771
Indiana Jones and the Emperor\'s Tomb
  • Örm
    Melyik falat és mivel?
  • ricky
    Ott kell ugrálgatni megölni mindenkit, majd a daruval felemelni a fejet és kiütni a falat jobbr!!!
  • cypher
    Asszem majd a falat kell kirobbantva továbbmenned,de nem tuti....
  • Örm
    Az istambuli pályának annak a részén amikor egy fejjel lezuhanok a vízbe mit kell csinálni?
  • Ren
    Lodd a szemeit, amikor visszahuzodik, akkor rakj robbanoanyagot az oszlopokra.
  • cypher
    Az előtte lévő 4 oszlopot robbantsd fel.
    Vki nem dobna már egy Hong Kong utáni mentést?????
  • NaNoKuTyA
    sziasztok! a polippal mi a teendő?
  • ricky
    Hát ez enm igaz. Ha valahol elakadok és már 30ad szorra sem sikerül. Utána megkérdezem itt. Visszamegyek és egyből sikerül. !!! :))) Most pl a falat is ki tudtam robbantani!! :)
  • ricky
    Miért nem tudom a víz alatt kirobbantani a falat?????
  • ricky
    a borosüveet kihagytad :))) az a legjobb. Széttőrni a fején!
  • ricky
    Igen a vízzel lehet, de majd késöbb már lesz gyógyszered is, és a is jó!!!! Én mindig ököllel vagy karddal verekszem. Jobb mint a fetgyver és látványosabb is!!!
  • shaba23 #492
    ököllel, macsétával, ásóval, székkel stb
  • Ramore
    Végre mükszik a játék. Hogyan lehet az életerőt feljavítani? A vízzel igaz? De hogyan, illetve a bunyóban mivel érdemes verekedni, a kardal?
  • ricky
    Grat!!!
  • OMax
    Na vegigvittem :) Eskuszom konnyebb megolni a vegen a fonokot mint a polipot vagy azta a roh@dt furos tankkal versenyezni! A jatek jo csak van benne kismillio bug... Jo jaccast mindenkinek!
  • ricky
    Megvan ez is!!! :))
  • ricky
    Itt vagyok Istanbulban. Most vettem fel a térképet lent megöltem a srácokat, de mit kell kirobbantani??? Se a lyukhoz se a középső falakra nem tudom letenni a robbanószert. Help plíz!!! Thx
  • ricky
    Sikerült végre!!! :)
  • ricky
    Itt iSTANBULBAN AHOL VAN A CÁPA CSAK ÉN NEM BÍROK MÁR 20 SZORRA SE ÁTUGRANI A VÍZ FELETT AZ AJTÓBA, VAGY PEDIG MÁS FELE KELL MENNI????????
    Bocs anyagy betűért most vettem észre!!!
  • cypher
    Senki???
  • ricky
    azokról nem törlik?
  • shaba23 #482
    Megkaptam!!!! Működik!!!! Köszönöm!!!!
  • cypher
    Ehhh,nekem is mentés kellene,ha lehetne,Hong Kong után,mert megzuhant a vinyóm,tegnap egész nap jóformán újratelepítettem....
    Köszönöm.
  • shaba23 #477
    ricky> esetleg a www.tar.hu, nexus, freeweb
  • shaba23 #476
    reyna> Sajnos nem kaptam meg az ímélt:((
    ricky> helyet pedig sajnos nem tudok:(((
  • Detori
    Oh...
    ...visszaolvasás rulez!
  • ricky
    Ha tudsz egy helyet én szívesen felrakom!!!
  • shaba23 #471
    Hali

Valaki tudna nekem küldeni mentést, mert elszállt a game a gépemről és már nem akarom előlről kezdeni. A prági rész 4. mentése kéne asszem. A leszakadó csillár utáni. Nagynehezen átugrottam az erkélyre, erre elb..tam a mentéseimet. Szóval ha valaki lenne oly kedves...
    Köszönöm

Nem tudjátok honnan lehetne leszedni az Infernal Machine-t?
    [email protected]
  • OMax
    Nekem ha skippelem a filmecskeket akkor 32 ms tolt. 1gb rd ram, p4 1.7, gf4ti44
  • ricky
    Erről jut eszembe, az elöbb ki akartam nyitni egy ajtót, kiírta, hogy nem fog menni, és átment rajta. :))) Bejutottam egy teljesen zárt terembe, mentem 3-4 kőrt és meghaltam. :(((
  • ricky
    Húúú ez a secondary attack milyen jó. Most jöttem csak rá, higy mi ez. Az annyira jó volt, hogy isztambulban a bal keze alá megfogta a fejét a jobbal meg ütögette. Mag a szakadék szélén megfogta a srácot és átdobta maga fölött a cápához. :))) Tök jó!!!! :)
  • OMax
    Nemtom melyik palyan voltam valahol a hegyekbe gondoloakon kell loni a repcsiket;)) Ammennyi repulot lelottem annyit nem inditottak a masodik vilaghaboruba osszesen:)) de eskuszom vagy 30-40 repcsit lelottem... honanna picsabol szallt fel ennyi:)?? Nekem nemtom mennyit tolt de a menu szerintem nagyon szar... sok varas meg minden... A jatek jo csak kicsit unalmas mar...
    Grafika jo csak az idegesit hogy itt ott at lehet loni a falom. Pl mikor a gondoloanak inditottam be az aramfejlesztot akkor 1 csavo 30m rol lovoldozott engem es koztunk volt vagy 5 transzformator... NA midnengy... kitartas!
  • Detori
    Én is épp itt vesztegelek... :(
  • Knox
    sajnos nemtom melyik a seahorse,amire emléxem: 1 van ahol átmész az oszlopon! 1 a második teremben ott ahol ki tudsz jönni a vizből, repedt a fal, be kell robbantani( robbanoszer a tábortuznél), egy meg az uccso teremben a viz alatt ott ahol át tudsz ugrani!
  • Örm
    Kösz
  • ricky
    Azt hiszem az ugye a harmadik ahol két ember áll. Ha az akkor a karikát az ikrekre, a mutatókat meg arra amerre a kard mutat. (Ha jól emléxem a napot a 6-ra a holdat meg a 11-re)!!!
  • Örm
    A prágai pályán az órát hogy kell harmadszorra beállítani?
  • Ramore
    Köszi, újra letöltöm, aztán majd kiderül....
  • ricky
    kösz.
  • NaNoKuTyA
    üvegekkel dobáld, majd a bottal kell csépelni!