Pirates Of The Caribbean
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nalad is? gyakorlatilag nem mozog hanak siklik vagy mia szar 😊
erre gondoltam:
http://www.piratesahoy.net/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=59&Itemid=37
A világtérképen nem lehet távcsövet használni.
Pénzügyileg a csempészés és az elfoglalt hajók eladogatása a legjövedelmezõbb, csak a játék legelején jelent a pénzhiány problémát. A commerce szkillre nem is éri meg pontot rakni hacsak nem akarsz tisztán kereskedõt játszani, én másodikra már így vittem végig (elsõre túl könnyû volt) de még így is dõl a pénz.
A második hajódra a kapitány mellé is lehet kinevezni tiszteket és adnak bónuszt is a kapitányuknak
DE!
Arra figyelj hogy ha eladod a másik hajódat akkor elõtte szedj le róla mindenkit mert ha eladod a hajót akkor csak a kapitányod kapod vissza a tisztek eltûnnek örökre, ez sajnos egy bug a játékban :/
(a kapitány csak akkor vedd le ha eladod a hajót mert ha biznisz elõtt leveszed akkor a hajó azonnal elsûlyed)
Ja és egyszerre asszem csak 8 tiszted lehet az ÖSSZES HAJÓDON, küldetéseknél még plusz emberek csapódnak hozzád és ha nincs szabad helyed nekik akkor hülye dolgok történnek (ezt fórumon olvastam de nem ellenõriztem)
Ja és neked is ajánlom a Buildet, ez egy modgyûjtemény rengeteg újdonsággal, új szigetek, testpáncélok, rengeteg új hajó, átdolgozott ágyúrendszer ami végre reálisan mûködik, a másik hajónak le lehet lõni az árbócát (hehhe) ja meg lehet Letter of Marque-ot kérni bármelyik kormányzótól és te döntheted el hogy milyen zászló alatt hajózol meg még egy csomó más jóság 😊
A modokról fogalmam sincs, amikor a neten modokat kerestem alig találtam mert az linkek többsége rég halott 😞
Nekem a Build bõven megfelel elvégre ez egy modgyûjtemény 😊
http://www.piratesahoy.net/index.php?option=com_docman&task=doc_details&gid=1&Itemid=26
kerdesem, magyar potc odalon talaltam kiegesziteseket valami.potc filet...
de ezt hogy lehet hasznalni? van valami modinstaller de ha inditom csak hibat kapok!
Magyarnyelvû végigjátszást találtam.
Hogyan tudom megnézni, hogy hány fõ van az ellenség hajóján? Meg hogyan tudom hasznmálni a távcsövet a világtérképen?
Ha egy segítõt kinevezek segítõnek, akkor mellé más segítõket már nem lehet kinevezni?
Pénzügyileg mennyire nehéz a játék? Vagy csak támadjam a kalózokat, aztán adjam el a hajójukat?
Magyarnyelvû végigjátszásról nem tudok, tanácsnak maximum annyi hogy ne minden hajót támadj meg, elég csak a kalózokkal háborúzni.
A hajón cseréld le az ágyúkat coulverine-ekre (a hosszabb csövû), igaz hogy kisebbet sebez és lassabban tölt újra de lényegesen nagyobb a lõtávolsága, egy csomó hajót úgy lehet velük elsülyeszteni hogy azoknak még esélyük sincs visszalõni.
Variáld a lõszert, a sima ágyugolyónak nagy a lõtávolsága de kevesebbet sebez mint a bomba. Ha egy hajót le akarsz lassítani akkor a láncos golyókkal lõdd szét a vitorlázatát, ha meg akarod csáklyázni akkor a kartács lõszerrel amortizáld le a legénységét elõtte, ha a legénysége 10 fõ vagy az alá sülyed akkor csak egyetlen matrózukkal kell megküzdenetek.
A hajók ágyúinak van holttere (ugyanott ahol neked) ahova nem tudnak lõni, egy gyorsabb és fordulékonyabb hajóval egy lomhább holtterében maradva szinte teljesen megközelítheted minden veszély nélkül.
Az elfoglalt hajókra saját kapitányt nevezhetsz ki (csak olyan valakit akinek legalább 1 pont van leadershipen) és az ilyen hajót egy nagy rakás pénzért aztán eladhatod egy shipyardban.
A kereskedõknél a beszélgetés menüben kérdezheted hogy nem kell-e valami cuccot elszállítani, ha elég nagy a raktered akkor kapsz tõlük küldetést hogy X cuccot egy hónap alatt szállíts el valahova, ez sok pénzt és tapasztalatot hoz, arra figyelj hogy amikor leadod az árút akkor legyenek a kisérõid is veled mert így õk is kapnak tapasztalatot.
