Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
D a hajókat hogyan foglalod el? Most löttem ripityára egy kalózhajót. De nem tudtam soha megközelíteni úgy, hogy elfoglaljam.
Hmuda
Csak vicböl megkérdem, hogy ma van-e FTP.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bandew
Nektek is van olyan ha a warecenterrõl töltötök, hogy néha leáll a töltés. Flashgettel töltök és valamikor az összes fájl mellet x jelenik meg. Ha ilyenkor megpróbálom megnyitni a wc oldalát azt se tudja (nem jeleníthetõ meg). Remélem ez nem csak nálam van. (a net jó, csak az oldal nem)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CS@
Ja bekapcsoltam.

zoli80
volt 6rugóm😊,lenyomtam egy hajót,eladtam a sajátomat,és vettem fel 9000e kölcsönt.mielõtt eladod a hajót adj el mindent szerintenm róla mert asszem ugyanannyit adnak érte.

I.C.ram
Neked akkor más bajod van! Safe mod be van kapcsolva?
I.C.ram
az nforce forumon olvastam
CS@
Na kipróbáltam én is az új hajó vásárlást ,de centire ugyanott lefagy.
I.C.ram légyszi áruld el a fórum címet ahol ezt olvastad. THX !

I.C.ram
Azt vágom, de ez mekkora faszság, hogy csak a szaros angolokkal lehet jóban lenni! Sokkal jobban örülnék, ha szabadúszó lehetnék!
I.C.ram
hogy zsákmányoltad? Mert én nem tudok elég közel menni, hogy megcsáklyázzam! Állandóan távolodik!
Franciákkal nehezen lehetsz szerintem haverságban mivel te angol vagy...
Mit kell csinálni viharban hogy ne süllyedjek el? Hogyan kell kereskedni? Mi az a contraband? Ha azt viszek egy szigetre ami az importjánál van akkor azzal jól keresek? És érdemes olyan terméket megvenni ami az adott szigeten export alatt szerpel?
I.C.ram
Honnan szereztél rá zsugát???
zoli80
nem tudom,a franciák engem is lönek sajna.

zoli80
na megvettem az elsö hajomat 30000ért,király,szarrá lövöm a kalózokat😊

I.C.ram
Én a Barque-val megyek. De kéne zsozsó! hogy lehet a franciákkal haverságban lenni? Úgyhogy elkezdem lõni az angol kutyák hajóját?
zoli80
megvan az elsö zsákmányolt hajóóm😊
ki milyen hajóra ruházott be?

Faterx
Sikerult, m;gegyszer k0sz
Faterx
kipróbálom, kösz
Faterx
a wc-rõl van...
Nincs semmi hiba:nyísd meg szerkesztõvel a cue fájlt.
Akkor ezt kell látnod:
FILE "G-PC1.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00
Na most nálad egy rossz elérési útvonal van megadva. Csak annyi a dolgot hogy töröld a FILE után lévö pl "d:\" és akkor már olvasni fogja a nero!

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

En most abbol elek hogy lehuzom a kalozok hajojait. 2 ora altt megkeresek 50k-t...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Faterx
1. cd rar jó, 51 file
néróval cue megnyit, aszongya a bint nem tudja
megnyitni. Mi a hiba?
Isobusterrel kicsomagolva és felírva setup kb a közepénél fatális error.
A 2. cd kész, jó
zoli80
a legtöbb lé nekem 4200 volt,mostanság 2000,900

Faterx
???/
zoli80
rengeteg küldi van de az a lé szarra sem elég😞

zoli80
én sem tudtam😊

akor te mibõl élsz meg? mert az adig ok hogy egy manust elfuvaroztam redmondba és kaptam érte valami 4200 aranyat de más küldit nem sokat találam...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Na vegre a jo kurva eletbe, basszameg. RAJOTTEM! Hogy ez azert mekkora faszag bazmeg, 4 oraba tellet, es veletlen makoltam be.
Szal nagy elkeseredesembe kiprobaltam kell-e fizetni havit a passangerre valt elsotisztnek. Nem kell.
Ezutan nem is tudom hogy meg utoljara hulyultem a gombokkal, es OSSZEJOTT! Szal ha passangerbol vissza akarod csinalni a elsotiszted, akkor: Van ugye az aktivalas gomb. Ezzel klikk a 3 ures kepre melletted, es utana pedig klikk a passangerre. Es a gep viszsaalitja elsotisztte. Szal igy kell, ez azert faszsag, csak 4 orat szenvedtem vele., pedig alap dolog.
Aki meg ezt tudta, csak nem arulta el annak:

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

zoli80
ti miböl csinaltok pénzt????

Bandew
mindegyik rar?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zoli80
nomeg csak egy helyen lehet eladni de ott engem seggbelöttek de nagyon az erödböl.

Faterx
Szasztok
1. cd rar jó, 51 file
néróval cue megnyit, aszongya a bint nem tudja
megnyitni. Mi a hiba?
Isobusterrel kicsomagolva és felírva setup kb a közepénél fatális error.
A 2. cd kész, jó
I.C.ram
Ja. 😞 Szinten em lehet megélni a kereskedésbõl az elején. 😞
hmm ez a kereskedés tényleg kázos... megnéztem ebony-t hát 7100 körüli pénzem volt, vetem amenyit tudtam ott ahol exportálják
eladtam ott ahol importálják mindet és lett 7500-am..., hát nem valami nagy üzlet ez...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bandew
Ok lejött az 1cd. Már csak a 2-est kell kivárni.

Kandurex
Egész faxa, ISO pillanatába még csak 40 hozzászólás 1 nappal rá meg már 615...😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Vannak benne olyan mapok, amiken sima csaták vannak? Le akarom szedni! Honnét is lehet?

War. War never changes.

zoli80
én még mindig kurva csóró vagyok,se uj hajo,se semmi😞

I.C.ram
honnan hova?
De nekem igazan segithetne ma vki😞((

Csak nagyobb mercsant skillel eri meg uzletelni vele. Legjobb a sandal es az eboni.

I.C.ram
Ezt kereskedés nem értem! vittem Douwasenbe Sailclothot, amit elvileg importál Redmondból (itt exportálják) de ugyanannyiért tudtam csak eladni, mitn amennyiért vettem! Contraband az mi?
I.C.ram
errõl van szó! 😄
I.C.ram
ini fájlt állítgattam.
I.C.ram
I.C.ram
Fracnba! feltöltöm máshova!
I.C.ram

Ez lol 😄DDD
I.C.ram
Én 1280*1024*32-ben nyomom és gond nélkül fut a hang is... AMD XP 2400+
Hat enis 1024-ben jacom, es csak 2000+ procival. De nalam jo a hang😊

Na rájöttem. 1024-ben játszottam, akkor akadt a hang, levettem 800x600-ra és nem akad. 3gigás procival azért ez gáááz.