Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A másik . Mikor telepíthetek én be valamelyik szigetre embereket ?
köszi Joey 😊siker.
Most más problémám van az ellopott gyerekek után kajtatok .
Isla Muellé-n meg is találom a barlangot , ott végig csinálom a küldit . Most jön a bug ! Amikor beszállok a hajómba , és kitenne a nagytérképre kivág a progi ! Ismert ez a bug ? Ha elözõ mentés visszatöltök és kiszállok a partra és vissza a hajóra , akkor NINCS gond ! Ha végig csinálom a küldit , akkor kivág !
Van ötlet ?
mivan már nincs karbantartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nem kell már jó

nem küldenéd el azt a filét amit a modmaker csinált?

vagy adj egy mentést amin manowarod van

Úgy lehet felrakni, hogy elindítod a Mod Patchert....valamelyik konyvtárban bennevan egy exe, valami Mod Patcher vagy Mod installer vagy ilyesmi a neve.
Abban tallózol és megkeresed azt a modot aminek a neve valami olyasmi hogy NK Reinitialize mod.
Azt felinstallálod és kész.
Ezzel tuti nem lesz gond még akkor se ha te valamilyen magyarított verzióval játszol, mert ez semmi újdonságot nem tesz a játékba - a magyarítás meg csak a questszövegeket meg hasonlókat írja magyarrá, a program beállításának nyelvét nem.
de várjá ez nem magyar ez angol nincs valami következménye???

letöltöttem a módokat de ez rengeteg hogyan kell felrakni ezeket?

Szerintem az lehet a gond, hogy a játék kezdetén a gép elmenti az effajta beállításokat, és utána már azt irogatsz át, amit akarsz, a gép akkor is a korábban elmentett beállításokkal fog dolgozni.
Ahhoz, hogy a Man'O'War-ok bentlegyenek, vagy indítanod kell egy új játékot (ezt csak azért ajánlom, hogy kipróbáld, jól állítottad-e be a dolgokat és valóban ott vannak-e - nem kell végigjátszanod ezt az új játékot csak hajózgass egy kicsit és néhány flottával csapj össze, van-e bennük Man'O'War - ha úgy kb a 15. flottában sincs akkor valamit rosszul állítottál be)
Ahhoz, hogy az eddig játszott játékkal is mûködjön le kell szedned a Reinitialize mod-ot a játékhoz, ami újratölti a már futó játékba a jelenlegi beállításokat. Ahhoz pedig, hogy modot installálj kell a mod installer.

http://www.piratehideout.com/

Ezen az oldalon, a Patches részben vannak a modok, töltsd le az Allmods v.1.4 -et. Ebben minden mod bennevan. Nagyon sok jó mod van közte, de most csak a mod installer kell meg az NK Reinitialize mod - ez utóbbi telepítsd fel a mod installerrel és a játék közben nyomd meg az 'I' billentyût és kész.
még 1x visszatérek erre a manowaros dologra
én átirtam minden filét de 40 perc alatt egy darab manowar nem jött nekem

ha elküldenéd nekem azt a filét akkor nagyon megköszönném

/ha lehet erre a cimre küld [email protected]
de ha akarsz akkor msnenen is megkereshetsz
[email protected]/

igen...kövessed a földre rajzolt mintákat, és az a fõ hogy ott ahol ellenséges katonák vannak oda ne menj be,mert az valszeg 89% hogy nem a helyes út.keress egy világos termet, aminek a padloján egy nagy fehér lap van..oda kell ráhelyezned az aranyszobrocskát, hogy kiniljon a tovább vezetõ ut... ui: célszerû itt sokszor menteni..mire ide eeljutsz..mert kurva nehéz még1x visszatalálni😊
Hi All!

