Pirates Of The Caribbean
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Esetleg hasznos 5lete valakinek (azon kívûl ,hogy töröljem le)?
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
De a shipyard-on csak vásárolni tudok, mert ha beszélek ott a faszikámmal akkor azt tudom mondani hogy javitani , vagy vegyek egy újat. Akkor most hogy a grízbe kell a hajójavitási feladatot megoldani?
majd írok már egy tipp csokrot 😄
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tavernákban beszélj emberekkel lesznek közöttük.
Azzal az 1700áasal én is találkoztam, nem tudom a jövõben milyen áron mozognak.
Saját párbaj talán akkor kell ha átmész a másik hajóra és ott összecsapsz a kapitánnyal sz'al szerintem gyúrj rá.
Átmenni elvileg úgy lehet, hogy odavitorlázol a másik hajó közelébe ( hasonló sebességen) és a funkicómenübõl elõhívod a 'megcsáklyáz' módot :o)
Hogyan tudok 1 ellenséges hajót elfoglalni? Azt olvastam vhol, hogy kell hozzá vmi ember. Azt a fickot hol tudom felvenni? Thx
Mar csak az nem vilagos a sebesseg melletti ertek azmi?
Azt ma razombulok a gamere, szal kene 1 kis guide😊
Hogy lehet jol fejlodni? A kereskedelem annyira nem izgat, inkabb mas hajokat szereznek meg. Ilyenkor mire erdemes gyurni? Csak crew stats, vagy sajat parbajozas tulajdonsagok is? Meg ilyen kapitany ami ugye kell azt honnan szerezzek? - van alapbol vagy mi? Ja es volt 1 srac a kezdovarosba, aki 1700-ert arulta magat. Az mitol volt ilyen k*rva draga? Sry a sok kerdesert😊
Sajna a cabinba én sem tudom, hogy kell lemenni. ( lehet egyáltalán?)
Riszpekk
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Amugy van benne akkor bejárható terület, mint a morrowindben?
Akkor jó. Anulu #362 hozzászólása zavart meg :o)
Azt csinálsz amit akarsz, akor mész vissza a "fõszálhoz" amikor akarsz. Mellék küldetések meg vannak dögivel 😊 Vágj bele a kereskedelmi busines-be, vagy kalóz melóba, menj kincses szigeteket keresni (szerez engedélyeket)...nincs meg kötve a kezed.
A fõsztori száltól igaz, hogy nagyon nem lehet eltérni (sehogy 😞 ), ennek oka, hogy gyúrtak rá a készítõk....
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Menteni csak akkor enged ha nem vagy 'akcióban'.
Én arra lennék kíváncsi, hogy körülöttem a körben az ágyútöltés elõtti kör az mi? Ami kék és sárga.
Szerintem nagyon elb*ták, hogy nem lehet szabadon jönni menni.( követni kell a sztorit) Csinálhattak volna egy 'Morrowindes'szabadságot, az alap megvolt hozzá. Ej-ej Bethesda nem kellett volna befeküdni a Disney-nek :o(
Bárhol lehet menteni a bûvös gomb alap beállításban az "F1"
Szélirány a jobbfelsõ sarokban egy baszott nagy nyíl a kicsi fehér nyíl meg te vagy, na most ha mind ketten egyirányba néztek akkor van szélírány.
Viharban: #328
A térképrõl oda - vissza mozgás alapesetben a "space"
Configold be az irányítást..."F1"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A masik problema meg az hogy atvaltok map nezetbe. Ekkor ALL a hajom, az ido pedig vmi iszonyu gyorsan telik. A tobbi hajo pedig mozog mint a vadallat. Ebben a nezetben total semmit nem tok csinalni, meg visszavaltani sem. Es ugye az ido muilasa miatt kb 20mp-n belul m*gbasz a vihar is.