625
tapasztalatok kinek mennyivel es milyen
-
Ronny #505 könyörgöm miért lenne 3 nap múlva emelés? -
Ronny #504 ez az egész speedup mizéria 2 nem teljesen ép cikkírónak köszönhető:) -
izb #503 december 26-ára ra igérték. -
#502 szerintem nem lesz emelés, egyszerűen csak egy "urban legend" duma volt -
#501 enternetnél nem "érzek" semmit. -
#500 invitelnél? -
pinehead #499 azt nemtom, de hogy 2hónapja inkább lassult kissé,most erősebben.... -
#498 Lehet, hogy az előkészületek miatt (is) lassabb a T-Online ADSL internetem?
Lehet, hogy 3 nap múlva sávszélesség emelés? -
#497 Elkezdődött!
ADSL2 elsőként a Panteltől (kisvállalatoknak) -
izb #496 szerintem a a feltöltésedet nem fogják felemelni 512-re.
de minden lehetséges. -
#495 nekem az is elég lenne, egy 512es upal megspékelve. -
izb #494 Valszeg a te esetedben nem lesz dupla sávszél emelés.
Azt már tényleg nem bírná el a hálózat.
Valsózínü ez a 4mbit sávszél. -
#493 múltkori emelésnél volt, hogy a 3mbitet megemelték 4re, jól emléxem? -
#492 gondolom,ha a t-com megint emel akkor az invitel se marad le erről :)
vagy mégis -
szocsoboy #491 Üdv nálunk mintha emelkedett volna,,1hete a 2mbit-es externet, 2.8mbit körüli sebességel futkos../BP.XV/ -
#490 Na datanettel kapcsolatban senki? -
#489 Hali! Azt szerteném megkérdezni hogy lehet-e valahogy a feltöltést gyorsítani? -
#488 gondolom a 3 és 4 mbit et már nem emelik. -
#487 Nekem aggyák vissza a 1024-emet elöbb:P
Bár érdekes, elözö emelésnél is ingadozott,ill felénél is kisebbre leesett a sebbeségem:-o
Igaz itt Bp egyes részeit irják, ahhoz meg nemsok közöm van. -
#486 Datanettel kapcsolatban milyen tapasztalatok vannak? -
#485 Ezt a HWSW-ről "ollóztam"
Gyorsabb ADSL lesz a T-Com karácsonyi ajándéka?
írta: Bodnár Ádám , idő: 13:29
[HWSW] Lapunk értesülései szerint a T-Com hamarosan ismét megemeli az ADSL-szolgáltatás sávszélességét, legalábbis erre utal a vállalat honlapján az a közlemény, amely szerint novemberben korszerűsítési munkálatok miatt hálózati leállások várhatók. Úgy tudjuk, Budapest egyes részein a T-Com tesztjelleggel már meg is emelte az ADSL sávszélességét, bár a cég sajtóosztályán cáfolták a gyorsításra vonatkozó terveket.
A T-Com kiemelt figyelmet fordít az ADSL-szolgáltatást használó ügyfelek igényeinek minél magasabb színvonalú kielégítésére, a szolgáltatás minőségére és arra, hogy megfelelő alapot teremtsen a nagyobb sávszélesség igényű korszerű szolgáltatások bevezetéséhez. Ennek megfelelően bővíti, korszerűsíti meglévő ADSL hálózatát" -- áll a közleményben, amely kitér arra is, hogy a T-Com időben tájékoztatja az internetszolgáltatókat a várható leállásokról, így azok megfelelő felvilágosítást tudnak nyújtani az előfizetőknek.
A T-Com -- akkor még Matáv -- az elmúlt év során kétszer emelte meg díjtalanul az ADSL-szolgáltatás sávszélességét, először tavaly karácsony előtt, utána pedig idén májusban, amikor a vállalat nevet váltott. Ennek köszönhetően aki például tavaly novemberben még 512 kilobites csomaggal rendelkezett, decembertől már 1 megabites, májustól pedig 2 megabites szolgáltatást vehetett igénybe -- azonos áron, azonos feltételek mellett.
A HWSW úgy tudja, hogy a hálózati infrastruktúra fejlesztésének köszönhetően jövőre egyes területeken a T-Com már ADSL2 szolgáltatást is nyújthat. Az ADSL2 technológia előnye, hogy ugyanazt a vezetékes infrastruktúrát használja, mint a jelenleg elterjedt ADSL, csupán a hálózati berendezések némelyikét kell lecserélni a működtetéshez. Az ADSL2 segítségével elérhető letöltési sebesség elérheti a másodpercenkénti 10 megabitet is, vagyis ez a technológia akár már nagyfelbontású (HD) videoanyagok továbbítását is lehetővé teszi. Éredeklődésünkre a vállalat sajtóosztályán megerősítették, 2006-ban a T-Com valóban beindítja az ADSL2-szolgáltatását. -
shabba #484 A két easy csomag szereld magad ahogy le is írtam. Éves díja mindkettőnek 72 ezer csak másféle árkonstrukcióban. Az egyik 3*3e+9.7.5e a másik 12*6e formában fizetendő. A beginner csomag a régi hagyományos az 12*8e. -
#483 Na de te mondtad, hogy ket easy csomagvan de az eves dija ugyanaz, pedig amit te szerelsz be olcsobb es nem kell az eszkozt beszereleset se megfizetni.
Akkor hol van a kutya elasva ? -
shabba #482 Nem ugyanazt nyújtja mivel a régi nem szereld magad. A régi csomag esetén nem kell külön fizetni a modemért és kiszállás-szerelésért, ott ennek a díja alapban bele van építve a havidíjba azért is drágább. A fatáv átlagos statisztikai mighibásodási értékek alapján x darab kiszállás díját beleépíti a havidíjba, mert az számára mind költség hogy neked modemet ad, ha elromlik akkor cseredabbal pótolja, ezek beszerelése miatt kiszáll egy szerelő akár többször is aminek benzin pénze és munkadíja is van.
