4315
  • barret
    topic up!
  • barret
    most volt reinstall!csak ugy elromlott a game,egy okozott reboot után!ezt a készitőknek!:
  • Bandew
    Csak félig szabad a vitorlát behúzni!!!!!!!!
    Ha teljesen felhúzod, könnyebben összetör a hullám.
  • barret
    vitorla be,és állj szélirányba! a többi a szerencse dolga.
  • barret
    nekem is állandoan kilép win-be,vagy reboot! fagyi még nem volt egyszer sem!
  • Bandew
  • Braveheart
    Kifagy ez a szar basszus... legalább 20 perces csata volt
  • Braveheart
    Na a kis alaphajómmal elfoglaltam egy bazi nagy kalózhajót, és mi történik?
  • Bandew
    Csak ha megsérülsz akkor tudod használni a potinont. Akkor egyszerűen csak a használ gombbal kell. Kiválasztod a tárgylistából és kész. Ha többen támadnak rád, nincs sok esélyed. Legalábbis az elején. De ha a barlangban vagy, akkor könnyebb. Egyszerűen keresel egy szűk átjárót, ahol a csontik csak egyenként tudnak átjönni, te pedi egyenként legyőzheted őket. Amugy ha jól hozzászoksz a támadás és védéd ütemére, akkor nem lesz nehéz.
  • Bandew
    A vílálítótoronynál. Gyorgombbal el tudsz jutni oda.
  • Bandew
    Aha! De mondom csak akkor tudsz onnan lőni, ha az ellenség lőtávon belül van.
  • barret
    a lőszeres hajót már szétlőttem,de még mindig csak belső nézetből tudok lőni.a külső nézet ugye nem a térkép,hanem ahol rá tudok közeliteni a hajóra a kamerával?
  • radical
    Sziasztok,
    Ott tartok hogy ellopták a csaszi hajóját az asztallal együtt, de megvan a feliratok másolata neki papíron.
    Most valami Aurentis nevű hapsit kellene felkutatnom aki le tudja ezt fordítani.
    Merre találom?

Köszi.
  • Bandew
    2 féleképpen tudsz lőni.
    1: Ha belső nézetre váltasz, akkor pontosabban tudsz lőni. A lényeg, hogy ha melletted van a hajó, akkor tartsd úgy a célkeresztet, hogy piros legyen. Aztán egyszerűen csak lenyomod a tűzgombot. Így bármikor, és bárhol tudsz lőni.
    2: Külső nézetből. Itt is egyszerűen tűz gomb. Ez kicsit pontatlanabb mint a belső nézet, viszont nem kell tökölnöd a célzással. Fontos, hogy külsö nézetből csak akkor tudsz lőni, ha az ellenséges hajó a lőtávodon belül van. A jobb felső sarokbban lévő mini térképen, ugyebár rajta van a hajód. A hajód négy oldalán lévő elszínezett terület (ennél szebben nem tudom megfogalmazni :D) a lőtávod. Minál jobb a hajód, illetve minnél több képzettséget tudsz, annál nagyobb lesz a lőtávod.
  • barret
    hogy kell lőni a hajóval?...falaise de fleur küldetésnél vagyok,de ezt még nem sikerült elsajátitanom!pedig a lőszert ki tudom választani.heeeeeeeeelp!
  • Bandew

Azért, kicsit érzed!!!!
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Úgylátszik nagyon fársztó volt ez a hetem. Visszaolvastam az üzenetet többször is és nem vettem észre! :DDDDDDDDD
  • Hmuda
    Akkor is kapsz rakományt ha szétlövöd, max kevesebbet és külön lavírozni kell a felszedésükhöz.
  • I.C.ram
    gyarmat+tartomány=gyartomány! okos :D
  • Bandew
    Nem a térképen. De ne lődd szét, mert egy süllyedő hajóról nem nagyon lehet elvenni a rakományt :D.
    Oxbayt Greenfordról közelítsd meg, különben szétlőnek a franciák. Greenford angol gyartomány, úgyhogy ott nem fognak bántani. Beszélgess mindenkivel, főleg a kocsmárossal! Ugye meg van neked a magyarítás?
