Pirates Of The Caribbean
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
user: sd2
pass: sd2
Hálát Sanca-nak...ha még fennt van...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
So cry me a fuckin river, bitch!
Brightness nem találtam, húzd kint a desktopon.
Hang: dxdiag soundfül csúszka baszogatás/új driver/ha új driver új dx9! (ez fontos)...ect.ect.ect
Újabb problémám van a hang recseg, ha a városban vagy, de csak akkor ha a városban vagyok! Máshol nem...
nagy térképen lépj le a hajóval....
AZ IRÁNYITÁS!!! ISZONYAT SZAR KONZOLOS! EGÉR SZINTE AZ EGÉSZ JÁTÉKBAN NINCS! KÖCSÖG DIZNI ELBASZTA AZ EGEÉSZET!!
amúgy a játék hangulatos, meg szép is, csak az irányítás suxx.
A medve nem játék.
War. War never changes.
War. War never changes.
LoL, csípom az ilyen kérdéseket
Egyébként nincs benne multi.
War. War never changes.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
és sikerült, éjjel viharban érkezni Redmondba, aminek a vége 56% Hull és 85% Sail lett :D
Riszpekk
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Ennyit még egyetlen játékra sem vártam(az elsõ óta erre várok).