4315
  • Hype
    egy pár nap múlva megjelenek újra az emberek és megint elfoglalhatod a kolóniát.
  • Bandew
    HELP!!!!!!!!!!!
    Miért van az, hogy ha elfoglalok egy kolóniát akkor mindenki eltűnik róla? Greenfordnál nem így volt.
  • Shaman
    A főszáltól mennyire,illetve mennyi ideig lehet eltérni? értem ezalatt,hogy a nem idöre menö questeknél el lehet kezdeni elbóklászni,s kereskedni mielött folytatom a főszálat?
  • Hype
    Én így csináltam. Futottam egy kört és utána már megjelent a nyitott lakat a móló végén. Nem tom mért nem jó neked.
  • Hype
    fuss még egy kört. kicsit várni kell, hagyd hogy ők ketten beszáljanak, majd a mólóhoz rohansz leugrassz kimész a partra majd vissza a mólóra. ekkor már fel lehet szálni a hajóra
  • Bandew
    Nem volt a Gray Rocknál?
  • Bandew
    Gyalogolj vissza az öbölbe ahol a hajódat hagytad.
  • Bandew
    Vannak ilyen genya bugok. Nekem pl. az volt, hogy menmentettem egy vickót valami brutkó állattól, és csatlakozott hozzám. Később megakarták ölni, mert tudta, hogy hol van az a kincs ami elsüllyedt. Nekem elmondta, de mikor kimentem a kikőtőbe, egy olyan dumát mondot Juha amit a küldetés elején. Ezután eltűnt az a pacák. Nem tudom hol van, pedig nem bocsátottam el. Ráaadásul abban a küldiben sem tudok tovább nyomulni.
  • CarajoEsp
    Hali. Azzal van gondom,hogy van egy olyan küldi amit akkor kapnánk ,ha (miután elvesztettük a hajónkat és bentvagyunk a kalózok rejtekhelyék),nem fogadjuk el a fickó ajánlatát , és miután megkűzdöttünk a feka izomagyúval nem öljük meg a kapitányt hanem elmegyünk. Namost akkor jön egy fickó aki aztmondja Isla Muellen öljek meg egy embert és akkor ad nekem egy hajót. A baj csak az ,hogyha elfogadom ,nem ír be semmit a kalandkönyvbe és nincs hajó sehol. Ráadásul utána senki nem lehet megszólítani és nem lehet továbbmenni.
    Nem akarok megölni senkit mert jó jellemben játszottma a játékot.
  • Bandew
    Letöltötted egyáltalán a fordítást?
  • Bandew
    Az elején mind elmagyarázza az a hapi a hajódon. De azé mondom:
    Mikor az elején elhajózól a vilátérképen menj, és ott nem tudnak megtámadni

Nem kell egyedül lenned. Fel tudsz venni a kocsmában magad mellé elsőtiszteket, akiket később beállíthatsz másik hajóra, hogy több hajód lehessen.

Gyógyitalt csak akkor tudsz inni ha sebesült vagy. Csak elő kell hívni a bal alsó sarok menüjéből, ahol a gyorsutazás is van.

Quickslot: én nem tudok ilyenről
  • steweee
    hi ! lenne egy pár amatőr kérdésem. most kezdtem, és nagyon tetszik, de nem értem hogyan lehet elhajózni az első szigetről. egyből jön egy francia támadás, és bárhogy próbálok menekülni, mindig szétlövik a hajóm, meg előtte a fasziét akit el kellene kísérni egy szigetre. egyébként a mászkálós részeken mindig egyedül kell lenni? elég hamar levág nyílt terepen 3-4 útonálló - valósághű - de elég idegesítő. hogyan kell meginni a gyógyitalt? és hogyan lehet a quickslotot megtölteni?
  • Bandew
    Amugy nagyon rövid a játék? Csak mert nagyon nyomulok a főküldikben, és félek, hogy a történet nem visz át más szigetekre, csak nagyjából Oxbaybe és Redmontba.
  • Bandew
    Én nem.
  • Nasheem
    Sziasztok!

A Dakota oldalról szedtem le a játékot, de telepítésnél találkoztam néhány fura dologgal:
    1. 2,5 Giga hely nem elég neki, holott az info fájl szerint csak 1,5 kell hozzá.
    2. a 2es Cd-n keresgél telepítésnél egy data4.cab fájlt ami persze baszik rajta lenni.

