771
Indiana Jones and the Emperor\'s Tomb
  • Hunnenkoenig
    De igen :-)))
    Attol meg szetzilalta az idegszalaimat! Mivel nincs benne mentes, egy billentyüzet banta :-)
  • Biszke
    Hunnenkoenig: Azt a köcsög Mafiat nem te fordítottad le?
  • WiZZaRD
    mafiaval? na akkor itt az ideje, hogy megnezzem ezt a gamet:-))) az mar nem lehet rossz....
  • Hunnenkoenig
    Ilyen köcsög egy jatekot en meg nem b**tam! Ez mar csak a Mafiaval vetekedik!

Azt hiszem hagyom a francba, van nekem eleg bajom, minthogy meg ezzel is tepjem az idegeim.
    Majd ha kiadtak hozza egy patchet, amivel lehet menteni, talan ujrakezdem.

Meg jo hogy nem vettem meg. Az ilyesmit nem szabad vasarlassal tamogatni.
  • ricky
    de lehet a láncon himbálózni. Csak akkor nem megy ha az eredeti billentyűzetbeállítrást megváltoztattad. Ha igen , akkor állítsd vissza, ha nem akkor meg kellene tudnod a nyilakkal vagy a W,S,A,D vel!!!
    Részletesen én nem emléxem mert már nagyon régen jártam ott!!!
  • ricky
    Beúszol balra a termbe, kimászól a vízből, fejjebb mész egy szinttel, követ dobálva a vízbe becslod a krokkot és a kar meghúzásával leewngeded a rásot. Ezután nyugodtan ugrálhatsz krokk nélkül!!! :)
  • ricky
    Az a cápa nem egy krokodil??? :)))) Az már a Ceylon-i pálya legeslegvége. Arra kell menni amerre mész. Miután bezártad a krokkot ugrálni kell a láncokon, majd miután kinyílt középen az oszlop felveszed az ékszert, aztán kimész ott ahol bejöttél a terembe!!! (Itt lesz majd egy kis izgi videó!!!)
  • Örm
    Kösz már én is az emperor's tombban vagyok.
  • ricky
    Válcs kamera nézetet és akkor látod a kőr körül a mintákat a földön. Úgyanúgy állítsd be!!!!

Végre ítt vagyok az emperor's tomb-ban. Azt a repülő sárkányon nem volt túl nehéz átjutni. Nehezebbre számítottam. Mondjuk ha célozni is nekem kellett volna akkor már izgibb lett volan. :)))
  • Örm
    Kong Tien Templomában van egy szerkezet amin van három tárcsa különböző jelekkel ezt hogy kell beállítani?
  • ricky
    Majd megszokod!!! Engem is zavart eleinte főleg az úszásnál. Azt sem tudta, hogy kell. Eleinte meg is haltam :((( De már megy rendesen. Már a cápát meg a krokodilt is simán lehagyom úszásban. Lassú csigák. :)))
  • Hunnenkoenig
    Köszi! Közben megoldottam. A biosban kicsit nagyobb volt-mennyiseget alitottam a vdimm-re es mar megy is. Jatszottam vele vagy 2 orat, de eleg idegesitö a Kamera kezelese es az iranyitas meg föleg.
  • ricky
    Néha nekem is csinál ilyet, de nagyon ritka. Utána újra elindítom aztán megy rendesen!!!
  • Hunnenkoenig
    Beleolvasgattam itt a forumba, de ugy latom csak nekem van olyan bajom, hogy a jatek minden szo nelkül kilep a desktopra egy error üzenettel...

Igy lehetetlen jatszani, hisz nincs benne mentes. Az elsö palyat mar vagy 5x elkezdtem. Tököm kivan.

Van valakinek megoldasa a bajra? A gep tök szüz installal van (WinXP) es minden jatek megy rajta.
  • Örm
    Kösz még azt mond meg hogy utána hogy kell beállítani a jeleket a gépen.
  • Örm
    És utána a következő ajtó mögött tök sötét van és nem lehet látni semmit át kéne jutni szembe de állandóan leesek még a fáklyával sem lehet látni semmit.
  • ricky
    Köszi Kornél!!! :))
  • ricky
    Küldjön nekem valaki egy mentést a tengerqalattjáróbázi sután mert itt a gépfegyvernél mindig kinyírnak és nincs gyógyszerem. Elkezdtem hongkongtól újra, de a pálya végén elvette a gyógyszereimet és nem tudom megcsinálni. Nincs kedvem mégegyszer a cápánál uszkálni :)))
    Előre is köszönöm
    itt a címem: [email protected]

