4315
-
Remélem az első atchben benne lesz, hogy lehessen folytatni. Amúgy extrán is csalódtam. Szerintem az első kishajóval is símán le lehet győzni a Black Pearl-t. -
ja, pont ezt linkeltem be én is olyan 5 oldallal elöbb :) mind1, ismétlés a tudás... :) -
hazamegyek elolvasom. eddig jutottam amint modntam, direkt nem mentem el a másik helyre még amit írtak :) -
runcájsz #1946 Viszont, hogy ne csak kérdezzek...
Előre is bocsánat ha már volt, de a régi Sea Dogs női karaktert is bennehagyták a játékban, egy kis INI módosítással lehet előcsalni:
http://www.subsim.com/ssr/tip_pirates_caribbean.html -
runcájsz #1945 AIR:
Köszönöm Air a gyors választ, de akkor megint bogarászhatom a Quest log-ot!
Őszintén szólva már 3 napja nem jövök rá, nem szoktam azonnal kérdezni, általában szeretek magam rájönni dolgokra. Nem lehetne picit konkrétabban, hátha nem értek majd megint vmit?
-
na ja.. azért elég gáz hogy nem úgy csinálják meg hogy utána még azért lehessen élvezni hogy mekkora király vagy... -
Na megcsináltam, de én csalódtam a végében. Jó lett volna ezek után szabadúszóként tengetni napjaimat. -
szerintem ezen már túl van, bár nembiztos :)
jahogy... az még vlsz hátravan. utána redmond :) -
Bemész a kocsmába, és beszélsz a csapossal. Ő közli veled, hogy itt űl egy faszi és beszélj vel. Francia egyenruhába szlopál. Beszélj vele és el kezd süketelni, hogy felvenne a hajórája kormányosnak. Add neki a kiváncsit, és ellöki, hogy nagyon kanos és a városon kívűl találkozója van egy ringyóval és arra kér, hogy kisérd el, mert az Ő cerkája nincs éppen csúcsformában.
Kisérd el és a városon kívűl kérdezgesd...aztán rájön a balfék, hogy Te egy angol kém vagy, de akkor már késő...gyorsan összeszarja magát és elköpi a szükséges infókat, Te hálából jól pofánszántod és lelépsz a szigetről vissza Redmond-ba a kormányzohoz és elliheged nek az infókat... -
pedig nem szabadott volna elfelejteni :) ezek szerint redmondba hiába várnak rád.. szal olvass, jegyezd meg stb fordíts aztán ha nemmegy kérdezz. legalábbis szerintem úgy sokkal élvezetesebb mintha megkérdeznéd.. mind1, szal redmond :) -
olvass vissza ;))
ja igen.. angol tudás.. kocsmába kell menned. -
egyébként én is itt járok, de fszt fogok nekiugrani most megint tápolás időszakban vagyok :) -
guest log ban kb 3 bekezdéssel alatta van a második fele, olvasd el :) -
pedig amint látod érdemes lenne.. én úgy kezdtem a topikhoz hozzászólni hoyg 2napomba telt mire elolvastam az összes hozzászólást. no mind1, hajrád. -
runcájsz #1932 Ha vki továbbhaladt már lszi segítsen!
Ott tartok a történeti szálon, hogy a franciák által megszállt Oxbay haderőire ellencsapást mérünk. Sikeresen odavezettem a csapatszállító hajót az egyik távoli öbölhöz, hogy a katonák a történet szerint a barlangon keresztül meglepetésszerűen tudjanak támadni a megadott jelre. Az ottani ügynök közölte, hogy nem kell vele mennem a barlanghoz, így elváltunk. A csapatszállító kapitánya is otthagyott mondván még nekem van küldetésem, úgy sem tudok vele menni. A Quest log annyit ír, hogy ezek után teljesítsem a küldetésem második felét, csak gőzöm sincs, hogy mi lenne az!