A hajyóknak 7 osztálya van, minél kisebb a szám annál jobb, a 2 és 1 osztályú hajók a legjobbak (corvette, fregatt, battleship). Van néhány kivétel mert a caravel 4 osztályú de hatalmas tûzereje van, a gallion 3 o. és szintén rengeteg ágyú van rajta.
Nem mindegy hogy hol veszel hajót, például a spanyoloktól vásárolt hajók egy picivel lassabbak és kevésbé fordulékonyak de nekik a legnagyobb a rakterük és az életerejük és ezekre fér a legtöbb legénység.
Csáklyázásnál az embereid (és a te) életerõd és a harci szkilled a saját illetve az ellenség moráljától és az egymáshoz viszonyított létszámuktól függ, ha pl 400 heroic morálú embereddel betámadsz 150 normál morálos ellenséget akkor szinte veszteség nélkül gyõzni fogsz.
Néha ha az ellenség úgy itéli hogy nincs esélye ellened akkor elkezd menekülni, megfordul és megpróbál lelépni, innentõl kezdve csak a hátsó ágyúival fog lõni rád és SOHA nem fog megfordulni hogy az oldalsókkal is lõjön (hacsak te nem mész be a tûzvonalába), az ilyen hajókat a legkönnyebb megcsáklyázni.
A perkek közül mindenképpen megéri a Fast Repair, Quick Repair, Long Range Boarding és a Master of Boarding meg persze minden ami a közelharcra vonatkozik.
Ahogy észrevettem a segítõid a hajón csak a tulajdonságpontokban adnak neked búnuszt (pl accuracy, sailing) de a perkek közül csak azokat használhatod amik a kapitánynak (vagyis neked) is megvannak.
A legelején tényleg átmentem egy másik városba...
Az, jó, ha lesznek segítségeim, mert nézegettem, hogy vannak üres helyek a halyón.
Van valahol a neten végigjátszás hozzá? A magyar nyelvet már felraktam, úgy mégis kényelmesebb...
Van még valami, amit jó ha tudok így az elején?
Amikor hajózok, akkor valami kis térképet nem lehet elõhívni? Vagy legalább a képet megdönteni, hogy tudjam, hogy hova tartok?
A viharokat jobb elkerülni mert igazán semmit sem tudsz csinálni ha benne vagy, viharban még nem csatáztam de sztem elõbb sûlyedsz el a vihartól mint az ellenségtõl.
A játék célja hogy végigmenj a storyn 😊
Vegyél fel a tavern-okban legalább egy navigatort és egy cannoneert, te egymagadban nem lehetsz minden szkillben jó, a leadershipere és a meelere rakjál pontokat a cannon, accuracy, sailing és defense meg a kisérõidnél legyen.
Mielõtt megcsáklyázol egy másik hajót érdemes a segítõidet passanger státuszba rakni különben nagyon hamar lemészárolják õket közelharcban.
Szárazföldön többnyire egyedül mész de ha kell segítség akkor a tavernokban fogadj fel boatswaineket(?) és náluk csak a meelere rakj pontokat, ha azok maxon vannak akkor a luckra.
Újrakezdtem, és most már jó. Gyalog át lehet jutni egy másik kikötõbe?
Most még a tengeri csatázást kell megtanulnom, mert az elsõ benyomásom az szörnyû volt. Vihar, azt sem tudtam, hogy mi merre, nyomkodom az egérgombot (csak késöbb jöttem rá, hogy ez közelített) és nem látok semmit, csak az árbócomat, azt sem tudom, hogy ki támad...
Gondolom az irányítást teljesen át kell állítani, hogy élvezhetõ legyen a játék. Meg a kamera kezelésével nem vagyok kibékülve...
Van a játékban pause? Illetve mi a játék célja, miért játszom?
Köszi
Sztem kezd újra, az egész tutorial megvan 5 perc alatt.
Ha lenyomod az entert akkor tudsz fast travelezni, jelöld ki a port-ot elvileg abba a kikötõbe kell vinnie ahol a hajód van.
(Ja és biztos hogy Oxbay kikötõben vagy és nem kolbászoltál át véletlenül Greenportba?)
Én csak most kezdtem el ezt játékot.
egy kis segítség kellene. A tutorial után nem tudok a hajómhoz jutni. Bemegyek a városba, megteszem amit kér, meg minden, de utána nem találom a kijáratot. Pontosabban van három kijárat is, de egyik sem az, mint amelyiken bementem. A tavern mellett megyek be, és az elején homokos a talaj, és szemben van egy másik kijárat. Ezek után miután mindent megteszek amit kér az oktató a tutorialban, akkor a tavern melletti kijárat kivisz a kikötõbe, csak ez nem az a kikötõ, mint ahol bementem, nincs a móló végén semmi, és a bajárat is teljesen más.
Ti találkoztatok ezzel a problémával?
Elõre is köszi.
Már jártam a kanyonban, meg a dzsungelben is, szóval kipróbáltam minden kijáratot, aludtam is, hátha másnapra visszaváltozik a város.
WOW kurva jó gém, már meg volt egy ideje de vmiért eddig meg se néztem, remélem lesz második része 😊
Találtam hozzá egy 300 megás post-build12 cuccot, a leírás szerint egy csomó minden új fícsört pakol a játékba majdnemhogy Morrowindet csinál belõle csak kalóz környezetben.
Khael Roa-nál lenyúltam a man-o-wart, had ne mondjam hogy a Black Pearl-nek mennyi esélye volt ellenem wehehehe <#hehe>#hehe>
Szopás, de a credit közben kifagyott a játék, egyáltalán lehet utána folytatni? Bár tökmindegy mert EZZEL a hajóval már dögunalom lenne, inkább kezdek egy újat a builddel 😊
Rákjerestem a "patch"-re de nemn igazán tiszta, szóval van hivatalos patch a játékhoz?
Vagy valami rajongói ami a bugokat javítja? <#help>#help>
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Next PC upgrade: 2022
Kéne egy kis segítség: Ott tartok, hogy a kalózszigetre kell eljutnom, de nem tudom, hol van.(Magyarosítással játszok)
<#confused>#confused><#conf>#conf>
S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.
atomrobbanás esetén soha ne állj tank mögé mert rád olvadhat!
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow
<2005. május 11. @ 23:31 - Berkenye>2005. május 11. @ 23:31 - Berkenye>
A Bethesda bejelentette, hogy készülõben van a Walt Disney film alapján készülõ Pirates of the Caribbean játék folytatása, amely a The Legend of Jack Sparrow alcímet viseli és fõként akció-kaland elemeket tartalmaz, akár csak az elõd. Elõre borítékolhatom, hogy óriási újítások nem várhatóak, annak ellenére, hogy 2006-ra tervezik csak a megjelenést.
info:Gamestar
szerintem erre gondolsz
simán van kikötöje
R U Ready?!?!? ...broken soul...
R U Ready?!?!? ...broken soul...
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
nem tudja valaki honnan lehet letölteni a 9.1-es mod és 10.1-es modot?
http://www.tar.hu/trolley/ oldalonn halottaka linkek valahol máshol nincsenek fent ezek? 😞
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
marha régen voltam itt azóta letöröltem a potc-t sajna
aztán kellene megint
nemtalálok semilyne warezt ahonnan le tom szedni
segitsen má valaki megszerezni!!!
Lenne egy kerdesem. Egyik tag adta nekem ezt a bergyilkos kuldetest. Annyibol all h el kell mennem a kalozszigetre es meg kell olnom valami Bertillon nevezetu csempeszt. Idaig rendben is van , elmegyek , megolom. De a kalandkonyvben vagy miben nem jelenik meg h elvegeztem volna a kuldetest. Ha visszamegyek a megbizohoz , az meg kioszt h amig meg el a celszemely addig nincs mirol targyalnunk. De hat akkor mar nem el!!! Addig szenvedtem h vegulis lejart az egy honapos hatarido is. Visszatoltottem mar parszor , es megoltem meg parszor azt a csempeszt , de mindig ez van.
Jartatok ti is igy? Ez valami bug lehet? Ha igen , nem is akarmekkora...
Mit tegyek szerintetek? Nincs valami patch a bugok ellen?
Elore is koszi:
McCartman
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Pirates Of The Caribbean HUN
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
én most ott akadtam el, hogy a greenfordi börtönböl ki kéne hozni a sátánista vezért. Elmentem a redmondi paphoz, adott egy papirt, azzal tudom kihozni az ürgét. Megyek a börtönbe, de igazgató sehol. 2 faszi áll a börtönajtóban, azok nem szólnak semmi értelmeset, bemegyek ott kéne balra ülnie a "warder"nak, de csak az üres széke van ott. Bent, a börtön mélyén meg áll egy faszi, az meg elküld a sunyiba, nem lehet vele beszélni.
Most akkor micsináljak?? Ez bug?
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!