Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Es eszmeletlen tud neha lenni a viz effekt!
Most ott vagyok hogy valami fegyvereket akarnak atvinni Oxfort-varosaban de varnak nemtomkit hogy kiserje oket. Megoltem a kisero parancsnokot aki Fleur (vagy mi) varosaban a Tavernaban volt fent majd taliztam valami kapitannyal es elindultunk. a Kerdesem az hogy most hova menyek? Szalitsam el a Francia hajot a fegyverekel Oxfort (vagy mi)???

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Nah koszi majd estefele ki is probalom 😊))

Rulez gama vazz!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Skynet
Mindenkinek simán elindult a program?????
Bandew
Amugy hogy van ez? Mész a hajóddal, aztán egyszer csak feltûnik a távolban az ellenség, vagy betölt egy külön csata részt?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

asszem midn1, egy hajón tudtomal mindig egy skillben a legmagasabb tulajdonságú emberke tulajdonsága érvényesül 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

emerek = emberek

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

kék az az emerek mint nekem is mondták itten a forumon 😄
amugy nem mindig akkor érdemes lõni ha a "célkereszt" pirosra vált mert pl a vitorlaszagatonal kicsit fõlé kell célozni hogy a vitorláit kapd el

amugy én ugy vettem észre érdemes elõször mindenkép a vitorláit szaggatni, mert akor mintha rosszaban is manõvereznének és könyebb utána becserkészni vagy szétlõni

ja mert ugy vetem észre külsõ nézetbõl akik lõnek az ágyuval kancsalok 😄 mindig mellélõnek mig belülrõl célozva kicsit jobb eredményt lehet elérni

Skynet
Windows xp sp 1-el eddig minden ment rajta... Dx9 és legújabb 44.03-as nvidia driver...
Petyus_
Ezt az elõbb rossz helyre írtam sorry érte. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Adja magat, ismerkedj. A piros csik az ujratoltes, a zold az ujratoltve😊
Automata tamadas fele ha 3rd nezetbol csatazol, de 100x jobb, izgibb, hasznosabb 1st-bol.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Tok mind1 mit mond. MEgveszed, ramesz, meglatod a tulajdonsagait. Ezalapjan dontesz kell-e vagy sem. Nem kell Load. Amire kivancsi vagy az eleg bonyolult😊 Szal
3 fele helyzetre lehet elsotisztet alkalmazni.(hasznossagi sorrendben irom)
1), A hajodhoz elotisztnek, olyat alkalmazz, akinek 2 tulajdonsaga ilyen 6-7-es szintu az alabbiak kozul. Celzas, ujratoltes gyorsasaga,(e ketto a legfontosabb) fontos meg a defend, es a hajozas gyorsasaga, vagy esetleg a repair. Nagyon fontos meg a leadership, de az NEKED legyen magas szintu, mivel boardolasnal jon jol. Szal 1ik elotisztes tudja az elso 2-ot, a masik a 2. 2-ot. (2 elotiszt csak a jatek kesobbi folyaman, amikor lesz zse, az elejen csak az elso 2 fontos 1 elostiszttel.)
2), Passangerkent. Ezt akkor tudod alkalmazni ha hajot foglaltal, es kapitannya tehetsz elotisztet vagy passangert. Azert kell a passanger mert a max. 3 elotiszt konnyen elhalalozik, es akkor annyi a hajonak.
3), Ha gyenge a kozelharc skilled, akkor olyan elotisztet vegyel, aki 6-7-es kozelharcbol. De ezek isk onnyen meghalnak, szal sztem a legjobb ha elo 5 lvl-ed kozelharcra forditod.

A hajok mennek utanad, parancsokat tuc nekik adni, es kozvetetten abilitizheted oket. Nekem meg sohasem volt 2, vagy annal tobb hajom, nekem nem jott be.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Skynet
Desktopra kivágás hiba HELP!😊
Bandew
Végigjátszás készülget?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Monkey Island 3 az ISTEN!!!!!!

