Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barkit felveszel az elsotiszt. Ha hajot szerzel, o lesz a masik hajo kapitanya.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

zoli80
hülye bug lehet,jó lenne peccs hozzá.

zoli80
többször kipróbáltam,pénz 14500,csaj elad pénz 146000.találtam egy házat ahol kiraboltam egy ládáát(egy szobor volt benne) utána pedig már hétszázvalahánymillióm lett😊

zoli80
siman valaszdd azt hogy ott szeretnél kikötni és már kész is😊

zoli80
honnan szedtem volna?nomeg csak tudnék róla😊
amugy vissza töltöttem egy régit ahol még nem adtam el csajt,ugyhogy tovább csoroskodok.szar lett volna ugy megcsinálni,leröviditette volna a jatekot.

Hi!
Hogyan tudom megállapitani hogy amit felvettem emberkét az a elsõ tisztem? Akit felvettem annak a legnagyobb skilje a javitas. Vki help pls. Jah és hol tudok elso tisztet felvenni?
I.C.ram
Kibaszott szar ez a térkép semmit nem lehet látni szinte. Tök neheéz eljutni helyekre.
I.C.ram
Greenford merre van Redmontól vagy Oxbaytõl?
I.C.ram
Nem csíteltél? Szerintem beírhattál valami cheatet.
zoli80
jó a win commander is és biztos fog müködni.

Bandew
total commander? Azt meg honnan? wincommander nem jó? /vagy most hülyeséget mondtam?/
Amugy az 1cd-t a wc-rõl töltöttem le. Fog mûködni a te 2-es cd-del?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Csak 1 total commander kell. A tobbit majd holnap elmondom, eleg 1xu.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Bandew
Végre valaki észrevett!!!
Oksi, de jó lenne ha elmagyaráznád hogy kell ezt csinálni mert ebbõl nagyon analfabéta vagyok.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Amugy most azon morfondirozok hogy lehet jobb lenne 2 hajoval tamadni, bar ez csak sztem elsullyesztesre alkalmas, es en most inkabb a penzt reszesitem elonyben, nem az xp-t.

Hat tolem most nem lehet😞
Meg nalam egesz iso van, nincs feldarabolva. De holnap 11 korul szivesen megosztom ha csak 1 cd kell. Ha 2 akkor 16 korul.

Amugy en eddig a kovetkezo taktikaval nyomtam/nyomom: 1 hajo, aminek fo szempontja az allokepes tekno vagy mi, es a sok agyu. Harcnal van az a sail to xy ellenfel-hez opcio, ranyomok, es mas helyzetben leszek az ellenhez kepest, ekkor vitorlaszaggatoval egeszen 20-30%-osra lovom a vitorlait. Oszt mellehajozok, lovok 2-3x a crew-pusztito ammoval, es atszallok. Jo esetben max marad 1 kapitany, es 1 tiszt, ez gyerekjatek. Oszt kikoto, es eladom a hajot.

Bandew

Aha kosz. Az agyus dologban viszont nem teljesen ertek 1et. Amugyis, nagyobb agyu az a 24, 12 vagy mi az alap, bar tuti te is igy gondoltad. De 1 korrekt 24-es cannon(ami hajoszerzesre alkalmas)(a masik agyufajta inkabb elsullyesztesre) 6k. Szal az egesz hajo fele... Szal csak akkor erdemes megvenni, ha megallapodsz 1 hajo mellet, elorelathatoan jo sokaig.

Kandurex
há passz--..amugy meg érdemes megvenni a nagyobb ágyukat (12-14-16) a shipyard-ba...nagyot tudnak ütni és nem olyan drágák. Lehet, hogy harcba mivel ott egyedül van a tiszt számít a skill, viszont hajóra nézve egységes. ergo: olyan tiszt kell akinek van némi közelharc tudáésa

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Aha, kosz, akkor ez kiraly. Csak van 1 gazos dolog. Amikor 2 elsotiszttel csataztam, az a tiszt, akinek 1-es volt a kozelharca azonnal szetesett. Akinek meg 6-os volt, azt meg alig sebeztek meg. De lehet csak veletlen volt.(az 1es kozelharunak volt tobb hp-ja...)

Most amugy nagy dillemmaba vagyok. Nem tom hogy a foszalat nyomjam tovabb, vagy inkabb hajokat raboljak, es gyujcsem a penzt Galleonra. Nem draga hajo, 90k. Nem lehetetlen penz az. Kb 5-6 ora alatt sztem megvan.

Kandurex
így

Amugy meg az elozo kommentjeidnel lattam hogy ma Galleonod van, oszt kicsit neztem butan😊 Nekem most lesz Xebecem, Galothal fogom megszerezni. Sztem Xebec a legjobb hajo igy a foszal elejen, legalabbis jobbal nem nagyon talalkoztam. Kiveve ugye a francia 3-ast. Majd gondolom ahogy megyek tovabb a foszalba, ugy lesznek durvabb hajo ellenfelek.

