4315
-
#3233 topic up! -
#3231 most volt reinstall!csak ugy elromlott a game,egy okozott reboot után!ezt a készitőknek!: -
#3230 Csak félig szabad a vitorlát behúzni!!!!!!!!
Ha teljesen felhúzod, könnyebben összetör a hullám. -
#3229 vitorla be,és állj szélirányba! a többi a szerencse dolga. -
#3227 nekem is állandoan kilép win-be,vagy reboot! fagyi még nem volt egyszer sem! -
#3226 -
Braveheart #3225 Kifagy ez a szar basszus... legalább 20 perces csata volt -
Braveheart #3224 Na a kis alaphajómmal elfoglaltam egy bazi nagy kalózhajót, és mi történik? -
#3223 Csak ha megsérülsz akkor tudod használni a potinont. Akkor egyszerűen csak a használ gombbal kell. Kiválasztod a tárgylistából és kész. Ha többen támadnak rád, nincs sok esélyed. Legalábbis az elején. De ha a barlangban vagy, akkor könnyebb. Egyszerűen keresel egy szűk átjárót, ahol a csontik csak egyenként tudnak átjönni, te pedi egyenként legyőzheted őket. Amugy ha jól hozzászoksz a támadás és védéd ütemére, akkor nem lesz nehéz. -
#3221 A vílálítótoronynál. Gyorgombbal el tudsz jutni oda. -
#3220 Aha! De mondom csak akkor tudsz onnan lőni, ha az ellenség lőtávon belül van. -
#3219 a lőszeres hajót már szétlőttem,de még mindig csak belső nézetből tudok lőni.a külső nézet ugye nem a térkép,hanem ahol rá tudok közeliteni a hajóra a kamerával? -
radical #3218 Sziasztok,
Ott tartok hogy ellopták a csaszi hajóját az asztallal együtt, de megvan a feliratok másolata neki papíron.
Most valami Aurentis nevű hapsit kellene felkutatnom aki le tudja ezt fordítani.
Merre találom?
Köszi. -
#3216 2 féleképpen tudsz lőni.
1: Ha belső nézetre váltasz, akkor pontosabban tudsz lőni. A lényeg, hogy ha melletted van a hajó, akkor tartsd úgy a célkeresztet, hogy piros legyen. Aztán egyszerűen csak lenyomod a tűzgombot. Így bármikor, és bárhol tudsz lőni.
2: Külső nézetből. Itt is egyszerűen tűz gomb. Ez kicsit pontatlanabb mint a belső nézet, viszont nem kell tökölnöd a célzással. Fontos, hogy külsö nézetből csak akkor tudsz lőni, ha az ellenséges hajó a lőtávodon belül van. A jobb felső sarokbban lévő mini térképen, ugyebár rajta van a hajód. A hajód négy oldalán lévő elszínezett terület (ennél szebben nem tudom megfogalmazni :D) a lőtávod. Minál jobb a hajód, illetve minnél több képzettséget tudsz, annál nagyobb lesz a lőtávod. -
#3215 hogy kell lőni a hajóval?...falaise de fleur küldetésnél vagyok,de ezt még nem sikerült elsajátitanom!pedig a lőszert ki tudom választani.heeeeeeeeelp! -
Azért, kicsit érzed!!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Úgylátszik nagyon fársztó volt ez a hetem. Visszaolvastam az üzenetet többször is és nem vettem észre! :DDDDDDDDD -
#3213 Akkor is kapsz rakományt ha szétlövöd, max kevesebbet és külön lavírozni kell a felszedésükhöz. -
#3212 gyarmat+tartomány=gyartomány! okos :D -
#3211 Nem a térképen. De ne lődd szét, mert egy süllyedő hajóról nem nagyon lehet elvenni a rakományt :D.
Oxbayt Greenfordról közelítsd meg, különben szétlőnek a franciák. Greenford angol gyartomány, úgyhogy ott nem fognak bántani. Beszélgess mindenkivel, főleg a kocsmárossal! Ugye meg van neked a magyarítás? -
#3209 Az, hogy milyen könnyű kilőnöd egy hajót, az az ellenség hajójának típusától függ. Ja, és persze a tiédtől :D.
