4315
  • Hmuda
    Remélem az első atchben benne lesz, hogy lehessen folytatni. Amúgy extrán is csalódtam. Szerintem az első kishajóval is símán le lehet győzni a Black Pearl-t.
  • air23
    ja, pont ezt linkeltem be én is olyan 5 oldallal elöbb :) mind1, ismétlés a tudás... :)
  • air23
    hazamegyek elolvasom. eddig jutottam amint modntam, direkt nem mentem el a másik helyre még amit írtak :)
  • runcájsz
    Viszont, hogy ne csak kérdezzek...
    Előre is bocsánat ha már volt, de a régi Sea Dogs női karaktert is bennehagyták a játékban, egy kis INI módosítással lehet előcsalni:
    http://www.subsim.com/ssr/tip_pirates_caribbean.html
  • runcájsz
    AIR:
    Köszönöm Air a gyors választ, de akkor megint bogarászhatom a Quest log-ot!
    Őszintén szólva már 3 napja nem jövök rá, nem szoktam azonnal kérdezni, általában szeretek magam rájönni dolgokra. Nem lehetne picit konkrétabban, hátha nem értek majd megint vmit?
  • air23
    na ja.. azért elég gáz hogy nem úgy csinálják meg hogy utána még azért lehessen élvezni hogy mekkora király vagy...
  • Hmuda
    Na megcsináltam, de én csalódtam a végében. Jó lett volna ezek után szabadúszóként tengetni napjaimat.
  • air23
    szerintem ezen már túl van, bár nembiztos :)

jahogy... az még vlsz hátravan. utána redmond :)
  • Titan
    Bemész a kocsmába, és beszélsz a csapossal. Ő közli veled, hogy itt űl egy faszi és beszélj vel. Francia egyenruhába szlopál. Beszélj vele és el kezd süketelni, hogy felvenne a hajórája kormányosnak. Add neki a kiváncsit, és ellöki, hogy nagyon kanos és a városon kívűl találkozója van egy ringyóval és arra kér, hogy kisérd el, mert az Ő cerkája nincs éppen csúcsformában.
    Kisérd el és a városon kívűl kérdezgesd...aztán rájön a balfék, hogy Te egy angol kém vagy, de akkor már késő...gyorsan összeszarja magát és elköpi a szükséges infókat, Te hálából jól pofánszántod és lelépsz a szigetről vissza Redmond-ba a kormányzohoz és elliheged nek az infókat...
  • air23
    pedig nem szabadott volna elfelejteni :) ezek szerint redmondba hiába várnak rád.. szal olvass, jegyezd meg stb fordíts aztán ha nemmegy kérdezz. legalábbis szerintem úgy sokkal élvezetesebb mintha megkérdeznéd.. mind1, szal redmond :)
  • air23
    olvass vissza ;))
    ja igen.. angol tudás.. kocsmába kell menned.
  • air23
    egyébként én is itt járok, de fszt fogok nekiugrani most megint tápolás időszakban vagyok :)
  • air23
    guest log ban kb 3 bekezdéssel alatta van a második fele, olvasd el :)
  • air23
    pedig amint látod érdemes lenne.. én úgy kezdtem a topikhoz hozzászólni hoyg 2napomba telt mire elolvastam az összes hozzászólást. no mind1, hajrád.
  • runcájsz
    Ha vki továbbhaladt már lszi segítsen!

Ott tartok a történeti szálon, hogy a franciák által megszállt Oxbay haderőire ellencsapást mérünk. Sikeresen odavezettem a csapatszállító hajót az egyik távoli öbölhöz, hogy a katonák a történet szerint a barlangon keresztül meglepetésszerűen tudjanak támadni a megadott jelre. Az ottani ügynök közölte, hogy nem kell vele mennem a barlanghoz, így elváltunk. A csapatszállító kapitánya is otthagyott mondván még nekem van küldetésem, úgy sem tudok vele menni. A Quest log annyit ír, hogy ezek után teljesítsem a küldetésem második felét, csak gőzöm sincs, hogy mi lenne az!

