Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Menjetek spanyol kikötõkbe, ha nagy hajók kellenek.

A medve nem játék.

Ha valakit még érint: a warezcenteren újra felrakták a cd2 part07. fájlt. ez már nem crc-s

Amugy k*rva keves Battleship van a jatekban, en pl a Hollandoket tamadtam be😊 Nem volt konnyu megszerezni, mar a 2. korben meghalt a 3 elsotisztem, aki mind 7-es volt kozelharcban... Ja, es 5 vagy 6 koros...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Meg ha ugyes vagy es hajokat szerzel, akkor ott mar fel vannak telepitve a hozzavalo legjobb agyuk, ellentetben azzal ha megveszed a hajot.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

A Culverin-nek nagyob az ujratoltese, szal az rosszabb. De tavolsaga joval nagyobb, szal megeri siman.

Asszem a gyorshajozasnal van 1 olyan opcio oxbay mellet hogy a tengerpartra visz. Onnantol gyalogolsz soka,t kinyirsz 10-20 embert, es eljuc az elfoglalt portig(csak hatulrol) Itt dumalsz a csapossal, es 1 reszeg katonaval, azt kinyirod.(azt hogy a tengerparti resznel kel-e leszallni azt meg nem tom biztosra, most probalom.

Bandew
jaja

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Namost ma jo az accom. Rohadt sg.hu is bugzik mint a sea dogs 2😊

Bandew belottem a servert, de latom eszrevetted😄 Ez te vagy ugye?

Bandew
😄DDDDDDDDDDDDDddd

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Rattack
Na ez mi a fasz ez a logo, vmi bug? Sanca vagyok
Rattack
En mar leirtam 1x. Sohasem veszek hajokat. Ezt is szereztem boardolassal.
#1066 valaki?

War. War never changes.

zoli80
nem valószinü,ha nem tudsz valamit kérdezz!
az elsö részt én sem láttam ugyhogy nekem is nehéz volt belejönni de egy -két ora elég ahhoz hogy megszokd.

Bandew
Ha megcsáklyázod az ellenséges hajót, akkor már látszik a te és az ellenség legénysége is nem. Kardozás közben.

zoli80
ém mentettem de 10böl tizszer jöttek,17ezret kaszáltam volna.a katonákat simán lenyomom de a két corvette már nehéz ügy😞

hogyan kell kikémlelni a francia squadront oxbayben? ez az elsõ feladat amit a governor ad

War. War never changes.

Bandew
Azt akarjátok mondani, hogy invert az egér és nem lehet átállítani?

Kandurex
ForrestTomee:
Csempészek, mielõtt eladnátok a fekete árut és nincs kedvetek a katonákkal boxolni, mentsetek egyet. Ez amolyan randomszerû hol jönnek, hol nem.

Antijedi:
Simaágyú és a culverine: Erõsség, távolság, szal, mindenbe jobb - csak kissé drága - egy 36-56 agyús hajóra már szép érvágás. (de mindenképpen megéri)
Ferro_TWL
A csatában egyénileg nézi a játék a skilleket a tiszteseknél. Míg a hajón összeségében azokat használja amelyik tiszté nagyobb.

HELP: még mindig GEBASZ van a haver invert patkánnyával, az option invert.camera nem az igazi...??

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

na most installálom... nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen

War. War never changes.

ctrl a védekezés

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

kardozasnal csak a spacet kell nyomogatni? hogy lehet vedekezni??? max 3 csapas vagyok pedig megvettem az elso 2 defense abilityt is 😞

May the force serve you well!

köszike

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

a legenyseg

May the force serve you well!

még egy kérdés: ha hajozok van ugye balalso sarokban info hajomrol a kék csik ott micsoda??

Forrest Tomee
látszik, hogy 3-ig nyomtam kicsit szét vagyok esve, szóval nem invert kamra hanem :o) : cameramode.invertcameras=1

Forrest Tomee
Vajon az inver.camras az az invert egeret jelenti? Mert az ott van az option nevû fájlban a fõkönyvtárban.

Engem is érdekelne, hogy ti miként feketekereskedtek, mert nálam azonnal jönnek a katonák amint létrejön az üzlet, szóval használhatatlan. Menekülni még lehet, de a vizen is van hajó ami szétlõ.

na már csak 15 fájl...
lehet kalózkodni is, ugye?

