Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Ízlés kérdése.
Saját vélemény : szerintem egyiket sem ezt az osztályt jobb kihagyni és vagy egy Brig-re vagy egy Pinnance-ra spórolni.
De ha muszáj lenne 4classosat választanom akkor Fleut.

CS@
Egyet érdemes felvenni ,akit csak azért tartasz ,hogy a megcsáklyázott hajót bevigye a legközelebbi shipyardba.
Magad mellé ne rakd üljön csak passangernek(így nem fog meghalni).
Mivel legénységet nem érdemes adni a csáklyázott hajóra ezért javaslom ,hogy navigator legyen és ha véletlen harcba kerültök(inkább ne kerüljetek amíg az újonnan szerzett hajót el nem adtad) akkor mond neki mihamarább ,hogy hajózzon amilyen messze tud.

amugy a játék legelején érdemes felvenni magam mellé 1 másodtisztet? Vagy ezt csak késöbb érdemes. segicsetek pls. bocs de az elobbi kérdésemre nemjott válasz
Majd a játék legvégén megtalálod, ne aggódj. Addig semmit nem tudsz kezdeni a kísértethajóval.

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

'F3', ha nem állítottad át.

rakd fel az 1.10-es magyarítást az 1.00 helyett.

Nálam nem ment oda. Menj be a kocsmába, és beszélj a kocsmárossal (Isla Muellén).

okok, köszi. de remélem nem jelentkezik

Nem kell uninstallni a régit, rakd rá nyugodtan.

Kössél ki a világítótaronynál sztem.

Alszol estig a majd a ház oldalához mész ahol majd meg fog jelenni a nyitott lakat.

Quabredas Costillas, a kalóz sziget az

Hi

4. szintü hajokból melyiket érdemes megvenni?

DarkHorSe
na végre volt idõm kpróbálni a játékot és tetszik meg minden ... de sztem az írányítás iszonyat el van baszva ott állok egy láda elõtt rajta van egy kard és kb 20 perce azzal szarakodok hogy felvegyem de nem akar össze jönni szal pls valaki írja le hogy kell felvenni mert megõrûlök .

Swedish people are albino monkeys

amugy a játék legelején érdemes felvenni magam mellé 1 másodtisztet? Vagy ezt csak késöbb érdemes.
Charly
Az engem is érdekelne nem tudok tovább lépni miatta

scynetyc
megjelenik a csákjázás ikon rögtön enter/asszem ez a default/majd jobbra nyillal egyet a csákjázás ikonra és enter megint. Asszem jol irtam.
Az Oxborn-i hajoacs adott egy ladat amit el kell vinnem, elvittem de az elohalottam elvettek. Visszamentem Oxborn-ba es a hajoacs elmondta, hogy menjek a Falaise de Fleur szigetre, es kerdezzem meg az illetekest a ladaval kapcsolatban. Elmentem de nem talalok senkit akivel a ladarol lehetne dumalni. EZ a mocsok acs meg egy nevet sem mondott!!!

Hali!
Segicsetek pls elakadtam. Rheims házába hogyan tudok bejutni? Megkell ölni az öröket hozzá? Vagy hogyan kell? Thx
scynetyc
A fekete gyöngy elsüllyesztéséhez állitolag valami inkaszobror kell amit az öserdõben találni,de nem találom Flais de Fleurben. Tud valaki segiteni,vagy nem lényeges?
scynetyc
Köszike! Ugy oldottam meg,hogy visszaállitottam az angolt ,megcsináltam,majd visszatettem a magyaritást!
Quabredas Costillas

Charly
Szerintem egy ujra telepittés megold mindent

Charly
Sziasztok mi a neve a kalóz szigetnek? Nem találom meg

Hela!

Vagy egy problemam! Ott tartok ahol a fracia hajoskapitany (rabel) es a kem + en megyunk a franciak hajojahoz! De amint kierek a kikotobe (kovetem a kapitanyt) odajon hozzam egy katona es ramordibal: ALLJ KI VAGY???. Na itt a problema. Nem jelenik meg kek szinu szoveg es nem tudok valaszolni. Nyomok egy space-t es kilep a program az asztalra. Nektek jelentkezett ez a problema??? Magyaritott verziom van.

[Jakuza]
Nalam bevalt.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ezek szerint, érdemes feltenni a dx9b-t az a-ra??

[Jakuza]
Volt. Egy ido utan elkezdett sercegni a hang.
De erdekes modon a TR6nal is ugyanezek a tunetek voltak.
SZVSZ DirectX hiba, most hog feltettem a DX9.0b-t megszunt, de probalkozhatsza a configban a hangoknal a safe mod bekapcsolasaval is.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

CarajoEsp
Volt valaki másnál is olyan hiba ,hogyha nem Safe-Modban iditja akkor serceg a hang?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Ha lehet hagyd bekapcsolva, szerintem hétvégén lejon az egész. Remélem éjszaka megugrik, de ellenörizni nem tudom (cégnél töltök).
Thx

Nem, rádiós a net néha felmegy 16-20-ig. Egyébként átlag letöltés 100-150k

Thx

Hali

Nekem nagyon tetszik a game, ezért kipróbálnám az elsõ részt is. Van valahol még letülthetõ verzió? Sajnos DC-n nem találtam.

Thx

Kalózverzióban már elérhetõ egy ideje. Nekem tetszett

Az a magyarítás hibája:-(
töltsd le az 1.10-est, abban már jó.

mindkét hibát javítottam az 1.10-ben.

Annyiban segítene, hogy lehet, hogy megtalálnám az okát (bár ez nem biztos), és akkor tudnék segíteni másoknak, ha esetleg ilyen problémájuk lenne (eddig senkitõl nem hallottam ilyet rajtad kívül). Ha nem nagy feladat, akkor megkérnélek rá, ha igen, akkor nem

Gyadi
Oks nm

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Hopp, megvan, köszi

De nem tudom!! pedig kellene

Gyadi
Akkor én a rossz embereket szerzõdtettem 😊

[Jakuza]
Nalam hasznaljak a pisztolyokat.

Gyadi
Gyógyitalt az enter és jobbra lenyomásával tudod meginni

gyógyitalt hogy a fenébe lehet meginni??
Kicsit bosszantó, hogy a tengeren nem lehet menteni, ha nagy nehezen elfoglalok egy hajót, akkor jön egy vihar és elsülyedek.

K.András
Némi cinizmust szoktam a dologba belevinni, de ennyi meg kell 😄DD

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
De mér, bánto volt amit irtam???Nem hiszem hogy kötöszködtem volna, de javits ki ha tévedek...Pusztán tényeket irtam...

K.András
Érdekes, jo lenne ha megmutatnád melyik forumon láttál irogatni 😊, mivel egyedül ide irok...Nem vagyok egy nagy forumozos...

a népszerüség vagy mi, mitõl függ?? Hajóztam, egyszercsak kiírta, hogy leminõsítettek svindlerré....
Van ennek jelentõsége? Hány fokozat van??

K.András
Már milyen eröd löné szét helyettem???A célponthoz hajozásnál elküldöm a parthoz és ott...Egyébként nem baj hogy másként csinálta csak azt irta hogy ez a legegyszerübb,és szerintem meg nem ez 😄DD

K.András
Engem nem lö a vár sem az örök sem meg senki miután kifizettem a reputáciot...