Már kínomban visszatöltöttem egy korábbi játékállást, amin a Redmondi kormányzó közli velem a teendőket, de ott valami olyasmit mond, hogy miután letettük a katonákat a parton, majd csatlakozzam hozzájuk a barlangnál. Bár lehet, hogy a közepes angol tudásom miatt értek én félre vmit. Az Oxbay városon kívüli barlongot már oda-vissza bejártam, már térképet is készítettem róla hátha egy járatot még eltévesztettem, de nem.

Ha vki. tud segítsen!
  • air23
    pedig .. odahajóol oxbay közelébe és keresel egy partot ami kövel van hozzá. aztán kikötsz és lopakodsz.. de egyébként 9238 szer hangzott el ez a mondat már a fórumban :)
  • air23
    most tényleg a legelső küldetés a szigeten hátulról lopakodás nem megy?
  • air23
    kicsit visszaolvasol írnak egy linket a magyarosítás fórumra. szerintem érdemes lenne ott ködrülnézned.
  • TopGun
    Sziasztok! A magyaritas hogy all? vagy abba maradt?
  • Hmuda
    Kösz megnézem.

Más, hol van az a fickó, akit meg kell keresni, hogy lefordítsa a táblákat. Annyit kivettem a szövegükböl, hogy Greenfordba kellene menni, de ott semmi nincs.
  • air23
    ja, nekem is xp-m van
  • air23
    'dx9 és valami 4x es detonátor'
    valami van a readme.txt ben hogy 32 MB vagy annál nagyobb vkártyákkal indul el, de esetedben szerintem ez nyilván megvan. szerintem próbáld mégegyszer installni és rakd fel a cd ről a dx9 et még ha szerinted fenn is van. lehet calami extra komponens is lesz benne amid eddig nem volt.

• Dns5000
    mindet :D
    szerintem az 300-1000 kozott biztos van valasz
  • gyozo
    A port bejarata utan, jobbra elso haz.
    De lehet, hogy varialja a cucc.
  • air23
    ne csak kérdezz hanem olvasd a válaszokat is.
  • air23
    grafkártyád gondolom 64MB vagy több. mert azzal is lehet gond :(

egyébként nemtom, nálam p4 2.5G gef4 4400 128mb ram mal csodálatosan fut. dx9 és valami 4x es detonátor
  • Laza
    menj vissza az elso szigetre, de hatulrol
  • Laza
    huhh... igen ez a masik... volt hogy 1 gombra 2 esemeny is kerult egy masik opcioban... :)

ilyen teren visszalepes a Morrowindhez kepest...
    nem eleg a fenyes grafix... :)
  • Hmuda
    pontosítok. Flaise de Fleure-ön van a fickó, de hol?
  • Hmuda
    Merre van az Isla Muelle-n az a fickó, akitöl a hajóács a ládikát vette?
  • air23
    szóval rájöttünk hoyg ez egy autós-repülőszimuáltor-rpg-fps.. na azé csak maradandót alkottak ezek a fiúk :)
  • air23
    hát ja.. az nem idegeít hogy okosan 4 felé szétszedték az irányítást, de mégse külön lehet hanem ha vlaamit beállítassz az egyikben akkor a másikban is azt használja? :))
    nomeg a wsad a térképen bazz.. én rfdg -t haszálok minden máshol fszom..
  • Laza
    vagy van?! :)
  • Laza
    tudjatok mi idegesit meg a jatekban....
    HOGY NINCS OLDALAZAS...
  • Dns5000
    pesze hogy kabrio, miert lattal valahol tetot a fejed felett ? meg szelvedo sincs, biztos ez az a legterelos modszer
  • gyozo
    Ja tenyleg, akkor lehet, hogy atvagtak, es megis egy kabrioban ulok, csak eltort egy fonyomocso? :)))
  • Dns5000
    dehogy nics a w az s el meg fekezel :D
  • Dns5000
    ez nem egy repulo szimulator ?:P
    1 het jatek utan kezdem hianyolni a rapuloket...
  • gyozo
    Ennek is van kormanykereke, csak egy kicsit lassan reagal, ha forgatod, de gazpedal az valoban nincs :))
  • Laza
    egyebkent en azthittem, hogy majd jol korbe lehet hajokazni a szigetet rendesen, es barhol partra lehet majd szalni, tehat, hogy lesz atmenet hajozas es parton koriszalas kozott, nem pedig ket kulonbozo elemkent fog jelentkezni (mivel meg a part sem olyan, mint gyalog)