Bandew
És nem tudod, hogy kell megoldani ezt a problémát?

Sephi
Valaki irja le nekem hogy 1-1 hajo csataban hogy kell jaccak mert nem ertem! Mik azok a zold csikok amik loves utan piros vonnal menten ujra toltodnek?

Es automata tamadas van? Mert en nem tudom mivel kell lonni! Uotjara a Monkey Island 3- ban volt ilyen csata lool csak az mesze nem ilyen nehez volt!

Szal valaki magyarazon el nekem egy csatat pls!

Petyus_
web.axelero.hu/petyus80/1.TRAODSG

Ezt valaki töltse le légyszi és húzza meg nekem a kart mert emiatt nem tudok továbbjutni.

VIGYÁZAT! Ha bemásolod a Savegame könyvtárba a legfelsõ kimentett állásodat felülírja!!!

Az a kedves ember aki hajlandó erre küldje vissza a file-t [email protected] címre. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Skynet
Hálllóóóó!!!
Van olyan akinél nem indult a játék? Miafaxot csináljak??? Nem akar elindulni kivág desktopra!!!
Hat 1-2-es hajok megszerzesere mindent be kell dobni. Figyelni kell a hp-d, es nagyon kell nezni mikor toltott ujra a fegyvert. Tovabba harc kozben kell e megfelelo potiont is inni, es ugyelni hogy ne szoritsanak be. Szal nem 1xu.

Sztem azer nem valaszolt senki mer a kerdes magaban hordozza a valaszt, csak ezek vannak. Meg van ugye a loves is, de az magatol ertetodik.

De sztem osszeteheted a kezed ha 20-as leszel a vegen. En most vagyok 10-es es mar Battleshippel nyomom

Asszem csak skilleknel van limit, 10-es. Ertelemszeruen ha 3x szintet elered akkor meglesz osszes abiliti, ha 6x-et akkor osszes skill 10en lesz

valaki léci válaszoljon erre az egyszerû kérdésre! 😞
Ja Madmartigen. Mind1😊 Amugy nem direkt irtam, csak igy raneztem a nickedre es igy ez jott le😄 Sry. Amugy sikeresen eltalaltad a kancat, nem nagyon kedvelem😄

Skynet
Nemtom elindítani,indítás után lefuttatja a configját,sötét lesz a kép pillanatra jobbalsó sarokban felvillan a forgó töltõembléma és aztán kivág desktopra..
Dx9 fennvan új nvidia driver fennvan...
5let???
Aha. Boardolasnal a legfontosabb az hogy legyen legalabb 1 passangered, de a 2 jobb, mivel hovelharcba elsotiszted barmikot benyelhet 1-2 criticalt, es szetesik, es akkor oda a hajo ha nincs passanger.

I.C.ram
Esetleg beleht rakni a félretett pénzt bankba, ahol kamatozik havonta (a kamat függ a reputationtól). De legyen mindig elég pénzed az árú megvételére.
I.C.ram
Feketekereskedelem:

Rakjál ey abilityt a Trustworthy Ladre, íg eltudod adni a csempészárút következmény nélkül. Vegyél egy olyan hajót, amiben min. 1000 rakomány fér, így sokkal nagyobb lesz a haszon. Vegyél fel közelharci elsõtiszteket, mert, ha kalózok támadnak, akkor boardolni õket érdemes, mert elég hurkák. Vagy legyen gyors a hajód, így megtudsz lépni elölük (14-15< sebesség) Elõször nézd meg, hogy a Contraband cuccokaért, mennyit adnak az adott szigeten és aszerint kereskedj. Érdemes két egymáshoz közeli szigettel kereskedni, mert gyorsan megteszed az utat.
Semmi sem lehet tokeletes😊 Bar beletehettek volna.

Mandarin bazmeg😊)) Aze ez durva😊 Aki tud sztem valaszol(lasd en), szal nem kell beragni.

