4315
-
gyozo #1807 Egyebkent jol latom, itt barki barmilyen szintu hajot elkormanyozgathat, nem kell hozza x-edik szintunak lenni? Mert en meg mindig nem latom hol mutatja, ha mutatja egyaltalan. -
gyozo #1806 Ugz tunik megoldodni latszik a mentesi gond. Nalam legalabbis ugy tunik az okozza, ha nagyon sok mentett allas van. Ha torolgetek elotte, mielott mentek, akkor jonak tunik.
Ha masnal nem jott elo, akkor bocs, hogy feleslegesen irom le, de hatha mas is belefut a dologba. -
Fasee #1805 Valaki írta, hogy nem tudja a csomagotátadni Douwsenben: én is belefutottam ebbe és szvsz azért nem lehet átadni mert a boltosnak teljesen más a NEVE!!! amit a forrás személy megjelölt.
Nem is tudtam, hogy több műszakos megoldást alkalmaztak a játékban. Hogy mikre nem figyeltek ezek az orosz fiúk. 8 óra munka, 8 óra vodka...
:-DDD -
a load saved game patch megoldja :)
hát szorri én nemtom, nem kereskedek. hajók több xp-t és pénzt hoznak szerintem :)
egyébként kereskedős küldetések után is kaptok xp-t, vagy csak a pénz nő? -
hát vlsz igazad van, nekem eddig még 2 lövés meg utánna szegény széttárt kezű barátomon egy két kardszúrás mindig segített. vlsz még nem találkoztam 180 as hp jű katonákkal.
egyébként valaki írta, hogy miért nem a legénység fv-ében sebzünk, hát szerintem itt megfordították. a hajó szintjétől és a megmaradt emberek számától függ hogy a fedélzeten hány hpjű katonákat kell leküzdeni.
az eltűnt lakatos cuccot ja én is ismerem először meg is ijedtem hogy akkor ost hogy fogok tovább menni, de szerencsére lakat nélkül is le tudtam menni egy szinttel.
egyébként nektek mennyi volt a max szint amit le tudtatok nyomni? nekem asszem 5. volt a csúcs, az már a kapitány kabinja volt :) asszem egy szros galleon on.
sanca, kard meg lett? :) -
Sanca #1798 A hajotol is fugg. Pl 1 5os szintu hajon nem lesz 4 szintu csata. -
Sanca #1797 Hat 70hp-s nmy ellen telleg igy van, de ez alap. Csak az nmy-k tobsege 180 hp-s, oda meg nem eleg a quadro pisztoly, sot, egyenesen keves. -
Hype #1796 hogy hány szinten harcolsz az attól függ hogy hány ember maradt az ellenséges hajón. Ha grapes-el legyalulod a fedélzetet úgy hogy kb 10 ember marad az ellenfél hajóján, akkor a fedélzeti csata pár másodpecig fog csak tartani. -
Fasee #1795 "enked a bal ra mi van kiosztva"
???
Bal egérgombra? Harcban a védekezés...
Nekem is megjelenik a nyitott lakat, de nem foglalkozom vele hanem teszek egy kört, át megyek a másik hajóra is és miután visszaérkezem nincs ott a lakat. Poén az, hogy amíg sétálgatok a fedélzeteken addig tisztán hallani, hogy valaki lődöz rám, de nem talál. Elöször azt hittem, hogy az árbocon van valaki... -
no még egy rövid történet...
ma este az első battleshippemre vadásztam, és véletlen kétszer is kilőtték szegény 3 fregattjaim mire meg tudtam volna csákjázni.. hát mitmondjak nemszerettem :)
na a másik durva az volt mikor elfoglaltam a 2. at és swap ship aztán esc.. .. néz bután.. mért csak 1 qrva battleshippem van? .. obazz nem elfelejtettem assignolni kapitányt?!?!....
:)
hát így. jóccak :) -
hamár harc művészete by sance akkor
- kifejleszt pro gunnery
- 4 lövetű pisztoly megvesz
- 1 lövés, hátrálás 1 lvés (meghalt a srác veled szembe :)
- 1 lövés másik srácnak besegít
- 1 lövés ha mgé kell...
ja és.. igenis gyógyulnak a tisztek ha adsz nekik potiont :) én 5 kicsit szoktam mindig odaadni nekik. csak akkor tudnak inni ha nem harcolnak. ja és aggy nekik normális kardokat.
harc művészete by air :) -
ja. a nincs lakatig nekem is jó de utána még le kell mennem az aktiválás gombbal.. enked a bal ra mi van kiosztva?
egyébként nagyon úgy néz ki hogy quad-pisztollyal meg pro gunman képességgel izom könnyű hajót szerezni, gyúrjatok rá, megéri :)
nomeg szerintem a pro-ship defence-re
-
Fasee #1791 Frigate-on müködött (azt hiszem 2-es szintű hajó), persze lehet csak azért ment a dolog mert már nagyon kevés ember volt a hajón. -
Sanca #1790 Eleg 1 battleship 200 emberrel is. Okosan csinald, ennyi. Ne hagyd hogy bekericsenek. Haleviszik hp-d, vedekezz, es kozbe igyal h.potiont(kozbe ne tamadj, csak vedekezz). Okosan hasznald a fegyvered, meg kozel er hozzad vki, mar 2ot belelohecc. Amugy minden az idozitesen mulik. Eloszor vedekezni kell, ha tamadott, 1bol uss vissza 1et, es meg1et, mivel egyensulyat veszti. E 2 visszautes utan 1bol vedekezz. Ha megin megut vedekezes kozbe asszem csak 1 utest vihecc be. Vedes, es ezutan ujra 2 utes. Es ez 1 kor.
