Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman
Hmmm Pont most akarom kifestetni a lakásom.
Mennyibe kerülne sima diszperzittel egy olyan 60 négyzetméter?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

scynetyc
Hali Randal! Régen találkoztunk! :o)

Ugyanugy játszom angolnyelvû játékokkal, sõt 90%-ban azokat nyomom. A magyarositás nekem könnyités,mert akkor nem kell szotároznom. Mai fejemmel másképp látom a világot ,mint anno pályaválasztáskor. Ha akkor 22-23 éve a mai lehetõségek lettek volna adottak, akkor most legalább 2-3 nyelven beszélnék és a számítógép körüli pályát választottam volna. Anno annak is örültem hogy vége a sulinak. Nincs éretségim se,pedig egy évet kellett volna tovább tanulnom, csak egy festõ szakmám. /jobban mondva van még kettõ,de az nem publikus/Ennek ellenére kft tul. ill ügyv.ig. vagyok. A festõiparban itthon nincs nyelvre szükség. A játékok miatt sokszor neki akartam állni a nyelvtanulásnak, de rengeteg odafigyelést igényel egy cégvezetése, igy nincs idõm sajnos rá.
Tehát én csak örülök annak,ha valaki/k/ törik magukat a játékok magyarosításával. Most probálom épp eme game magyarosított változatát és eddig nagyon elégedett vagyok. Gratula a készítõknek.
Hmmmm... valószínû a magyarítás hibája. Kérlek írd le a problémád a POTC fórumára is. A javítás a holnap esti változatban várható.
ja, jó játék. Biztosan... Mondjuk nekem a megjelenés óta a fordítás mellett egy perc idõm nem volt, hogy játszak vele 😞 De majd ma.... (Ezt mondtam tegnap is 😊)

A következõ verzió holnap este várható, azért mert utána nem fogok ráérni több verziót kiadni 😊
Randal
Á, a többiek azért magyarosították 2 hét alatt, mert unatkoztak, azt csak ezt találták.

Nade, most komolyan:

szvsz jó játék, igaz, hogy nem játszottam vele sokat, mert az irányítás elsõre bonyolult volt és hirtelen nem volt kedvem megtanulni.
ettõl függetlenül, amit láttam, hallottam, olvastam, szerintem jó játék.

ühüm

és mikor lesz következõ verzio????
Bandew
ja

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

DarkHorSe
jó játék ez ?

Swedish people are albino monkeys

az ines fájlban az utolsó elõtti sorok egyikében nem volt jó a formátum, javítottam a követkeõ verzióban benne is lesz 😊
Randal
Hali!

Én nem azt mondom, hogy ne legyen világnyelv, de nem érte egyet Madmaxx-szal, hogyha valaki játszani akar az tanuljon meg plusz nyelvet.
Inkább az a jó, hogyha magyarul kezd el játszani és aztán fokozatosan áttér angolra.
Régen nekünk másabb volt, hisz nemigen volt magyar nyelvû játék, szal muszáj volt emgtanulni valamit, mégha az alapokat is (Commodore idõszak, Doom, wolfenstein, stb).

Jó, mostanában kicsit sok a túlkapás, mert mindenki magyarítást akar. De ha megnézed akkor ez csak bizonyos játékokra vonatkozik (mondjuk sajnos, mivel aki nem tud angolul az csak ezekkel akar játszani. Tisztelet a kivételnek (pl. Scynetyc)).

de elvárni valakitõl azt, hogyha játszani akar, akkor tanuljon nyelvet😞((

Randal
Hali Scyn!😊

Madmaxx:

ha mondjuk két angol idejön Mo-ra mi a facé beszéljek vele angolul. Õ jött az ÉN országomba, szarok bele, hogy valami csoda folytán övé lett a világnyelv.

Egyébként meg magyarosítsák a játékokat!
Valakik tényleg azt akarják, hogy más is játszhasson.
Így beindul talán a piac is.
Kis politika: Ki a !+%+/!%/ érdekel az EU????

Én megtanulok az õ nyelvükön, mert meg KELL! de ne várják el tõlem.

