Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

svae load tökéletes nálam, sõtt a hang rem recseg csuszik vagy akadozik😊 Ja és nem is fagy le😊

So cry me a fuckin river, bitch!

vegyél árút add el vegyél árút add el és mindig lesz pénzed

zoli80
lehet hogy pihentetem az elsö patchig,nem akarom elbaszni igy.

zoli80
repair már oké nálam

zoli80
én megkaptam a The horror of the high seas jelzõt😊))

zoli80
igen😊 visszatöltöm és teljesen mashogy allok,7. szintröl visszaesek 5.re,ezerszer több lóvém van,stb...
én ilyenkor visszatöltök egy nagyon régit és onnan folytatom😞

A jelemet hogyan tudom változtatni? Most Swindler(Szélhámos) vagyok de ezt hogyan tudom semlegesbe vissza vinni?
Elegem van. Annyira bugor ez a rohadt repair. 1ik legjobb skill lenne, de igy 1 nagy kalap szar. Allandoan kifagy a game. Meg a rohadt save-load rendszer is bugos. Nalatok is?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

zoli80
erre én is kiváncsi lennék..

zoli80
innen-onnan,hajokat nyulok,kereskedtem,stb...

Hali!
Vki segitcsen pls. A játék állandóan ezt írogatja ki nekem: Your reputation has decreased to Swindler. Ez mit jelent és ilyenkor mi a teendöm? Pls vki segicsen thx
Hat a Morrowal ellentetbe itt a kardozas sztem nem annyira kozpontja a jateknak mint a Morroba, azonban van olyan szintu sztem. Amugy a kozelharc a legfontosabb resze a jateknak sztem(legtobb penz).

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ja es tartozok loansharkoknak 40.000-el Bar most ezzel a hajoval egyenesbe fogok jonni az tuti😊

Amugy honann van ennyi penzed?(mondjuk mostantol nekem is lesz) Szal nekem a max penz ami volt az 20.000, most meg vmi 500 aranyam van csak😊)

Corvette csak 120.000? Aszittem dragabb. Akkor jol jartam ezzel. Ja ezt nem vettem, hanem szereztem. Meg 1 hajot sem vettem, es nem is fogok.

Hu hat en szeretnek aludni😊 Ugye total commanderrel szeded? Mivel azzal lehet folytatni a letoltest. Amugy 4kor mennek aludni.

zoli80
én 120000 vettem corvettet és kurva jóó,viszont a franciakkal való békékéhez nekem 100000kell fizetnem nem 800at a kocsmában ücsörgönek😊

Na sracok vagjatok hogy mi ez?😊 Anastasy a neve a kincsemnek, es 200.000 aranyba kerul😊

I.C.ram
Nekem magától átment az invert mouse. Most már nem invert nekem. Egyébként az nforce fórum 6-7 oldalán van egy fájl, ami megoldja az invert mouset.
I.C.ram
MEglátszik! Fekete kormos foltok lesznek.
Bandew
Sanca: reggelre letölti, addig jó nem?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Gnome
Háát elég furcsa a harc de meg lehet szokni..Board harcoknál engem 2 sebzéssel meg lehet ölni...Szal védekezni is kell...

Morrowindhez csak annyi köze van, hogy Bethesda teremtette mindkettõt..

Kérdés: Az a feladatom, hogy kisérjek el egy hajót...Nah én elindulok õ ott marad...Jobblent két hajó ikont mutat adhatok neki ordereket de nem igazán érti meg...Tehát mit kell ahhoz csinálnom, hogy kövessen?

CSa'

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Bandew
Basszus a harcról még mindig nem dumáltatok. Mármint a kardozásról. Jobban kivitelezett mint a morrowindben?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

B@ldrick
Bár már a kezeim közt lenne.
Milyen a grafika élõben, fõleg a víz? Képeken marha jól néz ki, és van több vízfajta is?

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

jajaja, francia szigeten vettem😊

Kandurex
há mán mit mondtam volna mást...had fizessen :_)))

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

HuAn82
Kandurex a haver nagyon fog örülni neki,hogy ennyi sört fizethet!:-)

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Petyus_
Lol a credits-t nézzétek meg, bizony hangmérnökként a nagy Vlagyimir Iljics dédunokája is közremûködött a játékban! 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Bandew
Most már amugy gyorsabb.

