4315
-
antijedi #1251 csak sprint a kocsmába és hagy ott őket énis ugycsinaltam :D -
Jelentkeztem! :) -
Sanca #1247 Na elfoglaltam a fracia erodot, de ezutan kihalt az elet a szigeten. Van erre vmi orvossag, vagy ha nincs akkor mer tettek bele ezt az opciot ily jol-kidolgozottan a jatekba? -
Valaki monnyom már legalább valami fórumot ahol a játékok problémáival foglalkoznak mer nekem egyszerűen nem indul el......Hülyeszar..:) -
adamadam #1244 antijedi: köszi; utána amikor szökünk 3 hajó vár ránk. ezekkel mit lehet kezdeni??? -
basic 69 #1243 megint alap kérdés: elkisértem egy kereskedőt az általa kért szigetre, de nem történik semmi. vagyis nem fizet és még mindig a flottámban van. mit kell tenni??? :) -
Mondjuk nem is olyan drága mint más szolgáltatók, de azért ez se kis pénz. -
Sanca #1241 Loj szet par nmy hajot, kapsz sok xp-t, es fejleszd a kozelharcod, hisz az a legfontosabb! -
Sanca #1239 Ha, kb 2-3% esely:D De az is esely az teny...:) -
Sanca #1238 Ezt hidd el, tapasztalatbol mondom: NEM OLDJA MEG! -
Sanca #1237 Hah, tamadt 1 'ilyenem', es elfoglaltam a redmondi erodot:) Az angolok meg kinyilvanitottak kaloznak, oszt annyi a foszalnak:) Inkabb loadolok es francia erodot foglalok el. -
antijedi #1235 ha igy állsz hozá hogy majdcsak soha nem lesz jó, nekik nem érdekük hogy neked jobb legyen, nekik csak a pénzed kell :D
tessék bemeni és rájukboritani az asztalt majd fenyegetőzni szerződésel vagy akármivel és akkor még van esélyed :D -
Ja! Tényleg szar! De hát ez van. Hiába kábel, össze-vissza ingadozik a sebessége. Majd csak megoldja a szolgáltatóm. -
antijedi #1232 bemész oxbay-be dumcsizni a kémel (asszem a kcosmában lesz) -
adamadam #1231 hi! van egy olyan rész amikor redmond kormányzója nevében elkísérem a katonákat oxbay-be, és ott harcolok a parton a franciákkal, majd az a kormányzó katonái elbújnak a barlangban. ez után mit kell csinálnom? -
antijedi #1230 amugy meg lehet pl ugy oldani hogy mikor megveszed felirod egy cetlire milyen :D -
antijedi #1229 közbe rájötem hülyeséget beszélek mert mapon csak egy hajó jelképezi öszes hajodat szal ez az 5let törölve :D -
Sanca #1228 De a sajatomra hogyan nagyotik ra?:D -
antijedi #1227 bár azt hogy a hajo milyen gyártmány nem tom ki lehet e igy mutatni mert én eddig csak angol hajokat vettem :D -
Sanca #1226 Bandew, amugy rajottem mi lehet a gaz a letolteseddel. Egyszeruen szar a neted, ennyi. Sztem mashonnan(pl hardwired) igy ilyen szarul toltesz. -
antijedi #1225 térképen ránagyitasz és lácik, én ugy tudom alapból angolok vagyunk... -
Sanca #1224 Azt meg lehet nezni vhogy hogy milyen a hajom nemzetisege? Mer nem emlexem mar hogy spanyol vagy hollan volt-e vagy mi. -
Sanca #1223 Ilyen MMORPG, durva:) Lesznek benne dolgok az biztos:) -
Sanca #1222 Amugy 3 oraja kezdtem a foszalat, es van 1 idegesito dolog: Szal neha eltunnek az elsotisztek. De emiatt senki se aggodjon, ahogy tovabbmennek a foszalba, 'visszajonnek'. eddig 2x tuntek igy el nekem. -
De megy! 1 emberig tudod lőni a hajót. Az utolsó a kapitánya lesz ... -
Sanca #1220 Sephi elorebb tart:) Asszem neked meg visza kell meni Redmondba a helytartohoz, es akkro kapod meg csak az elteritos kuldit, amit szephi nyom. -
MMORPG lesz a Pirates of the Burning Sea! Csak mert valaki multira vágyik azért tettem be ... :)
Annak viszont szép. PSes víz, de valóban gagyibb a fű, bokor és a hajótest. De az egy más játék ... :)
Kardozásnál próbálj védekezni is DNS, meg ne köss bele túl sok emberbe egyszerre!