És az Eredeti fájlok visszaállítása programot használtad? Mert az másolja vissza a dialogokat.
Figyuzz egy munka a más. ha tudsz angolul akkor feltehtõen a két angol is úgy beszél hozzád hisz nekik is könnyebb saját nyelven brekegni. De ha pl. elutazol valahova ott mindig jól jön az angoltudás.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Shaman
Jah ha tucc németül akkor elözö kommentem stornó.

Shaman
pedig nem ártana,mer jön az EU :-)

scynetyc
Erre csak azt tudom mondani hogy pár évig németben dolgoztam és cseszhettem volna az angoltudásom,ha lett volna.Ugyanis 2 angolnak dolgoztam és õk is németül beszéltek.
scynetyc
Én 37 éves vagyok, 3 éve gépezek és nem tudok angolul.Ja és a mai világban élek, bakker! Kurvára nincs idõm angolt tanulni! Igy örülök hogyha van valamihez magyarosítás.
Továbbra is az ehhez hasonló hibajelenségeket, mint Ramié volt, a hivatalos fórumon jelentse.
azért hogy a világ minden táján boldogulj mivel sajnos a magyar még nem világnyelv 😊)

Javítottam az Ines Diazt. Ha gondolod feltöltöm egy ftpre, de ha kivárod a következõ javításban benne is lesz.
Randal
Nono, azért hátrább az agarakkal.
Miért kellene nekem megtanulnom angolul?

bizonyos játékokhoz nem elég az alap angol ismeret.

Meg kell tanulni a nyelvtant is és a szavakat is.
Ráadásul sok itt a 10-15 éves közötti is. Hidd el nagyon sok fiatal nyomja manapság az ipart.

Egyébként én is jobban szeretek maygarul játszani mint angolul.

Egy hagyományos játékkal még csak lehet, hogy elboldogul, de azért egy POTC nyelvezetû játékkal nem biztos. Nem is szólva, hogy mennyivel nagyobb élmény magyarul játszani egy jó játékkal.
Elismerésem a forditóknak, de azért az elszomoritó hogy a mai világban aki számitógépezik és netel nem tud annyira angolul hogy boldoguljon egy játékkal.

KÖSZI rosszhelyrõl akartam leszedni!

Istenek vagytok fordítok

nehéz lett volna mi ?

Segitsetek mar honnan lehet leszedni a magyarositast mert nem tudok regisztrálni nem fogadja el az E-mail címem a hivatalos oldalrol kapcsolodva.

Ha tudja valaki küldje el a cimemre
_ [email protected]

ELÖRE IS KÖSZI!!!
Megköszönnénk, hja leírnád oda is és részletesebben kifejtenéd. A te esetedben azt hiszem szükség lenne a géped tipusára, illetve a driverek és az operációs rendszer verziójára is.
Link: http://pirates.uw.hu
Hali!
Elnézzést kérek elõre is de elakadtam a játék elején és lehet, hogy a kérdésem már elhangzott régebben. Az lenne a gondom, hogy Oxbay-be vagyok leitattam a francia kapitányt és kimentünk sétálni. Mit kell ott vele csinálni? Megkell ölni vagy mit kell vele csinálni? Mégegyszer bocs, hogy ezt kérdezem de nemtaláltam meg a választ elõrébb. Thx
Hello kész a magyarosítás? Honnan lehet leszedni?
És még valami, csak a félreértések elkerülése végett. Nem befolyásolt minket senki a kiadás idõpontjára vonatkozólag. Minden pontosan és terv szerint zajlott. Nem is értünk volna rá, ha még pár napot késik. Magyarán ha késett volna, akkor az sem biztos hogy még ebben a hónapban megjelent volna.
Hmmm. Azt hiszem nagyon szépen megkértem mindenkit, hogy ha hasonló hibákkal találkozik a programban akkor azt a mi fórumunkra írja le, mert a legtöbb ember aki javítja a magyarítást csak azt nézi meg! Lehet, hogy a hibádat a legközelebbi változatban már ki is javítottuk volna. Mindenesetre - és természetesen - utánanézünk a hiba forrásának és megtesszük amit megtehetünk.
Amúgy ez a hibajelenség egyelõre csak nálad jött ki, tehát lehet valami egyedi jelenség (pölö a magyar karakterekkel, textúrákkal való összeférhetetlenség). Nálam (még az angol verziónál!) valahogy elõjött e program grafikai váza, vagyis minden textúra eltûnt és 20kmes környezetben mindent tûélesen láttam. <--- tiszta mátrix. Ráadásul minden közeledõ hajót, szigetet, erõdöt pontosan kiírt a képernyõre adatokkal(pl távolsága tõlem) alátámasztva 😉. És többször elõfordult, hogy a textúrákat furcsán helyezte fel, vagy egyáltalán nem. Lehet, hogy a Radeonokkal van baja a programnak, mert nekem az van, de te sajna nem írtál le semmilyen konkrét dolgot a hibával kapcsolatban. És ez még az angol verziónál volt.
De eddig csak nálam, tehát ez egyedi probléma volt.
Nos, ezúttal is kérnék mindenkit, hogy a hibákat a fordítás hivatalos fórumán jelentse, hogy minél elõbb ki tudjuk javítani!
Gyadi
Quabredas Costillas vagy valami hasonló a neve

