Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Csak a kardot tudomnál nem ? hanem .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Ok király a game, de lenne pár kérdésem. (lehet hogy már voltak, de most már túl fáradt a szemem hogy visszaolvassam õket)
1. Hogy kell elõvenni a pisztolyt?
2. Mi az a pont a portrém fölött?
3. Van quicksave?
4. Hogy kell a távcsövet használni?
5. Most komolyan, hogy kell használni a tárgyaimat? (pisztoly, távcsõ, hpital) Csak a kardot tudom?
6. Ha vásárolok, jaobb és baloldalt van két kép, ahogy váltogatom a tárgyakat, egyszer 0-t ír, máskor meg 3-at, 4-et stb. Ez mit jelent?
Köszi!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

bazz ne ird már be kétpercenként, aki eddig nem akart jelentkezni az ezentulse fog akarni...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Jacek
en tudom hogy full lama vayok de folveszek egy sormot magam melle es ledofik mint a malacot amikor hajon vagyunk:)) hogy viszek igy el hajot vagy hogy kell mit csinaljak segitseg!!:))

Jacek
szerintem emg nem de volt egy trailer belole ott tobzodnak a csontik:)

a.carkey
A készítõk szerint 166 különféle hajó van a progiban, persze egyes típusokból országonként más és más, így a 166! Egyedül a Tartane egyforma mindenkinél! Ezek között vannak extra hajók, mint pl. a Black Pearl! :)

Ja, és a Black Pearlon kívül lesz egy másik nagy hajó is! :)

A medve nem játék.

a.carkey, #1303 nem tudod a valaszt? Gondolom te mar megcsinaltad.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Amugy ha vkinek mar Battleshipje van, es fejlodni akar a legjobb modszer hogy erodot foglal. 1 foglalas ossz-vissz kb 50.000xp... Sztem a legjobb sziget a douwesson vagy mi, mer erre nem visz kuldi. Ez azert fontos, mert ha 1x mar lottel fort-ra, hiaba veszel a kaloz-szigeten bekulesi papirt, a fort ugyan ugy radlo:(

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

I.C.ram
NEKEM IS OLYAN HAJÓ KELL!!!!! :D
a.carkey
Vagy még nem mutatták be?

A medve nem játék.

I.C.ram
Colebras Costillas vagy mi az isten a sziget neve, ahova menni kell.
a.carkey
Van ebbõl valami normális változat, nem kamerás?
:(

A medve nem játék.

Sephi
Gyerekek alitolag most valami arulot kene megtalajak valami kaloz szigeten... az a hapi aki elarulta az angol pasit...

Nos nekem mesze fogalmam nincs hova kell menni :(
Kozben meg valami ladikaval szivtam nagyot... aztan viszamentem a hajoshoz Ox-ban s aszonta hogy atkozott a penz meg keresek fel valami hapit Fleu szigeten mire oamentem es nem sokat magyarazott a hapi... nahy mindegy. Hol lelem meg a kaloz szigeteket?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ja en lattam, es itt akadtam el(a ladas kuldinel)

Jacek
filmben tele van csontival:)) szellem kaloz meg apam repaja azert van ebben is

Amugy talaltatok ma vmi kulfoldi forumot?

Van az a ladas foszal kuldetes. Ott tartok hogy az oxbayos shipjardos elmondta hogy a srac, akitol vette a francia szigeten van. Es itt nem talalom sehol. Igaz nem dumaltam minden jarokelovel(csak a felevel), de a fontosabb emberekkel mind. Szal hol lehet??

I.C.ram
Ti már láttátok a Black Pearl kalózhajót? Én már igen. :)
a.carkey
Miért kéne? Nekem ue, csak a ram SD és fullon van, sõt ...

Antijedi!

Minden országnak vannak hasonló hajótípusai, de a legjobbak a spanyolok és a portugálok a nagyhajóknál, az angolok a frigate kategóriában, a hollandok a tehersdzállításnál stb. A franciák vegyesen ...

