4315
-
ja, azt hittem autos jatek... kerestem is a kocsikat, de csak franya hajok voltak... :) -
én olyan 5 napja játszok vele eddig bejön összességében :) -
kormányzónál meg stb heleyken beszélgess mindenkivel. tod rpg :) -
próbáld nyomkodni a beállított action stb gombaid, vlsz lesz ott még több szint is, persze hah próbáltad akkor kemény..
tegnap nekem is előjött egy bug mentésnél.. kicsit össze vissza mentette a cuccokat, de hál istennek meg volt még az ahol 3 battleshippem van :) na aztán gyors ki windows, zippel save könyvtár.. most már nyugodt vagyok :) -
kuldiket hol lehet felvenni? -
jartam ugy csakjazassal, hogy egyedul maradtam eletben, meg meg valaki meg lovoldozott, de nem lattam seholsem, es a hajot sem tudtam elhagyni, ugyhogy Load.... :) -
Hali all
En meg csak most keydtem a gamet, most mentem vissza az elso szigetre kemkedni...
Eddig igen lapos a game, lesz ez jo is?! :)
Az elso ket dungeon, amiben eddig voltam borzalmas... semmi nincs benne, es 5-6-osaval jonnek a csontik, akik ossze vissza hadonasznak... ha nem taktikaztam volna a folyosok szuksegevel, eselyem sincs (igy is all vedekezni kell)...
Ez is lesz jobb, mert igy eleg ratyi?! (mar 4-en siman korbeallnak, nem beszelve arrol, hogy ujratermelodnek, ha kimesz vasarolni)
na, mindegy... csak kivancsi vagyok, hogy vegig ilyen, vagy jo is lesz...
mert igy eleg messze van a Morrowind feelingtol... -
tegnap mentem oxbay ba gondoltam nekiugrok a fort nak erre elötte voltak hajók.. az egyik 1 es szintű volt valami piros színű oldallal. gondoltam bazz ez jó vogás lesz (3 db 1es szintű bs em van) nekimegyek, erre nincs csákjázás opció.. melyik hajó lehetett az? mé nem tudtam megcsákjázni :(
csalók... pedig alig volt rajta ember, szal tuti meg lett volna :( -
én a leadership, meele, defend meg a grapping re szoktam rakni. többi 2-3 körül.
ability - defence, grapping, ship defence, gunman
-
ja hogy már válaszoltak, bocs :) -
szerintem a 4 lövetű a legjobb. tök sok tisztet meg lehet vele menteni távolról (2 lövés elég a veled szembe állónak) -
1. Leadership
- kocsmákban mintha nagyobb morálú srácok csatlakoznának mita 6-7 es a szintem belőle
nameg lehet hogy a matrózok is jobban tolják a reload ot meg ilyenek, talána verekedésben is jobbak
és luck tulképp mire jó?
- kockázásban biztos mert abban már 2-es luck al is a sziget legjobbja lettem :) de biztos van még máshol is szerepe mint minden rpg ben, bár nem annyira sok (2-es szinten meg is maradtam)
2. Commerset
- szeirintem az árakat határozza meg, minél nagyobb annál ..
és repairt hogy használja a gém?
- repairt ha hf2-ship akkor nézheted hogy naponta mennyit javít, bár szerintem fölösleges úgy is megyek a shipjard ra mindig.
3. még biztos van valami...
-
csak az használja aki ért hozzá :) van egy olyan képem ahol mind a négyen pisztolyosok vagyunk, majd otthonról belinkelem :)
egyébként ha adsz egy másik pisztolyt neki asszem azt nem használja cska a sajátját -
Dns5000 #1881 ha quick rapairra :) -
Fáradtság... Natehát, sztem repairre elég egy ember a csapatban, akit ha lesérült a hajód bevágod, nekem erre van egy 8-as repairrel rendelkező manus. Azt sajnálom hogy quick repairs-t nem tudok nyomni! Télleg, milyen skillekre érdemes nyomni? Most van egypár skill pointom, és totál tanácstalan vagyok... Leadershipnek nem látom értelmét mert duskálok a pénzben szóval van zseton crewre, melee combat mind főkarinál mind havernál maxos, sailingre csak havernál az, accuracy és cannons főkarinál maxos, repairre van emberem, commerse meg minek, duskálok a pénzben... Mire lehet ilyen helyzetben rakni?
Jah és ability pontokat mire érdemes elkölteni?
-
Közben már én is elmentem egészen a manowarig, most fogok majd menni templomba. Illetve holnap fogok menni, mert eddig bírtam, mostmár fekszem... Repairre meg sztem elég egy ember, és a quick repairs az nem lenne rossz cucc, csak kell hozzá még vmi... Télleg, ha csapattársnak rakok be vmi használos abilityt (quick repairs, fire ship, rush, stb) akkor azt én nem tudom müködésbe hozni, csak ha ő akarja használni? Hmuda neked meg ott van a válasz 3 hozzászólással elötted!
