Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemtom mert azzal még nem jácottam
de a brighnesst hogy leetmár emelni
tököm televan már

CSõ, Igaz hog olyan az irányitás a legend of jack sparrwba , mint a prince of persiába?
mert az elég jó

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

hogy lehet a brightnesst emelni a játékban
mert nekem éjjel baszot sötét van

Charly
Sajnos nem 😞

Gyocsika
A magyarosítás a post build 12 ben mûködik?

Gyocsika
Hogyan kell telepíteni a post bulid mod ot?

grebber
Na PS2-re kijött : The Legend of Jack Sparrow USA PS2DVD-PROTOCOL

Next PC upgrade: 2022

Gyocsika
Milyen új dolgok vannak abba a post builld 12 mod ban?

Gyocsika
Viszaolvastam és valami 3.4 es mod ez ha tudtok nekem adjatok valami linket hozzá !
Köszönöm

Gyocsika
Szretnén kérdezni hogy van e hozzá olyan mod hogy tudjak a játék végigvétele után is játszani ?

grebber
Johnyy Depp hangja az új PotC játékban
<2006. június 24. @ 12:05 - Berkenye>

A Bethesda Softworks bejelentette, hogy a Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow címmel hamarosan megjelenõ videojátékban a fõszereplõ Jack Sparrow kapitány Johnny Depp hangján szólal majd meg, akárcsak a Karib tenger kalózai filmekben.

info: Gamestar

nem kell ahhoz a link... menj a letöltések részbe és onnan töltsd le... nem kell ahhoz máshova lépegetni...
Lockheed
Ahoj!

Némi segítséget kérnék urak! <#smile> Egy sikeres (???) Win reinstall közben a kedvencek mapppá, az enyészeté lett, és most sehogysem tudok a nyomára lelni eme remek játék magyar fansite -jára... Pedig azthiszem van ilyen. Ha valaki belinkelné nekem nagyon megköszönném... 😊)

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Gerbill
Mármint hogy egy újabb játék készül, lehet hogy egy kicsit félreérthetõ volt

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Charly
Hát ott sajnos egy halott link van csak😞

Gerbill
Állítólag készül egy új pirates of the Carribean rész, de most az eredeti filmbéli szereplõkkel. Többet nem tudok róla.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

magyaritasok.hu-n megtalálod...
Charly
Sziasztok valaki a 1.20-as magyarosittást eltudná küldeni?

Charly
Senki nem játszik már vele?

Charly
Sehol senki 😞

Charly
Sziasztok valaki eltudná küldeni a magyarositást a [email protected] mail cimemre sehol se találom elõre is köszönöm!

grebber
Milyen második részrõl beszélsz?

hi all!
ott járok hogy meg kell keresenem az elrabolt gyerekeket de egyszerûen nem találom õket sehol! kérdezõsködtem a kocsmákban a szigeteken élõ emberektõl de nem tudnak semmit! mit csináljak help!

ja és a másik nem találom az oxbay mellett lévõ bányát amiben a csajnak kellene lenni! merre van? találtam egy barlangot keresgéltem is ott de nem találtam semmit csak csontváz embereket!
Oxbaybõl két kijárat is van a dzsungelbe ha jól emlékszem, neked az Oxbay kanyonos kell

SZerintetek a Pirates of t.c 2-benm meg lehet ölni a "cursed pirate"-kat???
mert az 1 be nem nagyon megy!NAGYON CCCOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL<#eplus2><#eljen><#mf1>AZ 1 IS.AZT NYOMATOM MOST.OTT TARTOK HOGY VAN AZ A KÜLDI MIKOR OTT VAN Danielle az a csaj aki Rheims nyomára vezet oszt majdnem megöl.
Na az a könyvtárba megy Isla Muelle-be.Ott a papnak vissza kell hozni pár papirt Conciaco-ból.Utána azt irja (magyarításom van)hogy vmi Oxbay bányában van a csajj!De nem tooom hol a bánya wazze!!!!De hol van?<#bdead><#wilting>

c115

grebber
Agamemnon
Könnyen meglehet, és e nélkül nem is fogsz tudni továbblépni. Mert kellenek az infók, hogy folytatódjon a játék története.