Fõküldi: Greenford után visszavertem az angol hajóhadat , és el kell mennem Khael Roa szigetére , ott szétvertem az ellenséges hajóhadat .
Most az ottani labiban vagyok , de nem tudom , hogy mit keressek , csak tekergek ide-oda a labiban .
Van valakinek ötlete , hogy ott mit kell megtalálnom ?
nemérdekel minket a 4000 dik hozzászólás...ha ísz mit akkor a témával kapcsolatban írj légyszi ne ilyen hülyeségeket..köszi
Davidka
eltékelni a 4000. hozzászólást 😛

mit muszály?
Davidka
hm... Bocs, de ezt muszáj!
#4000 😊

rakd ki a kurvát a világítótoronynál, beszélj vele aztán úgy ronts neki az erõdnek, különben irthatod, csak a legénység fog sebzõdni, de ami fontos (vagyis az erõd)az nem..
Csõ! Lenne egy kérdésem hozzátok. Én is épp itt tartok a világítótoronyos faszinál, valahogy ki kellene szabadítani.Nekem az a dolgom, hogy tengeren támadjak, de nem tudok mert mindig szétlõnek! Ha van valakinek valami ötlete, hogy hogyan kéne elfoglalni a várost írja meg! elõre is köszi
nem erre gondolok, ezen már jócskán tulvagyok, amirõl én beszélek ez már mellékküldetés, legalábbis én mindig csak a játék végigvitele után szoktam megcsinálni, de most elakadtam..sõt a templomba bemenéshez is még kérdõjel van rakva, pedig kénének azok az inka kincsek, meg aztán fõleg a pénz..vajon milehet ott bent?
Hmm már régen játszottam - most a fõküldetésrõl beszéltek, ahol a világítótornyos mukit bebörtönzik az angolok?
Vagy pedig még annál jóval elõbb amikor asszem a redmondi kormányzó akarja, hogy átszállítsatok hozzá egy bûnözõ mukit.

A világítótornyossal nem lehet gond mert az rendesen a börtönben csücsül.
A másik viszont elvileg a történet szerint megszökött.
Most nem vagyok biztos benne, hogy ez az akire gondolok, mert már nem emléxem túl jól, de asszem ezután vissza kell menni a Redmondi kormányzóhoz és közölni vele a rossz hírt, hogy az ürge olajra lépett. Õ meg ezután közli veled a másik rossz hírt, hogy találd meg.
Ekkor el kell menni a kalóz szigetre, ott beszélni a kocsmáros banyával, aki persze aztmondja, hogy gõze sincs hol van a muki akit keresünk, és hogy menjünk a picsába stb....Ezután amikor csalódottan kimegyünk a kocsmából odajön hozzánk egy faszi aki felajánlja, hogy megmondja hol van a delikvens akit keresün némi pénzért.
Itt vagy odaadjuk neki a pénzt és akkor megmondja melyik szigetre kell menni, vagy kinyírjuk. Ha elmented elõtte, odaadod neki a pénzt, megkapod az infót, load-olsz és kinyírod akkor megspórolod a pénzt és megtudod hova kell menni. Annak a szigetnek a nevére már fejbõl nem emléxem, de asszem C-vel kezdõdik, persze nem biztos, a lényeg, hogy ott sem találjuk meg a mukit, csak egy naplót. Ezután megint vissza a redmondi kormányzóhoz és megint közölni vele, hogy peches napja van mert nem találjuk a mukit. Õ ezután visszaküld minket a kalózokhoz hogy az õ nevében bízzuk meg õket a muki megtalálásával és gondolom kinyírásával, hátha nekik sikerül. Ezzel vége ennek az embervadászatos résznek.
nade az én problémám még mindig gondos😊 ezen nem tudsz segíteni??köszi
Hoppá véletlenül elírtam a Man'O'War hpja nem 150,000 hanem 'csak' 15,000 😊

A file neve egyébként Ships_init.c és a PROGRAM\Ships könyvtárban van.

Csak írjátok át a sort:

refShip.CanEncounter = false; -ról
refShip.CanEncounter = true; -ra.

Több Man'O'War van (angol, francia, spanyol, stb), szóval ha mindegyikkel akartok találkozni akkor mindet át kell írni.
Na most fejbõl nem tudom, hogy melyik, de van egy file, amiben be lehet állítani, hogy találkozhass-e Man'O'War-okkal a nyílt vizen (mármint ellenséges flottákban) vagy ne.
Én személy szerint nem veszõdtem a kereskedelemme, hanem mindig próbáltam tengeri csatákban ellenséges hajókat elfoglalni - mindig egyre jobbakat. Ami nem kellett azt eladtam (egy ilyennel több pénz jön be mint több órányi csempészéssel). Aztán így kb másfél-2 óra alatt szerez az ember egy battleship-et utána pedig kezdõdhet az idegtépõ kûzdelem egy Man'O'War elfoglalásáért, aminek ugye 950-1050 legénysége van, 100 ágyúja, meg 150000 hp-ja, szóval elég kemény dió, de ha sikerül, akkor utána már nincs, ami megállítsa az embert.

