Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
nektek igy nez ki?😄 mert nekem haaaaaaat elegge szarul nez ki a hajo

Jacek
?? baltaval vagjuk ki az arbocokat???😄DDDDDDDDDD

Kandurex
És még egy úcsónak a gyönyörû vízrõl.....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
hmmm....
re

Kandurex
Pixel shader víz:

Árbócot ríkkító ágyúgolyó áldásosága

Hajó foglalása, csákányozás után a tisztek boxolnak

Kandurex
Vihar: ha benn vagy állj szél irányba (fent jobbfelül van a szélirány), árbócok le!!! (ha nem huzod le, 2 perc és kettéroppan a hajó)..egy idõ után (nagyon hamar ha szélirányba vagy) megjelenik a térkép ikon enter-rá és huzás térkélp módban el onnan. Idõgyorsítás nics (kivették) helyette ability tulajdonságént kaphatsz hasonlót)

I.C.ram
jovanna.. mulat múlat egyremegy! 😄
I.C.ram
Megvan a Ship Yardod csak zárva van valszeg ezért nem lehetett fast travellezni oda.
FREAK
múlat vs. mullattat

amúgy fingom nincs, én is el vagyok kicsit veszve az idõben 😄

menj ki a tengerre, és map módban nyomj egy space-t amikor eljön a megfelelõ napszak

Riszpekk

jaja, neha a capak meg is esznek az nagyon szep latvany😊

May the force serve you well!

Kandurex
az a....😊

I.C.ram
mulattatot úgy értem, hogy elteljen! Na kinyögöd végre? 😄
FREAK
Redmond esetleg

Riszpekk

FREAK
LOL 😄DDDDDDDDDDDDD

Kétlem, hogy az idõ mulatna egy alvó emberen, de meg lehet próbálni 😄DDDDDDDDDDDDDD

Riszpekk

Kandurex
Nem, de valami "D" betüs...ki tudja...😄DD

(osztán ez jutott eszemmbe)

FREAK
Volt az elsõben egy szaros bug... Ha valaki beállt a flottámba, nekem kellett megjavítanom a hajóját, viszont eladni nem tudtam, így gyakorlatilag már 2 hajó is kész csõd volt. Remélem, ebben nincs ilyen marhaság.

Riszpekk

I.C.ram
Meglesem! Idõ mulattatására van módszer? (alvás stb.)
FREAK
ebben a Dortmundban biztos vagy??? 😄DDD

Riszpekk

Kandurex
Emlékxem az elsõ részben sokaknak volt gond a fejlõdés. Az általam kifejleszt4ett rendszer. Az elején legyünk mély kussban, ne kötekedjünk senkivel (ez alól csak a kalózok képeznek kivételt) nem árt némi készpézt összeharácsolni, hisz a legénység is kéri a havi aranyat (egy idõ után fellógatnak, vízbe dobnak...figyelni kell a morált...pár hónapig el lehet ugyan huzni a dolgot) és a hajót is rendbe kell néha rakni. Szal, irány a kikötõk és szálljunk be az áru busines-be. Itt kereslet - kinálatott figyelembe véve (F2) hozunk össze némi pénzt egy nagyobb rakodó terû hajóra, esetenként beválalhatunk pár mellék küldetést (a fõ szálat kerüljük). Szal, ha bejött a lóvé a legénység is a héttenger ördögének tart, vegyünk egy jó fregatt osztályú hajót (a régit meg el) és melléje egy jobb képeségû elsõtisztet (ez fontos! elsõ tiszt nékül nem lehet hajót zsákmányolni és pedig abban van a tuti pénz)...szal ha meg van a jó képességû hajónk, irány a tenger és regulázuk meg a kalózokat (emiatt a városokban is imádni fognak + bevétel) és sûrûen adjuk el a zsákmányolt hajókat, ne legyünk szerények míg meg nem unjuk gyûjtsük a lovettat + kapjuk az ability + skill-t is ezerrel. Aztán jöhet a fõ szál..... néhány tipp: kartáccsal ríkitható legjobban a legénység, van olyan ágyúgolyó ami a hajótestet éss van olyan ami az árbócokat lõvi az ellenfél hajóit. Gyurjunk ability tulajdonságokra. Beállhatunk kalóznak is...tök jó móka...el lehet menni a kalóz szigetre...ahonan további instrukciók rejtett kincses szigetek felé...nadon komplex játék...na by all....mentem vissza

