Pirates Of The Caribbean
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
Betrayal At Krondor: \"the prime example of how a CRPG should be done.\"
Újra raktam az egész piratest :) és így müxik!
Most per pillanat megkell, rohanom hajóval az érõdött!
Van valakinek valami jó ötlete? Eddig 3 hajóval ugrottam neki, de sanyi…..
Elakadtam annál a résznél, mikor Greenford-nál meg kell az angol fregattról szereznem az inka szobrot. A csata után megvan a szobor, ápdételi is a questbook-ot, de hiába megyek bármilyen messze a szigettõl, nem kínálja fel a térkép lehetõséget és menteni sem lehet. Ez valami bug, vagy valamit még csinálnom kell ott?
Betrayal At Krondor: \"the prime example of how a CRPG should be done.\"
1:Redmondi pappal beszéljél(elõször meg kell csinálni egy feladatot neki és csak azután tér rá a gyereklopási ügyre)
2:A Lighthouse-nál kössél ki sztem
3:Falaise De Fleur-ban a kikötõ felöl mész be a városba.Itt az egyik házban lesz egy öreg fickó vele kell beszélned
4:Ezt nem tom mert én leöltem akit te felvettél tisztnek :)
Elakadtam
Meghozza 4 kuldetesben is
1.: Elopott gyerekek. Onnan nenm tudok tovabbmenni, hogy megtalaltam a fekete fregattot, de a legenyseget valaki kinyirta es ennyi.
2.: Keresd meg Daniella-t. Visszavittem a papnak a papirokat (lenyultam 5rugora :] ). Es megtudtam hogy Daniella Oxbay-en van. Elmentem oda es sehol nem talalom, sot meg a kocsmaros dialogjaban meg sem lehet kerdezni.
3.: Mar nagyon regota befejezetlen a kuldetes. Az Oxbay-i hajoacs adott egy ladat, hogy vigyel el valami csapostnak, de az elohalottak elvettek tolem. Visszamentem a hajoacshoz es annyit mondott, hogy a ladaval kapcsolatban kerdezzek egy csakot Falaise De Fleur-ban. Na itt ugyanaz a helyzet mint Daniella-val. Senki nem tud semmit.
4.: Meg a kalozok taboraban egy csako-t vegigneztem hogy kinyir valakit, majd felvettem tisztnek. Megalltam Redmondban ott eltulnt de a kocsmaban megtalaltam. Majd kesobb elmentem Oxbayban ott is eltunt es ot sem talalom. A kocsmaros sem tud semmit. Mindenkit megszolitok az utcan de nem lehet toluk megkerdezni.
Mi lehet a megoldas a problemaimra?
Elore is koszi.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Lehet h hülyeséget kérdezek de mit ti h oldottátok meg a Conceicao kocsmába kapott orcsilkos küldetést? SImán elmentetek leöltétek a fazont vagy mitcsináltatok vele? Thx a helpet.
Lehet h hülyeséget kérdezek de mit ti h oldottátok meg a Conceicao kocsmába kapott orcsilkos küldetést? SImán elmentetek leöltétek a fazont vagy mitcsináltatok vele? Thx a helpet.
Így már sikerült. Az éjjel mindig elsõnek probáltam odaérni, és itt volt a hiba. Az öbölbõl viszont simán kijútottam talán 1x ha elkapott az ágyukkal, alig sérült.
Kéne egy kis Help
Ott tartok, szétlöttem a francia municiós hajót. Elhoztam a katonákat a barlanghoz, makd elmentem Oxbay-ba. Ott van egy kis mozgás és utána a kocsma mögé kell vinni az a Francia kapitányt. Utána futni kell utánuk.
Itt mit kell csinálni? Mögöttem katonák ükdöznek a molonál meg nem tudok hajóra szálni (Lakat). Saját hajóval kellet volna jönni? Bár akkor szerintem szétlõnének!
Help please
Bocs a hosszért
Egyébként ha nagyon nincs megoldás rá akkor megkérnék valakit, hogy küldje a játékállását (persze a bányás dialogos rész utánit) ..... megörülök, hogy nem tudom gyûrni
Segicsetek pls elakadtam a játékba. Miutan leitattam a francia kapitanyt viszamentem Redmondba. Itt kaptam 1 olyan küldetést h menjek f.d. fleur-ba vmi hajot megkell akadalyoznom h elvigye a municiot. Az a gondom h a franciakkal haboruban vagyok mit tudok ilyenkor tenni?