Ricky
  • Örm
    A láthatatlan platformokat hogy kell kivilágítani?
  • Örm
    A vége felé amikor kék fáklyával kell meggyújtani a lámpákat.
  • Örm
    Én már a végén vagyok egy kék fáklyával kell világítani akkor láthatóak a hídon kék és piros jelek, a kékre lehet lépni a pirosra nem, de a közepétől csak piros jelek vannak.
  • Örm
    Valaki segítsen a templomos pályán amikor egy hídon kell átmenni eljutok kb a közepéig de innen csak olyan elemek vannak amik leszakadnak hogy kell itt átjutni?
  • spR
    Tud vki egy FTP cimet, ahonnan le lehetne szedni?
    Nagyon megköszönném.
  • ricky
    Elkezdtema Hong Kong-i pála elejéről újra hogy legyen gyógyszerem. Na ott aztán annyit találtam, hogy nem is tudtam már felvenni mert csak max 3-t enged!! :((( Nwem is ez a lényeg, hanem hogy mikor a hajózás után ott vagyok a vízben, kimászok, és szomorúan tapasztalom hogy nincs egy gyógyszerem se!!! :(((((( Ez minden pálya végén így volt vagy csak itt akartak nehezíteni, és alig rakna le gyógyszert meg "csapot" a pályán???
  • ricky
    mássz fel teljesen rajta, majd egyet vissza. Sikerülnie kell. A visszaolvastál volna ott is ez van írva!!!
  • I.C.ram
    Ezt mondom!!! hogy a csillár lánc nem leng ki eléggé, hogy felugorjak balkonra.
  • ricky
    Ott van egy karika egy láncon lóg a kar mellett. Ostorral rá, majd a csillárláncra!!!! Onnan meg tovább!!!
  • I.C.ram
    Na elakadtam megint!! Prágában vagyok. Ott ahol a csillárt kell ráengedni a fritzekre a kerekasztalnál, ettől ők megfekszenek, maradékot agyonverem. De most merre?? Az erkélyre sehogy sem lehet felugrani, mert a lánc nem leng ki eléggé. Minden ajtó zárva! :( Merre tovább?
  • I.C.ram
    Hát pedig sokkal jobb!!!! Én nem magáról a játékról beszéled, hanem magáról a törénetől! Sokkal jobban szeretem Indyt. Larat csak lekoppintották, és kb 60 évvel előre raktak.
  • shaba23 #565
    Veszélyes ilyeneket írni :))
  • I.C.ram
    Szerintem Indy sokkal jobb, mint Lara. Lara egy majmolás. :( Indy sokkal jobb környezetben van, sokkal jobb szereppel.
  • I.C.ram
    Jajj de hülye vagyok!! elfelejtettem, hogy 2. VH elött vagyunk. :)
  • I.C.ram
    Na megcsináltam!

Prága mióta van Dél-Németországban? :D Látszik, hogy amcsik cisnálták. :)
  • mozesapo
    Egy kicsit elegem lett belőle, hogy az óriás krokodil állandóan bekapott.
    Tök egyszerüen végigvihetőek a főszörnyes pályák.
    A vars.cfg-ben aidisabled=true -ra való állítással.
  • cypher
    Nah,végeztem vele Én is.Köszi a segítséget mindenkinek.
    Nem volt rossz,bár a végén többet idegeskedtem,mint szerettem volna.Remélem Lara anyó története nem lesz ennyire idegölő..
  • I.C.ram
    Köszi! Majd holnpa kipróbálom! De pontosan hol is van ez a rácsos rész?
  • ricky
    Először balra menj a rács alatt a terembe. Csald be a krokkot és enged le a rácsot. Utána nyugodtan ugrálhatsz fenn a kalitkákon, míg megnem szerzed amit kell. Utána... (Majd meglátod! Én tökre megijedtem!!! :))) ).
    Sok sikert!!!

Ricky
  • I.C.ram
    Azon a pályán vagyok, ahol az xy szívét kell megszerezni, és egy óriáskorkodil őrzi. Láttam, hogy van a víz alatt egy kis átjáró, de nem tudok soha bemenni, mert a krokodil állandóan elkap mielött odaérnék.
  • borso
    Köszi RUDKO.Sikerült.
  • RUDKO
    ugorj be alatta a q gombbal