4315
  • emberke
    Silver!
    Ha gondolod küld el nekem a lementett állásod és megnézem. Megmondod hogy mire osszam le a pontokat, elosztom majd lementem és visszaküldöm.
    Más ötletem nincs.
  • emberke
    Silver nem értem a próblémád. A képességeknél anyi megkötés van, hogy pl ha a fejlettebb védelmre szeretnél pontot rakni akkor az csak úgy lehetséges hogy elötte kiválasztod a sima védelmet stb.. de gondolom ezt te is tudod. Úgyhogy fogalmam sincs mi lehet nálad a gond.
  • drakeX
    Nincs CélponthozHajózás a megfelelő helyre véletlenül?;-)
  • drakeX
    Csak követned kell a jeleket a földön, amikor elérsz az ajtóhoz, használd a szobrot (ami nálad van) a terem közepén a kőlapon. Állj oda, és F3 (vagy amire állítottad a Gyors Cselekvést).
  • scynetyc
    köszönöm szépen :o)
  • CS@
    Keresd meg a letöltött Mod -ban a „quests_reaction.c” fájlt ,ezt tedd a Játék/Program/Quests –be és kész is.
    Visszatöltesz egy olyan állást ahol még nincs vége majd újra befejezed.
  • Shaman
    mikó lesz mán ungarische végigjáccás?
  • scynetyc
    CS@! Hogy kell és mit feltennem ahhoz,hogy végigjátszás után is lehessen tovább játszani? A 3.4 -es modot tenném fel,de mikor kijelölőm neki a mappát és beállitom amit kell,akkor inditáskor runtime errort ir ki és hogy nem találja a patch-et. Tudsz segiteni?
  • Ramires
    A labirintusos résznél tudtok segíteni? Egyszer eljutottam egy ajtóhoz, de zárva volt....
  • NeoMaN
    Hali!
    Melóztam nálatok a raktban tavaly, GY.A.
    Köszi a felajánlást, de uninstall volt, képtelen voltam irányítani sajna...
  • CS@
    Jó sok 2es classt sikerült ,meg egy 1es class Manowart is.
  • CS@
    Ja tulképp azért írtam azt a hozzászólást mert nekem is ez volt a gondom és ott leírtam ,hogy rögtön oda kell rohanni és azonnal megszólítani.
    Amúgy küldit le tudod adni akkor is ha a ládát nem adtad oda ,de felesleges mert a láda nem, jó semmire a továbbiakban.
  • Cpt. Drawain
    Én is hasonlóan jártam és az egyetlen megoldás az volt, ha korábbi mentéstől folytattam a játékot.
  • szuperzsaru
    Na megvan sikerült. Belehet ugrani a kocsmába miután beszéltél velük de akkor nagyon gyorsan a bárpulthoz kell menned és megszólítanod a csajt, ugy továbbmegy a cselekmény.
    Egyébként fölösleges mert a küldit csak ugy tudod leadni ha odaadod nekik a ládát utána meg vissza kell menned ahhoz aki küldte.
    Szerintem azért is akad meg a kocsmában amikor belépsz mert várja a progi az előző történés befejezését ami ugye nem történt meg mivel faképnél hagytam a két kalózt és beugrottam a kocsmába de ők nem tudnak utánam jönni.
  • szuperzsaru
    CS@ elolvastam de nem derül kki belőle a megoldás. Próbálkozzak többször? Hiába amint belépek a kocsmába azonnal ez van tehát nem tudok mit csinálni csak állok és nézek körbe-körbe csak az működik.
  • CS@
    Ilyen remekül sikerült megcsinálniuk a játékot(igazából nem tudom).
  • CS@
    Ugyanúgy megcsáklyázhatóak(kivéve a BlackPearlt) sőt Manowart csak így tudsz szerezni.
  • drakeX
    Na, benéztem, azon már túlvagy. Nem lehet, hogy gyalog mentél oda hajó helyett? Csak mert én úgy emlékszem, hogy amint beszálttam este a hajóba, a többi automatikus volt.
  • drakeX
    Egyszerűen ki kell kötni Greenford-ban, és NEM MOZDULNI! De ezt elmondja a másik hajó kapitánya is... Néhány másodperc múlva jön a helybéli fickóm a többi már megy magától.
  • CS@
    Az az igazság ,hogy erre így nem emlékszem.
    Az dereng ,hogy a világítótoronyhoz egyszer kellett valami katonákkal menni ,de nem tenném rá a nyakam ,hogy pont ott tartasz.
  • CS@
  • szuperzsaru
    Kéne egy kis segítség. Az a küldi ahol Oxbayből Redmondba el kell vinnem egy ládát amit a hajóács küld a kocsmába azt hiszem. Itt van a kocsma elött 2 fickó akik elakarják venni és le se tudom csapni őket mert halhatatlanok ha nem adom oda a ládát hanem beszaladok mellettük a kocsmába megáll a játék. Állok a kocsma közepén és csak körülnézni tudok mást semmit mintha lefagyna. Mi ilyenkor a teendő?
  • scynetyc
    Végig nyomtam a küldiket azt hittem a csontikapitány a tengerfenéken majd kacsint egyet,de nem :o)Becumiztam,mert aszittem jol feltettem a modot,de nem mert véget ért a játék. :o(
  • CS@
    Okés a lényeg ,hogy sikerült a csajszival bent a városban találkozhatsz.
