Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[IceTea]
Nagyon király ! Most már bevettem az erõdött! Inka templomba kergetnek a csontik....

Reggelig (amíg az oldalon nincs fent) letölthetõ innen is...

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Örömmel jelenthetem be, hogy Drake jóvoltából mostantól elérhetõ a magyarítás 1.20as változata. Az eddig felmerült összes hibát javítottuk benne, reméljük a mostanival az eddigi legteljesebb változatot juttathatjuk el hozzátok.
Oké, köszi :)

Betrayal At Krondor: \"the prime example of how a CRPG should be done.\"

[IceTea]
Már nem kell elküldenem, megcsináltam!
Újra raktam az egész piratest :) és így müxik!
Most per pillanat megkell, rohanom hajóval az érõdött!
Van valakinek valami jó ötlete? Eddig 3 hajóval ugrottam neki, de sanyi…..

A Lighthouse-nál kössél ki

Helló,

Elakadtam annál a résznél, mikor Greenford-nál meg kell az angol fregattról szereznem az inka szobrot. A csata után megvan a szobor, ápdételi is a questbook-ot, de hiába megyek bármilyen messze a szigettõl, nem kínálja fel a térkép lehetõséget és menteni sem lehet. Ez valami bug, vagy valamit még csinálnom kell ott?

Betrayal At Krondor: \"the prime example of how a CRPG should be done.\"

Hello!

1:Redmondi pappal beszéljél(elõször meg kell csinálni egy feladatot neki és csak azután tér rá a gyereklopási ügyre)

2:A Lighthouse-nál kössél ki sztem

3:Falaise De Fleur-ban a kikötõ felöl mész be a városba.Itt az egyik házban lesz egy öreg fickó vele kell beszélned

4:Ezt nem tom mert én leöltem akit te felvettél tisztnek :)

Hela!
Elakadtam
Meghozza 4 kuldetesben is
1.: Elopott gyerekek. Onnan nenm tudok tovabbmenni, hogy megtalaltam a fekete fregattot, de a legenyseget valaki kinyirta es ennyi.

2.: Keresd meg Daniella-t. Visszavittem a papnak a papirokat (lenyultam 5rugora :] ). Es megtudtam hogy Daniella Oxbay-en van. Elmentem oda es sehol nem talalom, sot meg a kocsmaros dialogjaban meg sem lehet kerdezni.

3.: Mar nagyon regota befejezetlen a kuldetes. Az Oxbay-i hajoacs adott egy ladat, hogy vigyel el valami csapostnak, de az elohalottak elvettek tolem. Visszamentem a hajoacshoz es annyit mondott, hogy a ladaval kapcsolatban kerdezzek egy csakot Falaise De Fleur-ban. Na itt ugyanaz a helyzet mint Daniella-val. Senki nem tud semmit.

4.: Meg a kalozok taboraban egy csako-t vegigneztem hogy kinyir valakit, majd felvettem tisztnek. Megalltam Redmondban ott eltulnt de a kocsmaban megtalaltam. Majd kesobb elmentem Oxbayban ott is eltunt es ot sem talalom. A kocsmaros sem tud semmit. Mindenkit megszolitok az utcan de nem lehet toluk megkerdezni.

Mi lehet a megoldas a problemaimra?

Elore is koszi.

csak az 1.20-assal lesz majd jó, mert ugyan kijavítottam, de csak az 1.10 után...

#2853...látom elsiklottál felette

ráállsz egérrel és entert nyomsz ennyi :)

kövész=lövész

a karakter lapon van az a szó hogy képesség mellette pedig egy szám. Kattints kétszer a képesség szóra s bejön az az oldal ahol szét lehet osztani. A képzett lövészhez kell a kövész képesség is.

scynetyc
KÖSZI! Hajon aludtam! :o)
Akkor addig rakd vissza az angol szövegeket.

Charly
az 1.10-es arról beszélsz? azzal se mükszik!

akkor alszol reggelig, majd megint beszélsz vele és akkor már estig alhatsz, de sztem ha éjjel vissza mész az is jó

töltsd le a javított magyarítást vagy amíg túl jutsz ezen a részen rakd vissza az eredeti szövegeket.

Jacek
bocs tuti volt mar de amikor oxbaybol akarsz eljonni a francia mokusal kijovok az ajton , megkerdezik ki vagyok valasz nincs es kilep ??

scynetyc
Leragadtam Conceicao szigetén miután a csempészek fönökével beszéltem. Öröket tett a csávó háza elé,hogy ne tudjak bemenni.Kalandkönyv szerint éjjel lopozzak vissza és aludjak addig a kocsmában,de ott csak reggelig lehet aludni. Hogyan tovább? Most eldzsalok a hajomhoz és éjjel visszajövök,remélem igy is jó lesz. Ti hogy csináltátok meg?
scynetyc
Köszi!
A szobrot majd csak a történet vége fele tudod megszerezni egy angol hajóról.

