771
Indiana Jones and the Emperor\'s Tomb
  • borso
    Hali! Segitsetek már. Itt állok a lekapcsolt ventilátor elött és nem tudok tovább menni. Ez ott van amikor német egyenruhát vesz fel .Köszi
  • Örm
    Hogy kell kicsinálni a polipot?
  • ricky
    Ide a tengeralattjáró bázisra tehettek volna több gyógyszert. A gépfegyvernél mindig megölnek és nincs se gyógyszerem se vizem!!! :(((( Nincs valami titkos hely ahol találok vizet vagy gyógyszert????
  • EmThor

• EmThor

• EmThor

• EmThor
    ehh feladom
  • EmThor

• EmThor
  • EmThor
    hm i have a bad feeling about this (már ha sikerül beraknom a képet...)

ö izé hogy lehet képet berakni? beillesztéssel nem az tuti...
  • EmThor
    hm i have a bad feeling about this (márha sikerül beraknom a képet)

ö izé hogy lehet képet berakni? beillesztéssel nem az tuti...
  • cypher
    ....csak még egy kérdés:
    -tud valaki még 2.CD-elérhetőségről??
    Ugyanis a sajátom elb...ódott,és így nem tudom telepíteni.
  • RUDKO
    help!!! sziasztok! ha valaki tudd kérlek segits. véletlenül kitöröltem a mentéseket és a vége felé járok. kellene egy mentés kb onnan amikor csuszkálok a lejtökön és a tüzcsovákat kell kerülgetnem. előre is köszönöm. [email protected]
  • ricky
    ezt a lángszóros emberkéket a return to castle wolfeinsteinből vették. :(((
  • ricky
    A fejet vedd fel a daruval és üsd ki a falat a jobb oldalon!!!!
  • ricky
    Bocs, nem értem rá!!! Abban a könyvtárban csak egy fájl van!!! Azt elküldtem!!
  • Örm
    Az istambuli pályán miután leestem egy fejjel és kirobbantottam az oszlopot mit kell csinálni?
  • Pieces
    Ment mail.
  • cypher
    Nah okés,feladtam,egy mentett állásért nem fogok könyörögni....
    Az a gáz,hogy túljutottam pár pályán,és amennyit szitkozódtam közben,mostanában nem állok neki újra,az tuti..
    Az ígérgetőknek valami:
  • cypher
    Ideér még a héten?????
  • petesilver
    Nah visszavettem EASY-re, és sikerült megcsinálni, végre Hungária feeling van! Istambul,óúóúó Istambul
  • cypher
    #525-nél találod.
    És köszi.
  • petesilver
    Köszi, ha sikerül: Gamedata\Indy\Saves, legalább is így archiválta el, de valahol ott van. A ládásat is próbáltam, sőt, mentem körbe, és rugtam szét én is, segítségül. De az azért nem jött be, mert utána nincs mivel foglalkoznia, és csak dobálja a Qrv@ tűzlabdáit,+elkap és hajigál. Arrrrrrggggggggh!
  • Lada
    Háj!
    Nemrég még azt írtam, hogy mindenki csúnya, aki előttem kezdte el a gamát.
    Most már mindenki ari, aki most kezdi el, mivel végre én is elkezdtem.
    Egyelőre csak annyit, hogy az irányítás, ööö, khm...
    A többi eddig szuper, de még csak az elején vagyok.
    Hajrá Indy!
  • ricky
    Az kell ami a levels könyvtárban van???
  • ricky
    Hát ha megmondod hol találom a mentéseket akkor elküldöm!!!
  • ricky
    Én úgy csináltam, hogy eleinte, csak szaladgálok körbe-körbe míg össze nem töri az összes ládát. Aztán kezdem csak el dobálni!!!!
  • petesilver
    Eddig köpködtem, anyáztam, de csináltam. Ezt a laboratóriumost nem tudom ezzel a sz@r irányítással megcsinálni. Ha valaki meg tud dobni egy mentéssel, ami a laboratórium után közvetlen, ill. nem sokkal utána van, azt nagyon megköszönöm.
  • petesilver
    ThX!!!!!
  • petesilver
    Hali! A laboratóriumban mi a fészket kell csinálni a zöld trutyi dobálása, és a menekülésen kívül? Valaki kérdezte a Medkitet: a medkitből annyi egység fogy el, amennyire le vagy rongyolódva asszem.
  • cypher
    Hy!
    Valaki küldjön már egy kib...ott mentést,mert nincs kedvem előlről kezdeni a mókát...
    Hong Kong utáni állást köszönnék...
  • ricky
    A hong-kong-i pályán alapból nincs kalapom vagy csak elhagytam???
  • ricky
    Hát ez a polip nem volt túl nehéz. Én azt az oriást a prágai pálya végén nehezebben öltem meg :))
  • NaNoKuTyA
    neked is
  • NaNoKuTyA
    köszi
  • EndreMan
    Hat ez a tetves furogepes ugralas....
    a rohadt eletbe...
    Mi a kurva eletert kelett a kameranezetet hatravennei itt a francba??
    Ettol total kiszamithatatlan lett az ugrasok tavolsaga...ehhhhh...most erre mi szukseg????
    Mi ertelme van ennek a szopatasnak???
  • ricky
    Na msot meg nincs robbanóanyagom. De a polip legalább megvan. Majd holnap megölöm. Mára elég volt. Remélem van ezen a pályán dinamit, mert nem akarom az előzőt újra megcsinálni!!! :)
  • ricky
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Már megint!!!! Kérdeztem, majd magamtól rájöttem. !!! :))))
  • ricky
    Ha msázkálsz amerre tudsz találsz robbanószert és a fej fölötti oszlop meg van repedve. Azt kell felrobbanti és eldöl.!
  • ricky
    Itt vagyok Istanbulban. A szobornak már lerobbantottam az egyik lkábát hátulról, de innen nem tudok tovább menni. Hogy jön elő a polip vagy mit csináljak??????