4315
  • Realtibi
    nemtom mert azzal még nem jácottam
    de a brighnesst hogy leetmár emelni
    tököm televan már
  • mikiking
    CSő, Igaz hog olyan az irányitás a legend of jack sparrwba , mint a prince of persiába?
    mert az elég jó
  • Realtibi
    hogy lehet a brightnesst emelni a játékban
    mert nekem éjjel baszot sötét van
  • Charly
    Sajnos nem :(
  • Gyocsika
    A magyarosítás a post build 12 ben működik?
  • Gyocsika
    Hogyan kell telepíteni a post bulid mod ot?
  • grebber
    Na PS2-re kijött : The Legend of Jack Sparrow USA PS2DVD-PROTOCOL
  • Gyocsika
    Milyen új dolgok vannak abba a post builld 12 mod ban?
  • Gyocsika
    Viszaolvastam és valami 3.4 es mod ez ha tudtok nekem adjatok valami linket hozzá !
    Köszönöm
  • Gyocsika
    Szretnén kérdezni hogy van e hozzá olyan mod hogy tudjak a játék végigvétele után is játszani ?
  • grebber
    Johnyy Depp hangja az új PotC játékban
    [2006. június 24. @ 12:05 - Berkenye]

A Bethesda Softworks bejelentette, hogy a Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow címmel hamarosan megjelenő videojátékban a főszereplő Jack Sparrow kapitány Johnny Depp hangján szólal majd meg, akárcsak a Karib tenger kalózai filmekben.

info: Gamestar
  • Narandil
    nem kell ahhoz a link... menj a letöltések részbe és onnan töltsd le... nem kell ahhoz máshova lépegetni...
  • Lockheed
    Ahoj!

Némi segítséget kérnék urak! Egy sikeres (???) Win reinstall közben a kedvencek mapppá, az enyészeté lett, és most sehogysem tudok a nyomára lelni eme remek játék magyar fansite -jára... Pedig azthiszem van ilyen. Ha valaki belinkelné nekem nagyon megköszönném... :))
  • Gerbill
    Mármint hogy egy újabb játék készül, lehet hogy egy kicsit félreérthető volt
  • Charly
    Hát ott sajnos egy halott link van csak:(
  • Gerbill
    Állítólag készül egy új pirates of the Carribean rész, de most az eredeti filmbéli szereplőkkel. Többet nem tudok róla.
  • Narandil
    magyaritasok.hu-n megtalálod...
  • Charly
    Sziasztok valaki a 1.20-as magyarosittást eltudná küldeni?
  • Charly
    Senki nem játszik már vele?
  • Charly
    Sehol senki :(
  • Charly
    Sziasztok valaki eltudná küldeni a magyarositást a [email protected] mail cimemre sehol se találom előre is köszönöm!
  • Doma #4094
    Bocs ha volt már. Kis PoC díszlet otthonra :D (PDF)
  • grebber
    Milyen második részről beszélsz?
  • 01Mr Crow
    hi all!
    ott járok hogy meg kell keresenem az elrabolt gyerekeket de egyszerűen nem találom őket sehol! kérdezősködtem a kocsmákban a szigeteken élő emberektől de nem tudnak semmit! mit csináljak help!

ja és a másik nem találom az oxbay mellett lévő bányát amiben a csajnak kellene lenni! merre van? találtam egy barlangot keresgéltem is ott de nem találtam semmit csak csontváz embereket!
  • haxoror
    Oxbayből két kijárat is van a dzsungelbe ha jól emlékszem, neked az Oxbay kanyonos kell
  • c115
    SZerintetek a Pirates of t.c 2-benm meg lehet ölni a "cursed pirate"-kat???
    mert az 1 be nem nagyon megy!NAGYON CCCOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLAZ 1 IS.AZT NYOMATOM MOST.OTT TARTOK HOGY VAN AZ A KÜLDI MIKOR OTT VAN Danielle az a csaj aki Rheims nyomára vezet oszt majdnem megöl.
    Na az a könyvtárba megy Isla Muelle-be.Ott a papnak vissza kell hozni pár papirt Conciaco-ból.Utána azt irja (magyarításom van)hogy vmi Oxbay bányában van a csajj!De nem tooom hol a bánya wazze!!!!De hol van?
  • grebber
    Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow Képek
  • Agamemnon
    Könnyen meglehet, és e nélkül nem is fogsz tudni továbblépni. Mert kellenek az infók, hogy folytatódjon a játék története.
  • [Walaki]D`Lair
    Hú bazmeg...én leht akkor elsüllyesztettem?? Má' nem emlékszem mert vagy 1 éve ott tartok ahol msot :D:D:D:D
  • Agamemnon
    Én már azon a szigeten lévő kocsmában találkoztam a kalózzal aki lenyúlta a dokumentumot a paptól (amiért cserében beenged a könyvtárba), és mivel mindenki retteg tőlem, első szóra odaadta. Amúgy meg kellen küzdened vele a tengeren és el kellene foglalnod a hajóját, mert ha elsüllyeszted, akkor a papír is vele süllyed...