FREAK
pedig ott van, én vak sötét éjszaka is megtaláltam

bemész a kapukon, és balra a legszélén az elején

Riszpekk

FREAK
lehet

Riszpekk

I.C.ram
És az idõt hogyan lehet mulatni? Mert a hivar nem nagyon akar odébbállni.
I.C.ram
Ez az, hogy nincs Fast travel Ship Yard csak kocsma.
Kandurex
hüle

Kandurex
pixel shaderes víz természtesen...szal GEF3/ati8500 -tól fölfele

Kandurex
Nah, szal, sztori sztem kurva jó. Ahogy kezdõdik: Jönnek a franciák nagyképûsködni és leverik a szigetet oxbay-t, ippen, hogy csak elmenekülés után kint a tengeren kolbászolás közben néztem, a naplóba, hogy dortmund kormányzójához kéne lépni átadva a hírt és némi segítséget kérni a franciák ellen. Irány Dortmund (vagy mi)....kissé nehezen ment az oda út elõször a kalózok , aztán meg a franciák üldöztek agybafõbe, kis csont járgány hajommal inkább nem kötekedtem velük. Dortmundban a kormányzó két lehetõséggel fogad: vagy megyek velük boxolni ki a vizre vagy az éjszaka folyamán visszalopakodok kémkedni a franciák tervei felõl. Én hátulról mentem egy kis öbölbe és ott szálltam partra a dzsungelbe (hihetetlenül szép garfika van ott, ajánlom nézétek meg) Szal kolbászolok be a város felé ahol megállított pár haramia...némi szóváltás (pénzt kértek ilyesmi, mondtam, nincs, dortmundba elittuk) és jött egy kis bunyó...4 voltak...1et lelõttem, 1et lekaszaboltam,....másik kettõ levágott...😊 Nah, szal azt akarom mondani, hogy kurva jó a játék. Néztétek már az ability tulajdonságokat (nem a skill-t) kurva jó, hogy lehet fejleszteni magad....baz olyanok pl: feltudod gyújtatni a legénységgel az ellenfelek hajóit!!!! stb. stb. van vagy ability tulajdonság....vazzzeeee....anyira gyönyörû a játék kint a vizen...eszméletlen, delfinek ahogy uszkálnak...kihagyhatatlan 10/10!!!

FREAK
de ha nem találod, akkor fast travel, és válaszd ki az ikont

Riszpekk

FREAK
hogy a szarba ne lenne?? bemész, ott van rögtön balra

Riszpekk

I.C.ram
Hogyan lehet mulatni az idõt? Alvással vagy hogyan? Mert már egy órája csak esik esik és esik a városban, és már unom. A Hajóm totálkáros, tehát a tengerre nem merek kimenni. redmondban meg elvileg Shipyard sincs.
Ha meg ma fenn lesz ftp-men midnight club 2 akkor ejjelre megosztom a sea dogs2 isot. Sajna zipben nem tom megosztani mer nincs hely, de isoban megosztom.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

a.carkey
Nézz át a Republic topicba! 😊

A medve nem játék.

Hmuda
Mi is a matrix cime?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Köszi, megnézem.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

matrixon is fentvan a gyerek...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hmuda
Azaz, connection reseted by server. Mi a minimum megosztás?

lan 1 jó de solt atól még nicns és mivel a lsitánban van ha bekapcs hagyom minden más le fogjoni cska ez nem 😄D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hmuda
Közben bejött, de rögtönj utána azt irta, hogy reseted by server.

a.carkey
Na mentem Ravenezni!

A medve nem játék.

a.carkey
Nyugi. Várni kell!

A medve nem játék.

Hmuda
ok, fent voltam de a server resetelt

Hmuda
Fent vagyok de senki nincs a hubon.

a.carkey
Majd lesz, nyugi! Este ha bekapcsolva hagyod, lejön reggelre!
A LAN 1 miért nem jó? 😊

A medve nem játék.

a.carkey
koli.sytes.net

A medve nem játék.

a.carkey
G-pc.nfo-ra keress rá. (Ott fent van a Tomb Raider is, ha vki keresné ...) Másnál is megvan, de lassaban fog lejönni!

Az enyémet ismerõs szedte le ... 😞

A medve nem játék.

Hmuda
Mi a hub cime?

lan1es + nicns slotja, télleg jó 😄

a.carkey
MZPERX2k-nál a KOLI DC HUBon megtalálod. LAN1-es kapcsoltat ...

A medve nem játék.