A medve nem játék.

a.carkey
Én voltam. A filmben tuti nincs ilyen, szóval az Akella is bekaphatja! Minek kellett ez: Azóta én is összefutottam még jópárral ... GRRRRRRRR!
Az elsõ olyan szép és jó játék volt, bár a városok ott is a képzelet szüleményei voltak. Erre itt ha már vannak bene RPG elemek, akkor legyenek benne fantasy elemek is. Az kell a népnek! Morrowind után nem bírtak volna leállni? Phö!
Ez a játék nem annek indult! Lehet, hogy kb. akkora váltás lesz, mint a Wolfnál volt? :(
Hangulatilag okés, kinézetre is, de a csontváz harc meg a majom? Hehe! :(

A medve nem játék.

Ruffi
Multkor egyik gyerek aszonta csak akkor fog menni a játék ha mindent minre veszek igez ez?
Mert akkor ki se probálom...
Amd 2000+ geforce ti 512 mb ddr

Minden tiszteletem a mentõsöké...ök minden nap áldozatot hoznak

nem tud valaki valami leirást a hajokról (hogy adott tipusbol melyik népnél milyenek a tulajdonságai meg ilyesmi)?? mert nem nagyon van kedvem körbenézni öszes szigetet, emg eddig fõleg csak angol hajokat vettem

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Jacek
mert az elobb folvettem egy faszit hat azx amikor elfoglaltam a hajot nem igazan akarta:)

Jacek
egy lama kerdes most kit kell folvegyek aki el tudja vinni a masik hajot?

Bandew

Kandurex
Ha nem XP-d van abszolult BUG mentes játékot kapsz

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex

Bandew
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS LEJÖTT!!!!
Kösz szépen Sanca!

Jacek
erdemes is turni a dungeonban vagy nem?

léci erre valami infót! pls! köszi
CarajoEsp
Huhh nagyon tetszik. Most tettem fel és a harc máris bejön.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Kandurex
Fantasy sztori van...:( egy csontibácsit kell másvilágra zavarni :)

Bandew
Ja! Tényleg!

Minden varosban van dungeon...

Rekonektalj mar...

Jacek
Valaki irta hogy remeli nem lesz fantasy a gamebol mert talalkozott egy csontimajommal:))

Redmont-ban van egy ajto Dungeonba vezet:)))) te csontvaz kalozzal:)))) elejen talaltam meg most teptek le a hatam:) mert jott negy egyszerre:)

Bandew
Pfhuuuuuuuu!
beindult

Bandew
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
256BYTES/S-RE LASSÚLT!!!!!
98%-NÁL!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!

Felszálsz ahajódra majd a sail to ikonra mész. Itt fel van sorolva hogy hova lehet hajózni az adott szigeten. Ott lesz köztük az az öböl is.

Respect a fordítóknak. Ez a progi nagyon megéri a munkát!

ezek a szorosok amit a smugler mond hol vannak? legalábbis hogyan jutok el oda? mert a térképen nem irja
Lehet megoldottad már de mind1:
Szóval alszol estig majd, elmész Rheiam házának a kapu felöli oldalához ahol majd megjelenik a nyitott lakat. Ez levan írva quest book-ban is de vmi olyasmit említ hogy ablakon kell bemászni.

ja nekem is jönnek már a katonák pedig egy fuvarral 25000-t kaszálhattam volna

a kocsmaban vannak cseppeszek ha van nallad illegalis dolog akkor megmondjak hogy melyik obolbe menjel a hajoval es ott 4x es aron szoktak megvenni, de nekem 2 csere utan mar mindig jottek a katonak aztan meg hajok ezert felhagytam a csepeszessel

May the force serve you well!

Mész a tevernába, majd ha van nálad tiltott áru akkor lesz ott smugler, azzal beszélsz. Megmondja hogy hova kell menned hogy eladd az árut.

szoval ha nagy a leadershiped akkor atal az ellenseg harc koznen ? kiraly :)
a kartacsal csak annyi baj van hogy nagyon kozelrol jo, es ha rosszul fordulsz 1 nagyobb hajo 1-2 sortuzzel elintez.

May the force serve you well!

BaziJoe
Sziasztok van már oldala,vagy forditása a játéknak?????

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Bandew
Nincs ötletem.

I.C.ram
Én 6-os es másr Battleshippel nyomom :D
Skynet
Mondom lefut az a config cucc befeketül a kép kb 1 másodpercig pörög lenn jobbalul a Seadogsos töltõjel és paff kivág desktopra...