Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Sanca- tól van neki köszi !

Nalam gepujrainditas volt oszt kilottem 2 oraja. Kell meg vkinek? Mer akkor belohetem ujra.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

dikki*yysw
Téháiksz!

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

CS@
http://free.x3.hu/morrowind/files/g-pc2.part07.rar

dikki*yysw
Próbáltam, délután még jó is volt, de most hogy kérte vki a játékot le akartam szedni ezt a filet és már nem megy ftp. Én ugyanis nem töltöm le :)

Kandurex
ip: 193.110.61.221
user: sd2
pass: sd2

Hálát Sanca-nak...ha még fennt van...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dikki*yysw
7-es file van vkinek?

Ja latom:)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ez mi. Ugye beneztel vmit. Nehogyma ne lehessen egeret hasznalni...

A vihart hogy élem túl?

So cry me a fuckin river, bitch!

Kandurex
Hogy neked mennyi problémád van :D
Brightness nem találtam, húzd kint a desktopon.
Hang: dxdiag soundfül csúszka baszogatás/új driver/ha új driver új dx9! (ez fontos)...ect.ect.ect

I.C.ram
Ja és brightness lehet valahogy növelni ingame?
I.C.ram
Hehe visszaszívom az egészet! Lefagyott az egerem a játékban és azértn em volt! :D

Újabb problémám van a hang recseg, ha a városban vagy, de csak akkor ha a városban vagyok! Máshol nem...
Kandurex
úgy legyen ;)

nagy térképen lépj le a hajóval....

I.C.ram
Nekem is az a szitu mint FREAKnek. Vége az átvezetõ animnak viharban van a hajóm, és már orrba is löttek agyúval... blugyblugy...
I.C.ram
Elözõ rész sokkal jobb volt szvsz, de majd ebbe is beleszokom.
I.C.ram
De a menükben, amikor adok veszek miért nincs kurzor????
Kandurex
Veled ellentétben.-.....ISTEN A GAME! CSODASZÉP,HANGULATOS és egyáltalán nem xar az irányítása (hozzá kell szokni)...SEA DOGS RULEZ!

magus
komolyan nemtom hogy lehet aludni...

magus
nincs eger? csak az van

I.C.ram
Na felraktam. Már a név is kicsit saras volt hogy Pirates of the Carribean (egy elég bugyutának induló film) de amikor megláttam azt a köcsög Dizni logót.... Hááát már tudtam hogy valami nem lesz stimmel.

AZ IRÁNYITÁS!!! ISZONYAT SZAR KONZOLOS! EGÉR SZINTE AZ EGÉSZ JÁTÉKBAN NINCS! KÖCSÖG DIZNI ELBASZTA AZ EGEÉSZET!!

amúgy a játék hangulatos, meg szép is, csak az irányítás suxx.
a.carkey
Az elsõ részben úgy tudtál nemzetet választani, hogy olyan Letter of Marque-t vettél.

A medve nem játék.

CS@
Amit a 246ban írtam (mostmég)ott is a rosz2CD7es van fent !

1500MB? Na inkább késõbb szedem le

War. War never changes.

CS@
Ingyenessel még nem találkoztam ,fizetõst a #246 ban írtam.

nézd meg, az új játékoknál mindig ezek az elsõ kérdések... inkább kérdezzem meg hogy pl. New Yorkban melyik cd-áruházban lehet megvenni?

War. War never changes.

Forrest Tomee
"Honnét lehet leszedni"
LoL, csípom az ilyen kérdéseket

Egyébként nincs benne multi.

Van benne multi? Honnét lehet leszedni?

War. War never changes.

FREAK
gyönyörû, és elég hangulatos

és nem is túl bugyuta, nem lehet hõsködni benne

Riszpekk

Milyen a gamma?

Kandurex
20 perc múlva otthon és végre vitorlát bonthatok :))).....hacsak lara néni közbe nem esik valahogy

Hmuda
Na gondoltam am is benézek, hátha van már iso oldal. Nekem már a rip is jó lenne, amíg lemásoltatom egy haverommal.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

magus
gammat lehet vhol allitani? mert igy elegge jatszhatatlan

magus
hogy a fenébe lehet aludni?:)))

FREAK
ok, megvan..... bár az irányítás elég érdekes, csak elõre meg jobbra tudok menni :DD

és sikerült, éjjel viharban érkezni Redmondba, aminek a vége 56% Hull és 85% Sail lett :D

Riszpekk

CS@
WarezCenter megjavult ,de még nincs fent.
Itt viszont igen : http://btu.uw.hu/ (SMS-es).

In is pont igy vagyok vele bassza meg...:(

FREAK
tehát ha jól értem meg lehet szökni térkép módban is?

Riszpekk

magus
16szor

magus
hát kiprobaltam, de hat lenne par kerdesem... az oke hogy megszoktem a szigetrol. most ertesitenem kene redmondon a csavot. de ejszaka van. kivettem 16 kb a szobat, ott az agy, de nemtok aludni. hogy a rakb kell ravenni a karaktert ogy aludjon mar el vegre? amugy nektek nem sotet a jatek? nekem iszonyatosan, alig latok nappal valamit.

ÁjjLe BoBBi
kurva élet itt van már hajnali 2óta kb. az ftp-n a gém csak nem figyeltem mert neve nem sea dogs 2 vagy ilyesmi :( mind1 most kezdem szedni :D

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

CS@
Igyekszem ezzel meg már úgy szeretnék játszani ,hogy nagyon.
Ennyit még egyetlen játékra sem vártam(az elsõ óta erre várok).

zoli80
én átállitottam,nem tudom mi a default

FREAK
ott hogy kell mozogni? csak mert mapon kezdek....

Riszpekk

zoli80
átváltassz mapra és elslisszolsz:)

FREAK
de könyörgöm, hogy lépjek le a kikötõbõl az elején???????????? :DD

Riszpekk

zoli80
pontossag a kapitánytol függ,rengeteg dologra kell pakolni az exp. pontokat,idögyorsitás nincs,más töltényt enter reloaddal kell,van leeresztett meg full meg fél vitorla és az ai kifejezetten jóó!

FREAK
pontosan, attól függõen, hogy ki kezdeményezte a harcot, és ki van fölényben

Riszpekk

Latom CS@ tudod mi a jo:)

CS@
Ha a kettõnk hajója nagyjából egyenlõ sebességû akkor itt se lesz más választása vagy jön utánam(egyre lassabban) vagy menekül.