4315
-
#929 De én felvettem 2 elsőtisztet, de valamiért csak az egyik van ott a 4 kockában. A másik passengerként van. És csak annak az egynek veszi figyelembe a tulajdonságait. -
Sanca #928 Amugy a fracniakkal is joban vagy??? Hogyan?! -
#927 Megpróbálom én is. Ugye akkor csak odamegyek megcsáklyázom, azt elfogalom, nem nagyon érdemes aprítani a hajóját mivez az az enyém lesz ugye? Illetve a Grapples-sel meglőhetem párszor? Hogy foggyon a legénység. -
Sanca #926 Nincs uberjo kereskedelmi ut. A szandalos a legjobb, ennyi. Aztan cimannon NINCS MAS!(ami eleg jo).
Amugy sztem ahol most te vagy ott en is voltam. Jacottam 3 orat, es szarabbul altam mint elotte, szal visszatoltottem:) Azt ajanlom vegyel fel 3 elsotisztet, osszed legalabb 6os legyen kozelharcban.(fejleszd te is sajatod). Es igy mar lesz eselyes megutni a 3-4-es szintu hajok legenyseget. Sztem mashogy nem lehet ebbol kijonni, csak igy(meg mellette expelj, lodd szet a 4-5-os hajokat ha tudod, legyel vagy 7-es mikor elkezded boardolni a 3-4-eseket. -
fucko #925 Jaj de lol volt!Mentem a szar luggeremmel latom csataznak kalozokkal angolok,gondoltam segitek.1 galleonnal volt a kaloz en meg melleteremtem,gondoltam na itt man vege tolthetem be a savet.Erre meg megcsaklyazott a kaloz es jott 4 katonaja akiket lenyomtam es enyem lett a bazi nagy galleon:DCsak rohadt lassu ugyhogy el is adtam.
Viszont a luggerem meg vmiert elsullyedt ahogy attettem a faszit a galleonba,azert mer nem volt kapitany beleteve? -
Sanca #924 Eredetileg 2 usert engedek max. Ez kivetel, de hagyjuk mer bonyolult:) -
#923 Én elvettem valakiét! :) -
#922 Azt én is tudom. :) De lehet, hogy a hajóm szar! :) -
#921 Jó csak már szeretnék venni hajót. -
Braveheart #920 na még 53*14.7 mb és lejön -
Braveheart #919 én azt hallottam, hogyha félárbócra ereszted a vitorlákat akkor tudsz gyorsabban fordulni -
#917 Na ahoj!
Itt is találkozunk! :)))
Van egy kis problémám! Olyan nehezen furdul a hajóm csatánál! Nektek nem?
-
Braveheart #916 én végigolvastam a fórumot nemrég az elejétől, és több helyen is le va nírva, hogy mit hova érdemes szállítani -
#915 Na valaki pls csak tud egy nagyon jó kereskedő útat! foglalni nem nagyon tudok, mert elég szarul kardozgatok, meg mindenkivel haverságban vagyok kivéve a kalózokkal. -
#914 Akkor jó már kezdtem megijedni, hogy itt is lassú. De remélem többen már nem lesznek. -
Sanca #913 Ejjel 2ig lejon, az tuti. -
Sanca #912 Latom 10-15k-val jon. Sajna 3-an toltotok:( De 1ik sracnak 2 ora mulva lejon, akkor majd gyorsabb lesz. -
#911 cimmanont redmondba,két szigeten is lehet venni.jó pénz van benne nagy hajóval. -
#910 nem tudok hajót foglalni,betámadok vkit és kiderül hogy 4-5 hajóbol állo csapat,kár hogy térképröl nem lehet látni hogy mi az:( -
#909 Na jó, a fizetőseket hagyjuk. Inkább majd megiratom egy haverommal... :P -
#908 oksi megyek -
Braveheart #907 én innét szedem:
http://warezcenter.cjb.hu/
és ott smsweb -
#906 Bár már átlagban 3 nap fölös kajtatásután fel szoktam adni, de ez a game különleges. -
Braveheart #905 na még 57 fájl... -
Sanca #904 Sztem nincs olyan. Csak a szandalos faszag, de az is elfogy hamar. Meg majd sztem lesz ha elmennek a franciak a mittomenmilyen szigetrol(nem az oxbay), mert ez a sziget importal ebony-t... A talan legyorsabb penzszerzes az kisebb hajok elfoglalasa, es eladasa. Jacottam mar vagy 40 orat, de jobb penzszerzest meg nem talaltam. -
#903 Akkor iso? -
Braveheart #902 A ripet felejtsétek el, az egy csonka szar verzió( a többi játéknál is) -
Sanca #901 Ezzel a konfiggal szinte tokeletesen, kb 20-30 fps-el fog menni. -
#900 Vissza se olvasok. Van iso vagy rip? -
Braveheart #899 Meglátszik a külső sérülés a hajókon? Remélem igen! -
Sanca #898 Bandew, mostantol johetsz. Szolj mikor jonnel. -
Braveheart #897 szerintem simán elmegy majd -
#896 Most komolyan mert akko ki se probálom -
#895 Télleg? -
#894 Na, sikerűlt jó pár órai játék után, hogy a térképre váltva kilép a játék....
Nem kifagy, hanem 1xűen kilép! Találkozott nár valaki ezzel a problémával?
De csak akkor csinálja, ha fát akarok magammal vinni Redmondból, hogy útközben javitódjon a hajóm! -
#893 Valaki mondjon már megabrutál kereskedő utat!!! PLS Mert kéne a pénz egy nagyobb hajóra! -
#892 Nekem meg a semmitől romlik a reputationöm. -
#891 Add oda a ládádt, és menj vissza shipyardoshoz. Ő majd ad egy újabb küldit. -
#890 hagytam kicsinálni egy hajót amit kisértem és nem adnak nekem több küldit,azt mondják rám véreskezü:( -
Braveheart #889 csak 512 ram :)