4315
-
nekem egy noormális kard kellene most, mordály már megvan :)
egyébként egy 'trükk':
hah nagyobb hajót foglalsz és sejted hogy lesz még szint amin át kell verekedned magad, menny ki a konyhába csinálj vacsorát majd mire a tisztjeid felgyógyultak menny egyel lentebb, majd menny el fürödni és mikor meggyógyultak ismét akkor mehet az esetleges 3. szint :)
Szal okosan gyógyulnak mintha a földön mászkálnál velük :) -
hmmmm -
na ja, fregatt powa... nekem most van kettő, multkor véletlen szétlőttem egy 1-es szintű hajót velük, pedig csákjázni akartam.. csak sehogygse tudtam a közelébe menni :( -
Fasee #1712 RHEIMS: nem tudok bemenni a házba!!! Segítsen valaki! Legyaktam az őröket de zárva maradt a ház ajtaja. Valaki mondta tegnap, hogy hátra kell menni és ott bemászni. Nem tudok hátra menni mert nem lehet, egyszerűen nem tudok a ház mögé kerülni. Lehet, hogy még nincs a szigeten, vagy csak egy újabb BUG!? Érdekes volt, hogy bementem a főkalóz házába (mégis csak vele akar találkozni) és a portugál boltos volt ott, mint házigazda. A kalózvezér nem volt sehol... Talán ez is BUG? -
lol az nemgyenge, grat! :)) -
*Darth Vader
nem Weader. :) -
Én mondtam. De ti okoskodtatok ,hogy jajj nem lehet megélni belőle... -
Sanca #1707 Most kereskedtem eloszor feketen. Hat eleg jol jovedelmez. 1 csak 'oda' ut 120.000-t hozott... -
Sanca #1706 Hja, nalam szinte mindig van quadro-pisztoy arusnal, meg 6000 aranyat ero tavcso, meg jo dolgok
Amugy tiszteknel is igy van. Most 17-es vagyok, es igy 4500 aranyakert vehetek 20-as tiszteket, szinte mindenuk 5os, a 2 fotulajdonsaguk meg 8-10... -
Dns5000 #1705 en is szallitottam regebben arut aztan egyszer hiaba vittem el a cuccot a helyere nem tudtam odaadni a cimzettnek es azota hiaba vallalok szallitas nem lehet odaadni, hulye bug:( -
Dns5000 #1704 ja a keziagyut vedd meg egybol, tengeri csatanal a legjobb. Az elso csavot egybol lodd le max 1 kadcsapas kell meg neki es segithetsz a tobbieknek. En Isa Mulen vagy hol talatam 4 est de mar 10 szintu voltam es talakoztam a Black Perlel, szoval lehet hogy nem csak szint fuggo hanem valamennyire kell haladni a fo szalon is. Xpt szereni nagyon egyszeru kimesz a tengerre es szetlovod a hajokat ez sokkal egyszerubb mint elfoglani oket. -
Dns5000 #1703 Azon nem csodalkozom, hogy a dupla hp meg a dupla agyuk amik raadasul meg nagyobbak is mint a pinacleen kicsivel hatasosabbak tengeri csataba :P. Ja es meg gyorsabb es fordulekonyabb is.
Csak a kardozast nem ertem. -
Dns5000 #1701 meg azt nem ertem hogy kardozasban miert segit ennyit? igaz +100 emberem van de mar lekardozom siman 200-250 emberes hajokat is. Eddig csak a 100 alattiakat tudtam es azokat is nagyon nehezen. -
Dns5000 #1700 a pinacle 3 as csak a corvett jobb nalla meg de az is 2 mar -
Dns5000 #1699 hol van a R betus csavo aki atalt a franciakhoz?