Ezalatt nincs is nagyon sok skillre szükséged, csak a csáklyázó skilleket kell maxra vinni, meg lehetõleg a közelharciakat, utána meg ha megvan a Man'O'War, néhányat rányomsz a viharhajózásra és akkor meg már annyi skilled lesz utána amennyit csak akarsz.
Ez persze sima battleshippel is mûködik csak úgy kicsit lassabb meg gyakrabban kell javítnai mint a Man'O'War-t.
megtaláltam hogy hol kell a képességeket növelni..én marha..vagy 29 pontom volt..és már majdnem mind emgvan😊 na ost már csak a greenfortban raboskodo ürgét kéne elõkeríteni hogy hol van...
Hát igen, megcsáklyázod jól
hl találtad meg azt a seggfejt??? azt akit kikéne hozni a börtönbõl de nincs ott...
jólvan
mert én ezt a fasz hapsit nem találom..
Joy mindjárt megcsinálom a gyerekrablósat de el akaok fogni 1 krapeket /remis/ ott van Kokerón csak elmegyek aztán kideritem azt az ügyet aztán megcsinálom a gyerekrablósat ,oksa?

aztán hogyan szedted el a manofwart?????
legyözöd a szigetnél a hajót aztán elviszed????
én már 1 x végigvittem de én nem vitten el a hajót hanem bementem a szigetbe

na most odáig eljutottam hogy egy bizonyos farther jerald adott egy levelet, amiben az van hogy a greenford börtönében van a fogoly. namost greenford börtönében a hugyszag és patkány kivételével senki sincs..egy faszkalap álldogál de az azt mondja, hogy ha nem tisztulok, levágja a fejem, újra segítséget kérek, inmár másodszor..így a vége fele már elég vontatott a játék, és nagyon nehéz..mitévõ legyek?
a börtönben egy lélek sincs...fõleg az a pirosruhás faszi sem, probáltam hogy visszamegyek ahol ezt a keresést rámbyzták de semmi? most hogy tovább?😊
Én annó amikor greenfordot kellett támadni, pár hónap
után folytattam csak a játékot, és visszatöltve nem emlékeztem, hogy még vissza kell menni a világítótoronyhoz.
Úgy nekiestem greenfordnak, csakhogy az sérthetetlen volt, amíg a világítótoronynál nem vagyok, ezért aztán csak lestem, hogy a legénységet tudom ölni benne, de a vár maga nem sebzõdik. Na, ott párszor megfeküdtem mire 10-re redukáltam a legénységet, aztán utánna jöttem rá, hogy vmi hiányzik, mert az uccsó 10 embert már nem lehetett megölni.
Közbe a többi hajómon a tisztek sorba lépték a szinteket.
Miután a világítótoronyból visszamentem, egy sortûzzel bevettem a már elõzõleg szarrá lõtt erõdöt
Ezzel csak az a baj, hogy ha jól emléxem a manowart csak a végén szerzed meg...
Ha az embernek már Battleshipjei vannak és volt annyi skillpontja, hogy azt vihahajózásra fecsérelje, akkor már nem nagyon sirdogál a tp miatt 😊)
na ott vagyok hogy a pirosruhás pasast a grenforti börtönbe bezárták, de ott nincsen senki...a faszi sem..hova tünt?!
és a templomos?vhogy nem lehet oda még1x bemenni?mert az szó mi szó, még mindig kérdõjel..azt is megnézed nekem?köszi!
Itt egy tipp a tapasztalati pontokhoz:

Szerintem az egész játékban a legyorsabb tapasztalati pontszerzõ lehetõsség a viharban hajózás.
Na persze nem valami kis tutajjal amit egy nagyobb hullám ripityává zúz, hanem egy Battleshippel, de persze a legjobb a Man'O'War-al.
Ez utóbbi szinte alig sebzõdik, pláne ha megvannak a viharhajózási skilljeid. Csak keress egy jó kis vihart (ne tornádót), menj egyenesen a közepébe vond be a vitorlákat és álldogálj kicsit a viharban, így a vitorlák nem, csak a hajótest fog sérülni, az pedig egy jó viharhajózási skillekkel rendelkezõ kapitánynál, ha egy Man'O'War-t kormányoz akkor minimális, és kb 10 másodpercenként jön olyan 8-10ezer xp, ha jól emléxem (lehet, hogy mégtöbb, már régen nem játszottam).

