4315
  • Gyadi
    Nekem ugyanez van,csak a PotC-ben.
    Nem tudja valaki megmagyarázni hogy miért?
  • barret
    kilápek=kilépek
  • barret
    nagy dolog!...kilápek az angel off darkness-ből, és erre reseteli a gépem!!!
  • NeoMaN
    szasz! Andris vagy az M-ből??
  • Shaman
    hmmm srry ezt télleg nem tuttam,s le sem ellenöriztem a linket
  • Shaman
    Felvettem kőcsönt az uzsorástól. Mi van akkor ha nem fizetem vissza?
  • drakeX
    Úgy látom, nem tudod, hogy a www.gamefaqs.com végigjátszásaira nem lehet direktben linkelni
  • Bandeeka
    Hali!
    Végig vittem a gamát. Erdemes utána leszedni hozzá a 3.4-es modot? Ha végig vittem a gamát és utána felteszem ezt a modot van értelme tovább jáccani vagy nincs? Thx a helpet
  • Harek
    Kereskedelem nagyon jó, de csak akkor, ha csempészárut viszel. Megnézed mi az adott sziget exportáruja, majd elviszed oda, ahol ez az áru feketelistán van. Beszélsz a kocsmában csempészek összekötőjével, s eladod a cuccost. Arra figyelj, hogy a sziget melyik részére kell elvinned a cuccost. Eladás elött mentsél, mert jöhetnek a katonák, akkor inkább load. Nem árt 2-3 pont a szerencsére, s jó ha éjszaka intézed az üzletet. Én 1 hadihajóval kb. 60-80 ezret keresek 1 úttal.
  • CS@
    Invers mouse megoldható moddal vagy olvasd el a #2239 et.
    F3 a játék options menüjében is átállítható. Hadászati manőver alatt nem tudom mit értesz.
    Lehet a hajóval jobbra ,ballra fordulni a vitorlákat le ,fel és félárbocra ereszteni valamint lőni + az extrák (csáklyázás és abilityk).
    A bill parancsokat nem tudom leírni mivel szinte mindent átállítottam és gőzöm sincs a default beállításokról.
    Ha egy kicsit pontosabban elmondanád mi a gáz az irányítással ,akkor +próbálnék többet segíteni.
  • NeoMaN
    Szívesen jáccanék vele, de egyszerűen agyvérzést kapok az irányíthatatlanságától. Valaki írja mán le nekem ide legyenszíves, a bill parancsokat.
    Nem hiszem el B+, hogy F3 meg F2 menüben kell kotorászni.... A harcról meg aztán nem is beszélve, hajóval menni tudok, de semmilyen hadászati manőverre nem vagyok képes.Millió gammával nyomtam már, itt nem bénaságról van szó....Az egér pl. megfordítgható egyátalán (inverse mouse), sehol nem találok ilyen opciót, pedig 2003-ban ez már minimum lenne.
  • NeoMaN
    Skacok, ez a game kurva jó lenne HA:
    A KIBSZOTT IRÁNYÍTÁST ILYEN KIBASZOTTUL EL NEM BASZTÁK VOLNA!
  • Zeenoo
    +S
  • Zeenoo
    W - A - A - D

Alapból
  • Shaman
    Hmmm én írtóbéna vagyok.
    Monjátok már meg please,hogy a térképen hogy lehet haladni???? Mert csak áll egyhelyben a hajóm az idö meg pörög.
    Vagy ott nem is lehet,csak ha átváltok 3d-s hajózásra?? de úgy meg baszott hosszúnak tünik 1-1- út:-((((
  • Zeenoo
    Háj!
    Árruljátok el légyszi, hogy kell pénzt szerezni mert nekem sehogy se jön össze. Próbáltam kereskedni de ha belekerülök 1 viharba vagy 1 csatába többe kerül a hajó megjavitása mint a haszon amit szerzek.
    Próbáltam hajót szerezni de nem jött össze pedig 5-ös szintü vagyok és gyurtam közelharcra és védekezésre de a közelharcban mindig legyöznek. Ha eggyáltalán eljutok a hajóig és el nem sülyedek. Alap hajóm van ezt szeretném lecserélni de igy nem megy.
    Valami ötlet?
    Kölcsönt nem akarok felvenni!

