4315
-
#970 sanca esetleg?ugyanolyan hajonk volt:) -
#969 valaki -
#968 az összes savem beszart -
#967 valaki valami fasza savet küldjön nekem pls,kurva sokat csinaltam de beszart,má megint hétszázmilliom van:( -
#966 asszem igen. -
#965 szóval a harc? -
#964 ...addig amíg le nem csarélem a hajóm? -
#963 aztán késöbb már nem fog vacakolni! -
#962 ez sokunkal elöfordult,ne vigyél fát meg vitorlaanyagot az elején. -
Zorken #961 Köszi, igy már Ok. -
#960 A térképen a W,A,D gombokkal irányitd a hajót! -
#959 #894-esre légyszi reagáljatok, mert felrobbanok -
Zorken #958 Hát a f*om kivan. Hogyan kell elöször átjutni Redmondba. Meglógóomk az elején a francia hajók elöl aztán csak hajózok hajózok, de a térképen egy kb fél óra alatt teszek meg 1/4-nyi utat Redmondhoz aztán semmi. Ha térképmódban váltok utána megtámad nemis egy hanem 2 kalózhajó és elsüllyedek. egy kicsit idegesitö 1 ora játék után és mivel a tengeren nem lehet menteni igy kezdhetem elölröl. Valaki pls, valami brutál fokozaton kezdtem el játszani vagy mi a gáz? (Mentségemre szolgáljon nem játszottam az elsö résszel, ez a második tetszik csak...) -
#957 lehet hogy a rossz 7es kavart be? -
#956 lehet hogy kezdem elörröl,egy csomo küldit is ugy tüntet fel mint amiket még nem csináltam meg pedig már végigszenvedtem magam rajtuk:( -
#955 Tényleg ugye a harc nem olyan monoton mint a morrowindben? Ott már néha ugy éreztem robotok harcolnak. -
#954 franca,mér pont nálam:( -
#953 Tényleg Zole.-...a legtöbb BUG-ot még csak tőled hallottam, ugy látszik valami nagyon nem klappol nálad :( -
#952 nomeg valahonnan megint került +40000 pénzem,de kell a ráknak,meg akarok küzdeni érte:( -
#951 :(((
A haveromat is rászokattam a sea dogs-ozásra csak a hülye nyávog az invert mouse miatt, néztem de van ott vagy ezer db ini-file ..valaki tudja melyik a nyerő??? -
#949 en 7es szintu voltam aztan egyszercsak ujra 5os lettem,tele van a f***** a hülye bugokkal:( -
#948 Okeszáré :D -
Sanca #947 Bandew meg 30-35 perc es felgyorsul -
Dns5000 #946 na abilitykrol tudtok mar leirast? -
Braveheart #945 hú ez kár... 2003-ban már meg tudták volna csinálni, nem?! -
#944 na most megnézem! :)
Köszi a válaszokat! -
Dns5000 #943 nem igazan, egnek de nem latszik meg hogy mennyire van szetlove -
#942 Figyu Sanca! Nem tudom hogy érdemes-e letöltenem rólad. A wc-ről már majdnem a felénél vagyok. Ha nem gyorsul fel a letöltés akkor nem sok értelme van nem? Ha a 3. személy lelép felgyorsul? Vagy szerinted haggyam, és töltsem tovább a wc-ről, és akkor a maradék személy nagy sebességet élvezhet? -
Sanca #941 A favazon asszem nem, a vitorlakon igen. -
#940 :) -
Braveheart #939 Meglátszanak a sérülések a hajókon? -
#938 A kocsmákban napközben..2000 arany körül van! -
Sanca #937 Kocsmaban vannak neha tisztek(nem mindig)
Meg irc-n irtam, szal eleg 'gyerekes':):
Kocsmaba bemesz ha lesz elotsizt akkor mentesz, szal meg azelott mentesz mielott megszolitod, ha nincs akkor loadolsz taverna ele, addig amig ott nem fog ulni, szal mentesz meg a beszed ELOTT, igy ahanyszor ujra loadolsz, masok lesznek a tulajdonsagai, szal 10 perc alatt igy 20 elsotisztet tuc megnezni..., a lenyeg hogy jol kardozzon. -
#936 Hogy kell tisztet felvenni? Mert én csak a legénységet tudom növelni! :( -
Xboxman #935 Hmuda:küldtem mailt(nem Sea Dogs 2 témában:) -
Braveheart #934 Meglátszanak a hajókon a külső sérülések? -
Sanca #933 Erre en mar irtam. Rakattintasz a 4 kocka 1ikere, es utana a passangerre, es visszajon(ezzel szoptam 4 orat!). -
#932 Szerencsére az elsőtisztemnek hála 7-es a közelharc, az most elég? -
#931 Nemtudom hogyan, de mérleg jelecske van franciáknál, ami ugye a semleges. Így nem támadnak meg.
ti már láttátok a Black Pearl kalózhajót? Amiről az egész játék szól! Mert én igen, és kurva jól néz ki! -
Sanca #930 Ja hogy meg nem csakjaztal:)) Akkor valszeg meg 'lama' vagy benne. Ajanlom akkor hogy a vitorlait baszd szet eloszor, azutan 2-ot belelohec crew-apritoval kozelrol, azutan csakja. En most csak siman mellemegyek es csakja(mar vagy 10hajot elfoglaltam). Mondom, a kozelharc a legfontosabb ilyenkor.