Hmuda
Látom már nagyon mennek az FTP-k. Valaki nem szán meg egyel? már egy teljes napja keresem.

a.carkey
Az eddigi tapasztalatok két óra játék után:

A víz gyönyörû, nem ilyen volt az elsõ részben, mert megnéztem. Itt elõször nem tetszett, mert a kikötõben vizslattam, aztán a tengeren nagyon bejött, de a kinézettel nincs baj, arról nem is írok, azt látjátok. Az játékban való ténykedés, detto olyan, mint az elõzõ rész. Látszik, hogy a desing Waltiéké, mert nagyon rajzfilmszerû, de semmi képpe nem zavaró, vagy csúnya. Picit más, mint az elõzõ részben, de semmi baj vele.
Ami picit zavart:
a karakterünk nõi menésben megy és úgy riszálja a seggét, mint egy fürdõs qurva! De ennyi, eddig!!!

Az intro a tutorial után nagyon hangulatos, látni fogjátok, mert én nem tudtam átléptetni ... 😊

A zene az elõzõ részbõl IS csipeget, de sok új van benne. Nekem nagyon bejött. (Mellesleg ogg formátumúak. Minden más wav.)

Most pár problémáról!

Alvás:
Nem tudsz aludni, csak annyi van, hogy kiveszed a szobát reggelig pl. este, automatikusan felrak oda és amikor átveszed az irányítást, reggel van, csak le kell jönni.

hajókázás a térképen: W,A,D,S billentyûkkel alapból, ha valaki nem tudna haladni. Én space-re állítottam a térképrõl visszalépést ...
A dialog boxot num0-ra. A DB-ban lehet kiválasztani, hogy mit akarsz tenni. Itt van minden, szerintem egyértelmû. Kb. olyan, mint az elõzõ részben.

A francia flotta az elején:

NEM KELL RÁJUK LÕNI, BÁR ÕK LÕNEK RÁD. Egyszerûen nem húzzák fel a vitorlát, ha nem lõsz rájuk. Utána szélirány és kéretik elhúzni a csíkot ...

A térképrõl ki sem lépve is le lehet tõlük lépni. ha térképen nekimész a kis hajó ikonnal egy másik ihajónak, harc alakul ki!!! A kis hajók ellen nem vészes, én elsõre egy galleonnak mentem neki. Tölthettem is vissza az állást ... 😞

Ha kardot akartok venni, akkor ne kössétek fel a pénztelen elsõ percekben a sajátot (equip), mert nem tudjátok becserélni. Ez lehet bug, de lehet a készítõk figyelmetlensége. (A Yataganról így maradtam le ...)

Városban pisztollyal való gyilokért bünti jár, míg párbajért nem szóltak rám.

A tisztemet a tutorialban nem tudtam teljesen legyõzni (max. draw), de lehet, hogy csak én voltam béna ...

Minden városban érdemes beszélgetni, mert pl. rögtön az elején kaptam egy gyémántot (kb. 4500) egy csajtól, csak azért mert szimpi voltam. Hajóra cseréltem ... 😊

Nagyon nem méllyedtem bele, de eddig NAGYON HANGULATOS! A vizet nézve is nagyon elvarázsolódtam. Eszméletlen hangulatos hajókázni naplementekor a tengeren. 😊

A kis mukik ott nyomulnak tényleg az árbocon és a köteleken. Nagyon ott van ez is. Bár az Age of Sail 2-ben (szintén Bethesda) is megoldották ezt, de ott még annyira nem lehetett rázoomolni a hajóra. Itt nagyon közel lehet menni! nagyon kiváncsi leszek egy több száz embert is befogadó hajó pl. egy saját Galleon ingame életére!

(És) akkor el is érkeztünk a tényleges irányításhoz:

Nem kell beszarni! Mindent át lehet variálni. Ajánlom az assign gombot a controloknál!!! okosan azt hagyja meg más módokban is - harc, 3rd person sailing, mint amit korábban elhatároztál beállítani más helyzetben (pl. 1st person sailing).

Kb. elsõre ennyi. Nagyon hosszú és összetett játéknak néz ki! Szerintem meg fog telni ez a topic is pár nap alatt, remélem kb úgy, mint a GTA-Vice City ...😊

Végül, mivel nincs saját tárhelyem, ahonnan linkelgethetnék, így a Gamers Hell ingame képeivel zárok:

A medve nem játék.

I.C.ram
Újabb probléma! A játék akadás nélkül fut, de a hang akadozik a filmek és a csaták alatt! Valami megoldás?