Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
sokmindent nem tehetett

próbált oldalra fordulni néha, de akkor meg lemaradt, és ha õ volt a támadó, akkor ez nem jött jól neki (ja mert ez akkor mûködik, ha megtámadnak)

meg akkor is én szoptam, ha pont szélirányban állt, mert úgy elég nehéz volt elmenni mellette... na lényeg, hogy az esetek jókora hányadában ez mûködött, de csak önvédelemre használható

Riszpekk

CS@
Maga a hajózás és a harc hasonló az elsõ részhez ?
Van leeresztett ,félárboc meg full vitorla ?
Idõgyorsítás itt is van ?
Valamint a találati pontosság most is csak a kapitány skilljeitõl függ ?
Bocsy a sok kérdésért ,de már alig bírom kivárni ,hogy leérjen.

Mer buta volt az AI. Remelem itt nem lesz ilyen.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

hogy lehet betölteni más tölténnyel? és hogy lehet átmászni a hajóra?

So cry me a fuckin river, bitch!

FREAK
a sea dogsban volt egy tuti taktikám

olyan hajót vettem, aminek hátul 4 ágyúja volt

csatában betöltöttem a vitorlaszaggató cuccot, és hátat fordítottam az ellenségnek
így az nem tudott rám lõni, csak jött mögöttem, és várta, hogy leamortizáljam a vitorláit

amikor lebénult, akkor kiirtottam a legénységet és game over 😊

Riszpekk

Akkor pl Ny-i szel Ny-rol fuj K-re?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nekem meg 70 file...😞((

zoli80
kurva jó ez a jatek!😊

Kandurex
Pluszba nem árt némi kartácsal lönni, már ha nem akarsz a teljes legénységükkel farkasszemet nézni 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zoli80
persze de elötte érdemes bombat tölteni az ágyukba és picit megritkitani a legénységet.

nem vettem eddig észre, a game elején sme lehetett választani

I.C.ram
Lehet a játékban Faction választani? (kalóz, francia, angol, spanyol, stb)
A hajókra átlehet mászni?😊

Kandurex
Nem mászkálok HUB-ra. Akit érdekel ott van Sanca-nal---

I.C.ram
Jajj de folyik a nyálam már!! Már úgy nyomnám vele, de még van 30 fájl hátra! 😞((
zoli80
szerintem is szép😊
nincs benne multi sajna,bár jó lenne összefogni meg zuzni egymast.

a kezdö kis vacakkal lenyomtam már két kalózhajót(jó nagyot),meg egy kis kereskedöt és el kell mondanom hogy k********* izgi volt!!!!

szerintem szép
(bocs a képméretért)

Mayday
Es van ebben a jatekban multi is?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Kosz, remelem mejd nyugatra fogok menni😊)

mármint Sancát, hogy volt ilyen rendes....

www.armed-assault.hu

Nyugati szél kövessen utadon!! 😊

www.armed-assault.hu

FREAK
köszi, közben túl vagyok rajta

most mûködött, fene se érti.....

Riszpekk

ip: 193.110.61.221
user: sd2
pass: sd2

De a cd2/7-es fenn lesz 6-7 perc mulva.

I.C.ram
Settingset megnyomod ott fent (egy kis notepad za ikonja) es att van egy olyan szekció, hogy Connection Settings (a nicknév email, stb alatt) na ott van 3 választási lehetõség Active, Passive, és asszem SOCK5, na itt kapcsold át PASSIVE (behind firewall)-ra.
Mondjuk meg csak most kezdtem el tolteni ezt a szart. Meg 6 ora az egesz😞

Na en mindjart felteszem

FREAK
De, jó ötlet!! 😄DD

Majd átküldök egy csónakot valami diplomatával, igaz, 10 mp alatt kell az egészet kivitelezni 😄

Az a szitu, hogy franciák támadják meg a szigetet, és csak a te bárkád menekül meg. Valahogy....

Riszpekk

Én még a 7esfile szindrómát próbálom kezelni...itt nincs még francia hajó...de nem lehet, hogy nem menekülni kell, hanem mondjuk tárgyalni? 😊

www.armed-assault.hu

FREAK
miért, nálatok nem ez a szitu?

Riszpekk

reinstall 😊

www.armed-assault.hu

FREAK
na itt is a köcsög franciák szopatnak.......

Riszpekk

FREAK
most komolyan, én baszok el valamit?? megpróbáltam tizedszer is..... végignézem azt a köcsög videót, után kezdõdik az action, de mire belsõ nézetre kapcsolok, utánam lõnek egyet és ennyi, azonnal elsüllyed a hajó

Riszpekk

HM?????
Comment t' appelles-tu????
FREAK
mindig is volt egy alap szála a cselekménynek, de nem kell követned

Riszpekk

Kandurex
--------MINDENKI AKI A 7-S FILE-AL SZOP----------

17-UTÁN KOLI VAGY A INDEPENDENCE HUB-ON FENN LESZEK, AKINEK KELL AZ A NYAMVADT 7-S FILE. KANDUREX95 NÉVEN.

CSÁ

FREAK
hát nekem nem megy

rögtön egy hadihajó mellett kezdek, és mire szélirányba fordulok, egyet lõ, és végem...

Riszpekk

gergou
persze, sztem max 1.4 es pixel shaddert tamogat, bar lehet csak 1.0 at, de igy is jol nez ki😊

`Take a look to the sky just before you die`

Ugye ezek a sederek nem csak 2.0-as pixel sederbe vannak. Mer nekem csak gef4ti4600-om van. Azzal meg jo?

gergou
Egyebkent a grafik telleg uber, a viz meg pixel shadderrel az igazi😊

gergou
Neked volt a new game utan valmi intro?? A sea dogs egyben volt egy kis tortenetmeselos intro, itt meg eddig meg semmi...

Amugy van vmi koze Morrowindhoz? Pl karaktergeneralasban jo lenne ha lenne.

Hu bazmeg. Vegre. Kar hogy nem korabb keltem, almomba sem remeltem volna hogy kijon ma. Asszem kicsit felreteszem a gothic 2-ot😊

zoli80
ha a franciákra gondolsz én simán otthagytam öket,kicsi kis csalódás hogy picit irányitva van a cselekvés,értesitsd a kormányzót,stb...
ja a viharban meg tuti halál,soha nem tudok kijutni belöle😞

FREAK
na, kipróbáltam

a grafika über, bár nincs pixel shaderem, de így is tükrözõdik valamennyire a víz, meg le is lehet látni, és akadás nélkül fut

az irányítás elég mûvészi, jobban hasonlít programkódoláshoz a külsõ szemlélõ számára (szerintem ez a konzolok miatt van), de meg lehet szokni 😄

ja, és emberek is vannak a hajón külsõ nézetben, szóval mindenképpen pozitív a változás

árulja már el valaki, hogyan kell meglógni az elsõ csatából?

Riszpekk

mátrix, koli jó lenne, nekem csak a 7es kellene

www.armed-assault.hu

Matrix jo lenne.Vagy te csak a 7es fajlra gondoltal?

En megvarom,marcsak azer is mer nincs mas valasztasom😊

gergou
kozben megoldodott a problem😊