Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Oxbay-be en mindig ugy mantem (mar a francia roham utan) hogy GreenFort (soha nem tudom a rendes neveket szal hagyatok ma) varosabol a dzsungelen at haturol kozelitem meg Oxbay-t.
A ladat akar akarod akar nem ugyis elveszik toled!

Majd ha viszamesz megkerdezni a hajost miert vettek el aszongya hogy Fleur szigeten van egy hapi. A hapi az ahogy menemtel a varoskaban jobbra a madosik haz! Aztan menyel ki a kikotoben es ott megszolit egy regi ismerosod.

Miert en peldaul Redmondba bementem egy nap a barban ahol taliztam egy regi ismerossel es nekem jottek az angol katonak es le is tartoztatak! Vagy harom napot ultem bortombe! Aztan bocsanatkeresel kiengedtek de nem ertettem mi tortent 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CS@
Nem lehet ,hogy Douwesen-nél a kidõlt fánál szálltál ki a hajóból ?
Mert ott a vízben van egy zárt lakat !

Kandurex
A ládát oxbay-ban kaptam a shipyardos gyerektõl....

Ezt írtam #1335

"visszanézek oxbay, oda nem engednek be (meglûnek),"

Hiába megyekbe a katoná rögtön támadnak....bár miútán elég faxa vagyok közelfight-ban, lazán begraszáltam a shipbe de nincs ott semmien faxi!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandew
Távcsövet hogy használom, miért, hol?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Forrest Tomee
Ezt a bugos szart!

Kiszálltam a partra körbenézni, most mennék vissza és nem enged fel a hajómra! Zárt lakat és csak dörömböl. Valakinek volt már ilyen?

Valaki árúlja el nekem hogy videók game közben hol vannak

So cry me a fuckin river, bitch!

IGAZ😊

I.C.ram
Egyébként meg minden kormányzónak lehet dolgozni. Majdnem mindig adnak valami rágósabb melót.
I.C.ram
Ezt kikérem magamnak! Én csak a feketekereskedelembõl élek!

7-es szinten Battleshipem +300,000 aranyam van!! És most épp a fõszálat nyomom, tehát ennél még sokkal többet lehet csinálni seperc alatt.
I.C.ram
Miért nem az elsõtisztjeiddel mész? Én felszereltem õket mindennel. Egyiknek már 10-es a közelharca, többinek 8-9-es. Nekem 8-as. Pisztoly is vettem mindegyiknek. Szinte legyõzhetetlenek vagyunk! 😊 7-es szintû vagyok, van már Battleshipem +300k aranyam. 😊 Most vettem drága távcsövet. Kéne nekem egy 2 lövetû pisztoly, de mindehol, csak 4 lövetû van, de ahhoz nincs skillem. 😞
Katakombak:
Nem tom mer raktak bele a jatekba, mivel SEMMI gasznalhato nincsen bennuk. Vegigverekedtemmagam redmond katakombajan, es talaltam 2 potiont, es 1 szar, 2000et ero kardot.(nekem meg 10 potionom fogyott el)
Amugy vmi irdatlan nehez votl kirtani, jott osszvissz vagy 20 csonti, neha 1xe 5en, neha meg 1 200+hp-s... Szal aki csak ki akarja probalni mennyire jo a karija kozelharcban, akkor katakombak...(csak 10lvl+tol ajanlott). En meghaltam vagy 10x...(nem azert mer szar a karim, pl oxbay-i katonakbol kinyirtam vagy 100-at 1mas utan, ugy hogy nem serultem...)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

I.C.ram
Ez elég érthetetlen volt megpróbálom lefordítani 😄

tehát: Menj a zónánál elõre, majd a következõnél balra, igaz?
Menny a onaánál elõre maj a k9övzónánál balra!

