4315
  • CS@
    Hát ez szomorú :( mert így már elég unalmas. Összeharácsoltam egy fullos Briget meg közel 300e –t és egy kicsit már uncsi csak harcolni.
    A történetbe jó sokáig jutottam lejelentettem a Redmondi kormányzónak(FastTravel műxik csak a város utcáira nem tehetem ki a lábam) Oxbay megszállását.
    Visszamentem Oxbayba kikérdeztem a részeg mukit és ott már láttam ,hogy biza a portba sem tudok lejutni és itt ugyebár nincs FastTravel(legalábbis a porthoz).
    Azért köszi így legalább tudom ,hogy ne erőlködjek a sztorival.
  • air23
    :)) vagy elég lenne egy lézerkard a kézbe, egy bizonyos KITT nevezetű hajó valamint egy Terminátor3 névre hallgató first mate... de ugye még erre se gondoltak...
  • radical@work
    Szia Retek!
    A hajó nevét te adhatod meg bizony.
  • Fasee
    Egy plazma gépágyút, atom töltetekkel igazán be rakhattak volna a fejlesztők. Simán be lehetett volna passzintani a történetbe: 1681-ben Redmond fölött ismeretlen repülő tárgyak tüntek fel. A régi kalóz legendák szerint stb, stb, stb. Tuti hogy még jobban megdobta volna ezt a faszogányos kalóz feelinget. Nem beszélve róla, hogy nekem/nekünk se kellene ennyit pöcsölni. Még hogy egy lövetű pisztoly...

:-DDDD
  • Dns5000
    lehetett volna egy kulon boarding party hely a tisztek mellet es akkor nem kene allandoan cserelgetni oket
  • Dns5000
    ja csak ezzel az a problema hogy bordolaskor szinte mindig tobben vanak mint 4 en tehat ok nyernek, kiveve ha kartacsal kinyirsz mindenkit a hajon, meg parszaz embered van a sajat hajodon.
  • Kandurex
    Redmond: igen

Oxbay port: igen (bár csak az elején)
  • air23
    hameg próbálsz ketten egyre akkor a rád jutó csóka fog majd hátbaszúrni 2mp alatt... szal marad a kartáccsal lenyomom aztán megyek neki taktika, vagy a mákos boardsman ok..
  • CS@
    Gondolkodtam rajta ,hogy lassacskán nekiállok a sztorinak.
    Rögtön lenne a történettel kapcsban 3kérdésem :
    Redmond utcáira kell e lépnem valaha ?
    Be kell e mennem a Douwesen mögött lévő vízesésnél található barlangba ?
    Oxbay port-ba be kell e jutni a városon keresztül ?
    Most azért ez a 3jutott eszembe mert ezek azok amit én sosem fogok tudni megoldani úgyanis mindegyik azzonali fagyást okoz.
    Ha bármelyik szükséges a sztorihoz akkor továbbra sem állok neki. Köszonöm !
  • Sanca
    Vedekezes kozben kell hp-t inni.
  • Fasee
    Én úgy tapasztaltam, hogy akkor van valami esély arra, hogy a tisztek életben maradjanak ha ketten megyünk az egyre, mint valami elválaszthatatlan pár :-))) Ha mindenki magán akciózik akkor (nagyon) gyors elmúlás általában a vége.
  • Kandurex
    ha valaki megkérdi, hogy most komolyan? Ugrik?

...akkor az mehet fejlesztőnek az Akkela-hoz :) Sztem.
  • Kandurex
    Nem tudom.
    Nem tudom.

