Pirates Of The Caribbean
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A ladat akar akarod akar nem ugyis elveszik toled!
Majd ha viszamesz megkerdezni a hajost miert vettek el aszongya hogy Fleur szigeten van egy hapi. A hapi az ahogy menemtel a varoskaban jobbra a madosik haz! Aztan menyel ki a kikotoben es ott megszolit egy regi ismerosod.
Miert en peldaul Redmondba bementem egy nap a barban ahol taliztam egy regi ismerossel es nekem jottek az angol katonak es le is tartoztatak! Vagy harom napot ultem bortombe! Aztan bocsanatkeresel kiengedtek de nem ertettem mi tortent 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mert ott a vízben van egy zárt lakat !
Ezt írtam #1335
"visszanézek oxbay, oda nem engednek be (meglûnek),"
Hiába megyekbe a katoná rögtön támadnak....bár miútán elég faxa vagyok közelfight-ban, lazán begraszáltam a shipbe de nincs ott semmien faxi!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Kiszálltam a partra körbenézni, most mennék vissza és nem enged fel a hajómra! Zárt lakat és csak dörömböl. Valakinek volt már ilyen?
So cry me a fuckin river, bitch!
7-es szinten Battleshipem +300,000 aranyam van!! És most épp a fõszálat nyomom, tehát ennél még sokkal többet lehet csinálni seperc alatt.
Nem tom mer raktak bele a jatekba, mivel SEMMI gasznalhato nincsen bennuk. Vegigverekedtemmagam redmond katakombajan, es talaltam 2 potiont, es 1 szar, 2000et ero kardot.(nekem meg 10 potionom fogyott el)
Amugy vmi irdatlan nehez votl kirtani, jott osszvissz vagy 20 csonti, neha 1xe 5en, neha meg 1 200+hp-s... Szal aki csak ki akarja probalni mennyire jo a karija kozelharcban, akkor katakombak...(csak 10lvl+tol ajanlott). En meghaltam vagy 10x...(nem azert mer szar a karim, pl oxbay-i katonakbol kinyirtam vagy 100-at 1mas utan, ugy hogy nem serultem...)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
tehát: Menj a zónánál elõre, majd a következõnél balra, igaz?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
anny......ááááá...már 3h- keringek a játékba 😞((((((
Igen, a 24 az 24mp. Erre hatnak ki %os aranyban a skillek es abilitik.
Az elsõ részben is egy bug miatt elakadtam, majd újból kellett kezdtem. Erre meg?
"Van az a ladas foszal kuldetes. Ott tartok hogy az oxbayos shipjardos elmondta hogy a srac, akitol vette a francia szigeten van. Es itt nem talalom sehol. Igaz nem dumaltam minden jarokelovel(csak a felevel), de a fontosabb emberekkel mind. Szal hol lehet??"
Szerintem a kikötõbe menjél el! Én általában minden fontos figurával ott futottam össze! De pl. volt olyan is, hogy nem jó sorrendben csináltam a dolgokat és tölthettem vissza az állást ... 😞 Sajna még sok a bug. De egy héten belül patchet igérnek, sõt valahol már a hely is fent van tartva neki ... 😊 A másik lehetõség, hogy nem jó részbe mentél! Általában a szigeten több városka is van. Én pl. az auto sail miatt mellényúltam már a kezdetekben. Szóval sorry de nem tudom.
Ágyúk:
6 fajta ágyú van!
Nézd meg az árát és el tudod dönteni melyik a legjobb. Pár hajóba csak bizonyos típusok férnek.
A cannon erõsebb, de a culverine gyorsabb stb. Nincs ez sehol leírva, de az árából látod, melyik a jobb ...
Mellesleg Keira Knightley az angol narrátor (SW Ep. I, Bend It Like Beckham, The Hole stb. ) 😊
A medve nem játék.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A következõ a szitu: Elfoglatam a 3-as szintû hajómmal egy 2-es szintût. Ez elsõtisztemet átraktam a jobbik(elfoglalt) hajóra. Megyek a shipyardba elszeretném adni a régi hajómat mer az új jobb. De hogy lehet magamat kapitánynak berakni az új hajóra. Nem tudom az elsõtisztemet magamra lecserélni!
De amugy tényleg lehet vagy csak szivatsz?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Ha gyenge a hajód vagy nem akarsz harcolni tengeren menekülj a fekete hajó elõl ha nem sikerül ahogy beér kezd el nyomogatni az F-mat és akkor harc nélkül visszatérsz a map módba..
Csak azoknak ajánlatos akiknek nincs pénzük javitani stb.
CSa'
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
2: Az a pont azt jelenti, hogy a pisztolyodban van golyó, ha a kék csík teljesen maxon van, akkor van betöltve.
3: quicksave nincsen tudtommal
4: távcsövet a Ctrl nymvatartásával lehet használni, ha a fedélzeten vagy FP nézetben.
5: F2 Inventory, rámesz a tárgyra, majd Equip gombbal.
6: a baloldali az eladási ár jobb oldali a vételi ár/db.