-
Most nincs mit csinálnom. A hajóm oda és egy kalóz hajóját foglaltam el (megöltem a fogadóban). Nincs semmi küldi, a szoborka nálam. Az egyetlen küldi az a dobozos, de nemtom, hogy Isla Muelle-en merre van az a fickó, akitöl a hajóács vette anno. Tudja vki? -
Ha valakit érdekelnek a hajók adatai ,de lusta megnézni a „Ships_init.c”-t akkor klikk ide ..
Vagy excel formátumban itt . -
Hype #1876 Ja még valami: aki nem fejlesztette volna ki még a repairt az tegye meg mert nagyon hasznos. Akár csata közben is feltudod javítani a hajódat 90%-osra! -
Hype #1875 Ott néztem én is nagyokat 
A vihar után Douweesen a Palm Beach-en találod magad minden cucc nélkül. Mész a partról a dzsungelbe, ajobb oldali utat választod ami egy kis kalóz településre vezett. Itt be a fogadóba, beszélsz egy fószerrel aki fel akar venni a legénységébe de te kinyírod s elveszed a hajóját, majd Isla Muelle szigetére hajózol ahol újra üdvözölheted a társaidat! -
Dns5000 #1874 ja a Rheims az arulo -
Hype #1873 Ez a Daniellás/Rheims keresős a főszál vagy pedig az amelyik úgy kezdődik hogy egy ládát kell elvinned redmondba majd összefutsza black pearl-el stb...??? -
Hype #1872 ja az -
Dns5000 #1871 melyik az a szal? az arulo keresos? -
Hype #1870 Maga az angol kormányzó volt a kapitánya, Khael Roa-nál csaptunk össze. Azon a szálon kell előre haladni amelyikben az a csaj Danielle van. Nagyon tuti ez a nő ha a bandádban van, meg se tudják sebezni, meg egyedül kinyírja a fél legénységet. -
Hype #1868 Na sikerült végre elfoglalnom a Manowart. Elég tápos egy teknő. De sajna belehalt a csatába a kedvenc tüzérem a francba. De sebaj a hajó kárpótol érte.:) -
Dns5000 #1865 nem lehet venni csak elfoglani tudod -
Dns5000 #1863 nemreg irtam, hogy milyen egyszru elfolani mindent egy fregattal. Hat most visszaszivom. Talakoztam 1 fregattal volt rajta 84 ember nekem meg volt vagy 350. Azt hittem hogy szepen legyalulom oket mit mostanaba ment, errefol mire 2 csavot meoltem mar minde emberem halott votl( tiszteket nem viszek ugyis csak meghalnak), es 2 csavoval kardozni egyszere lehetetlen. Mi a faszart szmit bele hogy milyen hajon vannak az emberek es nem csak az hogy mennyi az azanyuk?????????? -
Sanca #1862 Leadership: parbajban fontos, jobban atallnak az ellenfelek, es a te embereid kevesbe(crew-re vonatkozik a csataban)
Luck: mindent befolyasol 1 kicsit pozitiv iranyban, pl 5%-al tobb critical hit, meg ilyenek.
Commerse: ennel ki is irja hogy eladasnal es vetelnel x%-al jobban jarsz.
Repair:az ido elteltevel javitodik a hajo, es ez fuggetlen a hajo szintjetol. Szal mondjuk 6-7-es repairnel 2-3 het alatt a 20%os hajotest feljavitodik 90%-ra. -
rutilus #1861 Menj el Isla Muellére és visszakapod a hajód+legénységed+csaj is meglesz! -
douwesenben nem próbáltam,a másik meg elmehet a p......!mérgemben le akartam vágni de nem lehet elövenni a kardot:( -
az elején kért 100000et,most hogy megszereztem már 140000et kér! -
Amúgy melyiknél próbáltad? A Douwesen-i tőlem is sokat akart kérni, de a quebradas costillasnál lévő 2kért megcsinálta! -
Dettó! -
radical #1856 2608-aranyat fizettem. -
tölem 140000-et kért a szemét.honnan,most vettem battleshipet vaze!télleg ennyit kér töletek???? -
Használja ha nem 2 ill. 4 lövetűt adsz! Télleg, használ ilyen bárki is? 2 lövetű azért szopás mert amit én használok az kapásból majd akkorát sebez mint azzal 2 lövés, és ugyanannyi idő ujratölteni, 4 lövetű jó lenne, csak mi a fenéért rakja el és veszi elő minden lövés elött? brrrr... maradok régi kedvencnél -
SPOILER
Ez több szigeten is van, Douwesen-en (vagymin) van egy külön kalóz erőd, vmint quebradas costillas kocsmájában is van diplomata csávesz!
SPOILER vége -
Namost kérem szépen spoiler következik, mindenki csak saját felelősségére olvassa!
