ADSL speed up:))

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aszinkron kapcsolatnál nem nagyon van ilyen lehetõség.

HellÓ valaki véletlen nem tudja hogy mikor lesz sebbességnõvelés az Enternetnél??
thx

BCS CORPS
hy van valahol nálunk olyan csomag ahol mondjuk 1 mega letöltéshes 1 mega feltöltési sebeséget is adnának ? vagy legalább fele akorát ?

http://www.bcsinfo.hu/forum

Nálam is emeltek:D
a helpdesk.invitel.hu oldalán az adsl mérés 2048 ról 2088 ra ugrott:D

[Jakuza]
Csak az uzleti 4Mbites kapcsolatokat fogjak emelni, az Interwarenel is.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Serpa
Serpa
februárban eldõl ...

hmmm...
upot is emeltek.

[Jakuza]
Egyenlore nem tudok biztosat mondani.
Kerdes az, hogy csak egy retegnek fognak e emelni, vagy mindenkinek.
A cikk csak a 4Mbites uzleti csomagokrol szol, ezert fogalmam sincsen, hogy az emeles megtortenik e masoknak is vagy sem, ahogy mar a pletykak hireztek korabbrol.
Az viszont erdekes, hogy mar egyes hwsw-s forumozok szerint pesten nemelyikuk 2Mbites kapcsolatat emeltek 3Mbitre.

Pelda:

Ugy masfel oraja begyorsultam:

Letöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 2048 kbyte (2 097 152 byte)
Letöltési idõ: 5.25 sec
Sebesség: 3120 kbit/sec (3 194 880 bit/sec)

Feltöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 2048 kbyte (2 097 152 byte)
Letöltési idõ: 46.69 sec
Sebesség: 350 kbit/sec (358 400 bit/sec)

Kulfold/belfold egyarant ennyi.

Eddig 2M/192k volt.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

M@TriX
ööö, én most fizettem elõ csak egy alap, korlátlan 512-es ADSL-re, akkor most nekem feb 1-tõl 1Mbit lesz ugyan azon az áron?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

[Jakuza]
Egy kis erdekesseg HWSW-rol.
Talan meg is lesz akkor emeles Februarban ?

"Sávszélességet emel a Magyar Telekom
írta: Bodnár Ádám , idõ: 09:29

A Magyar Telekom februártól megemeli az ADSL-szolgáltatás sávszélességét -- értesült lapunk. Internet-szolgáltatói forrásokból úgy tudjuk, a 4 megabites letöltési sebességet kínáló üzleti csomagok elõfizetõi február második felében már 6 megabites sebességgel, de változatlan áron szörfözhetnek a világhálón.

A 6 megabites letöltési sebesség már az ADSL-technológia fizikai korlátait feszegeti, ugyanakkor elõrevetíti az ADSL2 szolgáltatások megjelenését. Lapunk érdeklõdésére a T-Com sajtóosztályán korábban már megerõsítették, hogy a vállalat az idén bevezeti az ADSL2 technológiát. A PanTel november közepe óta már kínál üzleti elõfizetõi részére ADSL2-szolgáltatást a Magyar Telekom hálózatán, a 4 és 6 megabites sebességû üzleti csomagok azonban egyelõre csak Budapest belsõ kerületeiben érhetõk el.

Az ADSL2 technológia elõnye, hogy ugyanazt a vezetékes infrastruktúrát használja, mint a jelenleg elterjedt ADSL, csupán a hálózati berendezések némelyikét kell lecserélni a mûködtetéshez. Az ADSL2 segítségével elérhetõ letöltési sebesség elérheti a másodpercenkénti 12 megabitet is, vagyis ez a technológia akár már nagyfelbontású (HD) videoanyagok továbbítását is lehetõvé teszi. ADSL2+ kódolásra átállással a sávszélesség még tovább növelhetõ akár 24 megabitesre, ráadásul leállás és üzemszünet nélkül."

bodesz
most akkor csak a Tcomosoknak lesz emelés vagy az összes ADSL esnek?az már vicc lenne megint :D már csak a feltöltési sebességet kéne növelni nem a letöltésit...

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

te is csongrád megyében töltöd az alattomos internetes életed?

Serpa
áá.
azt hittem, hogy 25% ÁFA lesz 1 éven keresztül, de nem.
januárra már 20%ot számoltak.
:)

TothLaci
sajnos
eprex
uh ha még emelnének már 4mb-esem lenne LoL
<#vigyor3>

Shep
Nem lesz emelés, miért is lenne, mikor utoljára emeltek, akkor mondták, hogy most egy jódarabig senki ne várjon hasonlót, azonkívül minek emeljenek, hogy még szarabb legyen a szolgáltatás minõsége?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gabesz amd64
Én nem szeretem a hírlapi kacsát :DDDD

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Ramore
vagy nem látjuk meg :)
TothLaci
Majd meglátjuk...
Ramore
szerintem is kamu az egész
könyörgöm miért lenne 3 nap múlva emelés?

ez az egész speedup mizéria 2 nem teljesen ép cikkírónak köszönhetõ:)

december 26-ára ra igérték.

