4315
-
Braveheart #888 nekem is olyan gépem van
+5012 mb 400mhz ddr ram
és gef3Ti200 128 mb ram -
Braveheart #887 hát talán ha mindent minimumba raksz akkor elég lesz... -
#886 Hi tök érdekesnek tünik a játék mi a lényege
mit kell csinálni
És gépigény? amd 2000+ meg geforce ti-vel jo lesz? -
#884 7-es -
Braveheart #883 hát lész ez a wc. 5 mp-ig tölt 60-al, utána meg megáll vagy 10 mp-re... -
Braveheart #882 én megszabhatom azt hogy mennyi lovét kapjanak? vagy lehet a legénységnek ajándékot adni? -
#881 Aha a 2-es. De 4 óra? Az rohadt sok. -
Sanca #880 Amugy en csak most jottem ra(ha jol vettem eszre) hogy az elsotiszteknek nincsen haviberuk, csak 1x kell nekik fizetni, utana mar nem. -
#879 6-os :) -
Sanca #878 Az 1. hajo, a Victory a legkisebb, talan 7-es? -
#877 érdekes
#872 és #874
-
Sanca #876 4 ora mulva elkezdhec tolem huzni 30k-val. 1 cd kell csak? -
Braveheart #875 hányas szintű a legkisebb? -
#874 nemt tudom...az még odébb van 4 hozzászólással
#875:
amugy a MAN-O-WAR kb 1,5-2Xse -
#873 Én tegnap estétől kezdtem el tölteni DCről..lejött...Pedig chellosux-om van 60kb/s max:(( -
#872 nemt tudom...az még odébb van 4 hozzászólással
#875 -
#871 Az még csak egy 4-es szintű 1-es szintű a legjobb. Szóval azért vannak brutál nagy hajók! -
Braveheart #870 Kicsik a hajók? A legnagyobb mekkora a #875-höz képest? -
Hát nekem már sohasem jön le. Kurva lassan tőti. Úgy 10kb/s-cel pedig kábel. -
Sanca #868 Ja, kozben eszrevettem hogy e vmi masik hajo:) Neked most milyen tipusu van amugy? -
Sanca #867 Sry Bandev, most latom hogy mit irtal, tulsagosan elmerultem a jatekba:)
Amugy jonak kell lennie. Es vki tolt is az sd2 accomrol, aszittem te vagy az. Na mind1, mostmar csak akkor kesobb tudod elkezdeni, nem fogom kikkelni a mostani user-t. Amugy telleg jonak kell lennie. ip-t beirod, aztan user es kod 1forman sd2. -
#866 Nem kicsik ezek a hajók?...Szépnek szépek de a filmekben sokkal nagyobbnak látszanak:)..Lásd Huk hajója:P
-
#866 Nem, ez a mókus-I. az elejéről:)
csak vitáztuk a madártávlatról, oszt amiatt raktam be -
Sanca #865 Marmint a tied, ami a kepen van. -
Sanca #864 Kandurex, ez a hajo is Caravel, nem? -
Sanca #863 Fantasztikus elmeny volt megszerezni.
Meg 1 szar Galoth-al mentem ki expelni, mikor megtamadtak a kalozok. 2 hajos flotta volt. Az 1ik Caravel(a kepen), a masik Fleut. Menekultem is el rendesem mikor megboardozott a Caravel. Eredetileg a tervem az volt hogy majd en boardozok meg 1 Xebec-et, ezert 3 elsotiszt tartozkodott a hajomon, mind 6-os kozelharc skilell(+-1). A Caravel fedelzeti legenysegevel folytatott kozelharcbol mind a 4-en elve kerultunk ki, igaz 2-en alig eltek, rolam nem is beszelve. Ittam 2 eletero-italt, es nekivagtam megtisztitani a rakodoteret. Itt EPPENHOGY tuleltem, 1 szal elsotiszttel. Nagy mak volt ez. Vegig kb 200 vernyomasom volt, kurvajo erzes volt a vegso gyozelem:)) Sry hogy ilyen hosszu lett:). -
#862 Ja meg azt is sajnálom, hogy nem lehet vásárolni kincses térképeket, és keresni kincset szigeteken. Ja meg a szigetek mennyisége is elég kiábrádító! Sea Dogs 1-ben sokkal több volt. -
#861 Nekem Schoonerem van, sokkal kisebb mint ez és mégis egy hajóosztályba tartozik 4-es az is. -
#860 én is ilyet vettem,nem vagyok vele megelégedve sajna. -
#859 Inkább 5,5 az kettő :)
Sanca: Ez csoda szép... -
#858 Nekem még csak Schoonerem van. :( Mondjuk keveset játszottam vele még.
Azt még mindig hibának vetem fel ,hogy csak az angoloknak leeht dolgozni! Sea Dogs 1-ben odaálltál ahova akartál. -
Sanca #857 Na a legujabb hajom:):
-
#856 2 óra.. -
Braveheart #855 ost tartok a 20. fájlnál, még van kb 80, ha átlag 65kb/s-el jön akkor mennyi idő lhet még míg lejön? -
#854 meg, nincs mentő cuccc :( -
#853 Kell
még nincs épkézláb kritika, de ugy általába a review-ak 80-90% -ra teszik , egy pöttyet lentebb a gta3 vice-city-nél..az valami 80-95%:) -
Braveheart #852 Kell az installhoz a 2. cd is?
Hú annyira megjött a kedvem, az gész fórumot végigolvasta,. A kritikusok meg a pc-s lapok miket írnak róla? -
#851 Ha elsüllyed a hajó, a karid is meghal? Nincs mentőcsónak vagyilyesmi? -
#850 -
#849 healing potiont:
ha kint mászkálsz és vesztettél életet és van a tatyóba...akkor "enter" és válaszd és idd...és...és....hmmmm...faxt keresek itt??? ahelyett, hogy húznák játszani....