Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincsmit😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

de az is eleg ha a netszolgaltatom bombazak le, vagy elvagjak a kebelekt, vagy oszeomlik a haz, vagy akar anyi is eleg hogy veletlen valaki itt a lakasban belerug a drotba 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

amugy az is lehet hogy jön a 13 bolygo es utkozik a foldel
vagy pedig a gelerthegy belecsuszik a dunaba es tenyleg vilagvege
vagy nem is kel atom, csak egy sima szönyegbombazas bp-n és nyekk 😄D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

nem persze, semmi baj
tenyleg elege ingadozik, msot pl lement 10k-ra aztan meg fel 40re, na midn1 holnapra csak lejön 😄D
köszi szépen mégegyszer

Atombombat meg vilagveget kihagytad😊
Ennyivel tudok feltolteni, ez kabeles konnekt, ezaltal eleg instabill. meg 10k-val szed 1 user, ahogy latom te meg 30-al. Szal 40k nem rossz sztem.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

köcike, én kaptam is martam is 😄
ha nem lesz lelove en megalas nelkül tudom elvielg szedni akarmedig is (ha nincs aramszünet nem csap be a villam az ablakon, vagy hasonlo dolgok nem tortennek 😄)
kerdes: az normalis hogy csak 25/30 al jön vagy enyivel tud csak feltölteni (jó jó tudom ne legyek telhetetlen csak jo lene tudni hogy nalam van a gaz vagy ez igy normalis 😄)
szal köszike szépen!! 😄

Van 1 par dolog amire nem jottem ra. Pl tengeren miert nem lehet menteni? Aztan honnan a f*szombol van a szalirany. Azt vagom hogy van a hajo helyzete, a kek es a sarga csig, de hogyan kell beallni? Meg a 2 szam az iranytu felett azmi? 1ik gondolom a sebesseg, de a masik? Meg nem lehet vhogy gyorsan kozlekedni szigetrol szigetre?

Na csinaltam 1 2 useres accot. Az 1ik slot ma foglalt. teljes cd-k vannak, isoban. Plz csak az kezdje el tolteni aki megallas nelkul le fogja szedni.
ip: 193.110.61.221
user: sd2
pass: sd2
Aki kapja marja😊

Kell meg neked a jatek?

pl gyere fel dc-re és oszd meg ezt a szart legalabb toled had szegyem 😄DDD

I.C.ram
Álandóan kifagy. 😞((( Mi a szart tegyek?
a.carkey
Hihi! Rossz városban voltam! 😊
Redmond helyett Greenford. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! GRRRRRRRRRRRRRRRRRR! VÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!

A medve nem játék.

I.C.ram
Nekem állandóan kifagy a játék Ha elakarom hagyni Redmondot. 😞 restartolok.
Kandurex
felfejlztzteni = felfejleszteni

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

FREAK
indulj el jobbra

eljutsz a templomhoz, menj el elõtt és balra

ha megint tölt, akkor pont a városháza elé lyukadsz ki

Riszpekk

I.C.ram
Hát elég nyilvánvaló!

Bemész a városba és a bejárattal pont szemben két õr áll a kapuban.
Kandurex
Az a jó, hogy nem halad van idõd kereskedni, felfedezni a világot + mellék küldetések + kalóz busines stb.stb és így van esélyed felfejlztzteni az ability tulajdonságaidat is, hogy ne verjen fûbe az elsõ jöttment koszos majom...Redmond-ba a kormányzó...fast travel...

magus
ehh en elmentem redmondba de total nem vettem eszre semmit a viharbol, csak azt hogy felulnezetbol hajokaztam. a redmondi csvonak az ajtaja meg zarva va... akkor most mit kene?

a.carkey
Nem tudja valaki, hogy miért nem találom Redmondban a kormányzót? Merre van?

A medve nem játék.