A harc muveszete, by Sanca:DDD -
Sanca #1789 Ez nem bug. Ha pl ezt megcsinalod battleshipen vagy 2-es hajokon akkor ha nincs lakat akkor is lemegy. Nalad azert jelent meg mar a cseremenu, mer nem votl tobb szint, mivel a hajo 3-as volt, vagy rosszabb. Sot! Nalam neha 2-es szintu hajoval is 1 csata volt(a fedelzeti). -
Hype #1788 Á greenford erődjét kéne bevennem most. Kb 3000 ember védi én meg megyek 4 hajóval kb 1600 emberrel, és mindig lekardoznak bent, túl sokan vannak! Van vmi tipp? Még több embert vigyek? -
Raisthlin #1787 Én még ezt nem próbáltam, de télleg műxik, akkor az nagyon durva!
(o.O) -
Fasee #1786 Nem tudom, más is tapasztalta már a lövetkezőt: hajó elfoglalás, csata, állva maradok, lakat megjelenik, hogy van még több szint, ilyenkor gondolom le kellene menni. DE NEM! El megyek feltárom a ládák tartalmát és mirre visszaérek nincs lakat :-))), click bal egérgomb, bejön az a menüpont mikor árut és stb lehet cserélgetni a hajók között. Crew: áthúzom hozzám és a téma el van intézve. Utána assign kapitány és már meg is van a hajó.
Szvsz rohadt nagy BUG, de legalááb nem kell többi szintet megtisztitani. -
Kösz. -
Sanca #1784 Hat az nem lenne fer azokkal szemben akik szabadusztak. -
azt -
A sziget neve Quebradas Costillas és az 1743. hozzászólásban megtalálod ..
Én aszthittem, hogy a játék ezzel jár hogy lenullázódsz aztán nem unod meg a játékot mert ugyebár ujra pénzt kell keresned..Nah pedig nagyon okosnak hittem magam :P -
Amúgy király egy játék, de rengeteg alapvető dolog hiányzik belőle, amit szerintem a konzolváltozat számlájára írhatunk (oldalazás, ócska kamerakezelés, stb). -
Szasztok. Merre van a kalózok kikötője, ahhol az angol áruló van? -
Sanca #1779 Aha, koszi majd megskubizom. -
Sanca #1778 Nem kell odaadni. 0 penzzel csak addig maszkalsz mig nem talalkozol a legenysegeddel, utana visszakapod a hajod, es a penzed. -
benn a cave-ban. asszem az első kanyarnál egyből jobbra mentem és aztán egyenesen míg zsákutca nem lett. na ott van a kard az egyik csonti után :) még kb 3-as szintű voltam, jól jött. de azóta semmi új kard :/ -
ejj.. és ilyen emberekkel beszéltél a városban és úgy kaptad? -
nekem még mindig elmentette :) -
bármilyen szontű hajód lehet, az 1 es a legjobb. -
W1NN3T0U #1773 Concenciau-ban a városházán a kormányzótól balra van egy csávó, vele ha beszélek és munkát kérek tőle azt mondja hogy túl kevés a reputation-öm. Most Horrror of High Seas vagyok. Hogy lehet növelni a reputation-ömet????????????? (ugye bár van "jó" oldal és "rossz" oldal) -
Asmodeus84 #1772 Köszi a segítséget. A Lighthouse már partra szálltam előtte, de akkor a kedves prof nem volt sehol. A pénzt nem adtam oda,de hálisten visszakaptam a hajókkal együtt. A öreg kalózt egy bug miatt iszonyú könnyű volt leverni. beakadt a tavern egyik oszlopa és a felszolgálólány közé.
-
Ennél a fejezetnél én is majdnem segitséget kértem de végül megoldottam...Köss ki a Világitótoronynál és beszélj azzal az öreg nyelvésszel...Utánna mehetsz..ja és ha megfogadod a tanácsomat és indulás elött az összes pénzedet odaadod az egyik elsőtisztednek, nagyon meg fogod köszönni:) -
Asmodeus84 #1769 Üdv!
A segítségeteket kérem, nem tudom buggal találkoztam e vagy elrontottam/nemcsináltam valamit. Ott tartok, hogy az angolok megutálnak és nekem az Oxbay kikötőjében állomásozó fregattról meg kéne szerezni az arany szobrocskát. Eddig ok ,ez sikerül is, de utánna nem tudok a térképre váltani. Próbáltam már a fregatt elsüllyesztésével, elfoglalásával és mindkét esetben olyan messze hajóztam a szigettől, hogy már bőven nem lehetett látni. De a térképet akkor sem használhatom. -
Sanca #1768 A hajod/hajok ikonjanal a jobb felso sarokba. -
Sanca #1767 Hu en nem talaltam. Meg a cave folotti dzsungelben van a fa, vagy magaba a cave-ba? -
gyozo #1766 Illetve hol találom azt, hogy hányas szintű hajóm lehet? -
gyozo #1765 Sziasztok!
Valaki belefutott már abba a bugba, hogy méha nem tud menteni, vagyis mentés közben kifagy, vagy ezt csak én hoztam ki belőle?
Ha igen, akkor van ellenszer, így ugyanis egy kicsit játszhatatlan és a guta is megüt? :) -
Sanca #1764 Es a kard tulajdonsagai? -
valamelyik varoskában:)
nem emlékszem melyikben sajna.