4315
-
Sanca #1151 Ez amugy mi?:)) 1 full masik jatek? Vagy csak 1 mod? Vagy mi? -
Ha veszek a flottámba +1 hajót, akkor annak legénységét is nekem kell fizetni?? -
Sanca #1149 Sztem mer ugy van belove az ftp kliensed hogy 1 perc idle-t bir csak. Gondolom NOOP meg tuti nincs benne:) Szal belagol a kabelnetem 1-2 percre, es te leesel. Pl a masik akimost szed rolam az nem esik le. -
Eltérő tulajdonságokkal. -
Minden nemzetnek más a hajója van! Tehát kb. 5 fajta van mindegyik típusból. -
Sanca #1146 Durva hogy olyan kot belem, aki tolem szedte a jatekot. Kesz vagyok. -
Eléggé műanyag a grafika. :( Közelébe sem ér a sd2-nek. -
Én most vettem Fregátot 170k-ért de még egy csmpészárú körüt, és Battleshipem lesz! :D -
ok már visszamentem. De jó ideig nemtudtam. miért esek ki folyton? -
Sanca #1142 Na most mi van nem ertem. Megin kiestel vagy mit akarsz? Ha kiestel akkor visszajohetsz mar. -
Sanca #1141 Kurva bugos geci foszal. 5 elotisztem tunt el csak ugy. -
SANCAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
MERRE VAGY?????? -
Ha jól emlékszem ez így volt az első Sea Dogsban is. Csak a storyvonalon lesznek normális hajók.
Lehet. Megveszed magadnak, aztán odaadod nekik ... :) -
Kérdések tucajait...valaki választ pls.
Nem is tudom amióta nagyobb hajom van elűntek a kis hajók...nem értem hol vannak? Megyek a vízen, bárki jön tuti, hogy 3-4 kategóriás...ez miért van? Hol vannak a kicsi hajók?
Lehet a tiszteknek fegyvert venni?
Fejlődnek a tisztek?
pfff....
-
Csak, hogy ne unatkozzunk a PoftheC végigjátszása után, és egyesek multiplayer álmai megvalósuljanak :)
Pirates of the Burning Sea

Hamarosan ... -
Visszatöltöltöttem egy régit játékállást. Most már jó. Újabb bug! Eddig az mükszött, de most ... Hülye Disney!!! Az elsőben is voltak bugok, de néha ami itt van ...
Nem veszek ilyen típusú hajót a patchig ... :( -
Már mindenki ezzel jáccik csak én nem. :((( -
Veszem észre. :D -
antijedi #1130 frigate nálam akor is csak 150.000-t ér okoska :D -
Sanca lécci csinálj valamit, már nincs sok. -
Zorken #1128 Valaki nem kezdte el irni a végigjátszást , mert én nem játszottam az elsö résszel, sok a homály számomra , jó lenne egy kis inditó segitség amig rá nem jövök az "izére".
-
Melyik alapból az a gomb, ami a kajütbe vezet le, ahol ki tuok pakolni pár tárgyat, hogy ne cipeljek annyit, illetve hol van az a funkció alapból, amellyel a társaim, a hajó és a köztem lévő cuccokat tudom cserélgetni?
Eddig ment, de vettem egy új hajót és arra már nem működik. De az is lehet, hogy bug ... :(
HELP!
-
Hi! Az jó ha Rascal lettem?...Mondjuk semmi rosszat nem tettem csak fuvaroztam meg szállitottam egy pár dolgot Ja meg amit lehetett elloptam..Jól jönne egy térkép.. -
Most megint nem tudok hozzád csatlakozni. -
Sanca #1123 Modnjuk telleg nem tom mer kell okoskodi:) -
Sanca #1122 Lehet arra ertette hogy az nem 200.000 hanem 150.000 vagy mennyi. En csak hasbol irtam 200-at, mer annyira saccoltam. -
Sanca #1121 Ezzel szoptam en 4 orat mig rajottem. Aktivalo gombal ramesz a 3 ures, melletted levo mezo 1-ikrere, utana pedig a passangerekbol kivalasztod a kivant elsotisztet. -
Sanca #1120 Mondom ez CSAK toled fugg. 2en toltotok, a masik srac 25k-val tolt. Elvileg ha pl adsl-ed lenne, es jol be lenne love az ftp-be a dl priority, akkor megoszlana a letoltes. De vmi gaz van nalad, ez nem az en hibam. -
A feketekereskedelemhez meg van külön ability (Trustworthy Lad) itt az árúsnak tudod eladni, és nem lesz semmi következmény. -
Kiemelném ezt a részt: "Ja, a mogotte levo hajo, ami Delphine hasaig se er fel:) egy 200.000 aranyat ero Frigate." :)
Mielött okoskodsz antijedi :) -
Azt még nem kezdtem el, de szerintem a kocsmában kell kérdezősködni. -
gyerekek pls help!
Arra rajottem mar hogyan kell harcolni a jatekban de a hajo csatakat egyszeruen nem ertem meg.
Most par kerdes :
Amikor hajozol akkor a fenti kis izeben van egy feher nyil az mutassa merre van Eszak vagy amerre a szel fuj?
Nem ertem miert nem tudok en senkire se lonni... meg iilysmik... help pls -
Bandeeka #1112 Lenne 1 kérdésem. Ha elfoglaltam 1 hajot és eladtam azt a hajomat amin a kapitanyom van és az elfoglalt hajot hogyan tudom atrakni hogy a kapitanyom ulhessen benne? Nekem csak ugy sikerult eddig hogy eladtam mind2 hajot es vettem egyett. Pls segicsetek. Köszi -
Te jó ég Sanca most átkozottul belassult. -
basic 69 #1110 egy alap kérdésem lenne: vívásnál csak a támadás (space) és a védekezés(ctrl) van? oké néha háttrálok (z), de ennyi? az hogy hova üt, szúr az magátol megy?
csak mert rögtön a játék elején lehet gyakorló vívást csinálni és mindig lealáz az emberem. :( -
Mi ér többet: sok ágyús monster hajó, vagy a gyors, kevesebb ágyús frigate típusú hajó?
Eddig a harcrendszerből az nem tetszik, hogy odamegy hozzád pl. három hapsi, és akárhogy vívsz is, egy kicsit odébbállni, jobb pozícióból kezdeni nem tudsz, mert ahogy átvált a kamera harcra, neked még elő kell venned a kardot, és egyet általában mindig besebeznek, mert ők alapból a közeledben, hárman és kivont karddal kezdenek. Jó lett volna egy auto equip a playernek is harckezdésre.
Hajózásnál az nem tetszik, hogy kis hajóknál pl. a kartács lövésnél a 4 ágyú nem rombol akkorát, mint amekkorát kéne (néha 1-2 ember hal csak meg), szóval a bomba a legjobb.
Sajnálom, hogy kimaradt az, amit ígértek, hogy támadásnál, ha nincs rá okuk, akkor a semleges hajók - mint az a valóságban is volt - nem lőnek rád addig, bármennyire is pl. battle-t provokáltál, amíg a lőréseid zárva vannak. Ez a Sea Dogs 2 infoknál be volt ígérve, de kimaradt a film miatt. De sebaj.
Az is durva, hogy az ellenfél a bombákon kívül ritkán használ más lőszert ...
-
Nem tudom miért ilyen a netem, de össze-vissza ingadozik a sebessége. -
Most én vagyok. Kicsit lassab de már 70%. -
Sanca #1106 Most ugye te vagy benn?:) -
Hát gáz. Azért kösz.