Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Nem ír ki semmit? Csak egyszerûen kilép?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Skynet
Bandew azzal is próbáztam nem fut...
Más5let?😊))
Olyan fórumot nemtudtok amin problématárgyalás van a játékról? Vagy valami értelmes support oldalt? Mert hivatalos weboldalon nagy szar van ilyen téren...csak screenshotok meg story...aztmeg nézze a faxom..😊
Bandew
Nem tudom miért mondon ezt. Nekem az xp-vel eddig soha semmi bajom nem volt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

fogalmunk sincs hiába kérdezed 50szer...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bandew
szinmélységed 32-bit?

Skynet
MIAFASZÉRNEMINDUL EL A PROGRAM????😊
na énis itt vagyok elakdva, erre a megoldás engem is érdekelne 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hali!
Lehet hogy már kérdezték elõre bocs hogy megint felteszem ezt a kérdést. A csempész árut hogyan tudom eladni? Redmondba vagyok és van nálam paprika de a boltos nemhajlando megvenni. Hogyan tudom eladni a paprikát Redmondba. Thx a segicséget.
Bandew
Már 94%!!!!!!!!!

csak spuri el elõle redmondba, ha nem lõsz rájuk asszem itt se huzák fel a vitorlákat

csak sprint a kocsmába és hagy ott õket énis ugycsinaltam 😄

Petyus_
Jelentkeztem! 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Na elfoglaltam a fracia erodot, de ezutan kihalt az elet a szigeten. Van erre vmi orvossag, vagy ha nincs akkor mer tettek bele ezt az opciot ily jol-kidolgozottan a jatekba?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Skynet
Valaki monnyom már legalább valami fórumot ahol a játékok problémáival foglalkoznak mer nekem egyszerûen nem indul el......Hülyeszar..😊
antijedi: köszi; utána amikor szökünk 3 hajó vár ránk. ezekkel mit lehet kezdeni???
megint alap kérdés: elkisértem egy kereskedõt az általa kért szigetre, de nem történik semmi. vagyis nem fizet és még mindig a flottámban van. mit kell tenni??? 😊
Bandew
Mondjuk nem is olyan drága mint más szolgáltatók, de azért ez se kis pénz.

Loj szet par nmy hajot, kapsz sok xp-t, es fejleszd a kozelharcod, hisz az a legfontosabb!

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ha, kb 2-3% esely😄 De az is esely az teny...😊

Ezt hidd el, tapasztalatbol mondom: NEM OLDJA MEG!

Hah, tamadt 1 'ilyenem', es elfoglaltam a redmondi erodot😊 Az angolok meg kinyilvanitottak kaloznak, oszt annyi a foszalnak😊 Inkabb loadolok es francia erodot foglalok el.

ha igy állsz hozá hogy majdcsak soha nem lesz jó, nekik nem érdekük hogy neked jobb legyen, nekik csak a pénzed kell 😄
tessék bemeni és rájukboritani az asztalt majd fenyegetõzni szerzõdésel vagy akármivel és akkor még van esélyed 😄

Bandew
Ja! Tényleg szar! De hát ez van. Hiába kábel, össze-vissza ingadozik a sebessége. Majd csak megoldja a szolgáltatóm.

bemész oxbay-be dumcsizni a kémel (asszem a kcosmában lesz)

hi! van egy olyan rész amikor redmond kormányzója nevében elkísérem a katonákat oxbay-be, és ott harcolok a parton a franciákkal, majd az a kormányzó katonái elbújnak a barlangban. ez után mit kell csinálnom?
amugy meg lehet pl ugy oldani hogy mikor megveszed felirod egy cetlire milyen 😄

közbe rájötem hülyeséget beszélek mert mapon csak egy hajó jelképezi öszes hajodat szal ez az 5let törölve 😄

De a sajatomra hogyan nagyotik ra?😄

bár azt hogy a hajo milyen gyártmány nem tom ki lehet e igy mutatni mert én eddig csak angol hajokat vettem 😄

Bandew, amugy rajottem mi lehet a gaz a letolteseddel. Egyszeruen szar a neted, ennyi. Sztem mashonnan(pl hardwired) igy ilyen szarul toltesz.

térképen ránagyitasz és lácik, én ugy tudom alapból angolok vagyunk...

Azt meg lehet nezni vhogy hogy milyen a hajom nemzetisege? Mer nem emlexem mar hogy spanyol vagy hollan volt-e vagy mi.

Ilyen MMORPG, durva😊 Lesznek benne dolgok az biztos😊

Amugy 3 oraja kezdtem a foszalat, es van 1 idegesito dolog: Szal neha eltunnek az elsotisztek. De emiatt senki se aggodjon, ahogy tovabbmennek a foszalba, 'visszajonnek'. eddig 2x tuntek igy el nekem.

a.carkey
De megy! 1 emberig tudod lõni a hajót. Az utolsó a kapitánya lesz ...

