4315
-
Realtibi #4115 nemtom mert azzal még nem jácottam
de a brighnesst hogy leetmár emelni
tököm televan már -
mikiking #4114 CSő, Igaz hog olyan az irányitás a legend of jack sparrwba , mint a prince of persiába?
mert az elég jó -
Realtibi #4113 hogy lehet a brightnesst emelni a játékban
mert nekem éjjel baszot sötét van -
#4112 Sajnos nem :( -
#4111 A magyarosítás a post build 12 ben működik?
-
#4110 Hogyan kell telepíteni a post bulid mod ot? -
#4109 Na PS2-re kijött : The Legend of Jack Sparrow USA PS2DVD-PROTOCOL -
#4108 Milyen új dolgok vannak abba a post builld 12 mod ban? -
#4107 Viszaolvastam és valami 3.4 es mod ez ha tudtok nekem adjatok valami linket hozzá !
Köszönöm -
#4106 Szretnén kérdezni hogy van e hozzá olyan mod hogy tudjak a játék végigvétele után is játszani ? -
#4105 Johnyy Depp hangja az új PotC játékban
[2006. június 24. @ 12:05 - Berkenye]
A Bethesda Softworks bejelentette, hogy a Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow címmel hamarosan megjelenő videojátékban a főszereplő Jack Sparrow kapitány Johnny Depp hangján szólal majd meg, akárcsak a Karib tenger kalózai filmekben.
info: Gamestar -
Narandil #4104 nem kell ahhoz a link... menj a letöltések részbe és onnan töltsd le... nem kell ahhoz máshova lépegetni... -
#4103 Ahoj!
Némi segítséget kérnék urak! Egy sikeres (???) Win reinstall közben a kedvencek mapppá, az enyészeté lett, és most sehogysem tudok a nyomára lelni eme remek játék magyar fansite -jára... Pedig azthiszem van ilyen. Ha valaki belinkelné nekem nagyon megköszönném... :)) -
#4102 Mármint hogy egy újabb játék készül, lehet hogy egy kicsit félreérthető volt -
#4101 Hát ott sajnos egy halott link van csak:(
-
#4100 Állítólag készül egy új pirates of the Carribean rész, de most az eredeti filmbéli szereplőkkel. Többet nem tudok róla. -
Narandil #4099 magyaritasok.hu-n megtalálod... -
#4098 Sziasztok valaki a 1.20-as magyarosittást eltudná küldeni? -
#4097 Senki nem játszik már vele?
-
#4096 Sehol senki :(
-
#4095 Sziasztok valaki eltudná küldeni a magyarositást a [email protected] mail cimemre sehol se találom előre is köszönöm! -
Doma #4094 Bocs ha volt már. Kis PoC díszlet otthonra :D (PDF) -
#4093 Milyen második részről beszélsz? -
01Mr Crow #4092 hi all!
ott járok hogy meg kell keresenem az elrabolt gyerekeket de egyszerűen nem találom őket sehol! kérdezősködtem a kocsmákban a szigeteken élő emberektől de nem tudnak semmit! mit csináljak help!
ja és a másik nem találom az oxbay mellett lévő bányát amiben a csajnak kellene lenni! merre van? találtam egy barlangot keresgéltem is ott de nem találtam semmit csak csontváz embereket! -
haxoror #4091 Oxbayből két kijárat is van a dzsungelbe ha jól emlékszem, neked az Oxbay kanyonos kell -
c115 #4090 SZerintetek a Pirates of t.c 2-benm meg lehet ölni a "cursed pirate"-kat???
mert az 1 be nem nagyon megy!NAGYON CCCOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLAZ 1 IS.AZT NYOMATOM MOST.OTT TARTOK HOGY VAN AZ A KÜLDI MIKOR OTT VAN Danielle az a csaj aki Rheims nyomára vezet oszt majdnem megöl.
