4315
-
antijedi #1341 ne esküdöz ugyse hiszünk neked :D (amugy tényleg lehet, spac-e-t nyomsz a mapon ozt kész) -
Esküszöm, hogy lehet. -
Hype #1339 Ha valaki tud segítsen már!
A következő a szitu: Elfoglatam a 3-as szintű hajómmal egy 2-es szintűt. Ez elsőtisztemet átraktam a jobbik(elfoglalt) hajóra. Megyek a shipyardba elszeretném adni a régi hajómat mer az új jobb. De hogy lehet magamat kapitánynak berakni az új hajóra. Nem tudom az elsőtisztemet magamra lecserélni! -
Az oké...és utána...nem találok küldetést -
Az király, nem érdekel!!!!!
De amugy tényleg lehet vagy csak szivatsz? -
Oda kell adni nekik a ládát..Ők az elátkozott kalóz emberei(vagykik) -
Vlki megcsinálta ezt a ládás küldetést? (elvittem a kocsmához Redmond-ba, ott két sérthetetlen pacák elvette)... gondolatam visszanézek oxbay, oda nem engednek be (meglűnek), Redmondba semmi küldi felvétel,Falaise de Fleur-ra se jutok be, mer ott is lelűnek...szal most mit kellene csinálni?: -
W1NN3T0U #1334 Honnan lehet letölteni?????????????? Valaki válaszóljon!! Lécci, lécci, lécci!!!!!!!
-
Re: 1326
F3-mat -
Lehet simán is, csak akkor évekbe telik :) -
Megcsináltam a rekordom!!! Egy kereskedő út alatt (nem oda-vissza, simán csak oda) 90,000 aranyat csináltam! :D -
Csak map módban lehet hajózni egyik szigetről a másikra? Mert az úgy gáz szerintem. -
W1NN3T0U #1329 Honnan lehet letölteni??????????????
-
Erre pls gyorsan választ, mert szeretném eldönteni, hogy melyik agyút veszem. Pls írjatok le mindent az ágyúkról! -
Ok. Már csak annyi, hogy miért nem lő messzira az ágyum? Mert szar? -
SPOILER!!
Ha gyenge a hajód vagy nem akarsz harcolni tengeren menekülj a fekete hajó elől ha nem sikerül ahogy beér kezd el nyomogatni az F-mat és akkor harc nélkül visszatérsz a map módba..
Csak azoknak ajánlatos akiknek nincs pénzük javitani stb.
CSa' -
1: Q-val és akkor el is süti a fegyvert kapásból a legközelebbi célpontra.
2: Az a pont azt jelenti, hogy a pisztolyodban van golyó, ha a kék csík teljesen maxon van, akkor van betöltve.
3: quicksave nincsen tudtommal
4: távcsövet a Ctrl nymvatartásával lehet használni, ha a fedélzeten vagy FP nézetben.
5: F2 Inventory, rámesz a tárgyra, majd Equip gombbal.
6: a baloldali az eladási ár jobb oldali a vételi ár/db. -
annyi változik csak, hogy a hajó sebsességét kevésbé befolyásolja a szél. -
Érdemes kikapcsolni az arcade-t? -
Valaki magyarázza már el az agyuk között a különbséget, és hogy miért érdemes jobb agyút venni, ha a reloadja is hosszabb. meg a távolság is kisebb. -
Csak a kardot tudomnál nem ? hanem . -
Ok király a game, de lenne pár kérdésem. (lehet hogy már voltak, de most már túl fáradt a szemem hogy visszaolvassam őket)
1. Hogy kell elővenni a pisztolyt?
2. Mi az a pont a portrém fölött?
3. Van quicksave?
4. Hogy kell a távcsövet használni?
5. Most komolyan, hogy kell használni a tárgyaimat? (pisztoly, távcső, hpital) Csak a kardot tudom?
6. Ha vásárolok, jaobb és baloldalt van két kép, ahogy váltogatom a tárgyakat, egyszer 0-t ír, máskor meg 3-at, 4-et stb. Ez mit jelent?