a kaloz szigeten kellne lennie? de ott merre vegeigjatam es ott nincs sehol :( -
Sanca #1698 4eslovetu: Majd ha nagyobb szinten leszel akkor megjelennek az arusoknal. -
Sanca #1697 Hat a Pinnacle tudtommal 4es szintu, a Frigatte meg 2-es... szal nagy kulonbseg. -
Dns5000 #1696 en sem, de vettem egy 4est :) az is jo -
Dns5000 #1693 na iszonyat sok szenvedes utan vegre lecsereltem a pinaclet egy fregattra. Eg es fold ! eddig 20-30 bol 1x tudtam elfoglani(persze csak kissebb hajokat). Mostmar lazan lekardozok barkit. Tiszteket nem is viszek ugyis csak meghalnak. -
Dns5000 #1692 velem miert nem jott szembe? :( -
Hogy kell feketen eladni arut? -
Sanca #1689 Baz ez igy serulesveszelyes elore megnezni muvikat:D -
Sanca #1688 Ja, az nekem is bejon. -
Van egy zene a tavernben ami qurva jó szerintem. -
Aki nem akarja megtudni mi a vége (és utálja ebben a játékban a fantasyt) az ne nézze meg, de a c:\Bethesda Softworks\Pirates of the Caribbean\Resource\Videos mappában benne vannak a játék videoi. Hát elég gáz!!! Varázslat, csontik, szerelem...blablabla -
Van egy kúva jó kereskedelmi út (persze fekete), csak nem tom most hirtelen melyik szigetről melyikre, de azt a sandal nevű fát kell eladni feketén és kurva sok pénzt kapsz. -
Frissűl, csak a már meglévő küldetéseken belűl. -
Sanca #1682 Amugy hanyas szintu hajot kaptal? -
Sanca #1680 Hehe, ez aranyosan hangzik. Nekem semmi ilyen hasonlo nem tortent. Bar ha tolem igy kunyizna vki lehet levagnam, hiszen nomen est omen(horror of high seas). -
en vagyok a legjobb!
zereny szemejem megterni akartam Oxbay Tavernajaban amikor az utcan nekem jott egy hapi es megkert szepen hogy agyak neki 5000 penzt es nem banom meg. En nagylelku reven odadtam neki az oszegett es elment. Par nap elteltevel amikor visza jottem Oxbay-be valamiert az a tag vart engem a molonal de mar mashogy volt oltozve es kiderult hogy o a legazdagabb baro nem tudom honnan es szorakozasbol meg akarja latni ki is itt a rendes ember es mivel akkor en segitettem neki kaptam tole 10000 !! penzt! Es ez nem minden mert amikor visza jottem a kikotoben masnap megint ott vart es nezte a hajomat es aszonta hogy ez neki nem teccik es pakk! Kaptam egy baszot nagy hajot tole baaaz!!! Isten kiraly gama!!! Kivancsi vagyok meg milyen meglepetesek lesznek :)))) -
Sanca #1678 bemesz a tavernaba, beszelsz az 1ik taggal ott(eloszor a kocsmarossal meg 1 emberrel aki leszolit), elkered a hajojat(megolod:D), elhajozol isla muellebe asszem, es ott lesz a hajod+legenyseged. -
Hype #1677 Ekkora bug-ot! Nem kerülnek be a naplómba új bejegyzések pedig a kép tetején kiírja hogy frissítve van! Most fingom nincs mit kéne csinálnom. Amúgy ott tartok hogy most kellet kinyírnom egy fregattot greenfordnál, erről kellett vmi inca szobor. Majd egy videóbejátszás egy viharról, majd douweseen szigetén találom magam hajó meg pénz nélkül. Mi a teendő? -
radical #1676 Baze ez dejó! Én is megnézem ezeket a ládákat ezentúl. -
adamadam #1674 hi! van egy olyan rész amikor még redmond kormányzója nevében keresem a Rheims nevű áruló faszit.valahogy eljutok coneicao szigetre ahol megint azt az infót kapom hogy ez a Rheims megint meglógott.aztán meg be kéne mennem a házába de azt meg ketten őrzik. mit kéne tennem? -
Király szereztem egy battleshipet!!!
Én nagyon a kardozásra gyúrok (mint minden rpg-ben), ezért volt egyszerű elfoglalni. Folyton nyomtam neki hogy menjen a hajó közelébe, megcsákjáztam, azt legyaktam mindenkit. Nem ez az első hajó amit elfoglaltam, de csak most vettem észre hogy a ládákat ki lehet nyitni miután megöltem a fedélzeten a tengerészeket. És meg kell hogy mondjam ez a legjobb pénzkereseti lehetőség. Három nagyobb hajóban több mint 75.000 is megbújik. -
tele van hibákkal, bugokkal, értelmetlenségekel, és patchot várunk :( -
Dns5000 #1671 a jatek megjelenese ota ez volt az elso alkalom hogy a lap kozepen/aljan kellett keresnem a forumot mivan mar mindenki megunta? :) -
Dns5000 #1670 na mind1 majd a KOTORban :) -
Dns5000 #1669 de akkor mar kellenenek ero alkalmazasok is :)
en a Darth Weaderes folytogatos dologgal dobalnam le a hajorol a felesleges kalozokat :D -
Elutazom pár napra, és már most szörnyű belegondolni, hoyg menni üzenet lesz itt amikor visszajövök. Ha sok lesz leszarom, nem olvasom vissza.