4315
-
Multkor egyik gyerek aszonta csak akkor fog menni a játék ha mindent minre veszek igez ez?
Mert akkor ki se probálom...
Amd 2000+ geforce ti 512 mb ddr -
antijedi #1297 nem tud valaki valami leirást a hajokról (hogy adott tipusbol melyik népnél milyenek a tulajdonságai meg ilyesmi)?? mert nem nagyon van kedvem körbenézni öszes szigetet, emg eddig főleg csak angol hajokat vettem -
mert az elobb folvettem egy faszit hat azx amikor elfoglaltam a hajot nem igazan akarta:) -
egy lama kerdes most kit kell folvegyek aki el tudja vinni a masik hajot? -
-
Ha nem XP-d van abszolult BUG mentes játékot kapsz 
-

-
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS LEJÖTT!!!!
Kösz szépen Sanca! -
erdemes is turni a dungeonban vagy nem? -
basic 69 #1288 léci erre valami infót! pls! köszi -
Huhh nagyon tetszik. Most tettem fel és a harc máris bejön. -
Fantasy sztori van...:( egy csontibácsit kell másvilágra zavarni :) -
Ja! Tényleg!
-
Sanca #1284 Minden varosban van dungeon... -
Sanca #1283 Rekonektalj mar... -
Valaki irta hogy remeli nem lesz fantasy a gamebol mert talalkozott egy csontimajommal:))
Redmont-ban van egy ajto Dungeonba vezet:)))) te csontvaz kalozzal:)))) elejen talaltam meg most teptek le a hatam:) mert jott negy egyszerre:) -
Pfhuuuuuuuu!
beindult -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
256BYTES/S-RE LASSÚLT!!!!!
98%-NÁL!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!! -
Hype #1278 Felszálsz ahajódra majd a sail to ikonra mész. Itt fel van sorolva hogy hova lehet hajózni az adott szigeten. Ott lesz köztük az az öböl is. -
Hype #1277 Respect a fordítóknak. Ez a progi nagyon megéri a munkát! -
Bandeeka #1276 ezek a szorosok amit a smugler mond hol vannak? legalábbis hogyan jutok el oda? mert a térképen nem irja -
Hype #1275 Lehet megoldottad már de mind1:
Szóval alszol estig majd, elmész Rheiam házának a kapu felöli oldalához ahol majd megjelenik a nyitott lakat. Ez levan írva quest book-ban is de vmi olyasmit említ hogy ablakon kell bemászni. -
Hype #1274 ja nekem is jönnek már a katonák pedig egy fuvarral 25000-t kaszálhattam volna -
Dns5000 #1273 a kocsmaban vannak cseppeszek ha van nallad illegalis dolog akkor megmondjak hogy melyik obolbe menjel a hajoval es ott 4x es aron szoktak megvenni, de nekem 2 csere utan mar mindig jottek a katonak aztan meg hajok ezert felhagytam a csepeszessel -
Hype #1272 Mész a tevernába, majd ha van nálad tiltott áru akkor lesz ott smugler, azzal beszélsz. Megmondja hogy hova kell menned hogy eladd az árut.
-
Dns5000 #1271 szoval ha nagy a leadershiped akkor atal az ellenseg harc koznen ? kiraly :)
a kartacsal csak annyi baj van hogy nagyon kozelrol jo, es ha rosszul fordulsz 1 nagyobb hajo 1-2 sortuzzel elintez. -
Sziasztok van már oldala,vagy forditása a játéknak????? -
Nincs ötletem. -
Én 6-os es másr Battleshippel nyomom :D -
Mondom lefut az a config cucc befeketül a kép kb 1 másodpercig pörög lenn jobbalul a Seadogsos töltőjel és paff kivág desktopra... -
Nem ír ki semmit? Csak egyszerűen kilép? -
Bandew azzal is próbáztam nem fut...
Más5let?:)))
Olyan fórumot nemtudtok amin problématárgyalás van a játékról? Vagy valami értelmes support oldalt? Mert hivatalos weboldalon nagy szar van ilyen téren...csak screenshotok meg story...aztmeg nézze a faxom..:) -
Nem tudom miért mondon ezt. Nekem az xp-vel eddig soha semmi bajom nem volt.
-
antijedi #1259 fogalmunk sincs hiába kérdezed 50szer... -
szinmélységed 32-bit? -
MIAFASZÉRNEMINDUL EL A PROGRAM????:) -
antijedi #1256 na énis itt vagyok elakdva, erre a megoldás engem is érdekelne :D -
Bandeeka #1254 Hali!
Lehet hogy már kérdezték előre bocs hogy megint felteszem ezt a kérdést. A csempész árut hogyan tudom eladni? Redmondba vagyok és van nálam paprika de a boltos nemhajlando megvenni. Hogyan tudom eladni a paprikát Redmondba. Thx a segicséget. -
Már 94%!!!!!!!!! -
antijedi #1252 csak spuri el előle redmondba, ha nem lősz rájuk asszem itt se huzák fel a vitorlákat