Indy (Emperor\'s Tomb)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Örm
Melyik falat és mivel?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Ott kell ugrálgatni megölni mindenkit, majd a daruval felemelni a fejet és kiütni a falat jobbr!!!

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

cypher
Asszem majd a falat kell kirobbantva továbbmenned,de nem tuti....
Örm
Az istambuli pályának annak a részén amikor egy fejjel lezuhanok a vízbe mit kell csinálni?

Lodd a szemeit, amikor visszahuzodik, akkor rakj robbanoanyagot az oszlopokra.

cypher
Az elõtte lévõ 4 oszlopot robbantsd fel.
Vki nem dobna már egy Hong Kong utáni mentést?????
NaNoKuTyA
sziasztok! a polippal mi a teendõ?

\':..:\'

Hát ez enm igaz. Ha valahol elakadok és már 30ad szorra sem sikerül. Utána megkérdezem itt. Visszamegyek és egybõl sikerül. !!! 😊)) Most pl a falat is ki tudtam robbantani!! 😊

Miért nem tudom a víz alatt kirobbantani a falat?????

a borosüveet kihagytad 😊)) az a legjobb. Széttõrni a fején!

Igen a vízzel lehet, de majd késöbb már lesz gyógyszered is, és a is jó!!!! Én mindig ököllel vagy karddal verekszem. Jobb mint a fetgyver és látványosabb is!!!

shaba23
ököllel, macsétával, ásóval, székkel stb
Ramore
Végre mükszik a játék. Hogyan lehet az életerõt feljavítani? A vízzel igaz? De hogyan, illetve a bunyóban mivel érdemes verekedni, a kardal?
Grat!!!

Na vegigvittem 😊 Eskuszom konnyebb megolni a vegen a fonokot mint a polipot vagy azta a roh@dt furos tankkal versenyezni! A jatek jo csak van benne kismillio bug... Jo jaccast mindenkinek!

Megvan ez is!!! 😊)

Itt vagyok Istanbulban. Most vettem fel a térképet lent megöltem a srácokat, de mit kell kirobbantani??? Se a lyukhoz se a középsõ falakra nem tudom letenni a robbanószert. Help plíz!!! Thx

Sikerült végre!!! 😊

Itt iSTANBULBAN AHOL VAN A CÁPA CSAK ÉN NEM BÍROK MÁR 20 SZORRA SE ÁTUGRANI A VÍZ FELETT AZ AJTÓBA, VAGY PEDIG MÁS FELE KELL MENNI????????
Bocs anyagy betûért most vettem észre!!!

cypher
Senki???
azokról nem törlik?

shaba23
Megkaptam!!!! Mûködik!!!! Köszönöm!!!!
cypher
Ehhh,nekem is mentés kellene,ha lehetne,Hong Kong után,mert megzuhant a vinyóm,tegnap egész nap jóformán újratelepítettem....
Köszönöm.
shaba23
ricky> esetleg a www.tar.hu, nexus, freeweb
shaba23
reyna> Sajnos nem kaptam meg az ímélt😞(
ricky> helyet pedig sajnos nem tudok😞((
Detori
Oh...
...visszaolvasás rulez!
Ha tudsz egy helyet én szívesen felrakom!!!

shaba23
Hali

Valaki tudna nekem küldeni mentést, mert elszállt a game a gépemrõl és már nem akarom elõlrõl kezdeni. A prági rész 4. mentése kéne asszem. A leszakadó csillár utáni. Nagynehezen átugrottam az erkélyre, erre elb..tam a mentéseimet. Szóval ha valaki lenne oly kedves...
Köszönöm

Nem tudjátok honnan lehetne leszedni az Infernal Machine-t?
[email protected]
Nekem ha skippelem a filmecskeket akkor 32 ms tolt. 1gb rd ram, p4 1.7, gf4ti44

Errõl jut eszembe, az elöbb ki akartam nyitni egy ajtót, kiírta, hogy nem fog menni, és átment rajta. 😊)) Bejutottam egy teljesen zárt terembe, mentem 3-4 kõrt és meghaltam. 😞((

Húúú ez a secondary attack milyen jó. Most jöttem csak rá, higy mi ez. Az annyira jó volt, hogy isztambulban a bal keze alá megfogta a fejét a jobbal meg ütögette. Mag a szakadék szélén megfogta a srácot és átdobta maga fölött a cápához. 😊)) Tök jó!!!! 😊