  • scynetyc
    Jaja, az volt a gond hogy a csajszival nem dumcsiztam,mert most egyből kinyirtam az erödöt. Annyibol jovolt azért ez a kitérő hogy párszor szintet léptem és a város földi harcban italoznom sem kellett,mert pillanatok alatt levágtam mindenkit :o) Az angol hajokat is likvidáltam csak most a csajszit keresem, gondolom a világitótoronynál lesz.
  • scynetyc
    megnézem :o) lehet ezért lövöldözten hiába. Nem baj szintet léptem párszor :o)
  • CS@
    Bár 100% ig nem vagyok biztos benne ,de én úgy emlékszem ,hogy Daniellánk nem kell veled lennie (majd a parton találkoztok).
    Nem lehet ,hogy nem is mondtad meg Daniellának ,hogy készen állsz a fájgtra ?
    Mert amikor a világítótoronynál dumáltok ,akkor van egy olyasmi válasz is ,hogy még nem állsz készen.
  • scynetyc
    és azt sem vágom ,hogy a kalandkönyv szerint Daniella szárazföldön indul egy kisebb csapattal, ennek ellenére velem van a hajon. Ez létezhet?,vagy én kurbináltam el valamit?
  • scynetyc
    Ugye a Greenfort erődőt kell kilönöm Danielával? Már 4 csatahajoval nyomom és semmi. A fullos hajo védelmem is megvan pedig 24-es hosszúcsövű ágyuk. Már kezdem unni.Oda megyek partközelbe is de sehol nem jelenik meg a csákjázás. Már vagy 4 szintet léptem annyi ágyuját löttem ki. Nem vágom ezt a csatát.
  • scynetyc
    tárgytalan, nem frissitettem és most látom hogy már megkaptam a válaszokat. sorry és köszike mindenkinek.
  • scynetyc
    hogy kell magamhoz venni a tiszteket?

A másik kérdésem bárkihez: már 4 -5 órája lövök ezt a rohadt erődőt, lakos csak 10 maradt neki.2 csatahajoval és egy fregattal mentem,de csak egy csatahajoval tüzeltem a többit kint hagytam vitorla le paranccsal.Tölük szedtem el a löszereket,de már mindhárom hajó üres a bomba és ágyugolyóktól. Meddig kell ezt a xar erődőt lőni?Segitsen lécci valaki,mert kivágom a játékot.
  • drakeX
    Dobj nekem egy mail-t, hogy mit milyen gombbal szeretnél csinálni, és küldök neked egy megfelelő .ini file-t...
  • drakeX
    Egyébként bentre vihetsz tölteléknek 3 tisztet!
  • drakeX
    Én fogtam 3 csatahajót a korvettem mellé, felszereltem őket maxra, és odaküldtem, hogy támadják az erődöt, majd odamentem én is (Elő-töltés!). Kb. 30 másodperc volt az egész, utána eladtam a 3 csatahajót fél milláért...
    Az erődön belül nem árt az összes közelharci képesség, 10-es Vívás, és jónéhány gyógyelixír (blokkolás közben tudsz inni!).
  • CS@
    Többen javasolták a Quick repairt erre az esetre.
    Amikor idejutottam első-másodikra nekem sem sikerült ,de mivel volt 12ability pontom(előtte semmire sem költöttem) én nem a Quick Repairt választottam hanem az összes defense attack és egyéb olyan tuningokat amik a hajóra vonatkoznak.
    Így már teljesen lazán ment a felét sem tudta lelőni az erdőd a BattleShipemnek úgy ,hogy Quick Repairt nem is tanultam.
    Amikor elegendő ágyút robbantottál fel akkor megjelenik a csáklyázásos ikon bal fent és már mehetsz is.
    Bentre ajánlott vinni néhány potiot !
    Szerintem a legkirályabb ágyú a 24LBS Culverine.
  • scynetyc
    köszike!
  • Gyadi
    Igaz, nekem a legkirályabb ágyuim voltak (16 fontos hosszúcsövű) azokkal jó messziről lőni az erőd egyik részét, figyelni kell arra is hogy egyszerre csak az erőd egy része tudjon ránk lövöldözni, és egy idő után az erőd lemegy úgy 40-50%körülire, és ekkor kiírja hogy lealáztad az erődöt, és partra tudsz szállni. Ezután meg sajna bent mindig kinyírtak :(
  • scynetyc
    Szia! Hogy tudom egy csatahajoval kinyirni az erődőt? Beállok a külsőrészre a sziklák közé,hogy ne érjen el a lövedége,de onnan csak sima ágyúgolyóval tudok tüzelni.Már elfogy az összes ágyúgolyó ,akkor muszály közelebb mennem ,de akkor szétlő egy időután. Kiirkálja közben hogy felrobbantottam egy ágyuját.Ezekre kapom a tap.pontokat.Távcsőnél kiirja,hogy 32 ágyuja van, meg asszem 3 ezer valamennyi lakos.Hiába lövöldözöm ki az ágyuit,nem jelzi hogy kevesebb lenne neki. Most számolgassam hogy 32 ágyút kell kilöni, vagy mit kell csinálni?
  • drakeX
    Milyen hibaüzenettel vág ki a játék, amikor meghalsz?
  • drakeX
    Igen. Te ki vagy?