Ramore
szerintem nem lesz emelés, egyszerûen csak egy "urban legend" duma volt
Serpa
enternetnél nem "érzek" semmit.

Gabesz amd64
invitelnél?<#fejvakaras>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

azt nemtom, de hogy 2hónapja inkább lassult kissé,most erõsebben....

TothLaci
Lehet, hogy az elõkészületek miatt (is) lassabb a T-Online ADSL internetem?
Lehet, hogy 3 nap múlva sávszélesség emelés?
Serpa
Elkezdõdött!
ADSL2 elsõként a Panteltõl (kisvállalatoknak)

szerintem a a feltöltésedet nem fogják felemelni 512-re.
de minden lehetséges.

Serpa
nekem az is elég lenne, egy 512es upal megspékelve.

Valszeg a te esetedben nem lesz dupla sávszél emelés.
Azt már tényleg nem bírná el a hálózat.
Valsózínü ez a 4mbit sávszél.

Serpa
múltkori emelésnél volt, hogy a 3mbitet megemelték 4re, jól emléxem?

Gabesz amd64
gondolom,ha a t-com megint emel akkor az invitel se marad le errõl :)
vagy mégis

Üdv nálunk mintha emelkedett volna,,1hete a 2mbit-es externet, 2.8mbit körüli sebességel futkos../BP.XV/
Shep
Na datanettel kapcsolatban senki?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

saviola
Hali! Azt szerteném megkérdezni hogy lehet-e valahogy a feltöltést gyorsítani?

Serpa
gondolom a 3 és 4 mbit et már nem emelik.

Banyapapa
Nekem aggyák vissza a 1024-emet elöbb:P

Bár érdekes, elözö emelésnél is ingadozott,ill felénél is kisebbre leesett a sebbeségem:-o

Igaz itt Bp egyes részeit irják, ahhoz meg nemsok közöm van.

Shep
Datanettel kapcsolatban milyen tapasztalatok vannak?

agyhalál
Ezt a HWSW-rõl "ollóztam"

Gyorsabb ADSL lesz a T-Com karácsonyi ajándéka?
írta: Bodnár Ádám , idõ: 13:29

Lapunk értesülései szerint a T-Com hamarosan ismét megemeli az ADSL-szolgáltatás sávszélességét, legalábbis erre utal a vállalat honlapján az a közlemény, amely szerint novemberben korszerûsítési munkálatok miatt hálózati leállások várhatók. Úgy tudjuk, Budapest egyes részein a T-Com tesztjelleggel már meg is emelte az ADSL sávszélességét, bár a cég sajtóosztályán cáfolták a gyorsításra vonatkozó terveket.
A T-Com kiemelt figyelmet fordít az ADSL-szolgáltatást használó ügyfelek igényeinek minél magasabb színvonalú kielégítésére, a szolgáltatás minõségére és arra, hogy megfelelõ alapot teremtsen a nagyobb sávszélesség igényû korszerû szolgáltatások bevezetéséhez. Ennek megfelelõen bõvíti, korszerûsíti meglévõ ADSL hálózatát" -- áll a közleményben, amely kitér arra is, hogy a T-Com idõben tájékoztatja az internetszolgáltatókat a várható leállásokról, így azok megfelelõ felvilágosítást tudnak nyújtani az elõfizetõknek.

A T-Com -- akkor még Matáv -- az elmúlt év során kétszer emelte meg díjtalanul az ADSL-szolgáltatás sávszélességét, elõször tavaly karácsony elõtt, utána pedig idén májusban, amikor a vállalat nevet váltott. Ennek köszönhetõen aki például tavaly novemberben még 512 kilobites csomaggal rendelkezett, decembertõl már 1 megabites, májustól pedig 2 megabites szolgáltatást vehetett igénybe -- azonos áron, azonos feltételek mellett.

A HWSW úgy tudja, hogy a hálózati infrastruktúra fejlesztésének köszönhetõen jövõre egyes területeken a T-Com már ADSL2 szolgáltatást is nyújthat. Az ADSL2 technológia elõnye, hogy ugyanazt a vezetékes infrastruktúrát használja, mint a jelenleg elterjedt ADSL, csupán a hálózati berendezések némelyikét kell lecserélni a mûködtetéshez. Az ADSL2 segítségével elérhetõ letöltési sebesség elérheti a másodpercenkénti 10 megabitet is, vagyis ez a technológia akár már nagyfelbontású (HD) videoanyagok továbbítását is lehetõvé teszi. Éredeklõdésünkre a vállalat sajtóosztályán megerõsítették, 2006-ban a T-Com valóban beindítja az ADSL2-szolgáltatását.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

A két easy csomag szereld magad ahogy le is írtam. Éves díja mindkettõnek 72 ezer csak másféle árkonstrukcióban. Az egyik 3*3e+9.7.5e a másik 12*6e formában fizetendõ. A beginner csomag a régi hagyományos az 12*8e.
[Jakuza]
Na de te mondtad, hogy ket easy csomagvan de az eves dija ugyanaz, pedig amit te szerelsz be olcsobb es nem kell az eszkozt beszereleset se megfizetni.
Akkor hol van a kutya elasva ?