I.C.ram
Na megtaláltam Raoul Rheims-t, "SPOIL" Kimentem vele douwasen jungelébe a csajszival, de elkezdett futni, utána futottam, de mikor zóna váltás volt, eltüntek, és nem találom õket sehol! "SPOIL vége" Valaki tudja, hogy merre van? Voltam mindenfelé, de sehol sincs.
I.C.ram
Melyi ka legnagyobb hajó, és hol lelem? (megvehetõ)
énis ott vagyok és én se találom 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Sztem meg hagyjad😊 En 1 lepessel jarok 'elobbre', de nem talalom a csakot falaise de fleurban😞 GRRRRRRRRRRRRRRRR

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

I.C.ram
HEHEH 😄 Nem cumot, hanem cumót 😄 Kicsit más a két dolog! 😄
I.C.ram
Ehh... Journal olvasd el! Ott van, hogy "talán, akitõl kaptam a csomagot, tudhat valamit" Tehát menj vissza, a shipyarods faszihoz, akitõl kaptad a cumot.
Kandurex
Mit kell csinálni utána, ha oda adtam a ládát a halhatatlan fasziknak????

anny......ááááá...már 3h- keringek a játékba 😞((((((

I.C.ram
oK köszi értem.
I.C.ram
A Battleshipnél van nagyobb hajó?
Nem feltetlenul. Ha csak boardolsz a cannon jobb mint a culverin, hiszen gyorsabb, szal az ar nem minden.
Igen, a 24 az 24mp. Erre hatnak ki %os aranyban a skillek es abilitik.

Aha koszi szepen. Lehet en is visszatoltom. Lehet az a baja hogy a szigeten, ahova menni kene 2x is elfoglalatam az erodot😊

I.C.ram
Ezt én is vágtam eddig is... Nem szeretem, ha deblinek néznek 😊 Nyilván a drágább a jobb, de pl. az újratöltés, hogy van? Minnél nagyobb a reaload érték, annál hoszabb ideig tart? Én úgy vettem észre, hogy másodpercben van megadva, tehát, ha 24, akkor 24 sec alatt tölti újra igaZ?
pl redmondbol oxbayba fel ora az ut 1 gyorsabb hajoval.

Kösz, megnézem!

a.carkey
A * az "idõgyorsítás" sailing módban ... 😊

A medve nem játék.

I.C.ram
Kikell menn ia tengerre, és közel kell menni a hajóhoz, mikor megjelenik az ikon bal fent (árúcsere), akkor Enterrel kiválasztod, hogy Exchange. Bejön az a menü, amit az elfoglaláskor is kaptál. Ott legalul van egy gomb, hogy Swap Ship, na azt megnyomod, és kicserélõdik a két hajó.
a.carkey
Nézd, ma eltûnt egy nagy hajóm és vele együtt egy hatalmas rakomány egy angol kikötõbõl, ezért vissza kellett töltenem egy korábbi - szarabb -állást, de azóta hanyagoltam a gamma történeti szálát.
Az elsõ részben is egy bug miatt elakadtam, majd újból kellett kezdtem. Erre meg?

"Van az a ladas foszal kuldetes. Ott tartok hogy az oxbayos shipjardos elmondta hogy a srac, akitol vette a francia szigeten van. Es itt nem talalom sehol. Igaz nem dumaltam minden jarokelovel(csak a felevel), de a fontosabb emberekkel mind. Szal hol lehet??"

Szerintem a kikötõbe menjél el! Én általában minden fontos figurával ott futottam össze! De pl. volt olyan is, hogy nem jó sorrendben csináltam a dolgokat és tölthettem vissza az állást ... 😞 Sajna még sok a bug. De egy héten belül patchet igérnek, sõt valahol már a hely is fent van tartva neki ... 😊 A másik lehetõség, hogy nem jó részbe mentél! Általában a szigeten több városka is van. Én pl. az auto sail miatt mellényúltam már a kezdetekben. Szóval sorry de nem tudom.