Jacek
hat kapna tole egy frutit es mentem ossze esne😊

I.C.ram
De én nem ezekrõl a szigetekrõl beszélek, hanem egy másikról!
a.carkey
Tényleg így lehetett már az elsõben is kijutni a viharból! 😊

Az a szar, hogy a történet nem halad tovább, ha nem úgy csinálod, ahogy õk azt elképzelték. Úszni is lehet, de azok nem delfinek, hanem cápák, úgyhogy nyílt vizen nem kéne ... 😊

Hol az a qurva kormányzó Redmondon??? Merre
keressem. A Barlang felé egy rakat kalóz, ilyen kis gizdaként levernek, ráadásul esélyt se ad!

Tényleg néha túl táposak az ellenfelek.

A medve nem játék.

Kandurex
Ez elõbb leskelõdtem térkép után a site-okon de még semmi, majd lehet holnap neki állok valami képlopóval és összevágok egyet. Dortmund - Redmond...legyen csak "D"

I.C.ram
Hát nem tom hogyan, mert elúszott az összes pénzem a viharban. Most kaptam 3000 aranyat a kormányzotól, de az nem lesz sokáig elég. Van olyan térkép ahol látom, hogy melyik sziget merre van? Mert a sima mapon nem lehet elég távol zoomolni, hogy lássam. D-betüs szigetre szeretnék eljutni kereskedni. (nem Dortmundba 😄 Nem is Redmond)
Kandurex
Késõbb majd feltápolsz XP szerzés rulz!

I.C.ram
Hát azért egy jó 80 kilós edzett kalózzal ne baánjon már el. 😊
Jacek
nezz utanna mekkorat is tud utni egy csimpanz lehet hogy elhulnel😊)) lecsapja a fejed egy utesbol😊

I.C.ram
Meg egyetlen vihar alatt elvesztettem a teljes rakományom pedig azért gyorsan kijöttem belõle.
Kandurex
Oké, csak lentebb érdeklõdtek páran, hogy hogyan lehet kijutni a viharból... érdekes én még csimpánzal (pláne olyannal amelyik ideges ) még nem találkoztam

I.C.ram
Elég kiábrándító, hogy egy jöttment paraszt kalóz egy ütésbõl leüt.. De ez még mind semmi! Egy kis csimpánz majmot láttam, odamegyek, erre puff akkorát vágott a vesémbe, hogy összestem kapásból! Kicsit fura, hogy egy csimpáz is agyon ver egy ütésbõl.
Kandurex
re: antijedi-nek

Kandurex
böfff...még két - három hozzászólás és át lehet írni a topic alcímmet: Sea Dogs 2 avagy árbócok vagy vitorlák...

I.C.ram
Néztem én elég kalózo filmet, hogy tudjam ezeket! 😄
dehogyis ritkitani tudod mert tényleg kivágod baltával és megritkul, de ezeknél a hajoknál még nicns oylan lehetoség hogy behuzod az arbocot, az nagyon hightech 😄D

Oxbaybe a katakombákon keresztûl jutok vissza?

So cry me a fuckin river, bitch!

FREAK
hát éppen lehet 😄

de ennyi erõvel behúzni is 😄

Riszpekk

mért? árbocot is lehet ritkitani nem?? 😄DDDDD

Kandurex

FREAK
de azért az "Árbócot ríkkító" se rossz 😄

itt is vitorla a megfejtés 😄

Riszpekk

Kandurex
hát na, akár :

Jacek
nem is volt komoly csak olyan jo volt hogy huzzuk be az arbocokat😊

majd lesz..., na meg mindig nincs 😄DD

Kandurex
akó arra 😞....jóvanna kissé belelkesültem...

FREAK
de, szerintem is a vitorlákra gondoltál 😄

Riszpekk

Kandurex
Amugy meg a játék eléjén lévõ kis lélekvesztõk még jó, hogy nem így néznek ki...ez már felsõ kategóriás hajók:

FREAK
a HAJÓ????? mi a különbség?

Riszpekk

Kandurex
hmmm....nem... mindegy, faxa játék, majd ámuldozni fogsz ha lejönn 😊

Jacek
varjal nekem emg le sem jott😊)

De nem a vitorlakra gondoltal????😊)

Kandurex
Nekem IGEN!

Kandurex
bazd, nyomj egy enter és bejön egy kis menû válaszd az árboc menüt és lõn csoda....vagy csak nyomogasd az "S" betût 😊