Ott tartanék gyakorlatilag, hogy szétlöttem egy ellenséges kis hajócskát amiben az a nemtommilyen idol volt, egy kis greenfordi nyomozás majd a börtön fönökének legyilkolása után. Mindezek után elmentem világítótoronyhoz, ahol közölte velem vén fószer hogy hol a szőke csajszi, majd kari megállapította hogy megin' eltünt. Frankó. Mindezek után diplomata után kiáltva elindultam quebradas costillas felé, hogy kibéküljek anglókkal, de egyszercsak benyomott egy videót melyben szépen viharban mászkálok majd feltünik a kari a homokos parton, és közli velem egy emberke hogy ilyen vihart jó ha száz évente látni, sajnos nem volt beszélgetésben egy ilyen opció hogy "a k*rva anyád" mert oda küldtem volna el a cuncimókust... Namost, az lenne itt a nagy büdös kérdés, hogy
a) most túlképp mit is kéne csinálnom? mer' az remek hogy 0 aranyról kezdek (amit én fixáltam, hajótörés elött vettem egy rakás kacatot amit itt eladtam, 50k érték, meg felnyomtam jellemem herora) és vissza kellene minden szereznem (ez részben meg is van, pillanatok alatt összeszedtem 100k-t meg egy fregattot) de azután mit?
2) vissza kapom-e még valaha legénységem és a régi hajóm? mert remek ez a 0 arany meg minden, de ha nem kapom akkor 1. dühös leszek 2. ordítani fogok 3. nagyon fog hiányozni egyes szinttől meglévő jobbkezem, a mezitlábas néger haver (10-es melee combat, 10-es grappling, 8-as sailing, ehhez 7-es szint szóval nem is csoda!) meg a Rascal nevű remek felspécizett hajóm is
Szóval erre kéne válasz, de rögövest ám! (na hmuda miben is volt ez?
)
Még mindig Hmudához címezve szavaimat: icq luxus?
Aztán még megeresztek 1-2 tippet:
1. Hajó, ha nem jóóóóóóóóóóóóó, és ha jót akarunk:
A lényeg a csempészésben rejlik. Szépen beszerez az ember egy kis csempészmotyót, majd dumál fogadoban smugglerrel, elmegy a kijelölt helyre és eladja. Na hoppá, jönnek a hatóságok, bajban vagyunk! Mindezek után legyilkolja a törvény hű őreit, majd hajóra száll, és elkiáltja magát: hoppá, mi a f*szé' van itt 3 fregatt? Majd ezek után szépen fogja és elfoglalja egyiket-másikat (ship to parancs és master of boarding ability sokat segíthet!) és örül neki mint majom a farkának!
2. Hajófoglalás
Namost az alap az hogy az embernek kisujját se kelljen mozdítania és máris övé legyen a hajó, erre van 1-2 jó trükk. Fontos dolognak tartom megjegyezni, hogy érdemes hajót foglalni 1 db officerrel, annak ugyanis még tudsz segíteni is! Első, amit én spec nem használok, végigírtani kartácsal a hajó fedélzetét. Nem annyira ajánlott, mert nem annyira jó, minek kartácsot lövöldözni összevissza amúgy is csak közelre jó... Másik az az hogy rögtön átszállásnál lövünk egy szép nagyot, lehetőleg a nálunk lévő minnél kraftosabb pisztolyból. Namost pisztolyból és van 1 ERŐS és 1 kifinomult, ilyenre az erős a jobb, neve eszembe nem jutna, de 70/90 a sebzése és 20% a pontossága. Namost miután löttünk egy bazi nagyot valszeg elöttünk álló emberke fexik is, ha nem díszitsük mellényét ki egy Z betűvel, majd tépjünk a velünk lévő 1 azaz 1 db officer emberkéjéhez is és azt is vágjuk le, majd nézzünk körbe él-e még vki majd fosszuk ki a ládákat, majd irány kövi szint. Megint puff, segítés, fosztás, köv szint, és ezt addig amíg a hajó nem a miénk.
Még 1-2 jótanács:
1. érdemes felvenni shared experince abilityt, igencsak megnyomja a haverok fejlődési szintjét!
2. gyak. a bombs-on kivűl semmilyen más municiót nem éri meg használni, cannonballs lendületből szar, többi meg egy idő után válik használhatatlanná - minek egy hajó vitorláját szétszagatni ha attól még szétlövi az ember seggét?
3. egy csapatba a kapitányon kívül csak 1 ember ajánlott, mivel ha több van, hajófoglalásnál szopsz mint a torkosborz, ugyanis a többi már szar helyre kerül és nagy általánosságban levágják őket
4. aki nem tudja: officernek lehet adni piát is, aztán csaták közben szépen hörpinti fel őket. ajánlott, mert olyanná válnak tőle mint a tartóselem
Aztán még 1-2 kérdés is, ugytünik szó(billentyűzet)menésem van:
1. Leadership és luck tulképp mire jó?
2. Commerset és repairt hogy használja a gém?
3. még biztos van valami...
Ennyi lenne mára, király ez a gém és sok sikert a fordításhoz! Hmuda te meg lődd be icq-d! -
radical #1850 Ha pisztolyt adok az officernek miért nem használja?