Nem ugyanazt nyújtja mivel a régi nem szereld magad. A régi csomag esetén nem kell külön fizetni a modemért és kiszállás-szerelésért, ott ennek a díja alapban bele van építve a havidíjba azért is drágább. A fatáv átlagos statisztikai mighibásodási értékek alapján x darab kiszállás díját beleépíti a havidíjba, mert az számára mind költség hogy neked modemet ad, ha elromlik akkor cseredabbal pótolja, ezek beszerelése miatt kiszáll egy szerelõ akár többször is aminek benzin pénze és munkadíja is van.

A szereld magad keretében ezek a költségek ugyanúgy ráterhelõdnek a fogyasztóra csak nem a havidíj formájában hanem máshogy. Szereled magad esetén az elõfizetõ megy el kocsival az irodába felvenni a modemet majd viszi haza és sajátmaga szereli össze. Ha meghibásodik neki kell visszavinni, majd a cseredarabot haza és újra összeszerelni, már ha egyáltalán kap cseredarabot és nem vetetnek vele egy másikat.

Egyébként most már általad említett externet is szereld magad formában kínálja az 512kbps-es legkisebb csomagot. 3 hónapot adnak ingyen a maradék 9 hónap 7 rongy és náluk fizetnki kell a modemért további 6 rongyot. Az összesen 69 rongy. Ez hárommal kevesebb mint a Datanetes ajánlat, a különbség csak fizetési konstrukcióban van.
[Jakuza]
Nem tudom, inkabb en kivarnam, amig ezt tobben visszajelzik, mert nekem nem kerek az, hogy van egy regi olyan konstrukciojuk, ami dragabb az ujnal de ugyanugy rendelheto es ugyanazt nyujtja mint a masik Easy csomag csak dragabban.

Az Easy csomagok ahogy azt elõbb is leírtam az új szereled magad konstrukciók. Tök mindegy melyiket választod mindkettõnek az éves összdíja 72 ezer, csak más a szétosztása. A beginner csomag pedig a régi konstrukció.
[Jakuza]
Es mi ebben a csel ?

"Havi bruttó 6 rongyért adnak korlátlan 512kbps-es netet, ezt is kétfajta fizetési konstrukcióban."

Ugyanis 3 fele 512/96os csomagjuk van es ami nem Easy az ugyanugy 7990Ft, mig az Easy 512/96 7490, Ft es a Easy_C 5990ft.

Valami nem kerek szamomra.
Nem am a vegen ezek is valami korlatos csomagok legyenek.

:D
Mivan?:D 3 év alatt csak 100 GB-ot töltöttem le? Pedig warezos vagyok (admin) :))

Hát nem baj :))

Eredmény:
Lekérdezési tartomány Összes hálózaton töltött idõ Összes letöltés (MB) Összes feltöltés (MB)
2002.01.01 - 2005.09.03 3707:01:47 122438.2792 12882.5379

XIII. kerület is igen nagy kerület, laknak benne több mint százezren. A tiger szolgálatási területe pedig nem az egész került csak a BIX körüli utcák háztömbjei ami az egész kerületnek egy picinyke részét teszi ki. Pont ennek a területi kihasználásával érik el hogy nagy sebességet tudnak kínálni, olcsón. Ha õk is elkezdenének szolgálatni nagy területen, oda is ahová már komolyan fejleszteni kell máris köddé válna a remek ajánlatuk.

A Datanet legújabb szereld magad akciós Easy csomagjai ennél jóval kedvezõbbek. Havi bruttó 6 rongyért adnak korlátlan 512kbps-es netet, ezt is kétfajta fizetési konstrukcióban. A modemért nem kell külön fizetni mint máshol, viszont nem is válik a te tulajdonoddá. Az egy év hûség lejárta után határozatlan idejûvé válik a szerzõdés maximális 7 rongyos havidíj mellett ami megint egy igen jó érték ismerve a hazai határozatlan idejû árakat.
Attól függ mely területén a kerületnek, mivel itt a legnagyobb kerületben elég változatos a helyzet. Sajnos a kerület igen nagy területe Hytasos terület ahol vagy nincs ADSL vagy csak korlátozottan telepítenek. Szóval ehhez pontosabban kellene tudni a kerület mely részén is kellene a net.

Egyébként nézd meg itt, közel sem ad pontos valós eredményt de a szolgálatók is ez alapján törnek pálcát az igénylésed fölött:

http://adslkereso.t-com.hu/