4315
-
Segitseg! Most voltam Redmondba es aszonta a baro (vagy mi) hogy vigyek el egy levelet valami kaloznak de fogalmam nincs hol lelem meg a kalozt :(((
Help mi! -
Dns5000 #1475 a quick repair ability eleg tapos, ha telerakod a hajot falecekkel akkor 2x 3x is feljavithatod 90%ra ez, ja es igy javitani hajot kb fele annyiba kerul vagy meg olcsobb -
Lekaszabolnak akarmit mondok, ha meg nem esetleg legyozzuk oket, utana meg nem allank szoba velem.
-
Ilyenkor mit lehet tenni?
-
Végig gyalulom a kettőt és visszatérek az első részhez, nem lesz olyan meseszép mint a Pirates :((( ...de reménykedek majd Patch-okban :) -
Tisztek:
4 + 1 tartalék, mind tizes tiszt amim most van, ez nem érv! Lesznek majd jobbak is!!!
Fast Travel, napló, időgyorsítás sailing módban: Egyetértek!!! Ez mind jól meg volt oldva az elsőben és mégsem volt unalmas. Bug az ott is volt jópár, de elhanyagolható, és az volt az Akella első igazi próbálkozása:
A három game kiadási dátuma (sorrendben)
Sea Legends: 1996/05/31 (DOS!!!)
WXP tulajoknál vsz már nem futna ... Azt hiszem W98-alatt sem :( Ez van
Sea Dogs: 2000/11/24 (WINDOWS)
(Ehhez már kijött több patch is!!!) Csak egy kis PS-víz patch kéne :) és TÖKÉLETES JÁTÉK LENNE!!!

(A kis bogarak a lámpa körül, az őrség szinte ua!!!)

(Vihar: ua.!!!)

Kandurex! Te valami hasonlót hiányolsz a SD2-ből is, mint ami az SD-ben megvolt? :)
Pirates of the Caribbean - Sea Dogs 2: 2003/07/02 (WINDOWS) -
Sanca #1467 Amugy most vettem 7000-ert 1 k*rvajo tavcsovet, meg az is latszik hogy mennyivel megy a hajo, es hogy milyen lovedek van feltoltve(bar ez szinte mindig bomba). -
Sanca #1466 Keszits 1 'patch by Kandurex'-et:D -
Nem tudom. Az MMORPG biztos jó lesz ..., ha kijön!
Ha ezt végignyomtad, felüdülésnek kéretik az első részt is, ha eddig kimaradt volna! Grafikailag kevés változást fogsz észrevenni:
Itt az volt mellesleg beígérve, hogy a Sea Dogs 2-ben lévő fiú élete után az apáét kell majd végignyomnunk!
Hasonló programok:
Man of War 1-2 (főleg a tengeri csata megvalósítása került ki innen)
Age of Sail 1-2-Pirates Bounty-Buccaneer
és természetesen ahonnan az egész Sea Dogs ötlet származott: SEA LEGENDS. Mellesleg ez nagyon ott volt! A Pirates mellett nagy kedvenc. Dosos volt. Igazi városnevek, sok hajó, rajzfilmszerű vívásos grafika, 3D-s hajózás, szép volt, jó volt, szuper sztoryja volt.
Sea Dogs:
(Ezek a képek mellesleg szerintem egy nagyon szar konfigon készülhettek, mert pl. nálam még most is sokkal szebb a game, szóval nem adja ki a lényeget: a szépségét, de összehasonlításnak azért jó példa ...)
Pirates of the Caribbean - Sea Dogs 2

(Próbáltam hasonló stílusú képeket betenni ...)
Végül mindkettő "őse", a Sea Legends:
(Bizonyos elemekben még most is jobb!!!)

