4315
-
Es eszmeletlen tud neha lenni a viz effekt!
Most ott vagyok hogy valami fegyvereket akarnak atvinni Oxfort-varosaban de varnak nemtomkit hogy kiserje oket. Megoltem a kisero parancsnokot aki Fleur (vagy mi) varosaban a Tavernaban volt fent majd taliztam valami kapitannyal es elindultunk. a Kerdesem az hogy most hova menyek? Szalitsam el a Francia hajot a fegyverekel Oxfort (vagy mi)??? -
Nah koszi majd estefele ki is probalom :)))
Rulez gama vazz! -
Mindenkinek simán elindult a program????? -
Amugy hogy van ez? Mész a hajóddal, aztán egyszer csak feltűnik a távolban az ellenség, vagy betölt egy külön csata részt? -
antijedi #1195 asszem midn1, egy hajón tudtomal mindig egy skillben a legmagasabb tulajdonságú emberke tulajdonsága érvényesül :D -
antijedi #1194 emerek = emberek -
antijedi #1192 kék az az emerek mint nekem is mondták itten a forumon :D
amugy nem mindig akkor érdemes lőni ha a "célkereszt" pirosra vált mert pl a vitorlaszagatonal kicsit főlé kell célozni hogy a vitorláit kapd el
amugy én ugy vettem észre érdemes először mindenkép a vitorláit szaggatni, mert akor mintha rosszaban is manővereznének és könyebb utána becserkészni vagy szétlőni -
antijedi #1191 ja mert ugy vetem észre külső nézetből akik lőnek az ágyuval kancsalok :D mindig mellélőnek mig belülről célozva kicsit jobb eredményt lehet elérni -
Windows xp sp 1-el eddig minden ment rajta... Dx9 és legújabb 44.03-as nvidia driver...
-
Ezt az előbb rossz helyre írtam sorry érte. :) -
Sanca #1187 Adja magat, ismerkedj. A piros csik az ujratoltes, a zold az ujratoltve:)
Automata tamadas fele ha 3rd nezetbol csatazol, de 100x jobb, izgibb, hasznosabb 1st-bol. -
Sanca #1186 Tok mind1 mit mond. MEgveszed, ramesz, meglatod a tulajdonsagait. Ezalapjan dontesz kell-e vagy sem. Nem kell Load. Amire kivancsi vagy az eleg bonyolult:) Szal
3 fele helyzetre lehet elsotisztet alkalmazni.(hasznossagi sorrendben irom)
1), A hajodhoz elotisztnek, olyat alkalmazz, akinek 2 tulajdonsaga ilyen 6-7-es szintu az alabbiak kozul. Celzas, ujratoltes gyorsasaga,(e ketto a legfontosabb) fontos meg a defend, es a hajozas gyorsasaga, vagy esetleg a repair. Nagyon fontos meg a leadership, de az NEKED legyen magas szintu, mivel boardolasnal jon jol. Szal 1ik elotisztes tudja az elso 2-ot, a masik a 2. 2-ot. (2 elotiszt csak a jatek kesobbi folyaman, amikor lesz zse, az elejen csak az elso 2 fontos 1 elostiszttel.)
2), Passangerkent. Ezt akkor tudod alkalmazni ha hajot foglaltal, es kapitannya tehetsz elotisztet vagy passangert. Azert kell a passanger mert a max. 3 elotiszt konnyen elhalalozik, es akkor annyi a hajonak.
3), Ha gyenge a kozelharc skilled, akkor olyan elotisztet vegyel, aki 6-7-es kozelharcbol. De ezek isk onnyen meghalnak, szal sztem a legjobb ha elo 5 lvl-ed kozelharcra forditod.
A hajok mennek utanad, parancsokat tuc nekik adni, es kozvetetten abilitizheted oket. Nekem meg sohasem volt 2, vagy annal tobb hajom, nekem nem jott be. -
Desktopra kivágás hiba HELP!:) -
Végigjátszás készülget? -
Monkey Island 3 az ISTEN!!!!!! -
És nem tudod, hogy kell megoldani ezt a problémát? -
Valaki irja le nekem hogy 1-1 hajo csataban hogy kell jaccak mert nem ertem! Mik azok a zold csikok amik loves utan piros vonnal menten ujra toltodnek?
Es automata tamadas van? Mert en nem tudom mivel kell lonni! Uotjara a Monkey Island 3- ban volt ilyen csata lool csak az mesze nem ilyen nehez volt!
Szal valaki magyarazon el nekem egy csatat pls! -
web.axelero.hu/petyus80/1.TRAODSG
Ezt valaki töltse le légyszi és húzza meg nekem a kart mert emiatt nem tudok továbbjutni.
VIGYÁZAT! Ha bemásolod a Savegame könyvtárba a legfelső kimentett állásodat felülírja!!!
Az a kedves ember aki hajlandó erre küldje vissza a file-t [email protected] címre. :) -
Hálllóóóó!!!
