Pirates Of The Caribbean
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saját vélemény : szerintem egyiket sem ezt az osztályt jobb kihagyni és vagy egy Brig-re vagy egy Pinnance-ra spórolni.
De ha muszáj lenne 4classosat választanom akkor Fleut.
Magad mellé ne rakd üljön csak passangernek(így nem fog meghalni).
Mivel legénységet nem érdemes adni a csáklyázott hajóra ezért javaslom ,hogy navigator legyen és ha véletlen harcba kerültök(inkább ne kerüljetek amíg az újonnan szerzett hajót el nem adtad) akkor mond neki mihamarább ,hogy hajózzon amilyen messze tud.
Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

4. szintü hajokból melyiket érdemes megvenni?
Swedish people are albino monkeys
Segicsetek pls elakadtam. Rheims házába hogyan tudok bejutni? Megkell ölni az öröket hozzá? Vagy hogyan kell? Thx
Vagy egy problemam! Ott tartok ahol a fracia hajoskapitany (rabel) es a kem + en megyunk a franciak hajojahoz! De amint kierek a kikotobe (kovetem a kapitanyt) odajon hozzam egy katona es ramordibal: ALLJ KI VAGY???. Na itt a problema. Nem jelenik meg kek szinu szoveg es nem tudok valaszolni. Nyomok egy space-t es kilep a program az asztalra. Nektek jelentkezett ez a problema??? Magyaritott verziom van.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
De erdekes modon a TR6nal is ugyanezek a tunetek voltak.
SZVSZ DirectX hiba, most hog feltettem a DX9.0b-t megszunt, de probalkozhatsza a configban a hangoknal a safe mod bekapcsolasaval is.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Thx
Nekem nagyon tetszik a game, ezért kipróbálnám az elsõ részt is. Van valahol még letülthetõ verzió? Sajnos DC-n nem találtam.
Thx

töltsd le az 1.10-est, abban már jó.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Kicsit bosszantó, hogy a tengeren nem lehet menteni, ha nagy nehezen elfoglalok egy hajót, akkor jön egy vihar és elsülyedek.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Van ennek jelentõsége? Hány fokozat van??