4315
  • Sanca
    Ja a vivast en is beszoptam. Elejen nem kellett mondommekkora szar skill. Azt most ha 1 korrektebb 4-es szintu hajot boardozok, 2 utes vagyok:(( Amugy 2 abilitit ratettem repairre. Sztem eleg jo. Szinte full fel lehet javitani hajot, barhol a tengeren, meg csata kozben is, es kb fele penzbe kerul.
  • Sanca
    HALLOD!! Ezt mar szeretem! Akkor elkezdem a foszalat:)))
  • Kandurex
    Persze, hisz bár jól el lehet vele lenni de a főszálba kapod meg az igazán brutál küldetéseket..pl.győz le flotákkat, városokat, szerzed meg a szomszéd kalóz sziget kincseit!! stb. stb....a főszál kuuurva jó. Persze én is csak érintőlegesen visszem...xp tápolás+pénz tápolásba vagyok:)))
  • Kandurex
    Lőd le öket (folyamatosan hátrálj, alapesetben "Z") a lővés "Q"
    ps:
    Tanulj vívni később nagy szükséged lesz rá
  • Kandurex
    Nincs a közelbe valami körzeti kalóz (helyi számtech bolt stb.) ahol kiírják potom pénzért?
  • Petyus_
    Elkezdtem játszogatni.. rögtön az elején elküld a Governor Oxbaybe (a dzsuengel felől közelítem meg, ahogy mondja), ahol egy-egy vágással kinyír két ajtónálló francia disznó mert nem veszik be a kamu dumámat. :D Ha viszont nem teljesítem a feladatot, akkor a governor rámuszítja az angol flottát..

Mit tegyek? :D
  • Sanca
    Eppen sehol:) Erdemes hajoszerzesek mellett csinalni a foszalat?:)
  • TopGun
    Asszem senki nem jelentkezik Bp-i emberke aki segitene nekem, hogy tudjunk forditani! :((
  • Dns5000
    hol van valami leiras az abilitykrol?
  • Kandurex
    Hol tartasz a fő küldetés szálban?
  • Sanca
    Bandew, johecc.
  • Bandew
    Akko azé nem megy. :DDD
    Viszont pont most indult be a wc. :DDDD
    Azért köszi szépen Sanca.
  • Sanca
    Na ez a lol. Megirtam a levelet, de pont most jart le ftp-m 1 honapja. Ezt ma telleg csak furdes utan.
  • Kandurex
    lol
  • Bandew
  • Sanca
    fasdfdsfsdafasf. mar nagyon ramferne 1 furdes:)
  • Sanca
    Ja, rajottem. En meg kis hajokkal nyomta, nem is ertettem miert nem tok oda venni:) De aztan rajottem. Amugy meg nincs 16lbs-es hajom, de mindjart veszek. Majd arra feltelepitek. Tudatlansagombol ki is jott hogy 1 nap hatranyban vagyok:)
  • Bandew
    Írd le az [email protected] címre
  • Bandew
    Aha, de lécci magyarázd el mert nem tom mit hogyan kell.
  • Sanca
    Bandew, jossz tolteni akkor? A 2-es cd kell?
  • Sanca
    Joreggelt. Bah, utallom a Bethesda jatekokat. 5-kor mentem aludni hulye sd2 miatt, kesz:)
  • Kandurex
    vazzeg, ne csak ezen az egy oldalon keres...olvass vissza...
  • Titan
    Re:"Ha Redmondnól viszel vitorlavászont Oxbay-be nincs rajta semmi hasznod!"--#707
    Visszaolvastam...és megmondanád, hogy a kérdésemre melyik hozzászólás a válasz????
  • Forrest Tomee
    Negatív. ha lehúzod a vitorlát viharban akkor véged, mert a hajó irányíthatatlan lesz.
    Félvitorla a megoldás.
  • Kandurex
    Mindent megtalálsz ha vissza olvasol.

Egyébként itt nem a vitorlavászonról hanem az ágyukról ment a téma
  • Titan
    Ha Redmondnól viszel vitorlavászont Oxbay-be nincs rajta semmi hasznod!
    Apropó, sikerűlt már valakinek megfejteni, hogy viharban mi a legjobb taktika? Hogyan álljon a hajó a szélirányhoz képest vagy a hullámokat kell nézni?
    Mi a legjobb taktika 1 hajó elfoglalásához?
  • Kandurex
    Érdemes megvenni, mert, mint befektetés is megtérül. Ha eladod a hajót akkor az ágyúk pluszértéke is hozzácsapódik.
  • Kandurex
    Eszem faxom megáll-feláll... te itt kavarsz valamit. Oxbay egy sziget és ezen a szigeten 2! város is található. Egyik a már jól ismert ,ahonnan az elején elmenekültél, a másik meg a túloldalon van, na oda graszálj busines-elni...
  • zoli80
    nomeg a köcsög franciák be sem engednek oxbaybe!
  • zoli80
    de basszus,gyalog rohangáljak redmondból oxbaybe,nem találok oda:)
  • Kandurex
    Vazze...ne a sziget francia megszállás alatt tartott területre menj...há vazzeee...a sziget másik oldalán van egy angol falu. (ez mind oxby-ba)

sőt van ott még világító torony, jungle ect. ect.
  • Kandurex
    Bazz, most veszem észre ebben a játékban ölni kell...hááá pfujjj...rombolni, gyilkolni...hát ecte milyen emberek vannak itt....múltkor rá lűvök egy franciára az meg visszalű...há milyen világ ez kérem szépen
  • zoli80
    "Sandalt kell vinni Oxbayból Redmontba. "ezt irta Ram!
  • Kandurex
    mijarákot akarsz te oxbayba?
  • zoli80
    kocsmárostol bérelj szobát
  • Kandurex
    Hát a szó azon értelmében, hogy be az ágyba oszt csicsika...úgy nincs. :D
  • zoli80
    na ez érdekes,ki akartam próbálni az oxbay-redmond utat de ahogy oxbayba érek,szétlönek az erödbö,az francia bakker.rátok nem lönek?
  • Kandurex
    Nincs "mulandó idő" a szigeteken. Ha szerencséd van, pont napközbe érsz be akkor minden nyitva van. Ha éjszaka vetődsz oda, akkor irány a kocsma és hunnyál egyet reggelig ;)
  • zoli80
    sirtok itt a térkép miatt,tabot nyomni térképen,mint már irtam és kurva jóól használható!!!!!!:)
  • Kandurex
    "TAB" a térképen csodákat tesz :)