771
Indiana Jones and the Emperor\'s Tomb
-
#503 Melyik falat és mivel? -
ricky #502 Ott kell ugrálgatni megölni mindenkit, majd a daruval felemelni a fejet és kiütni a falat jobbr!!! -
#501 Asszem majd a falat kell kirobbantva továbbmenned,de nem tuti.... -
#500 Az istambuli pályának annak a részén amikor egy fejjel lezuhanok a vízbe mit kell csinálni? -
Ren #499 Lodd a szemeit, amikor visszahuzodik, akkor rakj robbanoanyagot az oszlopokra. -
#498 Az előtte lévő 4 oszlopot robbantsd fel.
Vki nem dobna már egy Hong Kong utáni mentést????? -
#497 sziasztok! a polippal mi a teendő? -
ricky #496 Hát ez enm igaz. Ha valahol elakadok és már 30ad szorra sem sikerül. Utána megkérdezem itt. Visszamegyek és egyből sikerül. !!! :))) Most pl a falat is ki tudtam robbantani!! :) -
ricky #495 Miért nem tudom a víz alatt kirobbantani a falat????? -
ricky #494 a borosüveet kihagytad :))) az a legjobb. Széttőrni a fején! -
ricky #493 Igen a vízzel lehet, de majd késöbb már lesz gyógyszered is, és a is jó!!!! Én mindig ököllel vagy karddal verekszem. Jobb mint a fetgyver és látványosabb is!!! -
#492 ököllel, macsétával, ásóval, székkel stb -
#491 Végre mükszik a játék. Hogyan lehet az életerőt feljavítani? A vízzel igaz? De hogyan, illetve a bunyóban mivel érdemes verekedni, a kardal? -
ricky #490 Grat!!! -
OMax #489 Na vegigvittem :) Eskuszom konnyebb megolni a vegen a fonokot mint a polipot vagy azta a roh@dt furos tankkal versenyezni! A jatek jo csak van benne kismillio bug... Jo jaccast mindenkinek!
-
ricky #488 Megvan ez is!!! :)) -
ricky #487 Itt vagyok Istanbulban. Most vettem fel a térképet lent megöltem a srácokat, de mit kell kirobbantani??? Se a lyukhoz se a középső falakra nem tudom letenni a robbanószert. Help plíz!!! Thx -
ricky #486 Sikerült végre!!! :) -
ricky #485 Itt iSTANBULBAN AHOL VAN A CÁPA CSAK ÉN NEM BÍROK MÁR 20 SZORRA SE ÁTUGRANI A VÍZ FELETT AZ AJTÓBA, VAGY PEDIG MÁS FELE KELL MENNI????????
Bocs anyagy betűért most vettem észre!!! -
#484 Senki???
-
ricky #483 azokról nem törlik? -
#482 Megkaptam!!!! Működik!!!! Köszönöm!!!! -
#478 Ehhh,nekem is mentés kellene,ha lehetne,Hong Kong után,mert megzuhant a vinyóm,tegnap egész nap jóformán újratelepítettem....
Köszönöm. -
#477 ricky> esetleg a www.tar.hu, nexus, freeweb
-
#476 reyna> Sajnos nem kaptam meg az ímélt:((
ricky> helyet pedig sajnos nem tudok:((( -
#475 Oh...
...visszaolvasás rulez! -
ricky #474 Ha tudsz egy helyet én szívesen felrakom!!! -
#471 Hali
Valaki tudna nekem küldeni mentést, mert elszállt a game a gépemről és már nem akarom előlről kezdeni. A prági rész 4. mentése kéne asszem. A leszakadó csillár utáni. Nagynehezen átugrottam az erkélyre, erre elb..tam a mentéseimet. Szóval ha valaki lenne oly kedves...
Köszönöm
Nem tudjátok honnan lehetne leszedni az Infernal Machine-t?
[email protected] -
OMax #470 Nekem ha skippelem a filmecskeket akkor 32 ms tolt. 1gb rd ram, p4 1.7, gf4ti44 -
ricky #469 Erről jut eszembe, az elöbb ki akartam nyitni egy ajtót, kiírta, hogy nem fog menni, és átment rajta. :))) Bejutottam egy teljesen zárt terembe, mentem 3-4 kőrt és meghaltam. :((( -
ricky #468 Húúú ez a secondary attack milyen jó. Most jöttem csak rá, higy mi ez. Az annyira jó volt, hogy isztambulban a bal keze alá megfogta a fejét a jobbal meg ütögette. Mag a szakadék szélén megfogta a srácot és átdobta maga fölött a cápához. :))) Tök jó!!!! :) -
OMax #467 Nemtom melyik palyan voltam valahol a hegyekbe gondoloakon kell loni a repcsiket;)) Ammennyi repulot lelottem annyit nem inditottak a masodik vilaghaboruba osszesen:)) de eskuszom vagy 30-40 repcsit lelottem... honanna picsabol szallt fel ennyi:)?? Nekem nemtom mennyit tolt de a menu szerintem nagyon szar... sok varas meg minden... A jatek jo csak kicsit unalmas mar...
Grafika jo csak az idegesit hogy itt ott at lehet loni a falom. Pl mikor a gondoloanak inditottam be az aramfejlesztot akkor 1 csavo 30m rol lovoldozott engem es koztunk volt vagy 5 transzformator... NA midnengy... kitartas! -
#466 Én is épp itt vesztegelek... :( -
#464 sajnos nemtom melyik a seahorse,amire emléxem: 1 van ahol átmész az oszlopon! 1 a második teremben ott ahol ki tudsz jönni a vizből, repedt a fal, be kell robbantani( robbanoszer a tábortuznél), egy meg az uccso teremben a viz alatt ott ahol át tudsz ugrani! -
#463 Kösz -
ricky #462 Azt hiszem az ugye a harmadik ahol két ember áll. Ha az akkor a karikát az ikrekre, a mutatókat meg arra amerre a kard mutat. (Ha jól emléxem a napot a 6-ra a holdat meg a 11-re)!!! -
#460 A prágai pályán az órát hogy kell harmadszorra beállítani? -
#458 Köszi, újra letöltöm, aztán majd kiderül.... -
ricky #457 kösz. -
#456 üvegekkel dobáld, majd a bottal kell csépelni!