Mit csináljak? Találkoztatok ilyen szarságokkal?
  • Kandurex
    Van már valami hivatalos patch, az idióta hibák kijavítására?
  • Cpt. Drawain
    A textúrák módosításának lehetősége csupán pár nappal ezelőtt vált valósággá. Viszont a mai napon már meg is jelent az első ezt használó grafikai MOD amiről bővebb információt olvashattok a http://pirates.uw.hu oldal fórumán.
  • Shaman
    de:-)
  • Bandew
    Elhiszem, de elötte biztos több volt, vagy csak nekem jelezte ki hibásan. De hát nem mindegy?
  • Shaman
    hmmm okes,de ha lenézel ezezn oldal aljára másodikai kommentek vannak,szal 1 oldalon van több mint 1 hét hozzászólása.
  • Bandew
    nem gúnyos. Csak elutaztam két hétre és 500 új üzenet volt. Lehet, hogy csak az utobbi napokban ült le. Mondjuk ez gáz, mert mikor megjelent a fordítás akkor utaztam el, úgyhogy csak most kezdem el :D. Bár ezek szerint nem a leghosszab játék. :(
  • Shaman
    Ez ugye gúnyos akart lenni?
    Mert ha nem,akkor az a napi 3-4 komment nem túl sok sztem,eléggé leült ez a Topic,biztos mindenki már kijátszotta a gamét:-)
  • Bandew
    Na öcsém!!!
    Ezalatt a 2 hét alatt annyit írtatok, hogy én ezt a világ minden pénzéért se olvasnám vissza.
  • Hype
    Leborio-t a négert muszály magaddal vinned a bányából. Ha nincs veled egyszerűen nem lehet folytatni a játékot.
  • drakeX
    Nekem úgy rémlik, hogy a kocsmárossal kellett beszélni (üzletről), és akkor mondta, hogy Danielle néhány perce járt ott (ezután kimész a kocsmából, és rögtön meg fogod találni). Az biztos, hogy ez az utolsó lépés a küldiben, de azt nem tudom biztosan, hogy a kettő között van-e még valami, bár emlékeim szerint nincs.
  • Cpt. Drawain
    Ha minden igaz pár napon belül egy elég jó guideot olvashattok a pirates.uw.hu honlapon.
  • zoozoo
    Szerintem 5000-en feltették ezt a kérdést, de hátha megszántok :)
    Kéne egy leírás az irányításról, vagy egy guide, mert csak forgolódok össze-vissza a tengeren és a kalózok meg röhögnek rajtam. Legalább hadd lőhessek vissza, vagy valami...:(
    Köszönöm
  • Shaman
    Aham értem,köszi!
  • drakeX
    Mármint tiszteket? A kocsmákban. Egy tisztet akkor ültethetsz egy elfoglalt hajóra kapitánynak, ha van legalább 1-es Hajózás (Sailing), és 1-es Vezetőkészség (Leadership) képessége. Külön olyat, hogy 'kapitány' nem fogsz találni.
  • Shaman
    Sziasztok kapitányokat hol lehet felbérelni?
  • emberke
    Ments mielőtt visszaszállnál a hajódra. Egypár visszatöltés után lehetőleg az ellen hajója mögé kerülsz és akkor lesz esélyed. Ha nem elég gyors a hajód, hogy utol érd akkor még mindig szétlőheted a vitorláját. De mindenképpen megéri vele szenvedni egy kicsit mert utána nagyon könnyű dolgod lesz.
  • TopGun
    Hello! nekem az a bajom az uzlet utani hajoval, hogy tul jol lo! egybol "finom" sortuzzel, fogad az a felet leviszi a hajomnak, a masodik sorozat ha nem kedvez nekem a szel akkor vegzetes! :((((
  • emberke
    Ajánlom neked fejleszd ki a csáklyázással kapcsolatos képességeket. Engem általában a csempészárú eladása után két fregatt vár, de annyira kevés rajta a legénység hogy pofonegyszerű elfoglalni őket(bár színtől is fog mikor milyen hajóval találkozol).
  • Harek
    Nekem most így a végefelé 4 pont van rajta, és kb. 10-ből hatszor sikerül. 3 pontnál is elég jók voltak az esélyek, és annyit megér.
  • TopGun
    Sziasztok! nem megy nekem ez a csempeszkedes! :(( ha nem rakok a szerencsere (lohere)akkor ejjel nappal jonnek a katonak es mindig ott var a kikotoben egy jo hajo aki ronggya lo? most az alap 1 pont van a szerencsen!
  • Botond #3124
    nyomjá spacét :-) az abilityken ofc :-D
  • Ruffi
    na hi azota sikerült megcsinálnom irtam hozzá saját cue-t biztos ami biztos
  • Ruffi
    HI letöltöttem játékot és amikor fel akarom irni a bint kiirja hogy nem olvashato és hogy az elsö sorban van a hiba mit csináljak meg tudnám nyitni a bint winrarral hogy kijavitsam a hibát?
    elsö cd amugy
  • emberke
    Hát az biztos hogy sokat segítenek a képességek, nagyon megkönyítik a játékot.
  • emberke
    Én úgy tudom hogy még nics hozzá patch. Most néztem meg a hivatalos honlapot is de semmi.