4315
-
#808 Sanca: #790 -
#807 Madár? Hát nem tom, közelts rá teljesen (még az oldalába is belevered az orrod anyira lehet közelíteni :))) -
Sanca #806 Hogyan szerezted?? Vetted vagy mi? -
fucko #805 a #791re senki se tudja a megoldast? -
#804 FP nézeten kívül csak madártávlat van! Nem tudom miről beszélsz. -
#803 akkor nem látod a legénységet ha saját magad mászkálsz a fedélzeten...amugy mindig,, nem kell madártávlat -
#802 Micsoda hülyeség, hogy madártávból látod a legénységet, de közelről nem. Akkor egyedül vagy a hajón? Mármint hogy CSAK téged mutat? -
#801 Pirates Of The Caribbean
az előbb valamit ebasszintottam :( (new ablak) -
#800 http://pirates.bethsoft.com/main.html -
#799 4 hajó lehet a flottádban. Szintén négyen lehettek a szárazföldön. Elég sok fajta hajó van, mindegyik hajónak van több varácója! Pl. a franciák Barqueja jobb, mint a az angoloké, mert az angol változat kevesebb legénységet tud vinni. A legénység látszik, de csak akkor ha madártávkatból nézet, ha a hajón járkálsz, akkor sajna nem. :( training az elején, van de az eléggé kis gyengécska, mert kardozáson kivül semmit nem tanít meg. Skirmish nincs benne, de a kampány is felér egy Skirmishsel, mert azt támadod meg, akit akarsz. -
Braveheart #798 ehh... :) weblapja van? -
#797 olvasgas vissza (az elejétől) mindenre választ kapsz :) -
#796 Én Széchenyi Haragja nevet adtam neki :D -
Braveheart #795 Na elkezdem tölteni... meséljetek pár dolgot a játékról, pl. hány hajóval lehet lenni, látszik-e a legénység a fedélzeten, nagyon boyolult-e, hány hajóval lehet lenni-hányféle hajó van összesen, van-e benne training és skirish... röviden ennyi. Köszi :)) -
#794 Ti milyen neveket adtok a hajóknak? A kis lélekvesztőknek az elején nem mertem brutál neveket adni :) szal,
Ennyim, időrendbe:
Mókus-I.
Sunnyogó-II.
Speedy-III.
Tervebe vett (hadihajó nevek) és egyben copyright-os nevek :)))
Dragon
Illiden
Storm
Shadow
Diablo
Reedemder
nem biztos , hogy jól írom :( -
#793 gyöngyszem... -
Kou #792
Itt az én kicsikém (hadihajó;) )
A kép reggel 9kor készűlt:) -
fucko #791 Most meg megoltem az amunicios hajo kapitanyat is es irja quest logba hogy megcsinaltam es mehetek a jutalomert,de ahogy hajora szallok szetlonek a fortbol 1 masodperc alatt.Vki pls help! -
#790 Nem jó a jelszó, vagy valami nem okés. Amugy mennyivel tudnék rólad tőteni? És jó-e a wc-ről letöltött 1cd a te 2cd-hez? -
#789 rájöttem hogy érdemes minden nyitott házba bemenni,a ládák tele vannak kincsekkel.nomeg találtam katakombákat csontvázkalózokkal:)
70000böl milyen hajót vegyek??? -
fucko #788 Megoltem a tavernben a kiserohajo kapitanyat es a masik kapitannyal beszeltem hogy indulhatunk oxbaybe.Megis mire odaerek nemtudok lehorgonyozni sot meg meg is tamad akit kiserek,most akkor mit csinaljak? -
Dns5000 #787 igen valaki monjon mar valamit abilitykrol
vagy egy urlt ahol van rolla leiras -
Sanca #786 De meg 1 szerencsetlen nyelvvizsgam sincs:) Meg igy is csomot nem ertek, meg szotarazok:( -
#785 pediglen ha lefordítanád nem csak én lennék hálás érte ;) -
Sanca #784 Melyik kell meg?:) Nincs kedvem leforditani osszeset. Meg annyira nem is vagyok jo. -
#782 Én általába a haverommal visszem, iccaka szoktunk beülni és ő fordít,,,:)) -
#781 Az én angolom a xar. így már érthetőbb és a többi...? -
Sanca #780 Meg le vannak irva hogy milyen abiliti mit erosit, meg 1 kis jellemzes is. Ezekbol ki lehet bogozni sztem. -
Sanca #779 Hat lehet hogy az en angolom szar de en ugy ertettem hogy annal a skillnel a SAJAT(2.) hajodat hivod oda az nmy-hez, ramesz az order-re, es abilitikent kijelolod hogy robbntsa fel magat. -
#778 Ez a játék Önmagába egy csoda. szvsz mindent ver.! -
#777 Valaki nem tud leírást ability-hez hogy mi mit csinál?
Mert ugye a SKILL a karakterlapon egyszerű: ágyúzás, repair, leadership, lucky, közelharc stb..stb értelemszerűen arra-amerre
De az ability: Sea Wolf, anyámkinya mert ott van vagy 30db és nem akarom a drága ability pontokat elszórni... MOndjuk a hajó felgyújtásra tuti teszek ponto, a faxom fog drága ágyúzásba kezdeni egyszerűen felégetem az ellen vitorláit.....csak félek hogy így az egész hajó leég...ÁÁÁÁÁ....valaki pls, hlp, -
#776 A 2 cd kellene, de jo lenne ISO-ban lehetoleg -
#775 A 2 cd-kell vagy fordítás segítség?
Én a Petőfi-híd budai lábánál lakom, hétvégén nagyjából otthon vagyok ha eljössz felírom. -
#774 Nem, dehogy -
#773 Sajnos senki! :(( mondom igy legkorabban csak jovo het penteken lesz valami :((((( -
#772 Jah a játék egyébként fenomenálisnak tűnik bár az irányítás/kezelőfelület érdekes.. az engine egy csoda. gyönyörű, gyors, egyetlen hibája a gyakori töltögetés de azt valahogy kibírjuk. :) A hangulat/zene/hangok isteniek, a tenger hihetetlenül gyönyörű!
Szegény Sid Meiernek fel van adva a lecke rendesen! :) -
#771 Sajnos senki! :(( mondom igy legkorabban csak jovo het penteken lesz valami :((((( -
#769 MOndjuk elég brutál ha már van egy saját városod ahol havi 30k-kat tesznek félre az úrnak..... -
#768 Thx ez bevált! :)) -
#767 persze később meg kibontakozik egy kisebb Indiana Jones szerű sztori + elrejtett ősi ereklye + Híres-hírhedt kalóz térvisza a túlvilágról, hogy megszerezze...