Pirates Of The Caribbean
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Légyszi ha meg van még ,írd meg a fórum címet (nézegetném azt is idõnként).THX!
Nem tom miért kell ennyire bunkónak lenni.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Csak a legegyszerûbbeket sorolom:
1. Fogsz egy 9-es fúrót és átfúrod vele a CPU-t, (vigyázva, hogy a hûtõ ventinlátorokat ne sértsd meg!)Majd ebbe a lukba fûzz be egy cipõfûzõt és kösd a nyakadba. Ha nincs otthon cipõfûzõd, akkor a szilveszterrõl megmaradt petárdát dugd bele és gyújtsd meg.
2. A billentyû zsinorját dugd be a hangkártyába, a hangszórókat a videókimenetbe és a monitort a billentyûzet helyére! Az egér csatlakozását ne piszkáld, mert könnyen összeakadhat a mikrohullámú sütõ világításával, és akkor nem fog folyni a csapból a víz!!!
Ha valakit még érdekelnek a PC tuning ötleteim házilag, otthon, egyszerûen, kézenállva, az szóljon..
Hahh....hülyeségeket én is tudok beszélni!

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Gyertek el Shaman barkácsüzletébe,s lássatok csodát.Hangkártyától procin keresztül videjókártyáig mindent barkácsolok.
szl az gyk szeirntem nem is safe mode hanem csak egy alternativ hangconfig 😄
Egyébként megvan egy alternatív megoldás: Safe modot mekell kapcsolni a configurációban, így elvileg jól fog menni a hang is, és semmi minõségi változás nem lesz minuszban. Ezt az infót antijedi mondta, szal neki köszönjétek, ha bejön.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ennyire nem érteni hozzá! Olyan iszonyat eccerü,hogy mi a probléma...
Csak úgy izzik a topik!😊
20-dik nekifutásra túléltem egy tornádót és elsülyeztettem rögtön az elején egy kalózhajót!
Már majdnek kikötöttem, de egyszercsak menet közben elsûlyedt a hajóm! 😄D
A kalózhajókat nem lehet elfoglalni?
Honnan tudom meg, hogy az ellenséges hajó, milyen paraméterekkel rendelkezik? Mennyi HP-je van még?
A szigeteket nem láthatom egyszerre mindet, mert olyan idegesítõ, hogy keresgetni kell a kívánt szigetet...
Nálam is XP alatt müxik és nem fagy (eddig még)