I.C.ram
Arról nem is beszélve, hogy én vettem nekik stukkert, és nem is használják, pedig ott az ikon a fejük felet, ami nekem is van+az övükön is ott van.
ok, no problem😊

Egesz kis guide lett ahogy nezem😊

Hat a kerdeseid felere kb rajossz 1 ora mulva😊
Szal az egesz skill-abilite rendszer eleg bonyolult, es a foglalkozasodnak megfeleloen kell rakosgatni ra a pontokat.
A legfontosabb dolog talan a penz, mivel ha nincs penz, kb 5x!! lasabban fejlodsz.(ez osszetett de igy van)
2fele korrekt jovedelemforras van:
1), Boradolas:
Itt a legfontosabb a kozelharc. Az elso 10 skilled close combatra told el, abilitiket meg a 2 defensre, a kritikal stireke(kell a kozelharc masteryhez) es a kozelharc masteryre. Ha Diablozni is akarsz😊 (katakombak ilyenek) erdemes talan a 2 pisztoly skillt is kifejleszteni, mivel a csontik eleg durvak.
Rajottem, hogy Boradolasnal nem is kell elotiszt. Tegyel 1et passangernek, es szerezz hajot egymagad. 10-es szinten ezekkel a skillekkel Battleshipet szerezhecc par probalkozas utan.
2),A masik meg a feketekereskedelem, de ezt I.C.ram biztos jobban vagja.

A leggyorsabb xp-t meg ugye hajok elsullyesztesevel kapod, namarmost ehhez kell a sok zse(repair...).

I.C.ram
Úgy szoktam csinálni, hogy csempészek és, ami útamban áll hajó azt vagy elfoglalom, vagy széjjellövöm. Így egy jól sikerült utazás után 40-50k arany jön be vagy mégtöbb. Nagyon megéri. 😊 Volt olyan, hogy 60k arany jött be egy fuvarral! 😊
jólvanna csak kötekedõs kedvemben voltam, és valamivel leplezem kellet hogy tényleg hülyeséget mondtam elõször icram-nak 😄DD

Ez nalam is igy van, es meg sok mas jatekba. Mivel a jatek nagy resze FULL RANDOM, es csomo helyen hozzad, azaz a karidhoz, es a hajodhoz igazodik.
Tiszteknek a Keeroy-fele modszerrel tucc fegyvert venni #1127 Mondjuk en nem ajanlom, mer meg ha 3db 7-es kozelharci szintu tisztem van, akkor is siman szetesnek neha😞
Tisztek csak kozelharcban fejlodnek asszem, de van ilyen abiliti, ami fejleszti oket.

A flottad az = a fohajoddal nem?😊 Amugy sztem kell fizetni.

Hu ilyen jo ez a csempeszbiznisz? Nem gondoltam volna. De ajanlom figyelmedbe hogy a masik meggazdagodasi oldalt is probald ki, sztem izgisebb😊

Ez amugy mi?😊) 1 full masik jatek? Vagy csak 1 mod? Vagy mi?

I.C.ram
Ha veszek a flottámba +1 hajót, akkor annak legénységét is nekem kell fizetni??
Sztem mer ugy van belove az ftp kliensed hogy 1 perc idle-t bir csak. Gondolom NOOP meg tuti nincs benne😊 Szal belagol a kabelnetem 1-2 percre, es te leesel. Pl a masik akimost szed rolam az nem esik le.

I.C.ram
Eltérõ tulajdonságokkal.
I.C.ram
Minden nemzetnek más a hajója van! Tehát kb. 5 fajta van mindegyik típusból.
Durva hogy olyan kot belem, aki tolem szedte a jatekot. Kesz vagyok.

I.C.ram
Eléggé mûanyag a grafika. 😞 Közelébe sem ér a sd2-nek.
I.C.ram
Én most vettem Fregátot 170k-ért de még egy csmpészárú körüt, és Battleshipem lesz! 😄
Bandew
ok már visszamentem. De jó ideig nemtudtam. miért esek ki folyton?

Na most mi van nem ertem. Megin kiestel vagy mit akarsz? Ha kiestel akkor visszajohetsz mar.