[Walaki]D`Lair
Hú bazmeg...én leht akkor elsüllyesztettem?? Má' nem emlékszem mert vagy 1 éve ott tartok ahol msot 😄😄😄😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Agamemnon
Én már azon a szigeten lévõ kocsmában találkoztam a kalózzal aki lenyúlta a dokumentumot a paptól (amiért cserében beenged a könyvtárba), és mivel mindenki retteg tõlem, elsõ szóra odaadta. Amúgy meg kellen küzdened vele a tengeren és el kellene foglalnod a hajóját, mert ha elsüllyeszted, akkor a papír is vele süllyed...

És a pap még fizetett is, hogy odaadjam, azon felül, hogy beengedett a könyvtárba...

Beszélsz a pappal az meg ad majd egy küldetést amit ha megcsinálsz beenged a könyvtárba.

Tulajdonképpen nem fogsz bejutni hanem majd kapsz egy bejegyzést a naplóba hogy "detökjó volt a könyvtárban, megvan amit kerestem"

[Walaki]D`Lair
Én baromira elakadtam benne 😄😄😄😄

A templom könyvtárába kéne bejutnom, de nemtom hogy csináljam :/

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Agamemnon
Köszi!

Egyenlõre még csak Daniel nyomában vagyok, õt keresgélem, miután leszúrt, bosszúra éhezem...

Majd csak utána megyem man-o-war-t szerezni... vagy legalábbis megpróbálom...

lala12
A kalózvezér ellen egy Corvette jobb szerintem. A csatahajó túl lassú. Elõször szét kell lõni a vitorlázatát, hogy ne tudjon manõverezni. Aztán kartáccsal leaprítod az embereit, mert a kalózvezér elég jól kardozik. Utána megcsáklyázod. Persze legyél profi a kardozásban és a csáklyázásban is.

Agamemnon
Nem, nem ilyen részletes. Nincs benne amit keresel. A pisztolyt is csak mellékesen megemlítette. Ha érdekel elküldöm. Vagy ha dc-zel, akkor keresd ezt: Pirates végigjátszás.doc; GoldenGate, meg még egy csomó hubon vagyok.

Amúgy igen, szoktam adni pisztolyt a tiszteknek is, de csak ritkán használják, jobban szeretnek kardozni, csak az meg nem nagyon megy nekik...

Tehát vegyek egy csatahajót és utána ütközzek meg a kalózvezérrel? Ám legyen.

Ha ilyen részletekre is kiterjed a leírásod hogy mi hol van akkor plz nézd már meg hogy a Conquistador nevû kardot hol lehet megtalálni! <#help>

Én csak Khael Roa-nál találkoztam man-o-warral (#4050), máshol is van? <#help>

Pisztolyt adhatsz a tisztjeidnek is és ha lehetõségük lesz rá akkor használni is fogják <#gun>

1 osztályban csak a csatahajó van de különbözõ tulajdonságokkal, asszem a holland a leggyorsabb és a spanyol a legmasszívabb.

lala12
A legjobb hajó a Man-o-war, ha jól emlékszem a nevére. A kalózvezérnek van ilyen hajója, és ha elég ügyes vagy, akkor meg lehet szerezni tõle...

Agamemnon
Akkor lehet, hogy megveszem a csatahajót... a pénzem már megvan rá. Így is két 3-as osztályú hajóval járom a tengereket.
Az ágyúkról kössz az infót. Akkor most a legerõsebb van, amit a hajóm elbír (a hármas szintût nem engedi felrakni erre as hajótípusra).

Elsõ osztályú hajúból is van többfajta? Vagy ott már csak a csatahajó van?

A hõsöm azthiszem még csak 6, vagy 7-es szintû, de mivel elolvastam a végigjátszást, és tudtam, hogy hol keressem a 4 lövetût, így odamentem (mert amúgy nem is kaptam volna meg azt az infót) és megszereztem. És azt hittem, hogy egyedi darabról van szó, erre megyek a legközelebbi piacra, és ott is árulja a fickó, ráadásul egybõl kettõ darab is volt nála...