Köszi! -
antijedi #1319 bazz ne ird már be kétpercenként, aki eddig nem akart jelentkezni az ezentulse fog akarni... -
en tudom hogy full lama vayok de folveszek egy sormot magam melle es ledofik mint a malacot amikor hajon vagyunk:)) hogy viszek igy el hajot vagy hogy kell mit csinaljak segitseg!!:)) -
szerintem emg nem de volt egy trailer belole ott tobzodnak a csontik:) -
A készítők szerint 166 különféle hajó van a progiban, persze egyes típusokból országonként más és más, így a 166! Egyedül a Tartane egyforma mindenkinél! Ezek között vannak extra hajók, mint pl. a Black Pearl! :)
Ja, és a Black Pearlon kívül lesz egy másik nagy hajó is! :)
-
Sanca #1313 a.carkey, #1303 nem tudod a valaszt? Gondolom te mar megcsinaltad. -
Sanca #1312 Amugy ha vkinek mar Battleshipje van, es fejlodni akar a legjobb modszer hogy erodot foglal. 1 foglalas ossz-vissz kb 50.000xp... Sztem a legjobb sziget a douwesson vagy mi, mer erre nem visz kuldi. Ez azert fontos, mert ha 1x mar lottel fort-ra, hiaba veszel a kaloz-szigeten bekulesi papirt, a fort ugyan ugy radlo:( -
NEKEM IS OLYAN HAJÓ KELL!!!!! :D -
Vagy még nem mutatták be? -
Colebras Costillas vagy mi az isten a sziget neve, ahova menni kell. -
Van ebből valami normális változat, nem kamerás?
:( -
Gyerekek alitolag most valami arulot kene megtalajak valami kaloz szigeten... az a hapi aki elarulta az angol pasit...
Nos nekem mesze fogalmam nincs hova kell menni :(
Kozben meg valami ladikaval szivtam nagyot... aztan viszamentem a hajoshoz Ox-ban s aszonta hogy atkozott a penz meg keresek fel valami hapit Fleu szigeten mire oamentem es nem sokat magyarazott a hapi... nahy mindegy. Hol lelem meg a kaloz szigeteket? -
Sanca #1306 Ja en lattam, es itt akadtam el(a ladas kuldinel) -
filmben tele van csontival:)) szellem kaloz meg apam repaja azert van ebben is -
Sanca #1304 Amugy talaltatok ma vmi kulfoldi forumot? -
Sanca #1303 Van az a ladas foszal kuldetes. Ott tartok hogy az oxbayos shipjardos elmondta hogy a srac, akitol vette a francia szigeten van. Es itt nem talalom sehol. Igaz nem dumaltam minden jarokelovel(csak a felevel), de a fontosabb emberekkel mind. Szal hol lehet?? -
Ti már láttátok a Black Pearl kalózhajót? Én már igen. :) -
Miért kéne? Nekem ue, csak a ram SD és fullon van, sőt ...
Antijedi!
Minden országnak vannak hasonló hajótípusai, de a legjobbak a spanyolok és a portugálok a nagyhajóknál, az angolok a frigate kategóriában, a hollandok a tehersdzállításnál stb. A franciák vegyesen ... -
Én voltam. A filmben tuti nincs ilyen, szóval az Akella is bekaphatja! Minek kellett ez: Azóta én is összefutottam még jópárral ... GRRRRRRRR!
Az első olyan szép és jó játék volt, bár a városok ott is a képzelet szüleményei voltak. Erre itt ha már vannak bene RPG elemek, akkor legyenek benne fantasy elemek is. Az kell a népnek! Morrowind után nem bírtak volna leállni? Phö!
Ez a játék nem annek indult! Lehet, hogy kb. akkora váltás lesz, mint a Wolfnál volt? :(
Hangulatilag okés, kinézetre is, de a csontváz harc meg a majom? Hehe! :(