Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kurva bugos geci foszal. 5 elotisztem tunt el csak ugy.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Bandew
SANCAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
MERRE VAGY??????

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

a.carkey
Ha jól emlékszem ez így volt az elsõ Sea Dogsban is. Csak a storyvonalon lesznek normális hajók.

Lehet. Megveszed magadnak, aztán odaadod nekik ... :)

A medve nem játék.

Kandurex
Kérdések tucajait...valaki választ pls.
Nem is tudom amióta nagyobb hajom van elûntek a kis hajók...nem értem hol vannak? Megyek a vízen, bárki jön tuti, hogy 3-4 kategóriás...ez miért van? Hol vannak a kicsi hajók?
Lehet a tiszteknek fegyvert venni?
Fejlõdnek a tisztek?

pfff....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

a.carkey
Csak, hogy ne unatkozzunk a PoftheC végigjátszása után, és egyesek multiplayer álmai megvalósuljanak :)

Pirates of the Burning Sea

Hamarosan ...

A medve nem játék.

a.carkey
Visszatöltöltöttem egy régit játékállást. Most már jó. Újabb bug! Eddig az mükszött, de most ... Hülye Disney!!! Az elsõben is voltak bugok, de néha ami itt van ...
Nem veszek ilyen típusú hajót a patchig ... :(

A medve nem játék.

Bandew
Már mindenki ezzel jáccik csak én nem. :(((

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Veszem észre. :D

frigate nálam akor is csak 150.000-t ér okoska :D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bandew
Sanca lécci csinálj valamit, már nincs sok.

Valaki nem kezdte el irni a végigjátszást , mert én nem játszottam az elsö résszel, sok a homály számomra , jó lenne egy kis inditó segitség amig rá nem jövök az "izére".
a.carkey
Melyik alapból az a gomb, ami a kajütbe vezet le, ahol ki tuok pakolni pár tárgyat, hogy ne cipeljek annyit, illetve hol van az a funkció alapból, amellyel a társaim, a hajó és a köztem lévõ cuccokat tudom cserélgetni?
Eddig ment, de vettem egy új hajót és arra már nem mûködik. De az is lehet, hogy bug ... :(
HELP!

A medve nem játék.

Gnome
Hi! Az jó ha Rascal lettem?...Mondjuk semmi rosszat nem tettem csak fuvaroztam meg szállitottam egy pár dolgot Ja meg amit lehetett elloptam..Jól jönne egy térkép..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Bandew
Most megint nem tudok hozzád csatlakozni.

Modnjuk telleg nem tom mer kell okoskodi:)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Lehet arra ertette hogy az nem 200.000 hanem 150.000 vagy mennyi. En csak hasbol irtam 200-at, mer annyira saccoltam.

Ezzel szoptam en 4 orat mig rajottem. Aktivalo gombal ramesz a 3 ures, melletted levo mezo 1-ikrere, utana pedig a passangerekbol kivalasztod a kivant elsotisztet.

Mondom ez CSAK toled fugg. 2en toltotok, a masik srac 25k-val tolt. Elvileg ha pl adsl-ed lenne, es jol be lenne love az ftp-be a dl priority, akkor megoszlana a letoltes. De vmi gaz van nalad, ez nem az en hibam.

I.C.ram
A feketekereskedelemhez meg van külön ability (Trustworthy Lad) itt az árúsnak tudod eladni, és nem lesz semmi következmény.
I.C.ram
Kiemelném ezt a részt: "Ja, a mogotte levo hajo, ami Delphine hasaig se er fel:) egy 200.000 aranyat ero Frigate." :)

Mielött okoskodsz antijedi :)
I.C.ram
Azt még nem kezdtem el, de szerintem a kocsmában kell kérdezõsködni.
Sephi
gyerekek pls help!
Arra rajottem mar hogyan kell harcolni a jatekban de a hajo csatakat egyszeruen nem ertem meg.

Most par kerdes :

Amikor hajozol akkor a fenti kis izeben van egy feher nyil az mutassa merre van Eszak vagy amerre a szel fuj?