Ha közel kerülsz egy hajóhoz, akkor megjelenik a csáklyázás ikon. Miután nyersz a harcban, elfoglalhatod a hajót és zsákmányát. -
#3208 Ott van pedig. Az a baj, hogy az utcán csatangol (sajna már nem emléxem pontosan hol). Nézz meg minden embert. -
#3207 Ott van pedig. Az a baj, hogy az utcán csatangol (sajna már nem emléxem pontosan hol). Nézz meg minden embert. -
#3205 isle de muelle-n kikötöttem,és mikor el akarom hagyni,a térképről kidob a win-be!! másik vidkártya driverrel is ... -
#3203 Mikor végzel a csáklyázással, utána tudod ezeket megtenni. -
#3202 megcsáklyáztam egy hajót,de nem tudom leszedni róla az árut!hogy kell?a hajó meg jobb mint az enyém el lehet cserélni valahogy? -
cydark #3200 aki a Falaise de Fleur-i ladas fickot keresne : a varos belso kapuja utan ha jol emlekszem balra van egy haz ott talalhato -
cydark #3199 azert ez nem egeszen igy van egyreszt tudod fejleszteni a talalati pontossag tulajdonsagot , masreszt ha a teljes oldalfedelzetrol zuditasz sortuzet az ellenre ugy hogy o orral vagy farral all feled akkor nagyobb kart tudsz benne okozni -
TheCow #3198 Elkezdtem játszani, de ez a program egy bazi nagy csalódás. Még nagyon régen játszottam Pirates-el (by Sid Meier) meg a Sea Legends-el azok után nem az igazi.
Iszonyat bénán lett megoldva az irányítás.
A közelharcos részben csapkodok mint egy elmebeteg, ha meg megy le az egészség csak bedöntök egy "varázsitalt" és tádádá...
A tengeren akkora a forgalom, hogy kb. 5mp-enként elhúz egy kisebbfajta flotta (ebből kalózok csoportosan?
A grafikája nagyon szép, de szvsz. kicsit jobban odafigyelhettek volna a játszhatóságra. -
Braveheart #3197 A lövöldözés abból áll, hogy nyomom a tűzgombot, és tökmindegy merrefelé haladok mert nem rajtam múlik a találatipontosság? -
#3196 Ott van fent egy másik teleport. Menj be oda! -
#3193 Hát gondolom a gammát már max-ra raktad a monitorodon. Lehet, hogy régi a monitorod. -
cydark #3191 a francia lőszer szállítmányra egy tipp: menj a sziget elhagyott oblebe es ott belso nezetben kozvetlen kozelrol adj le egy kartacs sortuzet a hajora innetol nyugodtan megcsakjazhatod :o) -
#3190 Háááááát :DDD.
Kicsit. Csak annyi, hogy itt is Black Pearl-nek hívják az elátkozott hajót. -
Braveheart #3189 Na elkezdtem vele játszani megint. Ennek a játéknak ugye semmi köze a filmhez? Mert ma a Terminátor 3 előtt láttam a bemutatóját és ott valami élőhalott kalózok szerepeltek :) -
#3188 Magyarosítást valaki felrakta? mer én igen de mintha fagyna miatta rendesen... Volt valakinek hasonló vagy van rá megoldás? -
#3186 Nah végivittem.Nálam etalon. -
#3178 a bánya parancsnokkal köll dumálni,osztán az egyik bányásszal(a feketével) -
drakeX #3177 Ha esetleg még nem oldottad meg, akkor dobj nekem egy mailt... -
Harek #3176 Amikor feljössz a lépcsőn azután, hogy szétváltál a többiektől, mindig kövesd a jelet a padlón. A négy járat közül az egyiknél ott a jel. Na azt kell követni. A célnál kapsz egy videó bejátszást. -
#3175 Lehet, hogy már voiltál a végén csak nem vetted észre. Ugyanis a földön van egy kocka és oda kell raknod az inka szobrot.