4315
-
radical #848 Hogy lehet meginni a healing potiont?
Egyébként meg szívesen visszaolvasnék, de 11 oldalnyi ömlengésből hogy milyen jó a játék (tényleg az) KICSIT NEHÉZ kiválogatni a hasznos infót ha sietsz... -
#847 hmmmm...vagy a világosabb kékre gondoltál? -
#846 Balalul 3 csík:
Fehér: vitorla hpja
Kék: Legénység mennyisége (max=a hajó kapacitásával)
Piros: Hajótest hpja.
Ezekközül a Piros a legfontosabb, met ha a többi lemegy nullára még nincs nagy baj, de ha a piros, akkor blugyblugyblugy. -
#845 A kék: az ágyuk maximális lövis irányai a holtereken értelemxerűen nics -
#844 A kékre gondoltam! :)) -
#843 Azt elírtam azt már tudom a kéket nem tudom már csak. :) -
#842 Bazz Petyus! Most mondtam el mi az a zöld csík! Az ágyúk betöltődésének helyzetét mutatja, ha zöld, akkor tüzelni lehet vele, ha piros és kúszik felfelé az azt jelenti, hogy valszeg most löttél vele, és éppen töltik. -
#841 zöld csik: ágyuk állapotta
zöld: feltöltve
piros: töltés folyamatban
indikátorszerűen müködik
-
#840 Azok gondolom az ágyúid holtterét jelölik. A kék/sárga csíkhot lövésem nincs mi lehet. -
#839 nagy nyíl: aktuális szélirány
kisfehér moszat: a te hajód iránya
0.0 a te aktuális sebeséged
6,5 a szélerősség
viharban: félárbocra eresztett vitorlák és állj be szélirányba
"space" tudsz löni
ÉS OLVASSATOK VISSZA MERT MINDEN!!! LE VAN IRVA!! -
radical #838 A középső fehér gondolom a hajóm. Mik azok a halványfehér mezők? A látószögem? Időnként sárga csík is szokott ott lenni ott ahol a kék van. -
#837 Nah:
A bal oldali szám imho a szél sebessége, a jobb oldali a hajóé.
A nagy nyíl a szélirány lesz szerintem.
A zöld csíkról lövésem nincs. :D
Ja meg még azt akartam kérdezni, hogy azt a HUDon nem jelöli mennyire van felhúzva a vitorla?
-
radical #836 A 814-es képen lévől jobb felső radar funkcióit elmagyarázná valaki? Mi az a kék csík? Mi a nagy nyíl? Mi az a 6.5 és 0.0 szám? Hogyan lehet lőni ellenséges hajóra? Mit kell csinálni hogy ne süllyedjen el a hajóm viharba és ha lövik? -
#835 Ja ott mond valamit de hiába nyomogatok akármit nem ad leítást. :( -
#834 Thx! :)
Egyébként ezzel a játékkal 5 percet nyomultam (igaz a Pirates! összes inkarnációja nagy kedvencem volt szóval tudom mire számíthatok :)), és máris keztem beleszeretni..
Most nagyon kellene nekem a kézikönyv, szóval ha felállnék, beülnék a kocsiba, és meg tudnám venni a játékot, zokszó nélkül megvenném. Így viszont majd kibírom kézikönyv nélkül, végignyomom a warezt utána meg már hülye lennék megvenni.
Szóval a magyar játékterjesztők benyelhetik. :P -
radical #833 hát baze egyet se talátam, írnál ide egy urlt lécci? -
#832 A skillek leírását tényleg hasznos lenne meglelni, mert a tutoriálban elmondta nekem a csávó, de azóta elfelejtettem. -
#831 Ágyú újratöltés: Látod jobb fent az iránytűnél zöld csíkok vannak. A ha lősz a bizonyos oldalú agyúval, akko lemegy annak az oldalnak a csíkja, majd szép lassan visszamegy, ha visszament és átváltot zöldre, akkor töltöddött újra.
Hajók erősségi sorrendje: Minél kisebb a szám a hajó ikonjánál, annál nagyon osztályba tartozik (erőssebb) -
#830 Sajna nem, én is ott kerestem. :) -
#829 Mégsem dob ki egyet sem. szvsz még nincs szkennelt változat. -
#828 Miért, a Morrowindhez pl. le lehetett tölteni amikor megjelent. :P
Csomó játék mellé meg odarakják pdf-ben. :)
Engem a skillek, abilitiek működése érdekelne, néhány dolog pl. az ágyút honnan tudom hogy újratöltötték, a hajók erősségi sorrendje, stb. :) -
#827 Az más kérdés, hogy elég közel vagyunk, de akkor is madárnézet :) -
#826 Keress rá Googlben, hogy Pirates of the Carribean Manual, tuti kifog doni egy csomó PDF-t -
#825 nekem is kell pluszba kérek még toronyórát lánccal....:DDD -
#824 de....bele állt a hűtőrácsba a kocsinkon :))
szal, igazad van....de azért ez így elég korrekt közelítés nem? -
#823 Valaki nem tud esetleg letölthető kézikönyvet a játékho'? :) -
#822 Én azt sajnálom, hogy nel het járkálni a hajóban. Bemenni a kapitány szobájába, az ebédlőbe, raktárba stb. -
#821 Nem láttál még alacsonyan repülő madarat? :) -
pedro870 #820 az is kicsit zavaró, hogy csáklyázás utáni fedélzeti csatánál egész korrekt hajók vannak, de hajókázás közben meg csak egy lebutított változat...vagy rosszul vettem észre? :) -
#819 madár...az fentebb van egy 20-30m nem?
bár nekem mindegy -
#818 Amikor megkaptam a játékot csináltam rögtön egy halom képet elküldeni az ismerősöknek amugy a harmadik hajómnál tartok speedy-nél. -
#817 Hogyhogy még csak a sima alap kezdőhajód van? -
#816 Hát ez madártávlat...... Ennél jobb madártávlat nem is létezhetne. -
#815 Sajna nem....első ami nem tetszik a játékban...pedig játszom már vagy 16 órája :)))
A tombraider-ben az első 2percben volt egy halom dolog ami nem tetszett :))) -
#814 Bocsi a minőségért, egy kicsit lebutitottam a corel*-lel.
Madár távlat mi???? -
#813 Tuti nem :) -
#812 De attól még lebegsz elvileg, tehát madártávlat! :D és punktum! :D -
#811 És? Ki volt írva? :) -
#810 Ezt különösen biztos, mert kerestem a hajóm nevét az oldalán :)))) hogy ki van -e írva a Mókus-I. -
#809 De akkor is illúzióromboló, hogy nem látod ha mászkálsz. Az igazi kapitányos érzés. :D