Nem ertem miert nem tudok en senkire se lonni... meg iilysmik... help pls

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lenne 1 kérdésem. Ha elfoglaltam 1 hajot és eladtam azt a hajomat amin a kapitanyom van és az elfoglalt hajot hogyan tudom atrakni hogy a kapitanyom ulhessen benne? Nekem csak ugy sikerult eddig hogy eladtam mind2 hajot es vettem egyett. Pls segicsetek. Köszi
Bandew
Te jó ég Sanca most átkozottul belassult.

egy alap kérdésem lenne: vívásnál csak a támadás (space) és a védekezés(ctrl) van? oké néha háttrálok (z), de ennyi? az hogy hova üt, szúr az magátol megy?
csak mert rögtön a játék elején lehet gyakorló vívást csinálni és mindig lealáz az emberem. :(
a.carkey
Mi ér többet: sok ágyús monster hajó, vagy a gyors, kevesebb ágyús frigate típusú hajó?

Eddig a harcrendszerbõl az nem tetszik, hogy odamegy hozzád pl. három hapsi, és akárhogy vívsz is, egy kicsit odébbállni, jobb pozícióból kezdeni nem tudsz, mert ahogy átvált a kamera harcra, neked még elõ kell venned a kardot, és egyet általában mindig besebeznek, mert õk alapból a közeledben, hárman és kivont karddal kezdenek. Jó lett volna egy auto equip a playernek is harckezdésre.

Hajózásnál az nem tetszik, hogy kis hajóknál pl. a kartács lövésnél a 4 ágyú nem rombol akkorát, mint amekkorát kéne (néha 1-2 ember hal csak meg), szóval a bomba a legjobb.

Sajnálom, hogy kimaradt az, amit ígértek, hogy támadásnál, ha nincs rá okuk, akkor a semleges hajók - mint az a valóságban is volt - nem lõnek rád addig, bármennyire is pl. battle-t provokáltál, amíg a lõréseid zárva vannak. Ez a Sea Dogs 2 infoknál be volt ígérve, de kimaradt a film miatt. De sebaj.

Az is durva, hogy az ellenfél a bombákon kívül ritkán használ más lõszert ...

A medve nem játék.

Bandew
Nem tudom miért ilyen a netem, de össze-vissza ingadozik a sebessége.

Bandew
Most én vagyok. Kicsit lassab de már 70%.

Most ugye te vagy benn?:)

Bandew
Hát gáz. Azért kösz.

Kandurex
abba

Amugy nem az a problema amire gondolsz. Lejar az ul limit tudok tovabb ul-ezni csak durva szet kell fizetni. Az a gaz hogy 1 kalap szarral toltesz, ami 1 percet var a rekonektre, pedig 3-4mp-t kene...

Nem ertem hogy kiesel es nem tuc viszajonni, es mas jon vissza... Na feltettem 2 emberre, akkor gyere be. Most!

Most nem te toltesz? A kurva eletbe ma bazmeg. Mindja lejar az ul limitem.

Ez abban a banyas telepulesben van vagy mi?

Bandew
Már tök sok lejött nem akarom elõlrõl kezdeni.

Bandew
hahó Sanca: #1088

Faszomat ma hogy neha 2x kuldi el.

Hat enn em tennek ra az tuti. Meg par ora jatek es elfogsz jutni a Battleship szintre:) es akkor mind1 lesz kivel nezel szembe... Szal inkabb kozelharc, hajo vedelme, es boardozas a jo skillek(meg a repair!!(repairnel lenyeg hogy tobb fad legyen mint a serules, es akkor nem bugzik annyira)).

Hat enn em tennek ra az tuti. Meg par ora jatek es elfogsz jutni a Battleship szintre:) es akkor mind1 lesz kivel nezel szembe... Szal inkabb kozelharc, hajo vedelme, es boardozas a jo skillek(meg a repair!!(repairnel lenyeg hogy tobb fad legyen mint a serules, es akkor nem bugzik annyira)).

En tegnap voltam igy meg a Caravel-emmel. 4 orat szoptam, ugy hogy nem jutottam elore, csak vissza. Es a kolcson oldotta meg a problemat(ra 2-3 orara mar 100k-m volt...) 22k-t vettem fel. Kolcson rulez!

