Indy (Emperor\'s Tomb)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van ötlete valakinek?
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Megyek megnézem miújság istanbulban, aztánmeg irány az ágy. Jóccakát mindenkinek!!!
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Most, hogy szinte mar vegeztem a gammel leirom sajat szuveren velemenyemet, es az infernal machinnel is osszehasonlitom:
Anno nekem az egyik legkedvencebb jatekomma avanzsalt az Infernal machine, rendkivuli hangulataval, hosszusagaval, fejtoroivel...stb...
Tehat elhihetitek, hogy talan kozulunk en vartam a legjobban az Emperor`s Tomb eljovetelet. Meg is erkezett, es a kezdeti benyomasok nagyon jok voltak. Tokeletes harcrendszer, latvanyos grafika/hangulat... miegymas. Most hogy szinte a vegere ertem: Azt kell mondjam , hogy a game igen rovid, a Pragai palya utan egyszeruen pofatlanul keves helyszin van. A sok oraval toltott jatekido is csak azert leldzik, mert allandoan elorol kell kezdeni az aktualleveltha meghalunk, es ez eleg surun elofordul( tobbek kozott amiatt, mert barmikor leeshetunk a szakadekokba, vagy egyszeruen csak elbenazzuk a harcot, es meghalunk...). Kb az istambuli_alya utan aztan vegleg tuldsulyba kerul a harc, es egyre inkabb monotonna valik( legalabbis szamomra). Az utolso elotti helyszinen pl vagy 40 percbe telt, mire a furos tank elotti futast tul tudtam elni, mert allitom az a level kimaradt a beta testelesbol, olyan hulyen kell egy ket resznel ostorozni..., de meg lehet csinalni, de akkor is foloslegesen felhuzza az ember agyat... A story meg sztem fenyevekre van az Ifernal machinehoz kepest, terjedelemben meg plane... Az elobb emlitett gameben a vegjatek is rendkivul sok logikai feladvannyal volt tele, es az 1 mp tol az utolsoig( a secret palyat is bele ertve) csodalatos volt. Sajna ezt itt a pragai palya utan mar nem ereztem, es csalodott is vagyok miatta, hogy igy osszecsaptak a game java reszet... Persze ez az en szuveren velemenyem, mindenki azt gondolhat amit akar, es senki kedvet nem akarom elvenni a gametol, mert jo jatek, de holt messze van az Infernal Machinehoz kepest.
`Take a look to the sky just before you die`
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Ahogy olvasom biztos volt már, de az elején hogy kell a piros denevérek között úgy elmenni, hogy ne halljanak? Mondott valamit, hogy ne lépjek a fûre, de sehova nem tudok máshova menni...help!! plíz
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
na de csak 1x 😊))
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Pragueban a csillaros palyan ,miutan radobtam az emberekre a csillart..hogyan kell tovabbjutni?

Alladin: Ha jol emlexem, az egyik szobaban az asztalon volt... , bar mar pontosan nem tudom.
(Megyek azért még próbálgatom!!)

De nekem lefele kell ott menyek ahol a nyilas van amit a vizbol nem lehet eleri es fentrol se tudok leugrani. Amikor lenet vagyok viszont kicsit fojjeb de szemben a bejarattal latom hogy ott log lefele a bejarnal egy lampa. Kerdezem hogy ugy kell ugrani es ostorozni hogy azt elkejam vagy mashogy? Mert nekem az nemigen sikerult
De azert is vegigviszem ha dilihazba kerulok is!C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én játszani akarok még ezzel a qrva játékkal!!!!!!!!!!!!! Még mindíg a prágai patkányos rész