4315
  • Ruffi
    Multkor egyik gyerek aszonta csak akkor fog menni a játék ha mindent minre veszek igez ez?
    Mert akkor ki se probálom...
    Amd 2000+ geforce ti 512 mb ddr
  • antijedi
    nem tud valaki valami leirást a hajokról (hogy adott tipusbol melyik népnél milyenek a tulajdonságai meg ilyesmi)?? mert nem nagyon van kedvem körbenézni öszes szigetet, emg eddig főleg csak angol hajokat vettem
  • Jacek
    mert az elobb folvettem egy faszit hat azx amikor elfoglaltam a hajot nem igazan akarta:)
  • Jacek
    egy lama kerdes most kit kell folvegyek aki el tudja vinni a masik hajot?
  • Bandew
  • Kandurex
    Ha nem XP-d van abszolult BUG mentes játékot kapsz
  • Kandurex
  • Bandew
    ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS LEJÖTT!!!!
    Kösz szépen Sanca!
  • Jacek
    erdemes is turni a dungeonban vagy nem?
  • basic 69
    léci erre valami infót! pls! köszi
  • CarajoEsp
    Huhh nagyon tetszik. Most tettem fel és a harc máris bejön.
  • Kandurex
    Fantasy sztori van...:( egy csontibácsit kell másvilágra zavarni :)
  • Bandew
    Ja! Tényleg!
  • Sanca
    Minden varosban van dungeon...
  • Sanca
    Rekonektalj mar...
  • Jacek
    Valaki irta hogy remeli nem lesz fantasy a gamebol mert talalkozott egy csontimajommal:))

Redmont-ban van egy ajto Dungeonba vezet:)))) te csontvaz kalozzal:)))) elejen talaltam meg most teptek le a hatam:) mert jott negy egyszerre:)
  • Bandew
    Pfhuuuuuuuu!
    beindult
  • Bandew
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
    256BYTES/S-RE LASSÚLT!!!!!
    98%-NÁL!!!!!
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!
  • Hype
    Felszálsz ahajódra majd a sail to ikonra mész. Itt fel van sorolva hogy hova lehet hajózni az adott szigeten. Ott lesz köztük az az öböl is.
  • Hype
    Respect a fordítóknak. Ez a progi nagyon megéri a munkát!
  • Bandeeka
    ezek a szorosok amit a smugler mond hol vannak? legalábbis hogyan jutok el oda? mert a térképen nem irja
  • Hype
    Lehet megoldottad már de mind1:
    Szóval alszol estig majd, elmész Rheiam házának a kapu felöli oldalához ahol majd megjelenik a nyitott lakat. Ez levan írva quest book-ban is de vmi olyasmit említ hogy ablakon kell bemászni.
  • Hype
    ja nekem is jönnek már a katonák pedig egy fuvarral 25000-t kaszálhattam volna
  • Dns5000
    a kocsmaban vannak cseppeszek ha van nallad illegalis dolog akkor megmondjak hogy melyik obolbe menjel a hajoval es ott 4x es aron szoktak megvenni, de nekem 2 csere utan mar mindig jottek a katonak aztan meg hajok ezert felhagytam a csepeszessel
  • Hype
    Mész a tevernába, majd ha van nálad tiltott áru akkor lesz ott smugler, azzal beszélsz. Megmondja hogy hova kell menned hogy eladd az árut.

• Dns5000
    szoval ha nagy a leadershiped akkor atal az ellenseg harc koznen ? kiraly :)
    a kartacsal csak annyi baj van hogy nagyon kozelrol jo, es ha rosszul fordulsz 1 nagyobb hajo 1-2 sortuzzel elintez.
  • BaziJoe
    Sziasztok van már oldala,vagy forditása a játéknak?????
  • Bandew
    Nincs ötletem.
  • I.C.ram
    Én 6-os es másr Battleshippel nyomom :D
  • Skynet
    Mondom lefut az a config cucc befeketül a kép kb 1 másodpercig pörög lenn jobbalul a Seadogsos töltőjel és paff kivág desktopra...
  • Bandew
    Nem ír ki semmit? Csak egyszerűen kilép?
  • Skynet
    Bandew azzal is próbáztam nem fut...
    Más5let?:)))
    Olyan fórumot nemtudtok amin problématárgyalás van a játékról? Vagy valami értelmes support oldalt? Mert hivatalos weboldalon nagy szar van ilyen téren...csak screenshotok meg story...aztmeg nézze a faxom..:)
  • Bandew
    Nem tudom miért mondon ezt. Nekem az xp-vel eddig soha semmi bajom nem volt.
  • antijedi
    fogalmunk sincs hiába kérdezed 50szer...
  • Bandew
    szinmélységed 32-bit?
  • Skynet
    MIAFASZÉRNEMINDUL EL A PROGRAM????:)
  • antijedi
    na énis itt vagyok elakdva, erre a megoldás engem is érdekelne :D
  • Bandeeka
    Hali!
    Lehet hogy már kérdezték előre bocs hogy megint felteszem ezt a kérdést. A csempész árut hogyan tudom eladni? Redmondba vagyok és van nálam paprika de a boltos nemhajlando megvenni. Hogyan tudom eladni a paprikát Redmondba. Thx a segicséget.
  • Bandew
    Már 94%!!!!!!!!!
  • antijedi
    csak spuri el előle redmondba, ha nem lősz rájuk asszem itt se huzák fel a vitorlákat