4315
  • Hmuda
    Majd a végén.
  • Nyiri
    help!
    a hajotores utan kinyirtam a kalozhajo fonoket
    elmentem isla muelle-be
    talalkoztam a regi hajommal, emberekkel, beultunk a kocsmaba. Most ulok egy asztalnal, es semmi nem tortenik. Nem beszelgetunk. Nem tudok mozdulni. Miert???
  • CS@
    A készítők is előrelátóak voltak ugyanis ez idő alatt a shipyard zárva lesz.
  • CS@
    3000
  • Hmuda

Hivatalos térkép. Szerintem elég jól sikerült.
  • Hronin
    Addig nem enged a térképre, amíg nem látogatod meg a Lighthouse-t.
  • Harek
    Elmész a kalózokhoz (véletlenül egyből oda jutottam), ott beszélsz a csávóval a kapunál aki beküld a kocsmába, mert ott egy kalózkaptány embert keres. Kinyírod a fickót és tied a hajó. Arra már nem emlékszem, hogy merre kell menni, de nem volt messze a hajótörés partjáról, talán két töltésnyi gyaloglás.
  • Nyiri
    en itt olvasgatva a a kommenteket, elorelatoan 215000 aranyat letetbe helyeztem douwesen-i uzsorasnal :) De elurgrok majd a kaloztanyara is :] Jobb ingyen egy hajo mint penzert :)

Merre kell menni douwsenbol hogy a kalozokhoz erjek?
  • Harek
    Én elsétáltam a kalóztanyára, és ott szereztem egy hajót.
  • Ramires
    Hajótörést szenvedtem és Douwesen-ben vagyok. Beszéltem a kocsmárossal és most mit kell csinálni? Amúgy amikor bejegyzést kapok a kalandkönyvbe hogy mit kell csinálni akkor azt nem írja be. Ha tudtok akkor kérlek segítsetek :()
  • Bandeeka
    Kéne megint 1 kis segicség. Elfoglaltam az angol fregatot ami a bálványt szállítja, de nemdob vissza a térképre ez mitől van? Amugy mennyire kell eljönni az erődtől hogy kidobjon a térképre? Thx
  • [IceTea]
    Csak kérdezem más is megtalálta a titkos szobát az inka templomba ? Jót röhögtem mi van ott :)
  • [IceTea]
    Na kigyűrtem!

Írok egy kis véleményt…. Remélem nem baj…
    Ez kizárólag saját! Nem kell anyázni, ha valakinek, nem tetszik valami…

Nagyon-nagyon régen még C64-en játszottam a Pirates nevű csodával! Akkor nagyon tetszett. PC-n a később megjelent Pirates Gold közel sem adta vissza ezt az érzést! Megszerezettem a Sea Dogs 1 részt de sajnos azzal nem játszottam bizonyos okokból (BSA)
    és elfelejtettem újra megszerezni! Most mikor ez a játék megjelent, nagyon örültem, mert szeretem ez a korszakot. A játék kegyetlen jó élményt nyújt, és valljuk be, kellenének ilyen progik is nem csak mindig rts-fps! A magyarosítás kegyetlen jó lett, minden elismerésem a fiúké, mert nem kevés szöveg lehetett…
    Nagyon tetszik a játékba a csata, a kardozás, és maga az egész irányítás. A grafika király gyors, a zene kellemes. Jó a story.
    Jöjjenek a kritikák.
    Kicsit könnyű… igazából egyszer sem akadtam el, szinte csak a magyarosítási problémák miatt voltam leállva. A vége szerintem összecsapott lett. Lehetett volna erősebb az a kalózhajó. Volt még egy dolog, ami nagyon nem tetszik a játékba, mégpedig, ha meglát egy kalózhajó, és valakit épp üldözz, legyél te jóval messzebb akkor is utánad ered. Mintha minden ai ellened csak is ellened, lenne.(ez a freelancer-be feltűnt, ott is idegesített) Idegesítő mikor egy folyosón mögéd állnak a társaid és nem tudsz elmenni mellettük, csak lassan „ellökdösni”. Elfoglaltam az összes angol erődöt! Miért nem tudom más nemzetnek adni??? A Pirates-be ez alap volt. (lehet, hogy csak nem tudom, hogy kell ). Miért van ilyen kevés sziget? Van még 1-2 apró bug, de melyik game-be nincs?!
    Függetlenül mindenen átlépve, idén ez a legjobb játék, ami kijött! Nagyon yo volt játszani vele! Nagyon remélem, hogy lesz folytatás és hallani valami, hogy Sid is csinálgatja a Pirates folytatását… Szóval van remény még kellemes órák/hetek elé! LEGYEN KÜLDETÉS LEMEZ!! Bocs, ha hosszú voltam, de ki kellett írnom magamból
  • Harek
    Akkor biztos, megyek és megkeresem.
    Thx
  • Hype
    bányában csontik? sztem nem jó helyen jársz. az egész bánya egy teremből áll van vagy 4 katona meg 4 munkás benne ennyi. Ide greenfordból juthatsz el, a börtön melletti kapun kell kimenni
  • Harek
    Nekem is itt van gondom. Miután a kocsmáros beszél az agyagtáblákról, hogy a figura nem hozhatta ki őket a bányából. Hát én a bányában csak csontikat találtam, pedig vagy fél órát mászkáltam ott. Végén már csontik sem voltak:)
    Ötlet? merre kell menni a bányában?
  • Hype
    ja bocs, az oxbay-i bányába mennyél
  • Bandeeka
    A világitótorony zárva nemtudok bejutni.
    Vmi ötlet van?
  • Hype
    lighthouse
  • Bandeeka
    Hali!
    Elakadtam segicsetek pls. Oxbay-be kéne megtalálnom Daniellát de én nemtalálom. Dauwessen-be voltam a könyvtárba és ott tudtam meg hogy Daniella Oxbay-be ment. Vki segicsen mert én sehol sem találom. Thx
  • Hype
    Csak annyit kell tenned hogy beszálsz a hajódba és a térképen hajózol egy picit. Ezután jön a nagy vihar amiben elveszted a hajód. :)
  • Hype
    Ja végre leesett. A bánya főnökkel beszéltél? Akkor be kell menned a bányába, van ott néger csákó Leborio vagy vmi ilyesmi. Vele beszélj, majd meg kell venned őt parancsnoktól mivel csak így hajlandó beszélni. És EZ FONTOS vedd fell a csapatodba és vele együtt mennyél Isla Muellé-re. Itt a kocsmárossal beszéljél.
  • Hronin
    Amikor odaérsz az inka templomot rejtő szigethez, a bejáratnál 3 vagy 4 ellenséges hajó vár és az egyik egy Man-O-War. Csak el kell foglalni.

