Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Amikor megkaptam a játékot csináltam rögtön egy halom képet elküldeni az ismerõsöknek amugy a harmadik hajómnál tartok speedy-nél.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

I.C.ram
Hogyhogy még csak a sima alap kezdõhajód van?
I.C.ram
Hát ez madártávlat...... Ennél jobb madártávlat nem is létezhetne.
Kandurex
Sajna nem....elsõ ami nem tetszik a játékban...pedig játszom már vagy 16 órája 😊))

A tombraider-ben az elsõ 2percben volt egy halom dolog ami nem tetszett 😊))

Kandurex
Bocsi a minõségért, egy kicsit lebutitottam a corel*-lel.

Madár távlat mi????

I.C.ram
Tuti nem 😊
I.C.ram
De attól még lebegsz elvileg, tehát madártávlat! 😄 és punktum! 😄
Bandew
És? Ki volt írva? 😊

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kandurex
Ezt különösen biztos, mert kerestem a hajóm nevét az oldalán 😊))) hogy ki van -e írva a Mókus-I.

Bandew
De akkor is illúzióromboló, hogy nem látod ha mászkálsz. Az igazi kapitányos érzés. 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Sanca: #790

Kandurex
Madár? Hát nem tom, közelts rá teljesen (még az oldalába is belevered az orrod anyira lehet közelíteni 😊))

Hogyan szerezted?? Vetted vagy mi?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

a #791re senki se tudja a megoldast?

I.C.ram
FP nézeten kívül csak madártávlat van! Nem tudom mirõl beszélsz.
Kandurex
akkor nem látod a legénységet ha saját magad mászkálsz a fedélzeten...amugy mindig,, nem kell madártávlat

Bandew
Micsoda hülyeség, hogy madártávból látod a legénységet, de közelrõl nem. Akkor egyedül vagy a hajón? Mármint hogy CSAK téged mutat?

Kandurex
Pirates Of The Caribbean

az elõbb valamit ebasszintottam 😞 (new ablak)

Kandurex
http://pirates.bethsoft.com/main.html

I.C.ram
4 hajó lehet a flottádban. Szintén négyen lehettek a szárazföldön. Elég sok fajta hajó van, mindegyik hajónak van több varácója! Pl. a franciák Barqueja jobb, mint a az angoloké, mert az angol változat kevesebb legénységet tud vinni. A legénység látszik, de csak akkor ha madártávkatból nézet, ha a hajón járkálsz, akkor sajna nem. 😞 training az elején, van de az eléggé kis gyengécska, mert kardozáson kivül semmit nem tanít meg. Skirmish nincs benne, de a kampány is felér egy Skirmishsel, mert azt támadod meg, akit akarsz.
ehh... 😊 weblapja van?

War. War never changes.

Kandurex
olvasgas vissza (az elejétõl) mindenre választ kapsz 😊

I.C.ram
Én Széchenyi Haragja nevet adtam neki 😄
Na elkezdem tölteni... meséljetek pár dolgot a játékról, pl. hány hajóval lehet lenni, látszik-e a legénység a fedélzeten, nagyon boyolult-e, hány hajóval lehet lenni-hányféle hajó van összesen, van-e benne training és skirish... röviden ennyi. Köszi 😊)

War. War never changes.

Kandurex
Ti milyen neveket adtok a hajóknak? A kis lélekvesztõknek az elején nem mertem brutál neveket adni 😊 szal,

Ennyim, idõrendbe:

Mókus-I.
Sunnyogó-II.
Speedy-III.

Tervebe vett (hadihajó nevek) és egyben copyright-os nevek 😊))

Dragon
Illiden
Storm
Shadow
Diablo
Reedemder

nem biztos , hogy jól írom 😞

Kandurex
gyöngyszem...

Itt az én kicsikém (hadihajó😉 )
A kép reggel 9kor készûlt😊

So cry me a fuckin river, bitch!