Már kínomban visszatöltöttem egy korábbi játékállást, amin a Redmondi kormányzó közli velem a teendőket, de ott valami olyasmit mond, hogy miután letettük a katonákat a parton, majd csatlakozzam hozzájuk a barlangnál. Bár lehet, hogy a közepes angol tudásom miatt értek én félre vmit. Az Oxbay városon kívüli barlongot már oda-vissza bejártam, már térképet is készítettem róla hátha egy járatot még eltévesztettem, de nem.
Ha vki. tud segítsen! -
pedig .. odahajóol oxbay közelébe és keresel egy partot ami kövel van hozzá. aztán kikötsz és lopakodsz.. de egyébként 9238 szer hangzott el ez a mondat már a fórumban :) -
most tényleg a legelső küldetés a szigeten hátulról lopakodás nem megy? -
kicsit visszaolvasol írnak egy linket a magyarosítás fórumra. szerintem érdemes lenne ott ködrülnézned. -
Sziasztok! A magyaritas hogy all? vagy abba maradt? -
Kösz megnézem.
Más, hol van az a fickó, akit meg kell keresni, hogy lefordítsa a táblákat. Annyit kivettem a szövegükböl, hogy Greenfordba kellene menni, de ott semmi nincs. -
ja, nekem is xp-m van -
'dx9 és valami 4x es detonátor'
valami van a readme.txt ben hogy 32 MB vagy annál nagyobb vkártyákkal indul el, de esetedben szerintem ez nyilván megvan. szerintem próbáld mégegyszer installni és rakd fel a cd ről a dx9 et még ha szerinted fenn is van. lehet calami extra komponens is lesz benne amid eddig nem volt.
-
Dns5000 #1917 mindet :D
szerintem az 300-1000 kozott biztos van valasz -
gyozo #1916 A port bejarata utan, jobbra elso haz.
De lehet, hogy varialja a cucc. -
ne csak kérdezz hanem olvasd a válaszokat is. -
grafkártyád gondolom 64MB vagy több. mert azzal is lehet gond :(
egyébként nemtom, nálam p4 2.5G gef4 4400 128mb ram mal csodálatosan fut. dx9 és valami 4x es detonátor -
menj vissza az elso szigetre, de hatulrol -
huhh... igen ez a masik... volt hogy 1 gombra 2 esemeny is kerult egy masik opcioban... :)
ilyen teren visszalepes a Morrowindhez kepest...
nem eleg a fenyes grafix... :) -
pontosítok. Flaise de Fleure-ön van a fickó, de hol? -
Merre van az Isla Muelle-n az a fickó, akitöl a hajóács a ládikát vette? -
szóval rájöttünk hoyg ez egy autós-repülőszimuáltor-rpg-fps.. na azé csak maradandót alkottak ezek a fiúk :) -
hát ja.. az nem idegeít hogy okosan 4 felé szétszedték az irányítást, de mégse külön lehet hanem ha vlaamit beállítassz az egyikben akkor a másikban is azt használja? :))
nomeg a wsad a térképen bazz.. én rfdg -t haszálok minden máshol fszom.. -
vagy van?! :) -
tudjatok mi idegesit meg a jatekban....
HOGY NINCS OLDALAZAS... -
Dns5000 #1900 pesze hogy kabrio, miert lattal valahol tetot a fejed felett ? meg szelvedo sincs, biztos ez az a legterelos modszer -
gyozo #1899 Ja tenyleg, akkor lehet, hogy atvagtak, es megis egy kabrioban ulok, csak eltort egy fonyomocso? :))) -
Dns5000 #1898 dehogy nics a w az s el meg fekezel :D -
Dns5000 #1897 ez nem egy repulo szimulator ?:P
1 het jatek utan kezdem hianyolni a rapuloket... -
gyozo #1896 Ennek is van kormanykereke, csak egy kicsit lassan reagal, ha forgatod, de gazpedal az valoban nincs :)) -
egyebkent en azthittem, hogy majd jol korbe lehet hajokazni a szigetet rendesen, es barhol partra lehet majd szalni, tehat, hogy lesz atmenet hajozas es parton koriszalas kozott, nem pedig ket kulonbozo elemkent fog jelentkezni (mivel meg a part sem olyan, mint gyalog)