771
Indiana Jones and the Emperor\'s Tomb
-
borso #553 Hali! Segitsetek már. Itt állok a lekapcsolt ventilátor elött és nem tudok tovább menni. Ez ott van amikor német egyenruhát vesz fel .Köszi -
#551 Hogy kell kicsinálni a polipot? -
ricky #550 Ide a tengeralattjáró bázisra tehettek volna több gyógyszert. A gépfegyvernél mindig megölnek és nincs se gyógyszerem se vizem!!! :(((( Nincs valami titkos hely ahol találok vizet vagy gyógyszert???? -
-
-
-
#544 ehh feladom -
-
#542 -
#541 hm i have a bad feeling about this (már ha sikerül beraknom a képet...)
ö izé hogy lehet képet berakni? beillesztéssel nem az tuti... -
#540 hm i have a bad feeling about this (márha sikerül beraknom a képet)
ö izé hogy lehet képet berakni? beillesztéssel nem az tuti... -
#538 ....csak még egy kérdés:
-tud valaki még 2.CD-elérhetőségről??
Ugyanis a sajátom elb...ódott,és így nem tudom telepíteni. -
RUDKO #537 help!!! sziasztok! ha valaki tudd kérlek segits. véletlenül kitöröltem a mentéseket és a vége felé járok. kellene egy mentés kb onnan amikor csuszkálok a lejtökön és a tüzcsovákat kell kerülgetnem. előre is köszönöm. [email protected] -
ricky #536 ezt a lángszóros emberkéket a return to castle wolfeinsteinből vették. :((( -
ricky #535 A fejet vedd fel a daruval és üsd ki a falat a jobb oldalon!!!! -
ricky #534 Bocs, nem értem rá!!! Abban a könyvtárban csak egy fájl van!!! Azt elküldtem!! -
#533 Az istambuli pályán miután leestem egy fejjel és kirobbantottam az oszlopot mit kell csinálni? -
Pieces #532 Ment mail. -
#530 Nah okés,feladtam,egy mentett állásért nem fogok könyörögni....
Az a gáz,hogy túljutottam pár pályán,és amennyit szitkozódtam közben,mostanában nem állok neki újra,az tuti..
Az ígérgetőknek valami: -
#528 Ideér még a héten?????
-
#527 Nah visszavettem EASY-re, és sikerült megcsinálni, végre Hungária feeling van! Istambul,óúóúó Istambul -
#526 #525-nél találod.
És köszi. -
#525 Köszi, ha sikerül: Gamedata\Indy\Saves, legalább is így archiválta el, de valahol ott van. A ládásat is próbáltam, sőt, mentem körbe, és rugtam szét én is, segítségül. De az azért nem jött be, mert utána nincs mivel foglalkoznia, és csak dobálja a Qrv@ tűzlabdáit,+elkap és hajigál. Arrrrrrggggggggh! -
Lada #524 Háj!
Nemrég még azt írtam, hogy mindenki csúnya, aki előttem kezdte el a gamát.
Most már mindenki ari, aki most kezdi el, mivel végre én is elkezdtem.
Egyelőre csak annyit, hogy az irányítás, ööö, khm...
A többi eddig szuper, de még csak az elején vagyok.
Hajrá Indy! -
ricky #523 Az kell ami a levels könyvtárban van??? -
ricky #522 Hát ha megmondod hol találom a mentéseket akkor elküldöm!!! -
ricky #521 Én úgy csináltam, hogy eleinte, csak szaladgálok körbe-körbe míg össze nem töri az összes ládát. Aztán kezdem csak el dobálni!!!! -
#520 Eddig köpködtem, anyáztam, de csináltam. Ezt a laboratóriumost nem tudom ezzel a sz@r irányítással megcsinálni. Ha valaki meg tud dobni egy mentéssel, ami a laboratórium után közvetlen, ill. nem sokkal utána van, azt nagyon megköszönöm. -
#519 ThX!!!!! -
#517 Hali! A laboratóriumban mi a fészket kell csinálni a zöld trutyi dobálása, és a menekülésen kívül? Valaki kérdezte a Medkitet: a medkitből annyi egység fogy el, amennyire le vagy rongyolódva asszem. -
#516 Hy!
Valaki küldjön már egy kib...ott mentést,mert nincs kedvem előlről kezdeni a mókát...
Hong Kong utáni állást köszönnék... -
ricky #515 A hong-kong-i pályán alapból nincs kalapom vagy csak elhagytam??? -
ricky #514 Hát ez a polip nem volt túl nehéz. Én azt az oriást a prágai pálya végén nehezebben öltem meg :)) -
#513 neked is -
#512 köszi -
#509 Hat ez a tetves furogepes ugralas....
a rohadt eletbe...
Mi a kurva eletert kelett a kameranezetet hatravennei itt a francba??
Ettol total kiszamithatatlan lett az ugrasok tavolsaga...ehhhhh...most erre mi szukseg????
Mi ertelme van ennek a szopatasnak??? -
ricky #507 Na msot meg nincs robbanóanyagom. De a polip legalább megvan. Majd holnap megölöm. Mára elég volt. Remélem van ezen a pályán dinamit, mert nem akarom az előzőt újra megcsinálni!!! :) -
ricky #506 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Már megint!!!! Kérdeztem, majd magamtól rájöttem. !!! :)))) -
ricky #505 Ha msázkálsz amerre tudsz találsz robbanószert és a fej fölötti oszlop meg van repedve. Azt kell felrobbanti és eldöl.! -
ricky #504 Itt vagyok Istanbulban. A szobornak már lerobbantottam az egyik lkábát hátulról, de innen nem tudok tovább menni. Hogy jön elő a polip vagy mit csináljak??????