Ágyúk:
6 fajta ágyú van!
Nézd meg az árát és el tudod dönteni melyik a legjobb. Pár hajóba csak bizonyos típusok férnek.
A cannon erõsebb, de a culverine gyorsabb stb. Nincs ez sehol leírva, de az árából látod, melyik a jobb ...

Mellesleg Keira Knightley az angol narrátor (SW Ep. I, Bend It Like Beckham, The Hole stb. ) 😊

A medve nem játék.

ne esküdöz ugyse hiszünk neked 😄 (amugy tényleg lehet, spac-e-t nyomsz a mapon ozt kész)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

I.C.ram
Esküszöm, hogy lehet.
Ha valaki tud segítsen már!
A következõ a szitu: Elfoglatam a 3-as szintû hajómmal egy 2-es szintût. Ez elsõtisztemet átraktam a jobbik(elfoglalt) hajóra. Megyek a shipyardba elszeretném adni a régi hajómat mer az új jobb. De hogy lehet magamat kapitánynak berakni az új hajóra. Nem tudom az elsõtisztemet magamra lecserélni!

Kandurex
Az oké...és utána...nem találok küldetést

Bandew
Az király, nem érdekel!!!!!
De amugy tényleg lehet vagy csak szivatsz?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Gnome
Oda kell adni nekik a ládát..Õk az elátkozott kalóz emberei(vagykik)

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Kandurex
Vlki megcsinálta ezt a ládás küldetést? (elvittem a kocsmához Redmond-ba, ott két sérthetetlen pacák elvette)... gondolatam visszanézek oxbay, oda nem engednek be (meglûnek), Redmondba semmi küldi felvétel,Falaise de Fleur-ra se jutok be, mer ott is lelûnek...szal most mit kellene csinálni?:

Honnan lehet letölteni?????????????? Valaki válaszóljon!! Lécci, lécci, lécci!!!!!!!
Gnome
Re: 1326

F3-mat

I.C.ram
Lehet simán is, csak akkor évekbe telik 😊
I.C.ram
Megcsináltam a rekordom!!! Egy kereskedõ út alatt (nem oda-vissza, simán csak oda) 90,000 aranyat csináltam! 😄
Bandew
Csak map módban lehet hajózni egyik szigetrõl a másikra? Mert az úgy gáz szerintem.

Honnan lehet letölteni??????????????
I.C.ram
Erre pls gyorsan választ, mert szeretném eldönteni, hogy melyik agyút veszem. Pls írjatok le mindent az ágyúkról!
Bandew
Ok. Már csak annyi, hogy miért nem lõ messzira az ágyum? Mert szar?

Gnome
SPOILER!!

Ha gyenge a hajód vagy nem akarsz harcolni tengeren menekülj a fekete hajó elõl ha nem sikerül ahogy beér kezd el nyomogatni az F-mat és akkor harc nélkül visszatérsz a map módba..
Csak azoknak ajánlatos akiknek nincs pénzük javitani stb.

CSa'

I.C.ram
1: Q-val és akkor el is süti a fegyvert kapásból a legközelebbi célpontra.
2: Az a pont azt jelenti, hogy a pisztolyodban van golyó, ha a kék csík teljesen maxon van, akkor van betöltve.
3: quicksave nincsen tudtommal
4: távcsövet a Ctrl nymvatartásával lehet használni, ha a fedélzeten vagy FP nézetben.
5: F2 Inventory, rámesz a tárgyra, majd Equip gombbal.
6: a baloldali az eladási ár jobb oldali a vételi ár/db.
I.C.ram
annyi változik csak, hogy a hajó sebsességét kevésbé befolyásolja a szél.
Bandew
Érdemes kikapcsolni az arcade-t?

I.C.ram
Valaki magyarázza már el az agyuk között a különbséget, és hogy miért érdemes jobb agyút venni, ha a reloadja is hosszabb. meg a távolság is kisebb.