Az a legjobb hajó amivel a legszívesebben játszol 😊

A csatahajónak van a legtöbb élete és ágyúja de a fregatt gyorsabb és fordulékonyabb az ágyú viszont kevesebb rajta, város ostromra a csatahajó, kalózkodásra meg a fregatt vagy a corvette a legjobb (SZERINTEM!)
A galleon meg lassú és gyengébbek az ágyúi is de mint a mellékelt ábra mutatja ezek az apróságok leküzdhetõk ha valaki mégis ezt szereti legjobban 😉

Egyébként szinte mindegy milyen hajóval mész, a játékban csak 2 esemény lesz amikor legalább kettes osztályú hajóval fogsz csak boldogulni, bár bátrabbak ezeknél gyengébbel is megpróbálhatják 😉
A hosszú ágyúk közül 3 fajta van 12, 16 és 24-es, a 12 tölt újra a leggyorsabban és annak a legnagyobb a lõtávja is (mondjuk ezt elbaszták mert pont a nagyobbnak kéne messzebre lõnie mind1) a 24-es lassabban tölt rövidebb lõtávval viszont négyszer akkorát sebez (ezt a játékban sehol sem írják de okosok utána néztek a fájlokban), megint csak az számít hogy ki milyen stílusban játszik, ha távolról akarsz félórán át durrogtatni úgy hogy közben te nem sérülsz akkor 12, ha véresen és gyorsan szereted a csatákat akkor a 24 a jobb.
Pisztolyból tizenakárhányas szinten már mindegyiket árulják az árusok, asszem csak kardból van pár egyedi amit csak küldetésekben lehet megszerezni.

Az Age of Pirates tényleg így néz ki, már kijött a játék a ruszkiknál (orosz nyelven persze), az angol megjelenés március 24-én lesz.

Agamemnon
Megnéztem az Ages of Pirates videóját. Szerinted ilyen grafikája lesz, mint a kisfilmben? Ilyen kidolgozottságú tengerart, meg hajók lesznek benne?

Agamemnon
Másik bug:

ha eladom a saját hajómat, akkor mindegy, hogy van másik három, akkor sem tudok hajóra szálni, vagy kinevezni magam kapitánynak...

Kipróbáltam, tényleg nagyon sokat számít a legénység morálja. Bõven megéri ráfordítani a pénzt. Már csak az idegesítõ, hogy folyton le kell venni a tiszteket, ha nem akarom, hogy lekaszabolják õket...

Agamemnon
Hi!

Lehet, hogy buta a kérdés, de melyik a megvehetõ legjobb hajó (az alapjátékban)? A csatahajó 200.000-ért?

Illetve az oksi, hogy a hosszú csövõ ágyú a jobb, de azok közül melyik? Mert minál távolabbra lõ és minél gyorsabban, annál olcsóbb... ??? Persze a drágább robosztusosabbnak tûnik, de semmit nem mond, hogy miért az a jobb! Vagy csak én nem vettem észre...

Piacon is lehet 4 lövetû pisztolyt venni, nem csak a barlangban szerezni, én meg ezért feláldoztam két emberem...

Passz.

Olvass vissza hogy régebben kik látogatták a topicot és írj nekik privát üzenetet <#nemtudom>

Na jó hagyom a Buildet egyelõre, elõször Oxbayben amikor a francia Corvettet kell megszöktetni a mólón szétlõ egy autoturret, rendben, forumon megnézem mi az, bug.
Kijavítom.

Erre Danielle dialógus hibája miatt megint megakad a fõszál, megint fórum, fájlokat átírom, megint fasza.

Mostmeg az ÖSSZES kereskedõ kitalálta hogy nem hajlandó velem bizniszelni, megoldás nincs a fórumon nekem meg semmi kedvem tengeri remeteként hajókról elkobozni a kaját, rumot, deszkát, lõszert vitorlát meg mindent miközben az összes egyébb rakományt dobhatom a tengerbe mert eladni úgy sem tudom pff...

Ja meg a franciák és az angolok egyik pillanatról a másikra háborúban vannak velem de a kalóz diplomata (az õ kereskedõjük se bizniszel velem...) csak a hollandoknál tudna nekem békét intézni könnyed 500.000 aranyért, csak az a baj hogy a hollandokkal eleve békés a viszonyom <#idiota>

Inkább visszarakom az alapjátékot, már úgy is csak 1 hónap van az Ages of Pirates megjelenéséig 😊

egyebkent ezekre a modokra gondoltam:

magyar pirates honlap

amik itt vannak csak egy file .potc kiterjesztessel azzal mit kell csinalni nem tudja valaki?

vagy ebbe az uj build12.1 240 megasba a mar belevan rakva?
vagy egyszeruen csak nem hasznalod azokat a gombokat?
ertem, hol lehet kikapcsolni?
Mert a játék motorja egyáltalán nem támogatta az oldalazást ezért ilyen béna 😊
Én inkább kikapcsoltam mert néha kisiklottam a házakból a falán át 😄