Kandurex
1: mission

Jönnek a franciák nagyképûsködni és leverik a szigetet oxby-t, éppen, hogy csak elmenekülés után kint a tengeren kolbászolás közben néztem, a naplóba, hogy Redmond kormányzójához kéne lépni átadva a hírt és némi segítséget kérni a franciák ellen. Irány Redmond (vagy mi)....kissé nehezen ment oda az út elõször a kalózok , aztán meg a franciák üldöztek agybafõbe, kis csont járgány hajómmal inkább nem kötekedtem velük. Redmondba a kormányzó két lehetõséggel fogad: vagy megyek velük boxolni ki a vízre vagy az éjszaka folyamán visszalopakodok kémkedni a franciák tervei felõl (lopakodást választottam).

2: mission

Infó szerzés a kormányzónak:

Szal, a téma az, hogy iccaka folyamán kell visszamenni oxby-ba szerezni infót. Húzd vissza a beled oxiby-ba, De a sziget másik oldalára ahol van egy angol fennhatóság alátartozó kisváros...itt beszélgess el a helyiekkel (nyomják a szöveget, hogy 800 francia van meg + egyéb titkokat)...ne foglalkozál velük, hunnyál egyet a kocsmába (kocsmáros kérdi, hogy reggelig vagy estig szeretnél dögleni....) te spec estig fogsz dögleni. Ha leszáll az éj' óóó...az éj....hmmm :D nah szal ha iccaka van húzáki azon a kapun ami a dzsungelbe vissz...kocogj az úton (valszeg pár haramia + egy majom beléd köp (ez komoly) ne foglalkozál velük tépj arra amerre a tábla írja hogy "oxby". A kapuõröket egyszerûen lõdd le...majd menj a kocsmába. A kocsmáros elköpi az info egy részét + azt is , hogy döglik bent egy francia arc haverja és talán nem ártana szóba elegyedni vele. A csávó hótrészeg és szeretne téged felvenni kormányosnak a hajójára, te csak bólogass és vigyorogj neki nagyokat. Szal mondja majd, hogy nézünk ki az iccakába mert van egy nõ ismerõse aki találkozni akar vele. Menj utána a dzsungelba, de komolyan félpercenként szekáld, kérdezõsködj...2 -dik nekifutásra már rádöbben a lelkem, hogy te egy cúnya cúnya angol kém vagy...persze tele a gatya elköpi a nélkülözhetetlen infokat...te pedig angolosan távozz a szigetrõl és mehetsz a kormányzóhoz....

Kandurex
"jól olvastam ekkor van lehetõségem a harcok elõl, " ...elmenekülni :))

Kandurex
Az összes ability pontomat megtartottam a SEA WOLF-ra, na ha jól olvastam ekkor van lehetõségem a harcok elõl, a vihar elõl + még kint a térképen látom, hogy milyen erõkkel nézek szembe....ez a kurva ability kifejlesztése 6! pontomat vitte el, de ugy t¤nik megérte

Kandurex
A TÖKÖM MÁR KI VAN!!!

Vazzeggg!!!! Van egy normális hajóm, de olyan csoró vagyok, hogy a templom egere is úri életet él hozzám képest. Faxommá, nem beszélve arról, hogy újabban nem pörög a paprika busines, a fogadókba mellék küldetések 1000 pínzt akarnak adni (jobb esetben (2000-ret), a hajóm erõsen levan %-olva...ÁÁÁÁÁÁÁ.....lehet hogy köcsönt veszek fel?

Bandew
Megint az a probléma mint tegnap, amikor lejárt neked valami, vagy mitomén.

Bandew
A mimmel? Látom hogy nem nagyon csinál semmit. Mit csináljak?

Hali!
Én loptam 1 csomo kaloz hajot de a jellemem Swindlerre váltott. Ezt szeretném vhogyan visszavinni semlegesbe. Ezt hogyan tudom megcsinálni? Vki help pls.
Csak Te. Ugyhogy csinalj vmit a dl-eddel, mer sztem nalad van a gaz.

Bandew
Most hányan töltenek rólad Sanca?