4315
  • Gnome
    Sajnos engem ezek a bónuszfeladatok mindig elkerülnek...Az oxbayi millerrel sem találkoztam..De keresem őket továbbra is..
  • Gnome
    Nekem Aurorát ir ki:))
    Deimádom a bugokat:)
  • air23
    ejj, merre lehet azt elvállalni? :)
  • zoli80
    VAN EGY KÜLDI,KI KELL SZABADITANI A KISCSAJT A KALÓZHAJÓROL.HA MEGVAN A ROKONA AD EGY KIRÁLY KARDOT!
  • Sanca
    Az nem Aurora hanem Clenems. Azer ez durva asszociacio:)) Clemens pedig az oxbay-i lighthouse-ben van.
  • air23
    oxbay dzsungel csontis 'cave'. ott volt egy fába beleállítva a start tól elég közel :)
  • Gnome
    26/28 ??

Nekem valami szar 18/24 es kard van...egy normálisat sem sikerült eddig találnom/vennem:)
  • air23
    egy kereskedőt már én is láttam :)
    de most hogy mondod tudatosult is, thx :) remélem be tudok gyorsan szerezni valami normális kardot mostmár, mert ez a 26/28 nem az igazi (bár nem rossz :)
  • Gnome
    Helló!

Nah kéne egy kis help:
    Szerencsésen túléltem a vihart átverekedtem magam a douweseni csontvázakkal teli dzsungelen találkoztam mindenkivel és akkor az van kiirva a Questbe,hogy menni Kell valami Aurorához...Nem jelöl ki szigetet asse tudom hová kell menni..
    Tehát hol van ez az Aurora..asszem ez egy nyelvész vagymi..

Ja és nemtom észrevettétek e, hogy a dzsungelek nappal teli vannak kereskedőkkel és jótanácsokat adó emberekkel..

CSa'
  • Dns5000
    jo mar ugyis mindjart vege a sea dogs 2nek :)
  • air23
    hiba!!
  • air23
    ejj, ha láttok lökjétek ide :)
  • air23
    oké köszi :)
  • hiba
    160 helyett 1600 akart lenni, hogy jol lathato legyen :)
  • Sanca
    aranyos:)
  • hiba

• radical@work
    Bescannelt manual nem jött még ki?
  • barret

• air23
    nomeg thx a térképet :)
    esetleg egy részletesebb valahol? öblök neveivel, stb?
  • air23
    hát ja.. ez nemsok bejárható terület ha azt nézzük hogy a Pirates! (c64) ben mennyi volt :)

persze ott nem lehetett barangolni stb.. de akkor is!!
  • air23
    [a href="..."] [/a]

[ = <
  • Sephi
    Szerintem tuti bug mert nekem peladul le kellet kaszabolnom az oroket masnak meg hatul sikerult bemenni. Nekem a hatso ajto es be volt zarva es csak amiutan mindekit! megoltem a kornyeken akkor lett nyitva az ajto! e mire kijottem mindeki ott volt megint :(
  • Fasee
    Éjcaka csak "négy" embert kellett levágni, a két (fő)kapuőrt + a két ajtónállót, valahogy sikerült én is meglepődtem. Jól harcoltak a tisztek. Ennek ellenére nem tudok bemenni se elől, se oldalt. Mindig zárva van a lakat. Na és az, hogy a főkalóz házában a portugál boltos fogad? Gondoltam levágom a főgorét és akkor be tudok majd menni, erre ez a balfasz boltos van ott...

Nagyon remélem, nem valami olyan bug ez ami nálam jelentkezik csak.
  • Kou
    Menj a háéz mellé este addig aludj a fogadóba, ott betudsz menni nem látod az ajtót ugyan de megjelenik majd a lakat ikon
    onnan tudod hogy jü helyen vagy
  • air23
    mármint bárhol a 'land' on.
  • air23
    azthiszem bárhol. szembe állsz velük, majd action->exchange.

lehet action->talk->fired is (szal kirúgni is őket) na ekkor beszólnak hogy dehha most kirúgsz engem soha többet nemlácc!! szal ilyenkor ijedjünk meg :)
  • radical@work
    Hol és hogyan lehet cuccokat adni a boardsmanoknak?
  • adamadam
    Fasee: te hogy ölted meg őket? ha rájuk támadok akkor az összes ember aki ott van nekem esik.mit kéne csinálnom?
  • Titan
    TNX
  • air23
    :) funny

1, nem, minél magasabb szintű vagy annál jobb tiszteket leheht felvenni
    2, kocsmában kell beszélni csempészekkel ha jóltudom
  • Titan
    Nekem volna 2 LÁMA kérdésem:
    1. Mikor fel akarsz venni egy tisztet a kocsmában nem tudod megnézni, hogy hanyas szintű, szóval megéri-e?
    2. Honnan lehet csempész árut szerezni?

Érdekesség, hogy az elején mikor gyakorolsz a pacákkal, ha elég kitartóan nyomod és van időd rengeteg szintet lehet lépni...Én 3 szintet léptem mire meguntam...:)
  • Kandurex
    Valaki tud már valamit patch ügyileg?

(inkább abba hagytam)
  • rutilus
    Én elmentem a ház jobb oldalára (ha szemből nézed), és ott valahol megjelent egy nyitott lakat. Nemtom hogy ez bug-e vagy nem, de működött. :-)
  • Fasee
    A vérengzés már megtörtént, csak a házba nem tudok bemenni, mert zárva marad!
  • adamadam
    #1675-click: na de hogyan? ha rájuk támadok akkor az egész sziget ellenemfordul és pillanatok alatt lekazsabolnak.
  • air23
    én ott még nem járok :)
  • Fasee
    Rheims: valaki valami megoldást, pls! Vagy várjam meg a patchet?
  • air23
    én most olyat vettem hogy 60/70 vagymi és 70% találati pontosság, nemkell hozzá skill.. sajnos már 1am volt és nem tudtam kipróbálni.. :/

egyébként jó taktika (legalábbis nekem beválik) hogy: 1 lövés pisztoly, hátrálás, vívás. azthiszem valaki már írta ezt, de érdemes kipróbálni.

nomeg vettem a boardsmanoknak normális kardokat mert amiket ők használnak azok alapból 10/15 ösök..
  • air23
    egy ideig galeonnal mentem korvettek kiséretével, azért az a ~480 ember tud jó lenni csákjázáskor :) de a fregatt császár hozzá képest. azon is elfér 400 ember és ráadásul mág fordul/halad is.
  • Fasee
    Forgótáras pisztoly: az egyik szigeten találtam valamelyik villában, a kormányzati negyedben. Ability kell a használatához és kb17000 pénzbe kerúl az utcai árusoknál, kb13000 klehet eladni.