Van olyan akinél nem indult a játék? Miafaxot csináljak??? Nem akar elindulni kivág desktopra!!! -
Sanca #1176 Hat 1-2-es hajok megszerzesere mindent be kell dobni. Figyelni kell a hp-d, es nagyon kell nezni mikor toltott ujra a fegyvert. Tovabba harc kozben kell e megfelelo potiont is inni, es ugyelni hogy ne szoritsanak be. Szal nem 1xu. -
Sanca #1175 Sztem azer nem valaszolt senki mer a kerdes magaban hordozza a valaszt, csak ezek vannak. Meg van ugye a loves is, de az magatol ertetodik. -
Sanca #1173 De sztem osszeteheted a kezed ha 20-as leszel a vegen. En most vagyok 10-es es mar Battleshippel nyomom -
Sanca #1172 Asszem csak skilleknel van limit, 10-es. Ertelemszeruen ha 3x szintet elered akkor meglesz osszes abiliti, ha 6x-et akkor osszes skill 10en lesz -
basic 69 #1171 valaki léci válaszoljon erre az egyszerű kérdésre! :( -
Sanca #1169 Ja Madmartigen. Mind1:) Amugy nem direkt irtam, csak igy raneztem a nickedre es igy ez jott le:D Sry. Amugy sikeresen eltalaltad a kancat, nem nagyon kedvelem:D -
Nemtom elindítani,indítás után lefuttatja a configját,sötét lesz a kép pillanatra jobbalsó sarokban felvillan a forgó töltőembléma és aztán kivág desktopra..
Dx9 fennvan új nvidia driver fennvan...
5let??? -
Sanca #1167 Aha. Boardolasnal a legfontosabb az hogy legyen legalabb 1 passangered, de a 2 jobb, mivel hovelharcba elsotiszted barmikot benyelhet 1-2 criticalt, es szetesik, es akkor oda a hajo ha nincs passanger. -
Esetleg beleht rakni a félretett pénzt bankba, ahol kamatozik havonta (a kamat függ a reputationtól). De legyen mindig elég pénzed az árú megvételére. -
Feketekereskedelem:
Rakjál ey abilityt a Trustworthy Ladre, íg eltudod adni a csempészárút következmény nélkül. Vegyél egy olyan hajót, amiben min. 1000 rakomány fér, így sokkal nagyobb lesz a haszon. Vegyél fel közelharci elsőtiszteket, mert, ha kalózok támadnak, akkor boardolni őket érdemes, mert elég hurkák. Vagy legyen gyors a hajód, így megtudsz lépni elölük (14-15< sebesség) Először nézd meg, hogy a Contraband cuccokaért, mennyit adnak az adott szigeten és aszerint kereskedj. Érdemes két egymáshoz közeli szigettel kereskedni, mert gyorsan megteszed az utat. -
Sanca #1163 Semmi sem lehet tokeletes:) Bar beletehettek volna. -
Sanca #1162 Mandarin bazmeg:))) Aze ez durva:) Aki tud sztem valaszol(lasd en), szal nem kell beragni. -
Arról nem is beszélve, hogy én vettem nekik stukkert, és nem is használják, pedig ott az ikon a fejük felet, ami nekem is van+az övükön is ott van. -
Sanca #1160 ok, no problem:) -
Sanca #1159 Egesz kis guide lett ahogy nezem:) -
Sanca #1158 Hat a kerdeseid felere kb rajossz 1 ora mulva:)
Szal az egesz skill-abilite rendszer eleg bonyolult, es a foglalkozasodnak megfeleloen kell rakosgatni ra a pontokat.
A legfontosabb dolog talan a penz, mivel ha nincs penz, kb 5x!! lasabban fejlodsz.(ez osszetett de igy van)
2fele korrekt jovedelemforras van:
1), Boradolas:
Itt a legfontosabb a kozelharc. Az elso 10 skilled close combatra told el, abilitiket meg a 2 defensre, a kritikal stireke(kell a kozelharc masteryhez) es a kozelharc masteryre. Ha Diablozni is akarsz:) (katakombak ilyenek) erdemes talan a 2 pisztoly skillt is kifejleszteni, mivel a csontik eleg durvak.
Rajottem, hogy Boradolasnal nem is kell elotiszt. Tegyel 1et passangernek, es szerezz hajot egymagad. 10-es szinten ezekkel a skillekkel Battleshipet szerezhecc par probalkozas utan.
2),A masik meg a feketekereskedelem, de ezt I.C.ram biztos jobban vagja.
A leggyorsabb xp-t meg ugye hajok elsullyesztesevel kapod, namarmost ehhez kell a sok zse(repair...). -
Úgy szoktam csinálni, hogy csempészek és, ami útamban áll hajó azt vagy elfoglalom, vagy széjjellövöm. Így egy jól sikerült utazás után 40-50k arany jön be vagy mégtöbb. Nagyon megéri. :) Volt olyan, hogy 60k arany jött be egy fuvarral! :) -
antijedi #1155 jólvanna csak kötekedős kedvemben voltam, és valamivel leplezem kellet hogy tényleg hülyeséget mondtam először icram-nak :DDD -
Sanca #1154 Ez nalam is igy van, es meg sok mas jatekba. Mivel a jatek nagy resze FULL RANDOM, es csomo helyen hozzad, azaz a karidhoz, es a hajodhoz igazodik.
Tiszteknek a Keeroy-fele modszerrel tucc fegyvert venni #1127 Mondjuk en nem ajanlom, mer meg ha 3db 7-es kozelharci szintu tisztem van, akkor is siman szetesnek neha:(
Tisztek csak kozelharcban fejlodnek asszem, de van ilyen abiliti, ami fejleszti oket. -
Sanca #1153 A flottad az = a fohajoddal nem?:) Amugy sztem kell fizetni. -
Sanca #1152 Hu ilyen jo ez a csempeszbiznisz? Nem gondoltam volna. De ajanlom figyelmedbe hogy a masik meggazdagodasi oldalt is probald ki, sztem izgisebb:)