kell felkapni a vizet -
#544 meg van nézve te láma. 8096/480 at ír , de ettől függetlenül nem lett még emelve. szal? erre is mondasz vmi okosat? -
Bmx01 #543 De most még csak papíron módósult (MÉG). -
#542 mi vagy te? t-com marketinges? tudjuk amit leírtál, de ettől függetlenül várjuk... -
Bmx01 #541 Nekem volt 1 512/96-os netem, január elején váltottunk 1024/128-ra
és most az Enternetes ügyfélszolgálaton belőll a sávszélességnél 4480/256-ot ír ki.
Aki enternetes nézzen be az online ügyfélszolgálatba. -
Bmx01 #540 A T-Com területen lévő ADSL hozzáférések maximális letöltési sávszélessége ingyenesen megnövelésre kerül. Az előfizetői hozzáférések sebességének átállítása 2007. január 15-én kezdődik meg, és 2007. február 28-i időponttal zárul le. -
#539 kaposvár. itt is cs.ö.cs. :) de érdekes ,h nem messze falun már megemelték a hét közepén. diszkrimináció :D -
#538 Péntek van, és semmi.
(Hatvan) -
#537 és te hol lax? -
#536 nekünk elvileg holnap lesz .. éjféltől lelövik a netet pár órára és mire felkelek 4 megás leszek elvileg ^^ (interware) -
#535 JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉ -
#534 A szeptember elírás, február 28.-át mondtak, sorry, hamu a fejemre. -
#533 Szeptember ?
Te valamit elneztel.
Marciusban fejezik be utoljara allitolag Gyorben, mert ott sok volt a panasz es emiatt az utoljara tettek. -
#532 Jövő hétfőtől kezdik, és Szeptember 28.-án fejezik be várhatóan a speed upot.
Hozzáteszem továbbra is csak a letöltési irány lesz tuningolva, a feltöltési marad a 128/256/384kbit/s... :( -
#531 HALLLLLEEEELUJJJAA!!!!!! -
#530 T-COM -
#529 EZAZZZZZzzz.... -
#528 -
#527 Megtöbbszörözi az ADSL-sávszélességet a Magyar Telekom -
izb #526 valszeg mikor a fatáv is emel. -
izb #525 aszinkron kapcsolatnál nem nagyon van ilyen lehetőség.
-
Bmx01 #524 HellÓ valaki véletlen nem tudja hogy mikor lesz sebbességnővelés az Enternetnél??
thx -
#523 hy van valahol nálunk olyan csomag ahol mondjuk 1 mega letöltéshes 1 mega feltöltési sebeséget is adnának ? vagy legalább fele akorát ? -
ent #522 Nálam is emeltek:D
a helpdesk.invitel.hu oldalán az adsl mérés 2048 ról 2088 ra ugrott:D -
#521 Csak az uzleti 4Mbites kapcsolatokat fogjak emelni, az Interwarenel is. -
#520 Interware is emel -
#519 februárban eldől ...
hmmm...
upot is emeltek. -
#518 Egyenlore nem tudok biztosat mondani.
Kerdes az, hogy csak egy retegnek fognak e emelni, vagy mindenkinek.
A cikk csak a 4Mbites uzleti csomagokrol szol, ezert fogalmam sincsen, hogy az emeles megtortenik e masoknak is vagy sem, ahogy mar a pletykak hireztek korabbrol.
Az viszont erdekes, hogy mar egyes hwsw-s forumozok szerint pesten nemelyikuk 2Mbites kapcsolatat emeltek 3Mbitre.
Pelda:
Ugy masfel oraja begyorsultam:
Letöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 2048 kbyte (2 097 152 byte)
Letöltési idő: 5.25 sec
Sebesség: 3120 kbit/sec (3 194 880 bit/sec)
Feltöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 2048 kbyte (2 097 152 byte)
Letöltési idő: 46.69 sec
Sebesség: 350 kbit/sec (358 400 bit/sec)
Kulfold/belfold egyarant ennyi.
Eddig 2M/192k volt. -
#517 ööö, én most fizettem elő csak egy alap, korlátlan 512-es ADSL-re, akkor most nekem feb 1-től 1Mbit lesz ugyan azon az áron? -
#516 Egy kis erdekesseg HWSW-rol.
Talan meg is lesz akkor emeles Februarban ?
"Sávszélességet emel a Magyar Telekom
írta: Bodnár Ádám , idő: 09:29
[HWSW] A Magyar Telekom februártól megemeli az ADSL-szolgáltatás sávszélességét -- értesült lapunk. Internet-szolgáltatói forrásokból úgy tudjuk, a 4 megabites letöltési sebességet kínáló üzleti csomagok előfizetői február második felében már 6 megabites sebességgel, de változatlan áron szörfözhetnek a világhálón.
A 6 megabites letöltési sebesség már az ADSL-technológia fizikai korlátait feszegeti, ugyanakkor előrevetíti az ADSL2 szolgáltatások megjelenését. Lapunk érdeklődésére a T-Com sajtóosztályán korábban már megerősítették, hogy a vállalat az idén bevezeti az ADSL2 technológiát. A PanTel november közepe óta már kínál üzleti előfizetői részére ADSL2-szolgáltatást a Magyar Telekom hálózatán, a 4 és 6 megabites sebességű üzleti csomagok azonban egyelőre csak Budapest belső kerületeiben érhetők el.
Az ADSL2 technológia előnye, hogy ugyanazt a vezetékes infrastruktúrát használja, mint a jelenleg elterjedt ADSL, csupán a hálózati berendezések némelyikét kell lecserélni a működtetéshez. Az ADSL2 segítségével elérhető letöltési sebesség elérheti a másodpercenkénti 12 megabitet is, vagyis ez a technológia akár már nagyfelbontású (HD) videoanyagok továbbítását is lehetővé teszi. ADSL2+ kódolásra átállással a sávszélesség még tovább növelhető akár 24 megabitesre, ráadásul leállás és üzemszünet nélkül." -
#515 most akkor csak a Tcomosoknak lesz emelés vagy az összes ADSL esnek?az már vicc lenne megint :D már csak a feltöltési sebességet kéne növelni nem a letöltésit... -
ent #514 te is csongrád megyében töltöd az alattomos internetes életed? -
#513 áá.
azt hittem, hogy 25% ÁFA lesz 1 éven keresztül, de nem.
januárra már 20%ot számoltak.
:) -
#512 sajnos -
#511 uh ha még emelnének már 4mb-esem lenne LoL
-
#510 Nem lesz emelés, miért is lenne, mikor utoljára emeltek, akkor mondták, hogy most egy jódarabig senki ne várjon hasonlót, azonkívül minek emeljenek, hogy még szarabb legyen a szolgáltatás minősége? -
#509 Én nem szeretem a hírlapi kacsát :DDDD -
#508 vagy nem látjuk meg :) -
#507 Majd meglátjuk... -
#506 szerintem is kamu az egész