Most meg megoltem az amunicios hajo kapitanyat is es irja quest logba hogy megcsinaltam es mehetek a jutalomert,de ahogy hajora szallok szetlonek a fortbol 1 masodperc alatt.Vki pls help!

Bandew
Nem jó a jelszó, vagy valami nem okés. Amugy mennyivel tudnék rólad tõteni? És jó-e a wc-rõl letöltött 1cd a te 2cd-hez?

zoli80
rájöttem hogy érdemes minden nyitott házba bemenni,a ládák tele vannak kincsekkel.nomeg találtam katakombákat csontvázkalózokkal😊

70000böl milyen hajót vegyek???

Megoltem a tavernben a kiserohajo kapitanyat es a masik kapitannyal beszeltem hogy indulhatunk oxbaybe.Megis mire odaerek nemtudok lehorgonyozni sot meg meg is tamad akit kiserek,most akkor mit csinaljak?

igen valaki monjon mar valamit abilitykrol
vagy egy urlt ahol van rolla leiras

May the force serve you well!

De meg 1 szerencsetlen nyelvvizsgam sincs😊 Meg igy is csomot nem ertek, meg szotarazok😞

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Kandurex
pediglen ha lefordítanád nem csak én lennék hálás érte 😉

Melyik kell meg?😊 Nincs kedvem leforditani osszeset. Meg annyira nem is vagyok jo.

Kandurex
Én általába a haverommal visszem, iccaka szoktunk beülni és õ fordít,,,😊)

Kandurex
Az én angolom a xar. így már érthetõbb és a többi...?

Meg le vannak irva hogy milyen abiliti mit erosit, meg 1 kis jellemzes is. Ezekbol ki lehet bogozni sztem.

Hat lehet hogy az en angolom szar de en ugy ertettem hogy annal a skillnel a SAJAT(2.) hajodat hivod oda az nmy-hez, ramesz az order-re, es abilitikent kijelolod hogy robbntsa fel magat.

Kandurex
Ez a játék Önmagába egy csoda. szvsz mindent ver.!

Kandurex
Valaki nem tud leírást ability-hez hogy mi mit csinál?

Mert ugye a SKILL a karakterlapon egyszerû: ágyúzás, repair, leadership, lucky, közelharc stb..stb értelemszerûen arra-amerre

De az ability: Sea Wolf, anyámkinya mert ott van vagy 30db és nem akarom a drága ability pontokat elszórni... MOndjuk a hajó felgyújtásra tuti teszek ponto, a faxom fog drága ágyúzásba kezdeni egyszerûen felégetem az ellen vitorláit.....csak félek hogy így az egész hajó leég...ÁÁÁÁÁ....valaki pls, hlp,

TopGun
A 2 cd kellene, de jo lenne ISO-ban lehetoleg

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Forrest Tomee
A 2 cd-kell vagy fordítás segítség?
Én a Petõfi-híd budai lábánál lakom, hétvégén nagyjából otthon vagyok ha eljössz felírom.

Kandurex
Nem, dehogy

TopGun
Sajnos senki! 😞( mondom igy legkorabban csak jovo het penteken lesz valami 😞((((

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Petyus_
Jah a játék egyébként fenomenálisnak tûnik bár az irányítás/kezelõfelület érdekes.. az engine egy csoda. gyönyörû, gyors, egyetlen hibája a gyakori töltögetés de azt valahogy kibírjuk. 😊 A hangulat/zene/hangok isteniek, a tenger hihetetlenül gyönyörû!

Szegény Sid Meiernek fel van adva a lecke rendesen! 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

TopGun
Sajnos senki! 😞( mondom igy legkorabban csak jovo het penteken lesz valami 😞((((

Kandurex
MOndjuk elég brutál ha már van egy saját városod ahol havi 30k-kat tesznek félre az úrnak.....

Petyus_
Thx ez bevált! 😊)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Kandurex
persze késõbb meg kibontakozik egy kisebb Indiana Jones szerû sztori + elrejtett õsi ereklye + Híres-hírhedt kalóz térvisza a túlvilágról, hogy megszerezze...