Elöre is kösz
  • Ramires
    Helló! Miután megtaláltam a legénységem Danielle-val Greenfordba utaztam hogy megkeressek egy bizonyos Clement-et aki le tudja fordítani az ősi nyelvet. Azt a fickót merre találom?
  • Shaman
    No találtam egy ánglis végigjáccást. Ha valakit érdekel,akkor csekkolja meg ezt az oldalt.
  • TopGun
    az nem letezik! nekem is tegnap 3x irta, hogy uj bejegyzes van a kalandkonyvbe! eloszor ne mtalaltam semmit! azutan mindegyikre kattintottam es megtalaltam mindegyiket! szerintem rosszul nezed!! kulonben mas is jelentkezne evvel a problemaval!
  • Ramires
    Egy betűt nem írt egyikbe sem
  • TopGun
    Ez nem igy van! amikor kiirja, hogy valami kerult a kalandkonyve akkor az ott is van! csak vegig kell nezned minden bejegyzest! de nem csak ranezesre! hanem rakattintasz es ugy olvasod el! remelem erted! eleinte en sem ertettem a dolgot, de aztan rajottem, hogy mi a helyzet! Ha valamelyik bejegyzett feladathoz, stb.-hez kapcsolodik valami, akkor hozza fuzi, de csak akkor latod ha raklikk a megjegyzesre!
  • TopGun
    Sziasztok! van egy kerdesem! nem igazan vagyok el akadva,csak nem vagyok teljesen biztos a dolgomban! Ott tartok, hogy a municio szallito hajo jon velem, ami Oxbay-ba menne, a ficko filozik, hogy megcsaklyazza, vagy elsullyessze? melyik a helyes ut? tovabba ha a parbeszedben van olyan lehetoseg, hogy:"...kulonben meg kell, hogy oljelek" jo az ha meg is teszem? vagy legalabbis ezt mondom neki? mert a kocsmarossal bevalt, miutan megoltem a kisero jeloltet.
  • Shaman
    Emberök!
    Felraktam a 3.4-es peccset.No most a kérdésem,hogy hmmmm vajon jó helyre-e,vagyis nem kérte hogy mutassam meg a pirates könyvtárat.Ilyenkor mi van? Müködni fog?
    Úgy értem,hogy az exe filet kitömörítettem egy x könyvtárba,s mikor indítom,akkor ugye jön egy ilyen beikszelgetös képernyö,meg azon bal fennt is meg lehet adni útvonalat.
    Melyiknél kell megadnom a Pirtes könyvtárat? Az exe kicsomnál,vagy ennél az ixelgetös képernyönél? vagy egyiknél sem? (Ezután elindítottam a gamét,de fogalmam sincs,hogy 3.4-es lett-e)
  • Hype
    esetleg felmehetsz az egyik lépcsőre így csak egy tud ütni egyszerre
  • Nyiri
    Hela!

Na vegigvittem, de a vege nagyon el van rontva. Az a labirintus meg a teleportalos baromsag. Aztan a kisertethajo, aminek annyi loves kell mint egy erodnek.
  • Harek
    A képességek megvannak (bár a melee csak 8-as), de az eröd 3. részén egyszerre 4-en jönnek 4 irányból, az embreim meg már kidöltek. Na ilyenkor szoktam kifeküdni.
  • Ramires
    Helló! Amikor a kiírta a game hogy új bejegyzés került a kalandkönyvbe, megnéztem és semmi sincs ott. Folytatom a játékot és ismét kiírta de megint semmi. Ez miért van?
  • Hype
    Akkor nem tom pedig ott kell lennie. Próbálj visszatölteni, lehet vmi hiba van
  • Hype
    hasznos lehet quick repair képesség amivel csata közben javíthatsz
  • Hype
    profesional fencer képesség meg 10-es melee nem jön rosszul az erődfoglaláshoz. Ha ezek nincsenek akkor még fejlődj egy kicsit.
  • Hype
    beszélj mindekivel akkor aki a kocsmában, az egyik fel akar majd venni a hajójára de te kinyírod :)
  • szuperzsaru
    3 napja elkezdtem a gaméval játszani eddig nem csalódtam benne az előző rész is nagyon tetszett annak ellenére hogy tele volt buggal de azért tovább lehetett menni.
    Leöltöttem a magyarosítást köszönet érte a készítőknek és hogy elérhetővé tették mások számára is.
  • Gyadi
    Én azt a küldit (az asszony megmentőset) még a játék elején megcsináltam, szoval semmi koze ahoz ahol te tartasz
  • Harek
    Én két csatahajóval mentem neki, és alig sebződtem. Viszont bent a katonák mindig kinyirnak
  • Nyiri
    Hela!
    Megoldodott a dolog. Volt velem ket ujonnan felvett tiszt es o miattuk nem tudtak csatlakozni hozzam a regiek.

Mas!

Most vagyok Greenford ostromanal. Hogy kell elfoglalni? Mindig kinyir az erod.
  • Nyiri
    Amkor kinyirom a kalozkapitanyt
    es kimegyek a partra, odamegyek a csonakhoz. Beszallok, elhajozok Isla Muelle-be. AMint kikotok, onnntol nem en iranyitom a jatekot. Jonnek a regi hajostarsak, beszelgetes es nem iranyithatom hanem onmagatol csinalja.
  • Harek
    Az erőd ostromát ki lehet kerülni, ha mondjuk, megveszem az angolok barátságát? Az erőd nem gáz azt lenyomom, de utána túl sok a katona, menteni nem lehet, és így mindig belefutok egy halálba.
  • CS@
    Próbáltál korábbi állást visszatölteni és újra leülni ? A játék nem fagy le ? Ott ülnek és nem történik semmi ?
    Egyszerűen neki kéne állniuk beszélgetni. Sajnos semmi használható 5letem nincs az állásvisszatöltésen és újrapróbáláson kívül.

Amikor a ládát kéne odaadni és utána találkozunk Daniellával a kocsmába ,találkoztam hasonló problémával :
    Ha nem rohantam rögtön Daniellához és nem szólítottam meg azonnal ,akkor egyszerűen megállt a játék.
    Egyhelyben foroghattam és semmi több.
    Ha nálad is hasonló a gond az kellemetlenebb mert ott még csak befolyásolni sem tudod a beszédeket.
  • Bandeeka
    Hali!
    Help vki hajótörést szenvedtem és a hajom is elveszet a legénységgel együtt. Megfogom még őket találni vagy ha nem akkor mit kell csinálnom? Thx
  • Nyiri
    Segitsen mar valaki! 3004. Ott ul Nhataniel az asztalnal es nem tudok mit csinalni!