Bandew
Vannak kicsek a játékban? Meg kincses térképek, ami X-el mutatja a kics helyét? 😄DD
ÉS A HARC MILYEN?

Bandew
Most ép 19%-nál tart. Haggyam abba asszondod?
Nem az enyém kezdte elõlrõl.

zoli80
nahát skacok,csalodás ez nekem,nem olyan nehéz ám elküldeni egy kib. savet!

zoli80
zoli80
valaki egy k**** savet esetleg😊

Na végre eljutottam Redmondba. Megmondtam a kormányzónak hogy Oxbayt megtámadták a franciák. Ekkor ha jól értem azt a feladatot kapom hogy deritsem fel az elfoglalt várost. Na ezt hogyan kell? Kikötök A lehetü legközelebbi helyen, de csak a világitótoronyig tudok gyalog elmenni? Mit kell csinálni?
zoli80
2mb egy

zoli80
valaki mas?

zoli80
pici a save nagyon,egy átjön egy mp alatt szerintem.

Kandurex
Jah, ez volt az elsõ részben is Letter of Marque vagy mi a faxyom a neve... senki ini. tipp?
Én elküldeném zole csak éppen 2000-3000 pingem van minden hol (oszt mindennig megszakad, ide is vagy 6X kell frissítenem mire bejutok). Aa jó kurva élet baxa meg az ilyen szolgáltatót!! Már 1 napja szívatnak mint állat!

zoli80
elküldenéd nekem a legujjab savet,beszart az össz.

elmo
hello,
olvasom itt már egy ideje, hogy sok a bajotok a franciákkal 😊 én ezt úgy oldottam meg, hogy elmentem (véletlenül) a Quebradas Costillas nevû szigetre (kalózsziget), ahol a kocsmában egy diplomata nevû (bár elég sittes fejû) csávesz 800 aranyért valami hamis papírokkal megoldotta ezt a problémát. Azóta Oxbay-be is simán beengednek. Az más kérdés hogy levágtam a városkapunál ezután az egyik hajó kapitányát (fõszálhoz tartozik), meg a két õrt, de mivel nem látta senki ('Barátok Közt' voltunk 😊 továbbra is járkálok Oxbay-be, ill Falais de Fleur-be (ha jól írom a nevüket, nem lehet megjegyezni ezeket a fantasy szavakat).
Hat inkabb akkor wc-rol szedd. meg nekem mindja betelik az ul limit, szal akkor jobb lenne onnan.

zoli80
miért nem küldd nekem senki egy jó savet?

zoli80
légyszi légyszi

Bandew, te kezdted el ujra a letoltest, vagy te vagy az aki 10%-nal tart?

ROHADTGECIKURVAMOCSKOSFASSZOPOBUZERANS windoz beragadobillentyuk szargeci!!!!!!!
1 fel oras csatam ment el ezen kurvajo. Akinek siften van a tuzeles kapcsolja ki...

zoli80
savet pls,valami jóót!

zoli80
csak nem csal nekem össze önkényesen a gép 700milkát😊

Kandurex
any, vlki , mondja már meg melyik ini. file-ba kell átírni, hogy invert mouse legyen...(haver mindenkinek sört fizet ugornyán szombaton😄)

Titan
Ja, képzeljétek, hogy az alabbiakban említett okokból kifolyólag 35% Hud és 53% vitorléval 3 kalózhajót igazítottam a tenger fenekére....😊)
A trükkje tök egyszerû volt: Menekülõre fogtam dolgot, a barmok követtek és mivel a sérüléseim miatt nem tudtam lehagyni õket szépen tüzelgettem hátrafelé! Az elv jó, de sajna elég pazarlós a balhé, mert minden 10. talált csak célba! Nomármost úgy vettem kézbe a dolgokat, hogy belsõ nézetre kapcsoltam és azt a piszkossárga kõrt úgy állítottam be, hogy pirosra váltso, egy kicsit korrigáltam az irány és a sebbeség figyelembevételével és máris 3-ból 1 telitalálat lett az eredménye!!!!!!