War. War never changes.

Kár hogy nincs benne multi... remélem a 3-ban már lesz 😊 miket tudnánk együtt játszani...

War. War never changes.

mi a különbség a sima ágyú és a culverine között (jó a távolság tudom, de errõségben használhatóságban?)

hmm, a frigate amit én látam "csak" 150.000 aranyat ért 😄

Bandew
Oké kösz szépen. Eddig 500 MbByte jötte le

kiemelném ezt a részt:
200.000 aranyat ero Frigate.

I.C.ram
Mennyi aranyad bánta a dolgot?
Bandew, most lelovom a szervert, majd holnap deltol folytathatod(aludni akarok vegre😄), amit eddig leszedtel nehogy letoruld😊 Lehet folytatni innen ahonnan abbahagytad.(meg akkor is ha win. commanderrel szedted)

Szal most akkor elkezdem a foszalat😊)

Ja, a mogotte levo hajo, ami Delphine hasaig se er fel😊 egy 200.000 aranyat ero Frigate.

Na sokan panaszkodtak hogy nincsenek nagy hajok. Ime az en buszkessegem, Delphine:
(ma reggel(azaz tegnap😄) meg szar 5-os szintu Galothal nyomtam...)

I.C.ram
Illetve majd holnap, mert már késõ van.
I.C.ram
Ott vagyok most, de siess.
I.C.ram
Én most megyek átadni a levelet a kalózfõnöknek, hogy vérdíjat tûztek ki az áruló fejére.
khm, ha vagy még neten mász már fel icukára pls 😄D

Kandurex
Thx.ez begyütt....na még egy kérdés te hol tartasz a fõszálban?

I.C.ram
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de szerintem a pisztoly a legjobb fegyver! Most vettem 5k-ért egy brutkót, amivel egy lövéssel leszedek akárkit akinek kevesebb a hpja mint 95.
I.C.ram
Kéne még 4000 arany a Corvettre! 😄 Lehet hogy inkább kölcsönt veszek fel, mert lusta vagyok, most kereskedni, vagy hajótlopni 😊
I.C.ram
Én most adtam Trustworthy Ladra, ami azt tudja, hogy a store-okban is tudok venni csempészárút, vagy esetleg eladni. Így gondolom nem fog rámtámadni senki, mivel nem csempésznek, ahne ma hivatalos arúsnak adom el.
I.C.ram
Na skubizz ide! Rámész arra az Ability cuccra (kétszer katt, vagy space) Utána kiválasztod az ability-t Space, ott elolvashatod a leírását, és eloszthatod rá a pontot.
Kandurex
Nem értem, valaki help! Szal, hogy a picsába kell az ability-re pontot rakni? Mert már gyûtöttem vagy 6-ot de még nem tudok egyre se rakni.. szal valami nem tiszta.

Ferro_TwL
Csempeszesnel mindig megtamdanak? (mert az ok hogy a szigeten jon par katona, de utanna amint elindulok 2 hajo is megtamad-raadasul 2-es szintu hajo)

Es nem tud valaki egy jo helyet ahol jo kardos officereket lehet felvenni? ( van ket 3 szintu kardos de valami jobb kene, es fel ora utan se ad annal jobbat😞

Es meg egy uccso kerdes: az officerek kepessegei (agyuzas, csaklyazas, hajozas stb.) hajocsataban is szamitanak? Es ilyenkor hogy van, osszeadja a kepessegeket vagy a legnagyobb szamit?

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Gnome
Ehh...Sikerélményben volt részem😊)
Három kalóz megtámadt én meg a 6os hajómmal elsüllyeztettem kettõt az egyiket megszáltam elvettem a rakományt átküldtem 17 emberemet és mikor elindultam volna elsüljedt...17ember sztornó..
Nah nembaj😊)...Most ott tartok, hogy Egy Franciával kell megkeresnem Tobiast hogy rendezni tudják a tartozását de nem találom sehol se Tóbijást..A francia meg nem követ Városon kivulre...itt kaptam meg a ládás feledatot..Tehát hol találom MR. T.-t?

CSa'

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"