3 Battleshipem van. Ebből kettő spanyol, egy meg angol. A különbség köztük a kinézet és a raktér/ember arány. Az angol szarabb. Man of Warral is találkoztam végre, de elhúzta a csíkot.
Négy 10-es fencingű tisztem van kisérőnek, + 3 kapitány. Kereskedem, vagyont gyűjtök, meg csinálom a főszállat. Baszott nehezen indultam be, de elfogtam egy frigateot, eladtam, és minden könnyebb lett. Tényleg elég egy hajó, ha a főszállat csináljuk, de ha kereskedni akarunk legalább kettő, de inkább három hajót futtassunk!
Tényleg kell testőr. Nálam mind a négy tökig fel van fegyverezve. Vettem egy rakat heal serumot nekik, és most már bárhová el tudok a szárazföldön jutni.
Apropó: a szárazföldön találkoztam két csontvázzal és egy majom csontvázzal. Legyőztem őket, de remélem nem fog baromságba vagy fantasy vonalba elfordulni a történet menete ...?! :( -
Sanca #1218 Ertelemszeruen(egyertelmuen megmondta a helytarto) hogy nem erdekli hogy csinald ki. Szal kijahozol tengerre, es 1xuen elkezded loni:) En ugy csinaltam hogy map mod, redmond, itt palmafaval space, es okos volt a hajo, rajott hogy ez csapda, es elkezdett ram tuzelni(nem votl sok eselye:D). -
Boardolasnal szerintem a legfonotosabb a kartacs. Mielott atszallsz szord meg parszor kartaccsal, ha jobb tavcsoved van latni fogod mennyi legenyseg maradt. En ugy meg szoktam szorni kartaccsal hogy 4 fo marad (ennel lejebb nem megy), siman elfoglalok olyan fregattokat amiken 400 fos legenyseg van, lelovom 4 fore aztan a kardcsata mar lofasz, egy darab faszi lesz es nem kell szintenkent elfoglalni. (csak vigyazni kell mert kartaccsal csak NAGYON kozelre tudsz loni, ugyhogy erdemes elotte a vitorlajat szetloni hogy ki tud manoverezni)
-
Sanca #1216 Biztos vagy benne hogy a 'barki'-be pl 1 Battleship is beletartozik?:)) -
Sanca #1215 En is pont itt tartok. Meg sztem fel-1 ora es megoldom, ha nem akkor 2en vagyunk itt elakadva:) -
Sanca #1212 Hu ezt telleg mar ezerszer leirtak/leirtuk. A kozelharc az kivetelt kepez, mindenki magara van utalva.
Bizonyos szinten a Leadership is kivetelt kepez, hiszem kozelharc soran allnak at az emberek. Mas kivetel nincs, szal a tobbi overally. -
Ja majd kiszúrja a szemem! :D -
Hány Mb a 2cd bin-je? -
-
Sanca #1207 Veletlenul kihuzodott a dugo:) MAr visszatetem, gyere. -
Má megint leállt Sanca. Sosem jön már le.
86%
-
Dns5000 #1205 faszom a kardozas mindinkinem megy mint allat? enegm mindig legyaknak hiaba viszek magammal 285 embert mar az elso szinten elfogy a masodikon meg 4 az 1 ellen nem sok esely marad -
Dns5000 #1204 nymosz egy entert harc kozben kivalasztod a use abilityt es hasznalod de csak a quick repairt lehet csata kozben -
Sracok elakadtam ahhh!
Azt az arulo Rheiam (vagy hogy hivajak )keresem, elmentem a kaloz szigetre de a fogadoscsajszi nem volt hajalando beszelni rola, erre jott egy fasza hogy o tudja hol van fizessek neki. Fizettem, elmondta hogy a C-betus szigeten van (nemtokm a nevet fejbol:) es a csempeszek fonokevel akar talakozni, odamegyek de ott a csempeszfonokkel nem lehet errol beszelni es senki nem beszel a faszirol. Ott van a varosban a ennek a Rheimsnek a haza de abba meg nem lehet bemenni es ket or all elotte akikkel semmit nem lehet csinalni, pls help!!!!