Pirates Of The Caribbean
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal ugye hajocsatazok, megszerzem a hajot, atteszem elsotisztemet kapitanynak a hajora. Azt megyek a varosba es adnam el a hajot. De ilynekor a kapitanyomat nem kapom vissza, hanem megjelenik passangerkent! Szal ez most mi? Mer nekem u.az a kapitany kene vissza elsotisztnek. Amugy ha meg passanger akkor kell fizetni bert neki?
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
a barkácsolás,meg game végigtolás nem ugyanaz,ámbár ha hajót is kell benne barkácsolni.....:-)))
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Live 5.1-em van, a legújabb driverrel, XP alatt. Safe bekapcsolása után is ezt csinálja!

vazzzeee....ezt jobb elkerülni 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Szal ugye hajocsatazok, megszerzem a hajom, atteszem elsotisztemet kapitanynak a hajora. Azt megyek a varosba es adnam el a hajot. De ilynekor a kapitanyomat nem kapom vissza, hanem megjelenik passangerkent! Szal ez most mi? Mer nekem u.az a kapitany kene vissza elsotisztnek. Amugy ha meg passanger akkor kell fizetni? Szal ez fontos lenne mer e nelkul nem tok tovabbmenni, koszi.
ip: 193.110.61.221
user: sd2
pass: sd2
Mert én még anno az elsö Pirates!-el jáccottam,s az nagyon begyött. Csak a fránya szél miatt kelet felé alig tuttam visszajutni:-(
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Azt is megbarkácsolom:-))
De a quest bookban ott van hogy a vihar által okozott dolgokat javitsam ki. Ha megnézem a hajómat a test és a vitorla is 100%, akkor most a griz van?