• Kandurex
    Nem is tudom, First Mate-nek már hobbija a "sudden death"; van úgy, hogy önszántából ugrik a tengerbe (csata közben) csak, hogy engem idegesítsen..:
  • Fasee
    Ez az a mordály amit én is találtam valamelyik villában, csak eladtam?
  • Fasee
    Ez az a mordály amit én is találtam valamelyik villában, csak eladtam?
  • air23
    first mate-k aránylag gyengék. valami boardsmant rakjatok be mikor csákjáztok, azok tovább bírják általában.
  • Kandurex
    Hmm...nálam ez pont fordítva van, lövök és még egyet suhintok és....tadadaamm ellenfél halott (hála a 90hp sebző pisztolyomnak), az már más tészta, hogy a kedvenc First Mate-m általában ilyenkora már kipurccanva fekszik a fedélzeten :((
  • air23
    mert nem tesztelték a játékot, vagy direkt ilyen genyára tervezték. egyébként asszem van olyan ability amitől gyorsabban.. eh.. táraz.. de talán gyorsabban lő is.. meg kellene nézni :/
  • Fasee
    Ezen nem is csodálkozom. Ha belegondolok, hogy nekem (játékos karakter) mennyi ideig tart elövenni a healing potiont. Egy fél fordulatot nem tudok megtenni és már a földön fekszek. Elég szarul mozog a karakter karddal a kezében. Az miért van, hogy a pistollyal való célzás és elsütés között az ellenek van még 1 suhintásra ideje, ami elég a kipurcanáshoz?
  • Sanca
    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • air23
    thx
  • air23
    na az elég szrul hangzik....
  • air23
    jaja ezt olvastam :) de én mindig orral a másik hajónak aztán hagyszóljon. nincs időm nekem lövöldözgetni :) bár a kartács dolog okosnak tűnt nem tudom ki írta. már csak arra kéne rájönnöm hogy melyik az a kartács golyó :)
  • Kandurex
    Negatív. Sajnos. Én 12db NAGY healing potiont adtam a first mate-nek és 2 vágásba belehót a lelkem :(( Hülye Akkle.
  • Sanca
    Ezt a problemat ugyis meg tudod aoldani hogy pl veszel 2 elotisztet, 1 cannonert, 1 navigatort, (esetleg 1 first matet) es amikor kozel kerulsz 1 hajohoz(megjelenik a board ikon) kicsereled e 3 'ertelmisegit' 3 kozelharcosra a passangersbol(en igy szoktam regen).
  • air23
    azt hiszem még a játék elején mielött még elhagyod oxbay-t beszélhetsz vhol egy csajjal aki egy gyémántot ad 4500 pénz körül. sajn én is csak utána olvastam el miután már rég kihajóztam onnan.
  • Fasee
    Mintha valaki írta volna korábban, hogy neki sikerült olyan eszmecserét folytatni egy hölggyel, hogy adott neki valamit ajándékba. Én csak a kalóz sziget csaposnőjét tudtam rávenni, hogy mesélje el az életét, de ő nem adott semmit. Szvsz ezt mindenkinek sikerült.
  • air23
    oké akkor kezdek megnyugodni. szóval a 5-6 os szintű boardsman ok nem fognak összeesni ha tele tömöm pket heal-p. vel? :) istenem de jólenne... bárcsak otthon lennék már kipróbálni :)

egyébként én találtam egy tök jó kardot még a játék elején mikor a dzsungelen keresztül vezetett át az utam oxbay ba. (ahol a csontik vannak egy fába volt beleállítva)
  • Sanca
    "En azt nem tom hogy igye lehet kulonbozo ekszereket venni"
    igye=igy; a 'nem' lehet hogy nem kell, attol fugg. Szal mind1 hogy ingyen van-e vagy megveszem, csak hogy lehet odaadni.
  • Sanca
    Az tuti hogy healing p.-t hasznalnak, de csak harc kozben.
  • Fasee
    "En azt nem tom hogy igye lehet kulonbozo ekszereket venni"

?

Amikor nagyon ráérek akkor beszoktam menni a szigeteken a házakba. Ládákba néha eszméletlen jó dolgokat lehet találni. Egyik kéróban találtam egy többlövetű pisztolyt, csak valami speciális ability kellett hozzá. Piacon adtak érte kb 13000 pénzt. Gyémántgyűrűt szintén találtam már. Ez mind ingyen volt.
  • air23
    mondjuk még a healing-potion os dolgot is kideríthetné valaki aki a jól megérdemelt nyáriszünetét tölti :))
  • M.A.D.
    na, már a HCGAMER oldalán is írnak a a magyarosításról.
  • air23
    tudjuk már hogy a leadership tényleg hasznos e a csákláyzás utáni harcnál?
  • air23
    :)) respect!
  • Sanca
    En aszontam neki hogy hogy franciat is. Elkezdi ennel sulyosabb bun nincsen, menjek ki isten hazabol:G
  • Sanca
    En azt nem tom hogy igye lehet kulonbozo ekszereket venni. Namarmost az infonal kiirja hogy ha odaadod ezt 1 holgynek eleted vegeig nem felejt el bla bla. De nem lehet senkinek odaadni. Pedig vettem 2ot Daniellnek:F
  • air23
    ja, mondjuk egyszer már próbáltam igaz hogy csak kimátkozni mert az semmibe se kerül :)

a La F. be mentem a templomba erre megkérdezi hogy:

én: 'vétkeztem..'
    p: 'mondd mit'
    én: 'embert öltem :('
    p: 'de ugye nem volt köztük francia ?!??!?!'
    én 'öö.. természetesen nem ;)'
  • air23
    uh.. akkor asszem beinvesztálok kicsit abba a templom épületbe :)