4315
  • zoli80
    sanca esetleg?ugyanolyan hajonk volt:)
  • zoli80
    valaki
  • zoli80
    az összes savem beszart
  • zoli80
    valaki valami fasza savet küldjön nekem pls,kurva sokat csinaltam de beszart,má megint hétszázmilliom van:(
  • zoli80
    asszem igen.
  • Bandew
    szóval a harc?
  • Titan
    ...addig amíg le nem csarélem a hajóm?
  • zoli80
    aztán késöbb már nem fog vacakolni!
  • zoli80
    ez sokunkal elöfordult,ne vigyél fát meg vitorlaanyagot az elején.
  • Zorken
    Köszi, igy már Ok.
  • Titan
    A térképen a W,A,D gombokkal irányitd a hajót!
  • Titan
    #894-esre légyszi reagáljatok, mert felrobbanok
  • Zorken
    Hát a f*om kivan. Hogyan kell elöször átjutni Redmondba. Meglógóomk az elején a francia hajók elöl aztán csak hajózok hajózok, de a térképen egy kb fél óra alatt teszek meg 1/4-nyi utat Redmondhoz aztán semmi. Ha térképmódban váltok utána megtámad nemis egy hanem 2 kalózhajó és elsüllyedek. egy kicsit idegesitö 1 ora játék után és mivel a tengeren nem lehet menteni igy kezdhetem elölröl. Valaki pls, valami brutál fokozaton kezdtem el játszani vagy mi a gáz? (Mentségemre szolgáljon nem játszottam az elsö résszel, ez a második tetszik csak...)
  • zoli80
    lehet hogy a rossz 7es kavart be?
  • zoli80
    lehet hogy kezdem elörröl,egy csomo küldit is ugy tüntet fel mint amiket még nem csináltam meg pedig már végigszenvedtem magam rajtuk:(
  • Bandew
    Tényleg ugye a harc nem olyan monoton mint a morrowindben? Ott már néha ugy éreztem robotok harcolnak.
  • zoli80
    franca,mér pont nálam:(
  • Kandurex
    Tényleg Zole.-...a legtöbb BUG-ot még csak tőled hallottam, ugy látszik valami nagyon nem klappol nálad :(
  • zoli80
    nomeg valahonnan megint került +40000 pénzem,de kell a ráknak,meg akarok küzdeni érte:(
  • Kandurex
    :(((

A haveromat is rászokattam a sea dogs-ozásra csak a hülye nyávog az invert mouse miatt, néztem de van ott vagy ezer db ini-file ..valaki tudja melyik a nyerő???
  • zoli80
    en 7es szintu voltam aztan egyszercsak ujra 5os lettem,tele van a f***** a hülye bugokkal:(
  • Bandew
    Okeszáré :D
  • Sanca
    Bandew meg 30-35 perc es felgyorsul
  • Dns5000
    na abilitykrol tudtok mar leirast?
  • Braveheart
    hú ez kár... 2003-ban már meg tudták volna csinálni, nem?!
  • AndrewCB
    na most megnézem! :)

Köszi a válaszokat!
  • Dns5000
    nem igazan, egnek de nem latszik meg hogy mennyire van szetlove
  • Bandew
    Figyu Sanca! Nem tudom hogy érdemes-e letöltenem rólad. A wc-ről már majdnem a felénél vagyok. Ha nem gyorsul fel a letöltés akkor nem sok értelme van nem? Ha a 3. személy lelép felgyorsul? Vagy szerinted haggyam, és töltsem tovább a wc-ről, és akkor a maradék személy nagy sebességet élvezhet?
  • Sanca
    A favazon asszem nem, a vitorlakon igen.
  • AndrewCB
    :)
  • Braveheart
    Meglátszanak a sérülések a hajókon?
  • Titan
    A kocsmákban napközben..2000 arany körül van!
  • Sanca
    Kocsmaban vannak neha tisztek(nem mindig)
    Meg irc-n irtam, szal eleg 'gyerekes':):
    Kocsmaba bemesz ha lesz elotsizt akkor mentesz, szal meg azelott mentesz mielott megszolitod, ha nincs akkor loadolsz taverna ele, addig amig ott nem fog ulni, szal mentesz meg a beszed ELOTT, igy ahanyszor ujra loadolsz, masok lesznek a tulajdonsagai, szal 10 perc alatt igy 20 elsotisztet tuc megnezni..., a lenyeg hogy jol kardozzon.
  • AndrewCB
    Hogy kell tisztet felvenni? Mert én csak a legénységet tudom növelni! :(
  • Xboxman
    Hmuda:küldtem mailt(nem Sea Dogs 2 témában:)
  • Braveheart
    Meglátszanak a hajókon a külső sérülések?
  • Sanca
    Erre en mar irtam. Rakattintasz a 4 kocka 1ikere, es utana a passangerre, es visszajon(ezzel szoptam 4 orat!).
  • I.C.ram
    Szerencsére az elsőtisztemnek hála 7-es a közelharc, az most elég?
  • I.C.ram
    Nemtudom hogyan, de mérleg jelecske van franciáknál, ami ugye a semleges. Így nem támadnak meg.

ti már láttátok a Black Pearl kalózhajót? Amiről az egész játék szól! Mert én igen, és kurva jól néz ki!
  • Sanca
    Ja hogy meg nem csakjaztal:)) Akkor valszeg meg 'lama' vagy benne. Ajanlom akkor hogy a vitorlait baszd szet eloszor, azutan 2-ot belelohec crew-apritoval kozelrol, azutan csakja. En most csak siman mellemegyek es csakja(mar vagy 10hajot elfoglaltam). Mondom, a kozelharc a legfontosabb ilyenkor.