4315
  • Braveheart
    nekem is olyan gépem van
    +5012 mb 400mhz ddr ram
    és gef3Ti200 128 mb ram
  • Braveheart
    hát talán ha mindent minimumba raksz akkor elég lesz...
  • Ruffi
    Hi tök érdekesnek tünik a játék mi a lényege
    mit kell csinálni
    És gépigény? amd 2000+ meg geforce ti-vel jo lesz?
  • I.C.ram
    7-es
  • Braveheart
    hát lész ez a wc. 5 mp-ig tölt 60-al, utána meg megáll vagy 10 mp-re...
  • Braveheart
    én megszabhatom azt hogy mennyi lovét kapjanak? vagy lehet a legénységnek ajándékot adni?
  • Bandew
    Aha a 2-es. De 4 óra? Az rohadt sok.
  • Sanca
    Amugy en csak most jottem ra(ha jol vettem eszre) hogy az elsotiszteknek nincsen haviberuk, csak 1x kell nekik fizetni, utana mar nem.
  • Kandurex
    6-os :)
  • Sanca
    Az 1. hajo, a Victory a legkisebb, talan 7-es?
  • Kandurex
    érdekes

#872 és #874

• Sanca
    4 ora mulva elkezdhec tolem huzni 30k-val. 1 cd kell csak?
  • Braveheart
    hányas szintű a legkisebb?
  • Kandurex
    nemt tudom...az még odébb van 4 hozzászólással
    #875:

amugy a MAN-O-WAR kb 1,5-2Xse
  • Gnome
    Én tegnap estétől kezdtem el tölteni DCről..lejött...Pedig chellosux-om van 60kb/s max:((
  • Kandurex
    nemt tudom...az még odébb van 4 hozzászólással
  • I.C.ram
    Az még csak egy 4-es szintű 1-es szintű a legjobb. Szóval azért vannak brutál nagy hajók!
  • Braveheart
    Kicsik a hajók? A legnagyobb mekkora a #875-höz képest?
  • Bandew

Hát nekem már sohasem jön le. Kurva lassan tőti. Úgy 10kb/s-cel pedig kábel.
  • Sanca
    Ja, kozben eszrevettem hogy e vmi masik hajo:) Neked most milyen tipusu van amugy?
  • Sanca
    Sry Bandev, most latom hogy mit irtal, tulsagosan elmerultem a jatekba:)
    Amugy jonak kell lennie. Es vki tolt is az sd2 accomrol, aszittem te vagy az. Na mind1, mostmar csak akkor kesobb tudod elkezdeni, nem fogom kikkelni a mostani user-t. Amugy telleg jonak kell lennie. ip-t beirod, aztan user es kod 1forman sd2.
  • Gnome
    Nem kicsik ezek a hajók?...Szépnek szépek de a filmekben sokkal nagyobbnak látszanak:)..Lásd Huk hajója:P
  • Kandurex
    Nem, ez a mókus-I. az elejéről:)
    csak vitáztuk a madártávlatról, oszt amiatt raktam be
  • Sanca
    Marmint a tied, ami a kepen van.
  • Sanca
    Kandurex, ez a hajo is Caravel, nem?
  • Sanca
    Fantasztikus elmeny volt megszerezni.
    Meg 1 szar Galoth-al mentem ki expelni, mikor megtamadtak a kalozok. 2 hajos flotta volt. Az 1ik Caravel(a kepen), a masik Fleut. Menekultem is el rendesem mikor megboardozott a Caravel. Eredetileg a tervem az volt hogy majd en boardozok meg 1 Xebec-et, ezert 3 elsotiszt tartozkodott a hajomon, mind 6-os kozelharc skilell(+-1). A Caravel fedelzeti legenysegevel folytatott kozelharcbol mind a 4-en elve kerultunk ki, igaz 2-en alig eltek, rolam nem is beszelve. Ittam 2 eletero-italt, es nekivagtam megtisztitani a rakodoteret. Itt EPPENHOGY tuleltem, 1 szal elsotiszttel. Nagy mak volt ez. Vegig kb 200 vernyomasom volt, kurvajo erzes volt a vegso gyozelem:)) Sry hogy ilyen hosszu lett:).
  • I.C.ram
    Ja meg azt is sajnálom, hogy nem lehet vásárolni kincses térképeket, és keresni kincset szigeteken. Ja meg a szigetek mennyisége is elég kiábrádító! Sea Dogs 1-ben sokkal több volt.
  • I.C.ram
    Nekem Schoonerem van, sokkal kisebb mint ez és mégis egy hajóosztályba tartozik 4-es az is.
  • zoli80
    én is ilyet vettem,nem vagyok vele megelégedve sajna.
  • Kandurex
    Inkább 5,5 az kettő :)

Sanca: Ez csoda szép...
  • I.C.ram
    Nekem még csak Schoonerem van. :( Mondjuk keveset játszottam vele még.

Azt még mindig hibának vetem fel ,hogy csak az angoloknak leeht dolgozni! Sea Dogs 1-ben odaálltál ahova akartál.
  • Sanca
    Na a legujabb hajom:):
  • Gnome
    2 óra..
  • Braveheart
    ost tartok a 20. fájlnál, még van kb 80, ha átlag 65kb/s-el jön akkor mennyi idő lhet még míg lejön?
  • Kandurex
    meg, nincs mentő cuccc :(
  • Kandurex
    Kell
    még nincs épkézláb kritika, de ugy általába a review-ak 80-90% -ra teszik , egy pöttyet lentebb a gta3 vice-city-nél..az valami 80-95%:)
  • Braveheart
    Kell az installhoz a 2. cd is?
    Hú annyira megjött a kedvem, az gész fórumot végigolvasta,. A kritikusok meg a pc-s lapok miket írnak róla?
  • Bandew
    Ha elsüllyed a hajó, a karid is meghal? Nincs mentőcsónak vagyilyesmi?
  • Kandurex
  • Kandurex
    healing potiont:

ha kint mászkálsz és vesztettél életet és van a tatyóba...akkor "enter" és válaszd és idd...és...és....hmmmm...faxt keresek itt??? ahelyett, hogy húznák játszani....