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Bandew
Fazért fikázól le mindent!!!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Amig a többségnek mûxik (és ingyenes) addig én azt nem hívnám "próbálkozásnak"
te szerencsétlen idióta.
(ez nem fikázás de azé gondolkozz mielött baromságokat irogatsz)

Kérlek ne veszekedjetek a hibákon, de azt sem hiszem, hogy ide kellene belinkelni illetve beírni mindegyiket. Kérlek ha hasonló hibajelenségeket tapasztaltok azt a fordítás fórumán jelentsétek:
http:/pirates.uw.hu/forum.php
Randal
hopp, a halo 2 kép bennt maradt😊

K.András
Igen az a vicc hogy valaki csak mert meri ejteni a száján hogy hiba van benne, azt meg akarják kövezni hogy bántja a honositokat.Abszolut hibajelzés volt nem fikázás.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Randal
Nem értettem félre.
De figyelj, szeritned ez nom volt korrekt, hogy szólt, meg még a képet is beszúrta?

Jó, miondjuk nem tudta, hogy mennyi volt a tesztelés, de a segítõ szándék megvolt.

Szép kis meló lehetett lefordítani.
De hálisten a sok pirates mániás magyarító mind "jómunkásember"

Gratula megint.
Mór ilyet.

Randal
és az eredeti:

CNN nemtom meddig

Egyébként gratula a képhez, nagyon jól sikerült😊))

Randal
és az eredeti:

CNN nemtom meddig

A hibákat a POTC magyarításának hivatalos fórumára kérnénk:
http://pirates.uw.hu/forum.php
Hmmmm... Már a CNN is velünk foglalkozik:
http://pirates.uw.hu/cnnpotchun.jpg
Bandew
Nem szóltunk be senkinek, csak észrevettünk egy hibát. A készítõk se akarják, hogy hiba legyen benne.

Te, szerintem valamit félreértettél! Én magam is a fordítok mellett szólok!
Randal
Jó, akkor ezentúl minden magyarosítást sms-ért töltesz el.
Ilyen gyors tempó mellett nem lehet tökéletes munkát végezni.
szerinted miért kérik a fordítók, hogy a hibákat írják le. ráadásul ez elég korrekt volt.

Én a helyetekben nyitnék egy oldalt ahonnan csak egy sms díjért lehetne letölteni a magyarosítást.
(Én vevõ lennék)
Megcsináljátok pusziért(se) azt még beszólnak ,hogy bocsi de egy mondatot nem fordítottatok le.
Na, nem azért írom most , hogy a jönnön a fika áradat csak kicsit gondolkozni kellene.
Szerintem ez olyan amikor kapsz egy ajándékot azt beszólsz, hogy csak ennyi ?!
Mondjuk ha valaki ezt szokta meg...

Petyus_
Ha ilyeneket találtok, akkor a pirates.uw.hu fórumon PONTOSAN írjátok le hol a hiba, és akkor ki lesz javítva.. írták itt Drawain-ék korábban, hogy még egy hónapig foglalkoznak vele, pont azért, hogy az ilyen bennmaradt hibákat kijavítsák.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Sajnáljuk, ha 3 napos bétateszteléssel és hibajavítással a 330 oldalas angol szöveget nem tudtuk maradéktalanul átnézni.
Köszönjük a dícséreteket!