4315
-
radical #1849 Ezt nekem is csinálta! -
radical #1848 Te hol találtad meg ezt a Tóbiást? MErt nekem szarik megjelenni! 
SPOILER JÖN!
Ja az egyik szigeten van egy kalóz erőd, ott van egy fazon aki 2600 aranyért megcsinálja, hogy aki eddig lőtt rád (pl. francia) az barátod lesz és bemehetsz a kikötőjükbe is!
SPOILER vége. -
Nem vagy egyedűl...:))
Felvettem egy tüzért, beraktam tisztnek. 6 pontosság és 4-es ágyu. Így már sokkal több találatot tudok bevinni... -
Kocsmákban találsz. -
A ház oldalán lévő ablakon tudsz bemászni. Többet nem mondok. :) -
Hol lehet kapitányokat szerezni másik hajókra? -
a támadó hajód és a megtámadott hajód létszámának függvénye. ha officerek be vannak rakva melléd akkor nem mezei matróok hanem officerek harcolnak melletted
bármilyen de ajánlott speciális. én pl egy battleshipre már 1 first mate -t és 1 gunmant mindenképpen rakok +2 ami épp a legjobb. a boardsman ok velem maradnak :) -
mnorbi #1841 légyszi segitsetek -- Most kezdtem el jatszani de nem ertem : mitol fugg hogy hany ember jon velem catazni a masik hajora ??
Hogyan tudok elvinni magammal egy masik hajot ha elfoglaltam barmelzik tipussu officer jo hozza ? -
Hát nem örülnek neki az biztos. -
Nagyon köszönöm így már minden OK ! -
amikor az arulot kell keresni, es elkell emni akalozszigetre. onnan atkuldenek eg ymasik szigetre. de ott nem engednek be a csavoka hazaba, ahova kelle mennem, hogy jutok be?
amugy nem tom, en meg egy hajot tudtam eddig csak leverni, mindegyik megol. igaz eddig csak kalozhajokkal probalkoztam, ha megtamadok egy normal hajot, romlik a viszonyom veluk? -
gyozo #1837 Falaise de Fleur talalsz egz emberket az egyik hazban, aki mesel a ladarol, ha jol remlik a port bejarata utan az elso jobbra.
Utanna talalkozol meg valakivel a kikoto masik reszen, ahol a hajot epitenek. O is mond valamit. -
hajrád :) -
Ja én is csak azért álltam neki mert már untam. -
én főszálat a végére hagyom mikor már nagyon unom a game-t, szal nemtok segíteni :/ -
:) az igazi kalózok ugye... kereskedni, hajótvenni.. pff ;) -
:)) nemtom egyre jobban rájövök dogokra, szal szerintem még 1-2 hétig jól el fog szórakoztatni ez a game :) szal tod minél nagyobb hajó annál nagyobb hajókat tudok én is elfoglalni, meg még erődöket kell majd támadni meg ilyenek.. jó lesz ez :) -
Nagy nehézségek(30fagyás/reset) után elutottam odáig ,hogy megkaptam a ládát.
Átnyálazgattam a fórumot újra ,de csak azt találtam ,hogy adjam oda a kalózoknak. (Muszáj odaadnom ?)
Nem adtam oda ,visszavergődtem Oxbayba beszéltem a shipyardossal aki valami muksóról beszélt Falaise de Fleur –on ,de a nevét nem mondta.
Azt is kipróbáltam ,hogy visszamentem Redmond-ba és odaadtam a ládat a CursedPiratnak ,de így sem értem mit kéne csinálni.
(Arra is gondoltam ,hogy ez az egész csak azért van ,hogy Falaise de Fleur-on meglássam a BlackPearl-t?)
Szóval valaki írja már le ezt a láda sztorit légyszí. Köszönöm ! -
Sanca #1830 Ensem vettem. Tiltja az etikettem:D -
Sanca #1829 Nekem ez pont forditva volt:)) -
én még sose vettem hajót :)
mondjuk lehet hoyg c64 es beidegződés, asszem ott se lehetett :) -
gyozo #1827 Egyebkent az eleg erdekes, hogyha ott hagyod valamerre a hajod, bemesz a varosban, eladod, veszel ujat, akkor az ujat is oda teszi, ahol az elozo volt. Ezzel jol beszivatott a gep.