Nemtom melyik palyan voltam valahol a hegyekbe gondoloakon kell loni a repcsiket😉) Ammennyi repulot lelottem annyit nem inditottak a masodik vilaghaboruba osszesen😊) de eskuszom vagy 30-40 repcsit lelottem... honanna picsabol szallt fel ennyi😊?? Nekem nemtom mennyit tolt de a menu szerintem nagyon szar... sok varas meg minden... A jatek jo csak kicsit unalmas mar...
Grafika jo csak az idegesit hogy itt ott at lehet loni a falom. Pl mikor a gondoloanak inditottam be az aramfejlesztot akkor 1 csavo 30m rol lovoldozott engem es koztunk volt vagy 5 transzformator... NA midnengy... kitartas!

Detori
Én is épp itt vesztegelek... 😞
Knox
sajnos nemtom melyik a seahorse,amire emléxem: 1 van ahol átmész az oszlopon! 1 a második teremben ott ahol ki tudsz jönni a vizbõl, repedt a fal, be kell robbantani( robbanoszer a tábortuznél), egy meg az uccso teremben a viz alatt ott ahol át tudsz ugrani!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Örm
Kösz

Azt hiszem az ugye a harmadik ahol két ember áll. Ha az akkor a karikát az ikrekre, a mutatókat meg arra amerre a kard mutat. (Ha jól emléxem a napot a 6-ra a holdat meg a 11-re)!!!

Örm
A prágai pályán az órát hogy kell harmadszorra beállítani?

Ramore
Köszi, újra letöltöm, aztán majd kiderül....
kösz.

NaNoKuTyA
üvegekkel dobáld, majd a bottal kell csépelni!

\':..:\'

A prágai pálya végén az oriást mivel kellett megölni, A bottal vagy tovább kellett dobálni üvegekkel. Mert emléxem eleinte eyikse jött össze és nem tudom, hogy hogy sikerült. Most újrapróbáltam de nem sikerül. 😞

Az újágokban amit olvastam 85% és 87%-t kapott!!!

Nekem 256 Mb RAM-mail tölt 32 mp-t!!!! Most mértem meg!!!

Nekem is volt már ilyen, hogy mikor leszeedte nem volt crc-s, de rosszul csomagolta ki. Vagy az i lehet, hogy alapból hibás. De azt nem hiszem!!!

Alladin
25 mp kell 1Gb rammal a játék indulásához.
52 mp kell 375Kb rammal ...
ezt valahogy elrontották 😞
- P4 GF4 -
magus
jaja a mentes hianyzik, mert nekem kurva sokat tolt, hianyoztak az igazi fejtorok, egyedul a horoszkop volt nehez, es hianyzott a csilles es a csonakos jelenet, ami miatt az megis indiana jones es nem tomb raider volt

Petyus_
magus: két darab buggal találkoztam (Istanbul az ásatásnál csúszda után ostorral nem lehet felcsapni, meg Prágában nem lehet felugrani egy helyre csak ha 30szor próbálod). Ettõl még végig lehet nyomni és jó is. 😊

Végülis igaz.. az Infernal Machine más jellegû volt. Én azt is imádtam, da nekem mindent összevetve az Emperor's Tomb jobban tetszett - talán még jobb a hangulata, és a zseniális harcrendszer elviszi a vállán az egészet. Nekem az ugrálós részek is tetszettek. A boss küzdelmek is jópofák voltak. Talán jobb lett volna a játék, ha több olyasmi fejtörõ van, mint az astrological clock, illetve az ikonok (ostor, robbantás) helyett olyan igazi elakadós, logikázós stílus, viszont LENNE MENTÉS. Nálam így is megüti a 95 pontot. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Ramore
Ez a hibaüzenet jön elõ a telepítéskor:
e:\disk1\data2.cab
adathiba crc

Pedig amikor letöltés után átfutott az sfv, akkor hibátlan volt, crc nélküli, hogy lehet telepítéskor crc-s?
magus
en istambuli palyatol nem jatszom vele, azt a bugok miatt nem fogom huszadjara ujrakezdeni, es utana ugyis csak agyatlan oldokles van. az infernalanal elvesztek a menteseim a vegefele, es nem tudam kivegezni, de az addig is sokkal jobb volt mint ez

mouse jobb és bal