-
ja, ez a gyűjtő neve ha megbuherálsz egy progit. -
Vannak ebben a játékban mellékküldik? Ha van kitől lehet kérni? És tiszteket hol lehet találni? Tiszt csak akkor kell ha már 2, vagy több hajóm van ugye? -

hackel-ni...?!
-
Fáj a szívem, olyan kis apróságok miatt lesz ez a játék egy csődtömeg, amit egy jobb érzésű programozó pár óra alatt ki tudna javítani. Nézzük csak: Napló: Sztem 1 óra alatt összegéppel még egy kis infót. Fast Travel: Ez kb. 10 perc a lehelyező pontot kell a stégre rakni. Legyenek kis hajók: Random átírása 2 perc (tudom, ilyet csináltam). Sebesség növelés 1,5X-ról 2X-3X-sra 1 perc. (szorzót kell csak átírni). Tisztek erősítése: Fél perc (egyszerű minden tiszt 3X annyi életerővel rendelkezik, tehát 100-ról átírjuk 300-ra...öhmm...10 másodperc :))
És a hosszabbak:
BUG repair, fogalmam nincs mennyi idő, (de ez tuti lesz!)
El lehessen érni a nagytérképen, hogy milyen hajók és milyen számban vannak + felkínálja a program a lehetséges menekülést.
na megyek körbe nézek az *.ini fileokban...hátha tudok valamit meg hack-elni :)) -
Ez egy gyonyoru tevhit joval tobb van ra, de en pl nem szenvedek bugoktol:)))))) s ez csak egy a sok kozul.
A PCmet se kellett bovitenem hozza ha netalan gynegenek talalna :))
hehe -
ja:) van ra 10 jatek ami miatt erdemes megvenni 2-3 ev alatt a tobbi meg gombaszas:) -
ja nem vettem magamra:) -
PCn altalaban mindig vannak bugok, patchek, fixek, ez igy volt, igy s lesz, inkompatibilitas is allando, egy a megoldas venni kell konzolt ami ugye egy stabil egyberakott massziv jatek cucc.
Az elso resszel jatszottam regen BTW. -
És mi van azzal az MMOrpg-vel amit írtatok és Kalózos lesz? Vagy jön valami ehhez hasonló Gamma Ki? -
Végre valaki aki tud objektívan ítélni :) SEA DOGS RULEZ!
Pirates of the Caribbean-t ha meg patch-olják (storyt mondjuk nem lehet) a problémákat na akkor lesz az igazán faxányos :)()) -
Kimerítő..?? Én kimerítőbb voltam! Sztem nekem jön sörel :DDDDD -
A grafika kivételével az első rész jobb volt.
Ez ugyan a Pirates of the Caribbean, de csak azért, hogy még többet kaszáljanak a film miatt. Mint hallom ezért kellett a fanstasy szál, ami az elsőben nem volt, max. csak a városok nevei (mellesleg már akkor se értettem miért ...). Szóval játszhatóságra az első jobb volt. Ez a térkép itt nagyobbnak tűnik, de sok felesleges rész, szál és baromság került bele. Egyet értek, hogy a konzol szintre butítás öli meg a gamékat (Colin, Sea Dogs 2, TR6 stb. persze itt is van az a bizonyos "tisztelet a kivételnek" ...).
Sok felesleges mászka került bele, ha nem vagy hajóval a kikötőben, pl. oda se tudsz menni. Fast ravel tényleg jó lett volna oda is.
A harc se mindig okés, a történetben is vannak bugok, a menü is hagy kivánni valót, a napló se túl jó, a tengeri harc igéreteit amit az előző után beígértek, sem valósították meg, néha monotoná válik a történet, a fantasyt meg szintén hülyeség volt erőltetni, annak ellenére, hogy a cég csinálta a Morrowindet. EZ NEM AZ A JÁTÉK!
-
Sanca #1450 En 11/10-et adok neki. Ennyit meg nem jacottam 1folytaba game-el.(kiveve gothic2, amivel u.aennyit jacottam, de az is 11/10:D) -
:d Azt már nem olvastam hirtelen letört ez a hír. Hát az a 8 viszont nem is olyan rosz. Remélem hamar jön valami Pöcs. -
"na jó csöppet ideges lettem, legy mondjuk 8/10 :))"
pfffff....:)) -
Szóval csak 10/6-ot kap? Ennyire nemjó? Pedig nekem első piilantásra istennek tűnik. -
Sanca #1446 Ez #1443 ment neked de mind1. Amugyis 2vel jossz:) -
