4315
-
abba -
Sanca #1103 Amugy nem az a problema amire gondolsz. Lejar az ul limit tudok tovabb ul-ezni csak durva szet kell fizetni. Az a gaz hogy 1 kalap szarral toltesz, ami 1 percet var a rekonektre, pedig 3-4mp-t kene... -
Sanca #1102 Nem ertem hogy kiesel es nem tuc viszajonni, es mas jon vissza... Na feltettem 2 emberre, akkor gyere be. Most! -
Sanca #1101 Most nem te toltesz? A kurva eletbe ma bazmeg. Mindja lejar az ul limitem. -
Sanca #1100 Ez abban a banyas telepulesben van vagy mi? -
Már tök sok lejött nem akarom előlről kezdeni. -
hahó Sanca: #1088 -
Sanca #1097 Faszomat ma hogy neha 2x kuldi el. -
Sanca #1096 Hat enn em tennek ra az tuti. Meg par ora jatek es elfogsz jutni a Battleship szintre:) es akkor mind1 lesz kivel nezel szembe... Szal inkabb kozelharc, hajo vedelme, es boardozas a jo skillek(meg a repair!!(repairnel lenyeg hogy tobb fad legyen mint a serules, es akkor nem bugzik annyira)). -
Sanca #1095 Hat enn em tennek ra az tuti. Meg par ora jatek es elfogsz jutni a Battleship szintre:) es akkor mind1 lesz kivel nezel szembe... Szal inkabb kozelharc, hajo vedelme, es boardozas a jo skillek(meg a repair!!(repairnel lenyeg hogy tobb fad legyen mint a serules, es akkor nem bugzik annyira)). -
Sanca #1094 En tegnap voltam igy meg a Caravel-emmel. 4 orat szoptam, ugy hogy nem jutottam elore, csak vissza. Es a kolcson oldotta meg a problemat(ra 2-3 orara mar 100k-m volt...) 22k-t vettem fel. Kolcson rulez! -
1: mission
Jönnek a franciák nagyképűsködni és leverik a szigetet oxby-t, éppen, hogy csak elmenekülés után kint a tengeren kolbászolás közben néztem, a naplóba, hogy Redmond kormányzójához kéne lépni átadva a hírt és némi segítséget kérni a franciák ellen. Irány Redmond (vagy mi)....kissé nehezen ment oda az út először a kalózok , aztán meg a franciák üldöztek agybafőbe, kis csont járgány hajómmal inkább nem kötekedtem velük. Redmondba a kormányzó két lehetőséggel fogad: vagy megyek velük boxolni ki a vízre vagy az éjszaka folyamán visszalopakodok kémkedni a franciák tervei felől (lopakodást választottam).
2: mission
Infó szerzés a kormányzónak:
Szal, a téma az, hogy iccaka folyamán kell visszamenni oxby-ba szerezni infót. Húzd vissza a beled oxiby-ba, De a sziget másik oldalára ahol van egy angol fennhatóság alátartozó kisváros...itt beszélgess el a helyiekkel (nyomják a szöveget, hogy 800 francia van meg + egyéb titkokat)...ne foglalkozál velük, hunnyál egyet a kocsmába (kocsmáros kérdi, hogy reggelig vagy estig szeretnél dögleni....) te spec estig fogsz dögleni. Ha leszáll az éj' óóó...az éj....hmmm :D nah szal ha iccaka van húzáki azon a kapun ami a dzsungelbe vissz...kocogj az úton (valszeg pár haramia + egy majom beléd köp (ez komoly) ne foglalkozál velük tépj arra amerre a tábla írja hogy "oxby". A kapuőröket egyszerűen lődd le...majd menj a kocsmába. A kocsmáros elköpi az info egy részét + azt is , hogy döglik bent egy francia arc haverja és talán nem ártana szóba elegyedni vele. A csávó hótrészeg és szeretne téged felvenni kormányosnak a hajójára, te csak bólogass és vigyorogj neki nagyokat. Szal mondja majd, hogy nézünk ki az iccakába mert van egy nő ismerőse aki találkozni akar vele. Menj utána a dzsungelba, de komolyan félpercenként szekáld, kérdezősködj...2 -dik nekifutásra már rádöbben a lelkem, hogy te egy cúnya cúnya angol kém vagy...persze tele a gatya elköpi a nélkülözhetetlen infokat...te pedig angolosan távozz a szigetről és mehetsz a kormányzóhoz....