A második leggyorsabb mód szerintem az erõdõk megtámadása, legegyszerûbb és leggyorsabb egy Man'O'War-al, de Battleship-pel se nehéz.
barret
Ez a game hihetetlenül király!!!! Nekem a stílusban ETALON és azt hiszem az is marad.

Bérbe vehet? reklámfelület...

megkerestem az utolsó leirásom jó elvileg most néztem egy fórumon

A gyerekrablós küldetést Redmondban a papnál lehet folytatni.
Elõfeltétel a megfelelõ reputáció (ha nincs akkor adakozni kell).
A papnál elõször egy másik küldetést kell megcsinálni (álhírek a greenfordi papról). Ezután kapsz egy levélkézbesítési küldetést, ami késõbb összekapcsolódik a gyerekrablós küldetéssel

nem találtam a gyerkõcöket a szigeten de te elvileg megtaláltad

a gyerekcsempészek rejteke ott van falasi de fleuron
menj a kocsmába majd ki és a shipriardos háza alatti ajtón menj le ott pedig a lépcsõn menj fel

de nem bizti hogy az az a ház lehet hogy másik.............

Tapasztalati pont:
Hát én akkor léptem kb 8 szintet egyhuzamban,amikor még Galleonnal csempésztem a cuccot,és mivel elmenekülni nem lehetett,minden alkalommal le kellett nyomni az elfogóhajókat.

nem oda..quebradas costillasba kell menni, beszélni kell a csajjal (a kocsmárossal), és ott fogod megszívni ,mert nyomát veszted amit keresel...én is ott tartok. meg vmiért a lopakodj be a templomba kérdõjellel van...de nemtudom miért! neked nem?
jajaja

van még egy kérdésem amikor az elrabolt gyerkõcök után kell kutakodnom
megbeszéltem a kormányzóval a dolgot utána elmegyek a kocsmába beszélne a pasassal aztán utána greenafor-oxbay dzsungelében mit kell csinálni vagy egyátallán oda kell mennem??

megostromolok egy falut? itt az erõdre gondolsz vagy mire?
igen...menj fel falaise de fleurba, és ott ahogy bemész a falon balra van a háza vagy jobra, lényeg hogy a szobájában ül a muksó..ha jól emléxem a háza közvetlen a fal mellett van..
tudna valaki segíteni ott atartok aikor oxbayi hajóácsnak elvittem a ládáját redmundba aztán elveszik tölem a csontvázkatonák a ládikót.
azután visszamentem oxbaybe és beszéltem az áccsal
és õ azt beszéli hogy falasi de fleuron van az lletõ akihez el kell mennem
átnéztem az egész várost de nem találtam a muksót

tudna valaki segiteni????

hát ha megostromolsz egy falut akkor simán lehet egy csomo tpd
de várostromhoz batleship vagy fregatt kell
korvettel max úgy lehet hogy a legnagyobb lõtávú ágyúkat rakod rá

ha magas a luck-od, akkor nagyon ritkán kapnak el a hivatalos szervek, ráadásul olyankor visszatöltöd a kikötés elõtti állást, és valószínûleg nem kapnak rajta. vagyis tegyél a luckra és mentsd el csempész kikötés elõtt

Aha...
Nekem ilyen gondom nem volt, mert a fõküldetést csinálva nem értem rá a szintlépésre figyelni, aztán amikor greenfordhoz értem, a felgyülemlet tucatt skillpontot akkor osztogattam el
ezt ismerem, de tök lassan lép csak szintet..és ez így tök idé..tesómnak olyan volt hogy vmit csinált és így 5x ugrott fel hogy 1 up..
az mekkora bug lehetett..