Pirates Of The Caribbean
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
I.C.ram légyszi áruld el a fórum címet ahol ezt olvastad. THX !
Mit kell csinálni viharban hogy ne süllyedjek el? Hogyan kell kereskedni? Mi az a contraband? Ha azt viszek egy szigetre ami az importjánál van akkor azzal jól keresek? És érdemes olyan terméket megvenni ami az adott szigeten export alatt szerpel?
Akkor ezt kell látnod:
FILE "G-PC1.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00
Na most nálad egy rossz elérési útvonal van megadva. Csak annyi a dolgot hogy töröld a FILE után lévö pl "d:\" és akkor már olvasni fogja a nero!
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
néróval cue megnyit, aszongya a bint nem tudja
megnyitni. Mi a hiba?
Isobusterrel kicsomagolva és felírva setup kb a közepénél fatális error.
A 2. cd kész, jó
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Szal nagy elkeseredesembe kiprobaltam kell-e fizetni havit a passangerre valt elsotisztnek. Nem kell.
Ezutan nem is tudom hogy meg utoljara hulyultem a gombokkal, es OSSZEJOTT! Szal ha passangerbol vissza akarod csinalni a elsotiszted, akkor: Van ugye az aktivalas gomb. Ezzel klikk a 3 ures kepre melletted, es utana pedig klikk a passangerre. Es a gep viszsaalitja elsotisztte. Szal igy kell, ez azert faszsag, csak 4 orat szenvedtem vele., pedig alap dolog.
Aki meg ezt tudta, csak nem arulta el annak:

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
1. cd rar jó, 51 file
néróval cue megnyit, aszongya a bint nem tudja
megnyitni. Mi a hiba?
Isobusterrel kicsomagolva és felírva setup kb a közepénél fatális error.
A 2. cd kész, jó
eladtam ott ahol importálják mindet és lett 7500-am..., hát nem valami nagy üzlet ez...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
War. War never changes.