  • Bandew
    Az, hogy milyen könnyű kilőnöd egy hajót, az az ellenség hajójának típusától függ. Ja, és persze a tiédtől :D.
    Ha közel kerülsz egy hajóhoz, akkor megjelenik a csáklyázás ikon. Miután nyersz a harcban, elfoglalhatod a hajót és zsákmányát.
  • Bandew
    Ott van pedig. Az a baj, hogy az utcán csatangol (sajna már nem emléxem pontosan hol). Nézz meg minden embert.
  • Bandew
    Ott van pedig. Az a baj, hogy az utcán csatangol (sajna már nem emléxem pontosan hol). Nézz meg minden embert.
  • barret
    isle de muelle-n kikötöttem,és mikor el akarom hagyni,a térképről kidob a win-be!! másik vidkártya driverrel is ...
  • Bandew
    Mikor végzel a csáklyázással, utána tudod ezeket megtenni.
  • barret
    megcsáklyáztam egy hajót,de nem tudom leszedni róla az árut!hogy kell?a hajó meg jobb mint az enyém el lehet cserélni valahogy?
  • cydark
    aki a Falaise de Fleur-i ladas fickot keresne : a varos belso kapuja utan ha jol emlekszem balra van egy haz ott talalhato
  • cydark
    azert ez nem egeszen igy van egyreszt tudod fejleszteni a talalati pontossag tulajdonsagot , masreszt ha a teljes oldalfedelzetrol zuditasz sortuzet az ellenre ugy hogy o orral vagy farral all feled akkor nagyobb kart tudsz benne okozni
  • TheCow
    Elkezdtem játszani, de ez a program egy bazi nagy csalódás. Még nagyon régen játszottam Pirates-el (by Sid Meier) meg a Sea Legends-el azok után nem az igazi.
    Iszonyat bénán lett megoldva az irányítás.
    A közelharcos részben csapkodok mint egy elmebeteg, ha meg megy le az egészség csak bedöntök egy "varázsitalt" és tádádá...
    A tengeren akkora a forgalom, hogy kb. 5mp-enként elhúz egy kisebbfajta flotta (ebből kalózok csoportosan?
    A grafikája nagyon szép, de szvsz. kicsit jobban odafigyelhettek volna a játszhatóságra.
  • Braveheart
    A lövöldözés abból áll, hogy nyomom a tűzgombot, és tökmindegy merrefelé haladok mert nem rajtam múlik a találatipontosság?
  • Bandew
    Ott van fent egy másik teleport. Menj be oda!
  • Bandew
    Hát gondolom a gammát már max-ra raktad a monitorodon. Lehet, hogy régi a monitorod.
  • cydark
    a francia lőszer szállítmányra egy tipp: menj a sziget elhagyott oblebe es ott belso nezetben kozvetlen kozelrol adj le egy kartacs sortuzet a hajora innetol nyugodtan megcsakjazhatod :o)
  • Bandew
    Háááááát :DDD.
    Kicsit. Csak annyi, hogy itt is Black Pearl-nek hívják az elátkozott hajót.
  • Braveheart
    Na elkezdtem vele játszani megint. Ennek a játéknak ugye semmi köze a filmhez? Mert ma a Terminátor 3 előtt láttam a bemutatóját és ott valami élőhalott kalózok szerepeltek :)
  • Placebó
    Magyarosítást valaki felrakta? mer én igen de mintha fagyna miatta rendesen... Volt valakinek hasonló vagy van rá megoldás?
  • CarajoEsp
    Nah végivittem.Nálam etalon.
  • Botond #3178
    a bánya parancsnokkal köll dumálni,osztán az egyik bányásszal(a feketével)
  • drakeX
    Ha esetleg még nem oldottad meg, akkor dobj nekem egy mailt...
  • Harek
    Amikor feljössz a lépcsőn azután, hogy szétváltál a többiektől, mindig kövesd a jelet a padlón. A négy járat közül az egyiknél ott a jel. Na azt kell követni. A célnál kapsz egy videó bejátszást.
  • Bandew
    Lehet, hogy már voiltál a végén csak nem vetted észre. Ugyanis a földön van egy kocka és oda kell raknod az inka szobrot.