Eppen leadom a csempeszarut, megjelenik 2 corvette, mondom ez nem jo (nekem volt egy sloopom) Gondoltam kitolok vele, aladom, veszek uj hajot Oxbayban, erre nem oda rakja vissza ahol a corvettek fenik ram a fogukat :)) -
ja de gondoltam az egyértelmű :)
na szal egyre jobb hajóm van annál jobban teccik a game :) -
gyozo #1825 Magus:
Nem azt kell csinalni. Bemesz a kocsmaba, ott beszelsz egz tiszttel, akivel a Tobiasnak kellett volna beszelni, csak nem mehet ki az utcara, utanna talalkoztok a kocsma mogott, es o visz ki mindekettotoket a kikotobe a varosbol, ahol var ratok egz 2-es hajo, amit te irannyitasz
Utanna visszamesz redmondba es ott lesz a hajod. -
Sanca #1824 Nem veltetlenul kell passangerek kozul. A csatat tulelt elsotisztek kozul is lehet(mar ha tulelik:D) -
Sanca #1823 Oxbay-i vilagitotorony, vagy Istla Muerte, vagy Douwessen. -
hol a hajom - nemtom
szám - hajó szintje
elfoglalni - assign officer a passangerek közül
officer - segít harcban stb ben, ezeket tudsz az elfoglalt hajókra rakni -
ize tudjatok amikor oxayba le kell rakni a z angol katonakat egy barlangnal. ott egy masik kuldetes hogy tobiassal kell beszelni. beszeltem, megszoktunk, elrejtoztunk minden, de most elmeletileg a hajomat meg kene talalni es megszokni. na most igen de HOL A HAJOM? nemtom hol raktam le, hol van az a barlangos rész?:)
ja meg mit jelent az a szam ott a hajoknal?
es hogy lehet efoglalni hajot? mert en boardoltam, akkor ott kardoztam, akkor maszkaltam a fedelzeten, talaltam 2 piros ladat, azt kifosztottam, de nem tok mast csinalni. es az officer az mire jo? kovetett, erre amikor harcoltam leolette magat. -
nemtok.. bár azt sem értem hogy a középső gombot az akella-s srácok miért nem tudták lekezelni... -
Az #1490es hozzászólásomat módosítanám annyival ,hogy :
Ha van elég embered(miért ne lenne) akkor egyáltalán ne vigyél tiszteket és akkor nem fognak meghalni.
Leszoktam arról ,hogy boardolásnál rajtam és a legénységen kívűl más is legyen.
Más : szorry ,hogy itt kérdezem meg ,de nem tud valaki egy olyan progit amivel az egér középső gombja bármelyik billentyűnek felel meg ?
(az a „ * ” gomb finoman szólva elég rosz helyen van) -
Lehet megveszed magadnak szembeálsz a tisztel Enter majd Exchange (vagy valami ilyen). -
gyozo #1817 Es lehet venni tiszteknek fegyvereket? -
-én :) -
ja azt még nem írtam, hogy ha olyan officer van melletted csákjázáskor akinek van pisztolya, az tök besegít azzal is ha már nem harcol senkivel. én engem egy ilyen arc mentett meg :) szal használják a pisztolyt. -
hát én hah elfogok 1-2 2es szintű hajót az kb 80-150 ezret hoz, xp be szerintem többet :)
egyébként még feltornászom magam hogy meg legyen a 3. 1es szintű hajóm is és próbálgatok majd mást is, pl a kereskedést :)
jó ez a game, összetett eléggé :) na aztán bekéne járni az összes szigetet, megnézni a barlangokat, rejtett küldetéseket keresni, főszálat vezetni... jóvan, nem fogok unatkozni úgy látszik :) -
jahogy.. na azzal még nem találkoztam :)
-
M.A.D. #1811 ezek szerint van már patch??? -
gyozo #1810 Koszi air, hogy ennyire lamanak nezel, kedves :)))
Az egy masik dolog, amirol te beszelsz, amirol en beszelek az az, amikor felugrik egy windows hibauzenet, valami dll hibaval es kifagy a game, utanna restart majd ha ranezek a mentesekre ott lesz egy szep kis bad save nevu mentes. -
bármit el tudsz vezetni :) -
eegyszer én is belefutottam, de láttam kiírta hogy bocs, de túl sok a mentett állás, töröljek. :) sejtettem hogy ez a hiba nálad is de.. gondoltam angolul minimális szinten mindenki ért aki rpg vel játszik :) dehát megoldottad az a lényeg :)