És a pap még fizetett is, hogy odaadjam, azon felül, hogy beengedett a könyvtárba...
  • haxoror
    Beszélsz a pappal az meg ad majd egy küldetést amit ha megcsinálsz beenged a könyvtárba.

Tulajdonképpen nem fogsz bejutni hanem majd kapsz egy bejegyzést a naplóba hogy "detökjó volt a könyvtárban, megvan amit kerestem"
  • [Walaki]D`Lair
    Én baromira elakadtam benne :D:D:D:D

A templom könyvtárába kéne bejutnom, de nemtom hogy csináljam :/
  • Agamemnon
    Köszi!

Egyenlőre még csak Daniel nyomában vagyok, őt keresgélem, miután leszúrt, bosszúra éhezem...

Majd csak utána megyem man-o-war-t szerezni... vagy legalábbis megpróbálom...
  • lala12
    A kalózvezér ellen egy Corvette jobb szerintem. A csatahajó túl lassú. Először szét kell lőni a vitorlázatát, hogy ne tudjon manőverezni. Aztán kartáccsal leaprítod az embereit, mert a kalózvezér elég jól kardozik. Utána megcsáklyázod. Persze legyél profi a kardozásban és a csáklyázásban is.
  • Agamemnon
    Nem, nem ilyen részletes. Nincs benne amit keresel. A pisztolyt is csak mellékesen megemlítette. Ha érdekel elküldöm. Vagy ha dc-zel, akkor keresd ezt: Pirates végigjátszás.doc; GoldenGate, meg még egy csomó hubon vagyok.

Amúgy igen, szoktam adni pisztolyt a tiszteknek is, de csak ritkán használják, jobban szeretnek kardozni, csak az meg nem nagyon megy nekik...

Tehát vegyek egy csatahajót és utána ütközzek meg a kalózvezérrel? Ám legyen.
  • haxoror
    Ha ilyen részletekre is kiterjed a leírásod hogy mi hol van akkor plz nézd már meg hogy a Conquistador nevű kardot hol lehet megtalálni!
  • haxoror
    Én csak Khael Roa-nál találkoztam man-o-warral (#4050), máshol is van?
  • haxoror
    Pisztolyt adhatsz a tisztjeidnek is és ha lehetőségük lesz rá akkor használni is fogják

1 osztályban csak a csatahajó van de különböző tulajdonságokkal, asszem a holland a leggyorsabb és a spanyol a legmasszívabb.
  • lala12
    A legjobb hajó a Man-o-war, ha jól emlékszem a nevére. A kalózvezérnek van ilyen hajója, és ha elég ügyes vagy, akkor meg lehet szerezni tőle...
  • Agamemnon
    Akkor lehet, hogy megveszem a csatahajót... a pénzem már megvan rá. Így is két 3-as osztályú hajóval járom a tengereket.
    Az ágyúkról kössz az infót. Akkor most a legerősebb van, amit a hajóm elbír (a hármas szintűt nem engedi felrakni erre as hajótípusra).

Első osztályú hajúból is van többfajta? Vagy ott már csak a csatahajó van?

A hősöm azthiszem még csak 6, vagy 7-es szintű, de mivel elolvastam a végigjátszást, és tudtam, hogy hol keressem a 4 lövetűt, így odamentem (mert amúgy nem is kaptam volna meg azt az infót) és megszereztem. És azt hittem, hogy egyedi darabról van szó, erre megyek a legközelebbi piacra, és ott is árulja a fickó, ráadásul egyből kettő darab is volt nála...