Aha kosz.
Csakhogy 1ertelmu legyen😊 Szal akkor pl ha nekem van 4-es leadersippem, az elsotisztemnek meg 5-os accuracija, meg 4-es kozelharca, akkor ezekhez sokkal jobban erdemes venni pl 1 4-es defenzu csakot, mint 1 4-es kozelharcost. Szal bonyolult pelda, de akkor igy van nem?😊

Kandurex
Mindig az a skill+ability érvényesül akinek a legnagyobb a legénységben, ez így is logikus

Kerdes: ugye az elsotiszteknek vannak kulonbozo tulajdonsagai. ezeket latni is lehet, es ha a sajat emberembe megyek akkor ilyen overally statsot ir ki, ahol a az elsotisztek es a kapitany(en) legjobb tulajdonsagai kerulnek be. Namarmost. Ezek a tulajdonsagok mindig is ervenyesulnek? Marmint az overally. Pl vasarlasnal, vagy hajocsataban, vagy kozelharcban(tehat hat-e ram a masik 6-os szintu kozelharca, mikor az enyem csak 2-es). Namarmost ha hat, akkor a legjobb tulajdonsag hat mindenkire, vagy osszeadodnak?

zoli80
nem szabad eladni a csajt,hülye bug.visszatöltöttem és ott baszodik el,kapsz egy rakat pénzt viszont nem tudsz ágyugolyót venni😊

Bandew
Beszart a warezcenter!!! Honan lehet még letölteni. SEGÍTSETEK!!!

Kandurex
Nem ágyúgolyóra gondoltam +azt amugy bárhol lehet venni, hanem nagyobb kaliberüeket lehet a hajóra rakni 12-14-16gl écsatöbbi écsatöbbi a

Kandurex
jah és tele van mellék küldetésekkel, abból is jön a lóvé, bár most csak kisérgetõs küldiket vállalok be...pár ezres plusz se jön rosszul a legénység 1 hónapra letudva.

Kandurex
nem érdekes, félelmetes...bocs

Kandurex
csodálkotam is erõsen, hamar meg lett volna a 400 fõs galleon... nekem most van vagy 40k...és folyamatosan üzletelek, rabolok, fosztogatok...szal haladok, + tovább gombolyítottam a fõ szálat...kezd érdekes lenni-

zoli80
sehol nincs semmiféle ágyugolyo sem😞

zoli80
asszem ez valamiféle bug sajna,most meg 74653424 pénzem van😞

Kandurex
van több fajta ágyú is 😊))
nem tom miért nem üzleteltek. én vettem csokit db 5 arany volt...lehajókáztam oxbay-ba átvették 16-ér. 3X-os haszon 10k egy kör...hehe..na nézek már egy nagyobb rakodó terüt..fel akarom tornászni 1 kör min. 30-40k nyereség és elégedett leszek. +ba jön a hajó bizniszbõl a lové...

ja es ki vette meg?😊

May the force serve you well!

hu bazz, eleg draga csaj volt ha annyit adtak erte 😛

zoli80
most meg az a szopacs hogy sehol nem tudok ágyugolyot venni a buzi nagy hajómba😞

zoli80
valami értelmetlen kártyajátékon😊
két klikkelés volt,egy kocsmában futottam össze a csavoval.eladtam a csajt lehet hogy onnan van a pénz😊

hogy nyerted a csajt?

I.C.ram
cheatelsz, vagy hogy a francba lettél ilyen gazdag? 😄
Bandew
Valaki plíz segíccsen: #651

zoli80
vaze nyertem a csaj mellé 146000-et😊)))
vettem egy galleont belöle,400emberrel😊)

azt honét lehet tudni hogy ami a térképen egy kis hajó abban a "csapatban" hány hajó van???
mert amig nem akartam senkivel találkozni mindig 1-1 hajok jötek msot meg barkivel tevedek össze 2-3-4 hajok jonnek :/
szal nicns valami mod hogy már a térképen lásam kibe érdemes belekötni?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zoli80
na bakker,nyertem egy csavotol egy csajt,fogolyként szerepel a passangersnél,asszem el lehet adni😊))))

vegyel gyors hajot, vagy lodd szet a vitorlait megfelelo loszerrel

zoli80
már tudnék venni bazi nagy hadihajót,200000-ért😊

zoli80
most nagy a dilemma,eladgyam vagy megtartsam?kevés a lóvé,a tartozást is meg kéne adni de két hajó azért zúzosabb,hmm..

zoli80
én most foglaltam el egy yachtot ugy hogy szarrá löttem a vitorláit és utána átmentem és leirtottam a legénységet,könnyü volt😊

nekem simán emt, gyors halyoval könyebb
szal: fogot a vitorlaszagatot és egy fél órát azal töltesz hogy gyk ne legyen vitorlája, és ekkor szépen melékocogsz s bal fent megjelenik a csákja ikon eklo vagy space vagy enbter és kiválasztod a menübõl 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)