A szereld magad keretében ezek a költségek ugyanúgy ráterhelődnek a fogyasztóra csak nem a havidíj formájában hanem máshogy. Szereled magad esetén az előfizető megy el kocsival az irodába felvenni a modemet majd viszi haza és sajátmaga szereli össze. Ha meghibásodik neki kell visszavinni, majd a cseredarabot haza és újra összeszerelni, már ha egyáltalán kap cseredarabot és nem vetetnek vele egy másikat.
Egyébként most már általad említett externet is szereld magad formában kínálja az 512kbps-es legkisebb csomagot. 3 hónapot adnak ingyen a maradék 9 hónap 7 rongy és náluk fizetnki kell a modemért további 6 rongyot. Az összesen 69 rongy. Ez hárommal kevesebb mint a Datanetes ajánlat, a különbség csak fizetési konstrukcióban van. -
#481 Nem tudom, inkabb en kivarnam, amig ezt tobben visszajelzik, mert nekem nem kerek az, hogy van egy regi olyan konstrukciojuk, ami dragabb az ujnal de ugyanugy rendelheto es ugyanazt nyujtja mint a masik Easy csomag csak dragabban. -
shabba #480 Az Easy csomagok ahogy azt előbb is leírtam az új szereled magad konstrukciók. Tök mindegy melyiket választod mindkettőnek az éves összdíja 72 ezer, csak más a szétosztása. A beginner csomag pedig a régi konstrukció. -
#479 Es mi ebben a csel ?
"Havi bruttó 6 rongyért adnak korlátlan 512kbps-es netet, ezt is kétfajta fizetési konstrukcióban."
Ugyanis 3 fele 512/96os csomagjuk van es ami nem Easy az ugyanugy 7990Ft, mig az Easy 512/96 7490, Ft es a Easy_C 5990ft.
Valami nem kerek szamomra.
Nem am a vegen ezek is valami korlatos csomagok legyenek. -
Darkboy #478 :D
Mivan?:D 3 év alatt csak 100 GB-ot töltöttem le? Pedig warezos vagyok (admin) :))
Hát nem baj :))
Eredmény:
Lekérdezési tartomány Összes hálózaton töltött idő Összes letöltés (MB) Összes feltöltés (MB)
2002.01.01 - 2005.09.03 3707:01:47 122438.2792 12882.5379 -
shabba #477 XIII. kerület is igen nagy kerület, laknak benne több mint százezren. A tiger szolgálatási területe pedig nem az egész került csak a BIX körüli utcák háztömbjei ami az egész kerületnek egy picinyke részét teszi ki. Pont ennek a területi kihasználásával érik el hogy nagy sebességet tudnak kínálni, olcsón. Ha ők is elkezdenének szolgálatni nagy területen, oda is ahová már komolyan fejleszteni kell máris köddé válna a remek ajánlatuk.
A Datanet legújabb szereld magad akciós Easy csomagjai ennél jóval kedvezőbbek. Havi bruttó 6 rongyért adnak korlátlan 512kbps-es netet, ezt is kétfajta fizetési konstrukcióban. A modemért nem kell külön fizetni mint máshol, viszont nem is válik a te tulajdonoddá. Az egy év hűség lejárta után határozatlan idejűvé válik a szerződés maximális 7 rongyos havidíj mellett ami megint egy igen jó érték ismerve a hazai határozatlan idejű árakat. -
shabba #476 Attól függ mely területén a kerületnek, mivel itt a legnagyobb kerületben elég változatos a helyzet. Sajnos a kerület igen nagy területe Hytasos terület ahol vagy nincs ADSL vagy csak korlátozottan telepítenek. Szóval ehhez pontosabban kellene tudni a kerület mely részén is kellene a net.
Egyébként nézd meg itt, közel sem ad pontos valós eredményt de a szolgálatók is ez alapján törnek pálcát az igénylésed fölött:
http://adslkereso.t-com.hu/ -
#475 Sajnos nem a XIII. akkor www.tiger.hu lenne. :P
Igy marad valamelyik szolgaltato, mindegyknel megtudod nezni a T-Online keresojeben, hogy bekotheto e az utcajukban az ADSL.
Ha jol emlexem a mostani legolcsobb ADSL szolgaltato az Externet www.externet.hu 512/96os ADSL brutto 7900,-Ft . -
ent #474 SRÁCOK? KI TUDJA? HOGY BP III. kerben lehet e adls vagy gyors internet elérést bekötni? Feleségem nővérének kellene! -
#473 most emelt Tééé! hova akarsz még?
vegyél nagyobbat! bazz -
FFX #472 Valakinek van infója arról hogy az invitel emeli-e a sávszélességet a közeljövőben?
Nem mintha a mostani nem lenne elég. 384kbit/s -> 1024 kbit/s -
#471 tényleg,lesz emelés? -
jani1191 #470 Nekem csak 1Mbit/s van, emelés télleg jól jönne főleg az uploadra, nekem elég ez is Counter Strike: Source-re. -
#469 Ha emelés lenne mi lesz a sorsa a 3Mb/s-nak -
kovsol #468 nem lesz megint emelés ? mert a 2Mbit/s -t kezdem keveselni már :D
amugy jó lenne egy erőteljes upload emelés is -
#467 vagy ezt kitöltöd és elküldöd nekik. -
#466 persze, mert akkor még nem volt minden "pink".
most az.
igen, be kell menj.