CarajoEsp
Jah még valami. Ez a ruha marad a karin végig a játék alatt? Nem lehet például valami frankó gatyót venni?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

CarajoEsp
Vettem egy Vérszinû Drágakövet a kereskedõtõl. Ez az Info róla:"Erõsíti a kardod mert tökéletesen beleillik"-vagy valami ilyesmi. MEgvettem várnám a csodát ,na és semmi nem történeik. Hogy van ez? Mire jók az ilyen agyagedény meg hasonló tárgyak?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

scynetyc
A fekete gyöngy elsüllyesztéséhez állitolag valami inkaszobror kell amit az öserdõben találni,de nem találom Flais de Fleurben. Tud valaki segiteni,vagy nem lényeges?
Ramires
Köszönöm!!

Az újjabb verzióban már javítva van. Már kábé tízszer levolt ez írva.

Charly
bocs nagyon felidegesitett a magyarosittás tetszik és jó is de akkor ezt miért csinálja?

Charly
Ez nagyon tetszik engem nem akarnak kifelé semmilyen módon leütni egybõl ki akarnak nyirni oxbay szurdoknál most kinlódok a bányába a néger munkás nem hajlandó beszélni csak ha vissza teszem angolra mi a franc ez miért csinálja nem mükszik a magyarosittás ennél a résznél???????

Hali!
Lehet h hülyeséget kérdezek de mit ti h oldottátok meg a Conceicao kocsmába kapott orcsilkos küldetést? SImán elmentetek leöltétek a fazont vagy mitcsináltatok vele? Thx a helpet.
Ramires
Merre felé van a bánya?

na, rájöttem, kihagytam egy apró részletet. menj el az oxbayi bányába, ott lesz a megoldás.

küldd el nekem a mentett állásodat mail-ben.

Szedd le a magyarítást, beszélj vele, aztán rakd vissza. Nálad ez mûködni fog, mert a te hibádat a magyarítás okozza.

Hát...lehet, hogy nem ugyanarról bezélünk. Egyéb esetben viszont nem tudom.

Hali!
Lehet h hülyeséget kérdezek de mit ti h oldottátok meg a Conceicao kocsmába kapott orcsilkos küldetést? SImán elmentetek leöltétek a fazont vagy mitcsináltatok vele? Thx a helpet.
Charly
engem nem üt le hanem meg ölnek állandóan de nem lehet beszélni leborio drago-val

Köszi

Így már sikerült. Az éjjel mindig elsõnek probáltam odaérni, és itt volt a hiba. Az öbölbõl viszont simán kijútottam talán 1x ha elkapott az ágyukkal, alig sérült.

Hi

Kéne egy kis Help
Ott tartok, szétlöttem a francia municiós hajót. Elhoztam a katonákat a barlanghoz, makd elmentem Oxbay-ba. Ott van egy kis mozgás és utána a kocsma mögé kell vinni az a Francia kapitányt. Utána futni kell utánuk.
Itt mit kell csinálni? Mögöttem katonák ükdöznek a molonál meg nem tudok hajóra szálni (Lakat). Saját hajóval kellet volna jönni? Bár akkor szerintem szétlõnének!
Help please
Bocs a hosszért

[IceTea]
Mikor kiléptem az erõdböl ! Akkor lecsaptak :) mint egy nyulat.....

Egyébként ha nagyon nincs megoldás rá akkor megkérnék valakit, hogy küldje a játékállását (persze a bányás dialogos rész utánit) ..... megörülök, hogy nem tudom gyûrni

Charly
Hol ütnek le engem nem ütle de a dialog engem se enged tovább

[IceTea]
HELP! Valami gáz van! Mikor leütnek és eladnak rabszolgának a bányába, egyszerûen nem lép tovább a dialóg! Kipróbáltam magyarosítás nélkül, úgy sem jó! Segítsetek pls!!!

Charly
leborio drago dialogot nem tölti be ilyen hibaüzenet van az oxy szurdoknál nemlehet tovább menni dialog nélkül HELP

Thx

Az is jo ha nem nyirsz ki senkit egy ideig, tudom hogy nehez elerni (en is mindig a konfliktust keresem a parbeszedekben :) de ha pl csak beszelgetsz, vagy kereskedsz (ide oda hajokazol) akkor visszaminositenek. Volto olyan hogy vereskezubol zsivany lettem es nem voltak olyan harciasak velem :]

Elmész a kalóz szigetre, vagy douwessen-i kalóz táborba, vagy a concencao-i csempész táborba. Ezeken a helyeken a tavernában ücsörög egy diplomata aki pénzért örömest kibékít téged a franciákkal. vigyáz ha rosz a hírneved akkor rohadt sokba fog kerülni max olyan 300000 körül van :) Ha ez a helyzet akkor menj a templomba adakozni egy kicsit hogy tuningold a hírneved, majd utána próbálkozz a diplomatával.

DarkHorSe
hát úgylátom nem fogom felvenni a kardot :)

Swedish people are albino monkeys

Hali!
Segicsetek pls elakadtam a játékba. Miutan leitattam a francia kapitanyt viszamentem Redmondba. Itt kaptam 1 olyan küldetést h menjek f.d. fleur-ba vmi hajot megkell akadalyoznom h elvigye a municiot. Az a gondom h a franciakkal haboruban vagyok mit tudok ilyenkor tenni?
CS@
ha pénzért veszed és nem ingyen akkor angol gyártmányt (esetleg spanyolt).