A medve nem játék.

Sephi elorebb tart😊 Asszem neked meg visza kell meni Redmondba a helytartohoz, es akkro kapod meg csak az elteritos kuldit, amit szephi nyom.

a.carkey
MMORPG lesz a Pirates of the Burning Sea! Csak mert valaki multira vágyik azért tettem be ... 😊
Annak viszont szép. PSes víz, de valóban gagyibb a fû, bokor és a hajótest. De az egy más játék ... 😊

Kardozásnál próbálj védekezni is DNS, meg ne köss bele túl sok emberbe egyszerre!

3 Battleshipem van. Ebbõl kettõ spanyol, egy meg angol. A különbség köztük a kinézet és a raktér/ember arány. Az angol szarabb. Man of Warral is találkoztam végre, de elhúzta a csíkot.
Négy 10-es fencingû tisztem van kisérõnek, + 3 kapitány. Kereskedem, vagyont gyûjtök, meg csinálom a fõszállat. Baszott nehezen indultam be, de elfogtam egy frigateot, eladtam, és minden könnyebb lett. Tényleg elég egy hajó, ha a fõszállat csináljuk, de ha kereskedni akarunk legalább kettõ, de inkább három hajót futtassunk!

Tényleg kell testõr. Nálam mind a négy tökig fel van fegyverezve. Vettem egy rakat heal serumot nekik, és most már bárhová el tudok a szárazföldön jutni.

Apropó: a szárazföldön találkoztam két csontvázzal és egy majom csontvázzal. Legyõztem õket, de remélem nem fog baromságba vagy fantasy vonalba elfordulni a történet menete ...?! 😞

A medve nem játék.

Ertelemszeruen(egyertelmuen megmondta a helytarto) hogy nem erdekli hogy csinald ki. Szal kijahozol tengerre, es 1xuen elkezded loni😊 En ugy csinaltam hogy map mod, redmond, itt palmafaval space, es okos volt a hajo, rajott hogy ez csapda, es elkezdett ram tuzelni(nem votl sok eselye😄).

Ferro_TwL
Boardolasnal szerintem a legfonotosabb a kartacs. Mielott atszallsz szord meg parszor kartaccsal, ha jobb tavcsoved van latni fogod mennyi legenyseg maradt. En ugy meg szoktam szorni kartaccsal hogy 4 fo marad (ennel lejebb nem megy), siman elfoglalok olyan fregattokat amiken 400 fos legenyseg van, lelovom 4 fore aztan a kardcsata mar lofasz, egy darab faszi lesz es nem kell szintenkent elfoglalni. (csak vigyazni kell mert kartaccsal csak NAGYON kozelre tudsz loni, ugyhogy erdemes elotte a vitorlajat szetloni hogy ki tud manoverezni)

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Biztos vagy benne hogy a 'barki'-be pl 1 Battleship is beletartozik?😊)

En is pont itt tartok. Meg sztem fel-1 ora es megoldom, ha nem akkor 2en vagyunk itt elakadva😊

Hu ezt telleg mar ezerszer leirtak/leirtuk. A kozelharc az kivetelt kepez, mindenki magara van utalva.
Bizonyos szinten a Leadership is kivetelt kepez, hiszem kozelharc soran allnak at az emberek. Mas kivetel nincs, szal a tobbi overally.

Bandew
Ja majd kiszúrja a szemem! 😄

Bandew
Hány Mb a 2cd bin-je?

Bandew

Veletlenul kihuzodott a dugo😊 MAr visszatetem, gyere.

Bandew
Má megint leállt Sanca. Sosem jön már le. 86%

faszom a kardozas mindinkinem megy mint allat? enegm mindig legyaknak hiaba viszek magammal 285 embert mar az elso szinten elfogy a masodikon meg 4 az 1 ellen nem sok esely marad

May the force serve you well!

nymosz egy entert harc kozben kivalasztod a use abilityt es hasznalod de csak a quick repairt lehet csata kozben

May the force serve you well!

Ferro_TwL
Sracok elakadtam ahhh!

Azt az arulo Rheiam (vagy hogy hivajak )keresem, elmentem a kaloz szigetre de a fogadoscsajszi nem volt hajalando beszelni rola, erre jott egy fasza hogy o tudja hol van fizessek neki. Fizettem, elmondta hogy a C-betus szigeten van (nemtokm a nevet fejbol😊 es a csempeszek fonokevel akar talakozni, odamegyek de ott a csempeszfonokkel nem lehet errol beszelni es senki nem beszel a faszirol. Ott van a varosban a ennek a Rheimsnek a haza de abba meg nem lehet bemenni es ket or all elotte akikkel semmit nem lehet csinalni, pls help!!!!

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"