Na az a könyvtárba megy Isla Muelle-be.Ott a papnak vissza kell hozni pár papirt Conciaco-ból.Utána azt irja (magyarításom van)hogy vmi Oxbay bányában van a csajj!De nem tooom hol a bánya wazze!!!!De hol van? -
#4089 Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow Képek -
#4088 Könnyen meglehet, és e nélkül nem is fogsz tudni továbblépni. Mert kellenek az infók, hogy folytatódjon a játék története. -
[Walaki]D`Lair #4087 Hú bazmeg...én leht akkor elsüllyesztettem?? Má' nem emlékszem mert vagy 1 éve ott tartok ahol msot :D:D:D:D -
#4086 Én már azon a szigeten lévő kocsmában találkoztam a kalózzal aki lenyúlta a dokumentumot a paptól (amiért cserében beenged a könyvtárba), és mivel mindenki retteg tőlem, első szóra odaadta. Amúgy meg kellen küzdened vele a tengeren és el kellene foglalnod a hajóját, mert ha elsüllyeszted, akkor a papír is vele süllyed...
És a pap még fizetett is, hogy odaadjam, azon felül, hogy beengedett a könyvtárba... -
haxoror #4085 Beszélsz a pappal az meg ad majd egy küldetést amit ha megcsinálsz beenged a könyvtárba.
Tulajdonképpen nem fogsz bejutni hanem majd kapsz egy bejegyzést a naplóba hogy "detökjó volt a könyvtárban, megvan amit kerestem" -
[Walaki]D`Lair #4084 Én baromira elakadtam benne :D:D:D:D
A templom könyvtárába kéne bejutnom, de nemtom hogy csináljam :/ -
#4083 Köszi!
Egyenlőre még csak Daniel nyomában vagyok, őt keresgélem, miután leszúrt, bosszúra éhezem...
Majd csak utána megyem man-o-war-t szerezni... vagy legalábbis megpróbálom... -
#4082 A kalózvezér ellen egy Corvette jobb szerintem. A csatahajó túl lassú. Először szét kell lőni a vitorlázatát, hogy ne tudjon manőverezni. Aztán kartáccsal leaprítod az embereit, mert a kalózvezér elég jól kardozik. Utána megcsáklyázod. Persze legyél profi a kardozásban és a csáklyázásban is. -
#4081 Nem, nem ilyen részletes. Nincs benne amit keresel. A pisztolyt is csak mellékesen megemlítette. Ha érdekel elküldöm. Vagy ha dc-zel, akkor keresd ezt: Pirates végigjátszás.doc; GoldenGate, meg még egy csomó hubon vagyok.
Amúgy igen, szoktam adni pisztolyt a tiszteknek is, de csak ritkán használják, jobban szeretnek kardozni, csak az meg nem nagyon megy nekik...
Tehát vegyek egy csatahajót és utána ütközzek meg a kalózvezérrel? Ám legyen. -
haxoror #4080 Ha ilyen részletekre is kiterjed a leírásod hogy mi hol van akkor plz nézd már meg hogy a Conquistador nevű kardot hol lehet megtalálni! -
haxoror #4079 Én csak Khael Roa-nál találkoztam man-o-warral (#4050), máshol is van? -
haxoror #4078 Pisztolyt adhatsz a tisztjeidnek is és ha lehetőségük lesz rá akkor használni is fogják
1 osztályban csak a csatahajó van de különböző tulajdonságokkal, asszem a holland a leggyorsabb és a spanyol a legmasszívabb. -
#4077 A legjobb hajó a Man-o-war, ha jól emlékszem a nevére. A kalózvezérnek van ilyen hajója, és ha elég ügyes vagy, akkor meg lehet szerezni tőle... -
#4076 Akkor lehet, hogy megveszem a csatahajót... a pénzem már megvan rá. Így is két 3-as osztályú hajóval járom a tengereket.
Az ágyúkról kössz az infót. Akkor most a legerősebb van, amit a hajóm elbír (a hármas szintűt nem engedi felrakni erre as hajótípusra).
Első osztályú hajúból is van többfajta? Vagy ott már csak a csatahajó van?
A hősöm azthiszem még csak 6, vagy 7-es szintű, de mivel elolvastam a végigjátszást, és tudtam, hogy hol keressem a 4 lövetűt, így odamentem (mert amúgy nem is kaptam volna meg azt az infót) és megszereztem. És azt hittem, hogy egyedi darabról van szó, erre megyek a legközelebbi piacra, és ott is árulja a fickó, ráadásul egyből kettő darab is volt nála...