4315
  • Bandeeka
    Hali!
    Vki segitcsen pls. A játék állandóan ezt írogatja ki nekem: Your reputation has decreased to Swindler. Ez mit jelent és ilyenkor mi a teendöm? Pls vki segicsen thx
  • Sanca
    Hat a Morrowal ellentetbe itt a kardozas sztem nem annyira kozpontja a jateknak mint a Morroba, azonban van olyan szintu sztem. Amugy a kozelharc a legfontosabb resze a jateknak sztem(legtobb penz).
  • Sanca
    Ja es tartozok loansharkoknak 40.000-el Bar most ezzel a hajoval egyenesbe fogok jonni az tuti:)
  • Sanca
    Amugy honann van ennyi penzed?(mondjuk mostantol nekem is lesz) Szal nekem a max penz ami volt az 20.000, most meg vmi 500 aranyam van csak:))
  • Sanca
    Corvette csak 120.000? Aszittem dragabb. Akkor jol jartam ezzel. Ja ezt nem vettem, hanem szereztem. Meg 1 hajot sem vettem, es nem is fogok.
  • Sanca
    Hu hat en szeretnek aludni:) Ugye total commanderrel szeded? Mivel azzal lehet folytatni a letoltest. Amugy 4kor mennek aludni.
  • zoli80
    én 120000 vettem corvettet és kurva jóó,viszont a franciakkal való békékéhez nekem 100000kell fizetnem nem 800at a kocsmában ücsörgönek:)
  • Sanca
    Na sracok vagjatok hogy mi ez?:) Anastasy a neve a kincsemnek, es 200.000 aranyba kerul:)
  • I.C.ram
    Nekem magától átment az invert mouse. Most már nem invert nekem. Egyébként az nforce fórum 6-7 oldalán van egy fájl, ami megoldja az invert mouset.
  • I.C.ram
    MEglátszik! Fekete kormos foltok lesznek.
  • Bandew
    Sanca: reggelre letölti, addig jó nem?
  • Gnome
    Háát elég furcsa a harc de meg lehet szokni..Board harcoknál engem 2 sebzéssel meg lehet ölni...Szal védekezni is kell...

Morrowindhez csak annyi köze van, hogy Bethesda teremtette mindkettőt..

Kérdés: Az a feladatom, hogy kisérjek el egy hajót...Nah én elindulok ő ott marad...Jobblent két hajó ikont mutat adhatok neki ordereket de nem igazán érti meg...Tehát mit kell ahhoz csinálnom, hogy kövessen?

CSa'
  • Bandew
    Basszus a harcról még mindig nem dumáltatok. Mármint a kardozásról. Jobban kivitelezett mint a morrowindben?
  • B@ldrick
    Bár már a kezeim közt lenne.
    Milyen a grafika élőben, főleg a víz? Képeken marha jól néz ki, és van több vízfajta is?
  • Kou
    jajaja, francia szigeten vettem:)
  • Kandurex
    há mán mit mondtam volna mást...had fizessen :_)))
  • HuAn82
    Kandurex a haver nagyon fog örülni neki,hogy ennyi sört fizethet!:-)
  • Petyus_
    Lol a credits-t nézzétek meg, bizony hangmérnökként a nagy Vlagyimir Iljics dédunokája is közreműködött a játékban! :D
  • Bandew
    Most már amugy gyorsabb.
  • Bandew
    Vannak kicsek a játékban? Meg kincses térképek, ami X-el mutatja a kics helyét? :DDD
    ÉS A HARC MILYEN?
  • Bandew
    Most ép 19%-nál tart. Haggyam abba asszondod?
    Nem az enyém kezdte előlről.
  • zoli80
    nahát skacok,csalodás ez nekem,nem olyan nehéz ám elküldeni egy kib. savet!
  • zoli80
    [email protected]
  • zoli80
    valaki egy k**** savet esetleg:)
  • Zorken
    Na végre eljutottam Redmondba. Megmondtam a kormányzónak hogy Oxbayt megtámadták a franciák. Ekkor ha jól értem azt a feladatot kapom hogy deritsem fel az elfoglalt várost. Na ezt hogyan kell? Kikötök A lehetü legközelebbi helyen, de csak a világitótoronyig tudok gyalog elmenni? Mit kell csinálni?
  • zoli80
    2mb egy
  • zoli80
    valaki mas?
  • zoli80
    pici a save nagyon,egy átjön egy mp alatt szerintem.
  • Kandurex
    Jah, ez volt az első részben is Letter of Marque vagy mi a faxyom a neve... senki ini. tipp?
    Én elküldeném zole csak éppen 2000-3000 pingem van minden hol (oszt mindennig megszakad, ide is vagy 6X kell frissítenem mire bejutok). Aa jó kurva élet baxa meg az ilyen szolgáltatót!! Már 1 napja szívatnak mint állat!

• zoli80
    elküldenéd nekem a legujjab savet,beszart az össz.
  • elmo
    hello,
    olvasom itt már egy ideje, hogy sok a bajotok a franciákkal :) én ezt úgy oldottam meg, hogy elmentem (véletlenül) a Quebradas Costillas nevű szigetre (kalózsziget), ahol a kocsmában egy diplomata nevű (bár elég sittes fejű) csávesz 800 aranyért valami hamis papírokkal megoldotta ezt a problémát. Azóta Oxbay-be is simán beengednek. Az más kérdés hogy levágtam a városkapunál ezután az egyik hajó kapitányát (főszálhoz tartozik), meg a két őrt, de mivel nem látta senki ('Barátok Közt' voltunk :) továbbra is járkálok Oxbay-be, ill Falais de Fleur-be (ha jól írom a nevüket, nem lehet megjegyezni ezeket a fantasy szavakat).
  • Sanca
    Hat inkabb akkor wc-rol szedd. meg nekem mindja betelik az ul limit, szal akkor jobb lenne onnan.
  • zoli80
    miért nem küldd nekem senki egy jó savet?
  • zoli80
    légyszi légyszi
  • Sanca
    Bandew, te kezdted el ujra a letoltest, vagy te vagy az aki 10%-nal tart?
  • Sanca
    ROHADTGECIKURVAMOCSKOSFASSZOPOBUZERANS windoz beragadobillentyuk szargeci!!!!!!!
    1 fel oras csatam ment el ezen kurvajo. Akinek siften van a tuzeles kapcsolja ki...
  • zoli80
    savet pls,valami jóót!
  • zoli80
    csak nem csal nekem össze önkényesen a gép 700milkát:)
  • Kandurex
    any, vlki , mondja már meg melyik ini. file-ba kell átírni, hogy invert mouse legyen...(haver mindenkinek sört fizet ugornyán szombaton:D)
  • Titan
    Ja, képzeljétek, hogy az alabbiakban említett okokból kifolyólag 35% Hud és 53% vitorléval 3 kalózhajót igazítottam a tenger fenekére....:))
    A trükkje tök egyszerű volt: Menekülőre fogtam dolgot, a barmok követtek és mivel a sérüléseim miatt nem tudtam lehagyni őket szépen tüzelgettem hátrafelé! Az elv jó, de sajna elég pazarlós a balhé, mert minden 10. talált csak célba! Nomármost úgy vettem kézbe a dolgokat, hogy belső nézetre kapcsoltam és azt a piszkossárga kőrt úgy állítottam be, hogy pirosra váltso, egy kicsit korrigáltam az irány és a sebbeség figyelembevételével és máris 3-ból 1 telitalálat lett az eredménye!!!!!!