Vazze... A ládás küldetés, szal megkapom a faxitól, hogy vigyem el, és jön velem egy másik, hogy ő majd kijutatt a városból. Na mondom gyerünk, kimentem a jungelen át vissza a saját hajómhoz mert úgye elég tápos voltam, lazán levertem a francia katonákat. VISZONT! A főszál szerint Oxbay-bol egy másik hajóval kell kijutni nevezetesen TOBIAS hajójával, ha nem így csináld megáll a főszál!! BUG BUG BUG!!! ÁÁÁÁÁÁÁá 1 teljes napom erre ment rá, ilyen nincs, hát volt ez a játék béta tesztelve????? -
Zorken #1444 Köci a kimeritö infót. Ha minden problémámra ilyen segitséget adz . azt hiszem jövök neked egy pár sörrel. -
Sanca #1443 Oxbay szigeten(nem a porton!) menj a gyorsmenu legjobboldalibb ikonjara. Es innen juc el a porthoz. Elvileg 4en le akarnak huzni rolad penzt, de tagadd meg, es akkor becsucskulnak:) A 2 ajtonallot asszem le kell loni, le lehet van mas lehetoseg is. Aztan dumalj a kocsmarossal, es a francia reszeggel ejfelkor. -
Szal, a téma az, hogy iccaka folyamán kell visszamenni oxby-ba szerezni infót. Húzd vissza a beled oxiby-ba, De a sziget másik oldalára ahol van egy angol fennhatóság alátartozó kisváros...itt beszélgess el a helyiekkel (nyomják a szöveget, hogy 800 francia van meg + egyéb titkokat)...ne foglalkozál velük, hunnyál egyet a kocsmába (kocsmáros kérdi, hogy reggelig vagy estig szeretnél dögleni....) te spec estig fogsz dögleni. Ha leszáll az éj' óóó...az éj....hmmm :D nah szal ha iccaka van húzáki azon a kapun ami a dzsungelbe vissz...kocogj az úton (valszeg pár haramia + egy majom beléd köp (ez komoly) ne foglalkozál velük tépj arra amerre a tábla írja hogy "oxby". A kapuőröket egyszerűen lődd le...majd menj a kocsmába. A kocsmáros elköpi az info egy részét + azt is , hogy döglik bent egy francia arc haverja és talán nem ártana szóba elegyedni vele. A csávó hótrészeg és szeretne téged felvenni kormányosnak a hajójára, te csak bólogass és vigyorogj neki nagyokat. Szal mondja majd, hogy nézünk ki az iccakába mert van egy nő ismerőse aki találkozni akar vele. Menj utána a dzsungelba, de komolyan félpercenként szekáld, kérdezősködj...2 -dik nekifutásra már rádöbben a lelkem, hogy te egy cúnya cúnya angol kém vagy...persze tele a gatya elköpi a nélkülözhetetlen infokat...te pedig angolosan távozz a szigetről és mehetsz a kormányzóhoz.... -
Sanca #1441 Map modba nyomjal tabot. -
Sanca #1440 Elvileg Man-O-War, de lehet annal is van jobb. -
Zorken #1439 Én még mindig ebben a nyamvadt megszállt Oxbay megfigyelése ügyáben várnák egy segitökész embertöl infot! -
Minden szigetnek van import és export árui. Gondolom az exportot olcsobban veheted meg az importot meg drágábban adhatod el nekik. Nem így van? Aztán van valami harmadik csoport aminek most nem tudom a nevét. Azok a tiltott árucikkek?
Nincs valami globális térkép? Mert keresek valami c betűs szigetet, de nem találtam. hónapokig hajokáztam, ezerszer megtámadtak de nem találom. -
Sanca #1437 Jah, nem szeretek idezgetni:) -
Kou #1436 Azt te nézd meg a trade bookban:) -
Irja le man valaki nekem hogy miert nem emliti meg az arus a kert arut !!! lasd 1388 hozaszolasomat! -
Kou #1434 Valaki help!!!
Miután túléltem a vihart ami partra vetett Douwesenél és utána sikerűlt eljutni Isla Muelre ahol a tavernába taliztam Daniellaval megbneszéltük a szobában dolgokat nah utána hova kell menni? -
Beh nem olvastam végig persze, hogy saját. A kis filozófus :) -
Nem is rossz! Idézet vagy saját?