Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja a vivast en is beszoptam. Elejen nem kellett mondommekkora szar skill. Azt most ha 1 korrektebb 4-es szintu hajot boardozok, 2 utes vagyok:(( Amugy 2 abilitit ratettem repairre. Sztem eleg jo. Szinte full fel lehet javitani hajot, barhol a tengeren, meg csata kozben is, es kb fele penzbe kerul.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

HALLOD!! Ezt mar szeretem! Akkor elkezdem a foszalat:)))

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Kandurex
Persze, hisz bár jól el lehet vele lenni de a fõszálba kapod meg az igazán brutál küldetéseket..pl.gyõz le flotákkat, városokat, szerzed meg a szomszéd kalóz sziget kincseit!! stb. stb....a fõszál kuuurva jó. Persze én is csak érintõlegesen visszem...xp tápolás+pénz tápolásba vagyok:)))

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Lõd le öket (folyamatosan hátrálj, alapesetben "Z") a lõvés "Q"
ps:
Tanulj vívni késõbb nagy szükséged lesz rá

Kandurex
Nincs a közelbe valami körzeti kalóz (helyi számtech bolt stb.) ahol kiírják potom pénzért?

Petyus_
Elkezdtem játszogatni.. rögtön az elején elküld a Governor Oxbaybe (a dzsuengel felõl közelítem meg, ahogy mondja), ahol egy-egy vágással kinyír két ajtónálló francia disznó mert nem veszik be a kamu dumámat. :D Ha viszont nem teljesítem a feladatot, akkor a governor rámuszítja az angol flottát..

Mit tegyek? :D

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Eppen sehol:) Erdemes hajoszerzesek mellett csinalni a foszalat?:)

TopGun
Asszem senki nem jelentkezik Bp-i emberke aki segitene nekem, hogy tudjunk forditani! :((

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

hol van valami leiras az abilitykrol?

May the force serve you well!

Kandurex
Hol tartasz a fõ küldetés szálban?

Bandew, johecc.

Bandew
Akko azé nem megy. :DDD
Viszont pont most indult be a wc. :DDDD
Azért köszi szépen Sanca.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Na ez a lol. Megirtam a levelet, de pont most jart le ftp-m 1 honapja. Ezt ma telleg csak furdes utan.

Kandurex
lol

Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

fasdfdsfsdafasf. mar nagyon ramferne 1 furdes:)

Ja, rajottem. En meg kis hajokkal nyomta, nem is ertettem miert nem tok oda venni:) De aztan rajottem. Amugy meg nincs 16lbs-es hajom, de mindjart veszek. Majd arra feltelepitek. Tudatlansagombol ki is jott hogy 1 nap hatranyban vagyok:)

Bandew
Írd le az [email protected] címre

Bandew
Aha, de lécci magyarázd el mert nem tom mit hogyan kell.

Bandew, jossz tolteni akkor? A 2-es cd kell?

Joreggelt. Bah, utallom a Bethesda jatekokat. 5-kor mentem aludni hulye sd2 miatt, kesz:)

Kandurex
vazzeg, ne csak ezen az egy oldalon keres...olvass vissza...

Titan
Re:"Ha Redmondnól viszel vitorlavászont Oxbay-be nincs rajta semmi hasznod!"--#707
Visszaolvastam...és megmondanád, hogy a kérdésemre melyik hozzászólás a válasz????

Forrest Tomee
Negatív. ha lehúzod a vitorlát viharban akkor véged, mert a hajó irányíthatatlan lesz.
Félvitorla a megoldás.

Kandurex
Mindent megtalálsz ha vissza olvasol.

Egyébként itt nem a vitorlavászonról hanem az ágyukról ment a téma

Titan
Ha Redmondnól viszel vitorlavászont Oxbay-be nincs rajta semmi hasznod!
Apropó, sikerûlt már valakinek megfejteni, hogy viharban mi a legjobb taktika? Hogyan álljon a hajó a szélirányhoz képest vagy a hullámokat kell nézni?
Mi a legjobb taktika 1 hajó elfoglalásához?

Kandurex
Érdemes megvenni, mert, mint befektetés is megtérül. Ha eladod a hajót akkor az ágyúk pluszértéke is hozzácsapódik.