Az rohadtul bosszantott viszont, hogy mindössze az utolsó csatában tudtam használni, mert utána vége a játéknak.
  • Tovi
    Idegeimre megy ez a nő, folyton eltünik. Nyiri, te tovább tartasz, nem emlékezel kérdésemre???
  • Nyiri
    Hela!
    Megmentettem a kolykoket :)
    De most daniella lenne soron, de fogalmam sincs hol keressem. Ott tartok, amikor volt a banyanal es mondta egy katona, hogy az agyagtablak megsemmisultek, de egy csako lemasolta oket meg elotte. Megvan a neve, de fogalmam sincs hol keressem :(
  • Tovi
    Megszereztem a szobrot a hajóról, elfoglaltam, majd elhajóztam a világítótoronyoz, hogy Daniellával talizzak. De ott csak az öreg volt, valamit papolt a lány megbízhatatlanságáról. a feladatkönyvem üres. Most hová??
  • CarajoEsp
    Hát én teljesen le vagyok taglózva a játéktól. Ott tartok ,hogy el kell vinnem egy levelet a Kalózok fejéhez Conceicaóba. Ugye innen még sok van hátra?:D Remélem még legalább 20x ennyi.
  • Gyadi
    Manowart honnan tudok szerezni?
    Bocsi, tudom hogy már volt valahol írva, de lusta vagyok :(
  • Hronin
    Köszi, így már sikerült.
  • CS@
    Használd az újonnan szerzett abilitydet.
  • Hronin
    Azt meg tudod mondani, hogy az inka templom meglátogatása után hogyan lehet elintézni a fekete hajót? Egy 100 ágyús Man-O-War és 10-es Accuracy sem elég ahhoz, hogy jelentős kárt tudjak benne tenni, csáklyázni meg nem enged.
  • Hype
    menj be a világítótoronyba
  • Charly
    világító toronynál vár rád
  • TopGun
    Ok! remelem, mert mintha mar azon az uton is kimentem volna, csak nem talaltam semmi erdemlegeset! ezekszerint akkor sokaig kell menni?
  • Hronin
    Csak az lehet :)
  • TopGun
    Szia! megneztem tegnap magyaritva a jatekot es utana betoltottem a regi allast ami a kereskedo meglatogatasa elott volt es megkaptam tole a lovet! koszi, Greenford-bol az a jo ut ami az exit Greenford? mert mar nem volt ra idom, hogy kimenjek rajta! :(
  • Shaman
    Angol walkthrough van valahol?
  • Tovi
    Köszi, erre nem gondoltam
  • Bandeeka
    Hali!
    Elakadtam az 1-ik küldetésben: oxbay-i rabot kéne a greenford-i börtönből kihoznom, de nemtudok a börtönbe bejutni. Vki segicsen pls.
    Hype: Santos első küldetését megcsináltam megöltem Ambrost de a hírnevem hogyan tudom ismét átlagosra visszavinni? Thx a segicségért. Sajnos elég ketdő vagyok.
  • Hype
    "A masik kuldi pedig daniella, ott jarok ahol mar megtudtam ki masolta le az agyagtablakat, (neve is van) de nemtudom hol talalhato!"

Nem teljesen tiszta hogy hol járhacc. Most jöttél el a bányából Isla Muelle-re?