4315
-
Bandeeka #1018 Hali!
Vki segitcsen pls. A játék állandóan ezt írogatja ki nekem: Your reputation has decreased to Swindler. Ez mit jelent és ilyenkor mi a teendöm? Pls vki segicsen thx -
Sanca #1017 Hat a Morrowal ellentetbe itt a kardozas sztem nem annyira kozpontja a jateknak mint a Morroba, azonban van olyan szintu sztem. Amugy a kozelharc a legfontosabb resze a jateknak sztem(legtobb penz). -
Sanca #1016 Ja es tartozok loansharkoknak 40.000-el Bar most ezzel a hajoval egyenesbe fogok jonni az tuti:) -
Sanca #1015 Amugy honann van ennyi penzed?(mondjuk mostantol nekem is lesz) Szal nekem a max penz ami volt az 20.000, most meg vmi 500 aranyam van csak:)) -
Sanca #1014 Corvette csak 120.000? Aszittem dragabb. Akkor jol jartam ezzel. Ja ezt nem vettem, hanem szereztem. Meg 1 hajot sem vettem, es nem is fogok. -
Sanca #1013 Hu hat en szeretnek aludni:) Ugye total commanderrel szeded? Mivel azzal lehet folytatni a letoltest. Amugy 4kor mennek aludni. -
#1012 én 120000 vettem corvettet és kurva jóó,viszont a franciakkal való békékéhez nekem 100000kell fizetnem nem 800at a kocsmában ücsörgönek:) -
Sanca #1011 Na sracok vagjatok hogy mi ez?:) Anastasy a neve a kincsemnek, es 200.000 aranyba kerul:)
-
#1009 Nekem magától átment az invert mouse. Most már nem invert nekem. Egyébként az nforce fórum 6-7 oldalán van egy fájl, ami megoldja az invert mouset. -
#1008 MEglátszik! Fekete kormos foltok lesznek. -
#1007 Sanca: reggelre letölti, addig jó nem? -
#1006 Háát elég furcsa a harc de meg lehet szokni..Board harcoknál engem 2 sebzéssel meg lehet ölni...Szal védekezni is kell...
Morrowindhez csak annyi köze van, hogy Bethesda teremtette mindkettőt..
Kérdés: Az a feladatom, hogy kisérjek el egy hajót...Nah én elindulok ő ott marad...Jobblent két hajó ikont mutat adhatok neki ordereket de nem igazán érti meg...Tehát mit kell ahhoz csinálnom, hogy kövessen?
CSa' -
#1005 Basszus a harcról még mindig nem dumáltatok. Mármint a kardozásról. Jobban kivitelezett mint a morrowindben? -
#1003 Bár már a kezeim közt lenne.
Milyen a grafika élőben, főleg a víz? Képeken marha jól néz ki, és van több vízfajta is? -
Kou #1002 jajaja, francia szigeten vettem:)
-
#1000 há mán mit mondtam volna mást...had fizessen :_))) -
#998 Kandurex a haver nagyon fog örülni neki,hogy ennyi sört fizethet!:-) -
#997 Lol a credits-t nézzétek meg, bizony hangmérnökként a nagy Vlagyimir Iljics dédunokája is közreműködött a játékban! :D -
#996 Most már amugy gyorsabb. -
#995 Vannak kicsek a játékban? Meg kincses térképek, ami X-el mutatja a kics helyét? :DDD
ÉS A HARC MILYEN? -
#994 Most ép 19%-nál tart. Haggyam abba asszondod?
Nem az enyém kezdte előlről. -
#992 nahát skacok,csalodás ez nekem,nem olyan nehéz ám elküldeni egy kib. savet! -
#991 [email protected] -
#990 valaki egy k**** savet esetleg:) -
Zorken #989 Na végre eljutottam Redmondba. Megmondtam a kormányzónak hogy Oxbayt megtámadták a franciák. Ekkor ha jól értem azt a feladatot kapom hogy deritsem fel az elfoglalt várost. Na ezt hogyan kell? Kikötök A lehetü legközelebbi helyen, de csak a világitótoronyig tudok gyalog elmenni? Mit kell csinálni? -
#988 2mb egy -
#987 valaki mas? -
#986 pici a save nagyon,egy átjön egy mp alatt szerintem. -
#985 Jah, ez volt az első részben is Letter of Marque vagy mi a faxyom a neve... senki ini. tipp?
Én elküldeném zole csak éppen 2000-3000 pingem van minden hol (oszt mindennig megszakad, ide is vagy 6X kell frissítenem mire bejutok). Aa jó kurva élet baxa meg az ilyen szolgáltatót!! Már 1 napja szívatnak mint állat!
-
#984 elküldenéd nekem a legujjab savet,beszart az össz. -
#983 hello,
olvasom itt már egy ideje, hogy sok a bajotok a franciákkal :) én ezt úgy oldottam meg, hogy elmentem (véletlenül) a Quebradas Costillas nevű szigetre (kalózsziget), ahol a kocsmában egy diplomata nevű (bár elég sittes fejű) csávesz 800 aranyért valami hamis papírokkal megoldotta ezt a problémát. Azóta Oxbay-be is simán beengednek. Az más kérdés hogy levágtam a városkapunál ezután az egyik hajó kapitányát (főszálhoz tartozik), meg a két őrt, de mivel nem látta senki ('Barátok Közt' voltunk :) továbbra is járkálok Oxbay-be, ill Falais de Fleur-be (ha jól írom a nevüket, nem lehet megjegyezni ezeket a fantasy szavakat). -
Sanca #982 Hat inkabb akkor wc-rol szedd. meg nekem mindja betelik az ul limit, szal akkor jobb lenne onnan. -
#981 miért nem küldd nekem senki egy jó savet? -
#980 légyszi légyszi -
Sanca #979 Bandew, te kezdted el ujra a letoltest, vagy te vagy az aki 10%-nal tart? -
Sanca #978 ROHADTGECIKURVAMOCSKOSFASSZOPOBUZERANS windoz beragadobillentyuk szargeci!!!!!!!
1 fel oras csatam ment el ezen kurvajo. Akinek siften van a tuzeles kapcsolja ki... -
#977 savet pls,valami jóót! -
#975 csak nem csal nekem össze önkényesen a gép 700milkát:) -
#973 any, vlki , mondja már meg melyik ini. file-ba kell átírni, hogy invert mouse legyen...(haver mindenkinek sört fizet ugornyán szombaton:D) -
#971 Ja, képzeljétek, hogy az alabbiakban említett okokból kifolyólag 35% Hud és 53% vitorléval 3 kalózhajót igazítottam a tenger fenekére....:))
A trükkje tök egyszerű volt: Menekülőre fogtam dolgot, a barmok követtek és mivel a sérüléseim miatt nem tudtam lehagyni őket szépen tüzelgettem hátrafelé! Az elv jó, de sajna elég pazarlós a balhé, mert minden 10. talált csak célba! Nomármost úgy vettem kézbe a dolgokat, hogy belső nézetre kapcsoltam és azt a piszkossárga kőrt úgy állítottam be, hogy pirosra váltso, egy kicsit korrigáltam az irány és a sebbeség figyelembevételével és máris 3-ból 1 telitalálat lett az eredménye!!!!!!