-
"jól olvastam ekkor van lehetőségem a harcok elől, " ...elmenekülni :)) -
Az összes ability pontomat megtartottam a SEA WOLF-ra, na ha jól olvastam ekkor van lehetőségem a harcok elől, a vihar elől + még kint a térképen látom, hogy milyen erőkkel nézek szembe....ez a kurva ability kifejlesztése 6! pontomat vitte el, de ugy t¤nik megérte 
-
A TÖKÖM MÁR KI VAN!!!
Vazzeggg!!!! Van egy normális hajóm, de olyan csoró vagyok, hogy a templom egere is úri életet él hozzám képest. Faxommá, nem beszélve arról, hogy újabban nem pörög a paprika busines, a fogadókba mellék küldetések 1000 pínzt akarnak adni (jobb esetben (2000-ret), a hajóm erősen levan %-olva...ÁÁÁÁÁÁÁ.....lehet hogy köcsönt veszek fel?
-
Megint az a probléma mint tegnap, amikor lejárt neked valami, vagy mitomén. -
A mimmel? Látom hogy nem nagyon csinál semmit. Mit csináljak? -
Bandeeka #1087 Hali!
Én loptam 1 csomo kaloz hajot de a jellemem Swindlerre váltott. Ezt szeretném vhogyan visszavinni semlegesbe. Ezt hogyan tudom megcsinálni? Vki help pls. -
Sanca #1085 Csak Te. Ugyhogy csinalj vmit a dl-eddel, mer sztem nalad van a gaz. -
Most hányan töltenek rólad Sanca? -
Menjetek spanyol kikötőkbe, ha nagy hajók kellenek. -
mambo #1082 Ha valakit még érint: a warezcenteren újra felrakták a cd2 part07. fájlt. ez már nem crc-s -
Sanca #1081 Amugy k*rva keves Battleship van a jatekban, en pl a Hollandoket tamadtam be:) Nem volt konnyu megszerezni, mar a 2. korben meghalt a 3 elsotisztem, aki mind 7-es volt kozelharcban... Ja, es 5 vagy 6 koros... -
Sanca #1080 Meg ha ugyes vagy es hajokat szerzel, akkor ott mar fel vannak telepitve a hozzavalo legjobb agyuk, ellentetben azzal ha megveszed a hajot. -
Sanca #1079 A Culverin-nek nagyob az ujratoltese, szal az rosszabb. De tavolsaga joval nagyobb, szal megeri siman. -
Sanca #1078 Asszem a gyorshajozasnal van 1 olyan opcio oxbay mellet hogy a tengerpartra visz. Onnantol gyalogolsz soka,t kinyirsz 10-20 embert, es eljuc az elfoglalt portig(csak hatulrol) Itt dumalsz a csapossal, es 1 reszeg katonaval, azt kinyirod.(azt hogy a tengerparti resznel kel-e leszallni azt meg nem tom biztosra, most probalom. -
jaja -
Sanca #1076 Namost ma jo az accom. Rohadt sg.hu is bugzik mint a sea dogs 2:) -
Sanca #1075 Bandew belottem a servert, de latom eszrevetted:D Ez te vagy ugye? -
:DDDDDDDDDDDDDDddd -
Na ez mi a fasz ez a logo, vmi bug? Sanca vagyok -
En mar leirtam 1x. Sohasem veszek hajokat. Ezt is szereztem boardolassal. -
Braveheart #1071 #1066 valaki? -
nem valószinü,ha nem tudsz valamit kérdezz!
az elsö részt én sem láttam ugyhogy nekem is nehéz volt belejönni de egy -két ora elég ahhoz hogy megszokd. -
Ha megcsáklyázod az ellenséges hajót, akkor már látszik a te és az ellenség legénysége is nem. Kardozás közben. -
ém mentettem de 10böl tizszer jöttek,17ezret kaszáltam volna.a katonákat simán lenyomom de a két corvette már nehéz ügy:( -
Braveheart #1066 hogyan kell kikémlelni a francia squadront oxbayben? ez az első feladat amit a governor ad -
Azt akarjátok mondani, hogy invert az egér és nem lehet átállítani? -
ForrestTomee:
Csempészek, mielőtt eladnátok a fekete árut és nincs kedvetek a katonákkal boxolni, mentsetek egyet. Ez amolyan randomszerű hol jönnek, hol nem.
Antijedi:
Simaágyú és a culverine: Erősség, távolság, szal, mindenbe jobb - csak kissé drága - egy 36-56 agyús hajóra már szép érvágás. (de mindenképpen megéri)
Ferro_TWL
A csatában egyénileg nézi a játék a skilleket a tiszteseknél. Míg a hajón összeségében azokat használja amelyik tiszté nagyobb.
HELP: még mindig GEBASZ van a haver invert patkánnyával, az option invert.camera nem az igazi...?? -
Braveheart #1060 na most installálom... nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen