Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TopGun
Sziasztok! van itt Bp-i azok kozul akik toljak a gamet?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

CS@
Na kipróbálgattam minden nagyon frankó azt leszámítva ,hogy Redmond felsõ részébe bejutni már nem tudok mert amint benyitok az ajtón kifagy.
Esetleg hasznos 5lete valakinek (azon kívûl ,hogy töröljem le)?

Antijedi plz ird meg hany%-nal tartassz, es meg mennyi hatralevo idot ir ki, kosz.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Koszi. Igy mar majdnem teljes az 1. kep😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Kosz!

FREAK
Az lehetséges, hogy kezdésnél az egyik 1000 aranyat a szekrényben hagytam?????

Riszpekk

FREAK
jó az, válaszd a javítást

kiválasztod a hajódat, és mehet a repair

Riszpekk

A játék legelején az az egyik feladat hogy meg kell javitani a hajót a vihar okozta károk miatt.
De a shipyard-on csak vásárolni tudok, mert ha beszélek ott a faszikámmal akkor azt tudom mondani hogy javitani , vagy vegyek egy újat. Akkor most hogy a grízbe kell a hajójavitási feladatot megoldani?
Aki most toltott rolam az irjon ide, majd kesobb folytathatja.

Kandurex
Hát elõször mindenképpen kell egy kis kereskedelem mert úgy anékül ritkán tudsz venni új hajót másrészt meg a legénységnek is kell a havi pénz, szal kezdésképpen kell az árú busines. Nyitásként (hagyd a fõszálat) olyan hajókat próbálj szerezni amiknek a rakterük nagy és viszonylag a sebességük is kielégítõ. így talán hamar túl léphetsz a kerskedõi mivolton és átlépve a jóval jövedelmezõbb hajó elfoglalásokba. Persze az az igazi pénz, amikor már városokat támadsz, de hát ahhoz kell 100óra tiszta játék idõ mire betudsz szerezni (a város foglaláshoz szükséges, mert a városok kurva kemények szoktak lenni (többezer ember, erõdök)) egy MAN-O-WAR 100 ágyus 1200 legénységes gyöngyszemet. Ability és skill tulajdonságok....hát amelik szimpibb, elõször azonban mindenképpen a saját tulajdonságaidat húzd, mert akkor van esélyed kisebb legénységgel is legyõzni egy nagyobb kategóriás hajót. Fontos, hogy ha a hajó javításra is teszel skill-t, akkor mindig legyen a raktérben vászon és fa mert ezek megléte nékül nem javítják a hajókat. Elsõ tiszteket + ágyú mestereket stb. stb. a szigeteken tudsz felvenni és bizony azok a nagyon drága fickók 2000-3000 havi aranyat pofátlanul elkérnek. Már csak ezért is muszáj békés kereskedõre venni a figurát, mert úgy alaptõke nékül nem indul be az üzlet.

majd írok már egy tipp csokrot 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

FREAK
TE vagy a kapitány 😊

Riszpekk

zoli80
basszus elfoglaltam egy yachtot,átszálltam rá erre elkapot a vihar és benne egy kalózhajó,😞((

Forrest Tomee
"Meg ilyen kapitany ami ugye kell azt honnan szerezzek"

Tavernákban beszélj emberekkel lesznek közöttük.
Azzal az 1700áasal én is találkoztam, nem tudom a jövõben milyen áron mozognak.
Saját párbaj talán akkor kell ha átmész a másik hajóra és ott összecsapsz a kapitánnyal sz'al szerintem gyúrj rá.
Átmenni elvileg úgy lehet, hogy odavitorlázol a másik hajó közelébe ( hasonló sebességen) és a funkicómenübõl elõhívod a 'megcsáklyáz' módot :o)

Jaj meg 1 kerdes jutott eszembe😊 Ugye tradenel van a import export. Meg van a 3. feketekereskedelem vagy mi. Na az miben jo?

Titan
Aki Sen... nevû fizetõs FTP-rõl szedi(te) le a cuccot, ott javították már a 7. fájlt! Mostmár remdesen müxik minden!

Hali!
Hogyan tudok 1 ellenséges hajót elfoglalni? Azt olvastam vhol, hogy kell hozzá vmi ember. Azt a fickot hol tudom felvenni? Thx
Asszem antijedi mindjart befejezi a letoltest 1-2 oran belul azt johet a kovetkezo. Kinek kell meg?

Koszi szepen, ez sokat segitett. Forrest Tomee koszi neked is!
Mar csak az nem vilagos a sebesseg melletti ertek azmi?
Azt ma razombulok a gamere, szal kene 1 kis guide😊
Hogy lehet jol fejlodni? A kereskedelem annyira nem izgat, inkabb mas hajokat szereznek meg. Ilyenkor mire erdemes gyurni? Csak crew stats, vagy sajat parbajozas tulajdonsagok is? Meg ilyen kapitany ami ugye kell azt honnan szerezzek? - van alapbol vagy mi? Ja es volt 1 srac a kezdovarosba, aki 1700-ert arulta magat. Az mitol volt ilyen k*rva draga? Sry a sok kerdesert😊

Forrest Tomee
Távcsövet be lehet configolni arra a billre amit akarsz. First nézetben veszi elõ, de elõtte fel kell venni az inventory-ból mint a többi cuccot.
Sajna a cabinba én sem tudom, hogy kell lemenni. ( lehet egyáltalán?)

FREAK
Biztos lemaradtál valamirõl, mert a Pirates-ben is volt fõszál. Minden open-ended RPG-ben van fõszál, csak nem kell követni.

Riszpekk

Kandurex
Távcsõvelni 😊 a fedélzeten lehet "ctrl" alap beállításban, persze ne várj tõle sokat az elején még elég gizda távcsõvet lehet venni. Kabinba? Hát nem tom, akkora hajóm még nincs...😄

zoli80
jóreggelt!távcsövet hogyan használjátok???hajózás közben nem mehetsz le a kabinodba???

Bandew
Mekkora a bejárható terület?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kandurex
Tõtheted 😊))

Jacek
ott vaygok

Kandurex
látlak, privibe duma!

Jacek
nincs mar a 7-es file kulon neked? mert DC+ megvagy de csak iso van fonn😊

Jacek
na a 7 nalam is szar Sanca tele van valaki mas?😊

Jacek
elhuzni a retekbe magyarul😊

Bandew
Meg kell lépni? Ez mit jelen?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Forrest Tomee
Meg kell lépni. De egyébként 1000x írták le tegnap.

Miutan a kezdoszigetrol elindulok es lemegy a videobejatszas hogy jonnek a franciak mit kell csinalni mer semmi sincs a quest bookban.

Titan
Vajon ez a játék is honosítva lesz 1X?

Bandew
Basszus most töltöm. Már qurvára kiváncsi vagyok. Biztos király.
Amugy van benne akkor bejárható terület, mint a morrowindben?

Forrest Tomee
Szóval nem zavar be a fõszálba ha egy kicsit nem foglalkozom vele?
Akkor jó. Anulu #362 hozzászólása zavart meg :o)

Kandurex
Miért ne lehet ne szabadon jönni - menni...?
Azt csinálsz amit akarsz, akor mész vissza a "fõszálhoz" amikor akarsz. Mellék küldetések meg vannak dögivel 😊 Vágj bele a kereskedelmi busines-be, vagy kalóz melóba, menj kincses szigeteket keresni (szerez engedélyeket)...nincs meg kötve a kezed.

A fõsztori száltól igaz, hogy nagyon nem lehet eltérni (sehogy 😞 ), ennek oka, hogy gyúrtak rá a készítõk....

TopGun
Koszi! olvastam! 😞(( valaszoltam is!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Kandurex
választ ment

TopGun
Olvasd el lecci a mailt amit kuldtem neked ok?

Kandurex
igen itt vagyok....

Forrest Tomee
Sancának még annyit, hogy a térképen az irányítás : w,s,a,d. Ezt nem láttam, hogy lehet valahol állítani.

Menteni csak akkor enged ha nem vagy 'akcióban'.
Én arra lennék kíváncsi, hogy körülöttem a körben az ágyútöltés elõtti kör az mi? Ami kék és sárga.

Szerintem nagyon elb*ták, hogy nem lehet szabadon jönni menni.( követni kell a sztorit) Csinálhattak volna egy 'Morrowindes'szabadságot, az alap megvolt hozzá. Ej-ej Bethesda nem kellett volna befeküdni a Disney-nek :o(

TopGun
Hello! itt vagy meg? irtam Neked mailt!

Kandurex
Phu Sanca, na akkor sorrendben:

Bárhol lehet menteni a bûvös gomb alap beállításban az "F1"

Szélirány a jobbfelsõ sarokban egy baszott nagy nyíl a kicsi fehér nyíl meg te vagy, na most ha mind ketten egyirányba néztek akkor van szélírány.

Viharban: #328

A térképrõl oda - vissza mozgás alapesetben a "space"
Configold be az irányítást..."F1"

bye

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hja. Na en mentem csicsi. By.

mellesleg ha csak 1 cd jön le az se gond hatha holnapra lesz valaki dc-n akirõl gyorsan lejön 😄 ha nem ako marad ez és estére lentelssz 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

szerintem du 3-4 elött biztos nem kelek 😄DD

Hat ha pl 11kor kelsz orulhecc ha lennlesz az 1. cd...

Na tultettem magam azon hogy nem lehet menteni. De a halyozasbol most sem ertek csomo mindent. Pl viharban ugye leeresztem az arbocokat, ekor hogyan kell forditani a hajot hogy a legkevesebb dmg-t kapja? Mer ugye van a szelsav kekkel meg sarkaval, es van az a nyil, ami talan a szeliranyok aranya vagy nem tom. Szal melyiket kell figyelembe venni es hogyan kell viszonyulnia a feherrel jelzett hajohoz. Meg a korterkep folott ugye a jobb oldali szam az a csomo vagy mi. De mi a bal?
A masik problema meg az hogy atvaltok map nezetbe. Ekkor ALL a hajom, az ido pedig vmi iszonyu gyorsan telik. A tobbi hajo pedig mozog mint a vadallat. Ebben a nezetben total semmit nem tok csinalni, meg visszavaltani sem. Es ugye az ido muilasa miatt kb 20mp-n belul m*gbasz a vihar is.

azert neha rendesen lemegy 7-9k-ra..., na midn1 neha viszont felmegy 40re is, biztos másik mukso miatt van, remélem mire felkelek lent lessz 😄