Kandurex
Eszem faxom megáll-feláll... te itt kavarsz valamit. Oxbay egy sziget és ezen a szigeten 2! város is található. Egyik a már jól ismert ,ahonnan az elején elmenekültél, a másik meg a túloldalon van, na oda graszálj busines-elni...

zoli80
nomeg a köcsög franciák be sem engednek oxbaybe!

zoli80
de basszus,gyalog rohangáljak redmondból oxbaybe,nem találok oda:)

Kandurex
Vazze...ne a sziget francia megszállás alatt tartott területre menj...há vazzeee...a sziget másik oldalán van egy angol falu. (ez mind oxby-ba)

sõt van ott még világító torony, jungle ect. ect.

Kandurex
Bazz, most veszem észre ebben a játékban ölni kell...hááá pfujjj...rombolni, gyilkolni...hát ecte milyen emberek vannak itt....múltkor rá lûvök egy franciára az meg visszalû...há milyen világ ez kérem szépen

zoli80
"Sandalt kell vinni Oxbayból Redmontba. "ezt irta Ram!

Kandurex
mijarákot akarsz te oxbayba?

zoli80
kocsmárostol bérelj szobát

Kandurex
Hát a szó azon értelmében, hogy be az ágyba oszt csicsika...úgy nincs. :D

zoli80
na ez érdekes,ki akartam próbálni az oxbay-redmond utat de ahogy oxbayba érek,szétlönek az erödbö,az francia bakker.rátok nem lönek?

Kandurex
Nincs "mulandó idõ" a szigeteken. Ha szerencséd van, pont napközbe érsz be akkor minden nyitva van. Ha éjszaka vetõdsz oda, akkor irány a kocsma és hunnyál egyet reggelig ;)

zoli80
sirtok itt a térkép miatt,tabot nyomni térképen,mint már irtam és kurva jóól használható!!!!!!:)

Kandurex
"TAB" a térképen csodákat tesz :)

Bt warezhoz tudok adni felhasználónevet meg jelszót is. Ma délutánig érvényes, onnan letölthetõ a játék. Ha valakit érdekel akkor IRC
megtalál 10-ig:/server irc.quakenet.org
/j #emberke

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

TopGun
Sajnos a cegnel akkora a korlat mint a lanchid!
:(( legkorabban jovo het penteken.. ha csak nincs valaki Bp-i.....

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Bandew
Csak nehogy úgy járjatok, mint a többiek Morrowinddel.

TopGun
Hali! en segitenek szivesen mert imadtam a jatek elso reszet, de sajnos ez a resz meg nincs meg nekem! :((

Bandew
Mi van akkor, ha nem fizeted vissza?

I.C.ram
Visszamész oda akitõl kölcsönkérted! Mondod neki, hogy szeretnéd visszafizetni a moneyt, és ennyi.
A kölcsön kért aranyat hogyan tudom visszafizetni? Vki help pls. Thx
I.C.ram
Na egyensben vagyok! Már 4-es szintû hajóm van. Pillanatok alatt összeszedtem rá a 40k pénzt. Kereskedéssel kb. 10 perc. Sandalt kell vinni Oxbayból Redmontba. Aza a baj, hogy elfogyott a Sandal, úgyhogy most várnom kell .:( Legjobb kereskedõ út szerintem tök közel vannak egymsához. Oxbaybe meg Sailcloth-ot viszek. Így egy oda-vissza kör alatt kb 8k arany! Ha majd nagyobb hajóval megyek akkor szerintem akár a duplája is simán lehet! Kezdõknek nagyon jó ez az út, mert kalóz támadás nem gyakori a két sziget közt, ez betudható a közelségnek.
CS@
Na végre mûxik nálam is ! KOPKOPKOP.

Hat mondtam hogy total commandert szedjel le. Google, es keress ra. Meg a newbie juzer is le tudja szedni. Azer kell legalabb a total, mert abban van mar letoltes folytatasa. Mivel isot fogod szedni gaz lenne pl ha 90%nal megszakad, es elolrol kell kezdeni. Remelem erted.