4315
  • barret
    a kék asszem az embereid száma.
  • barret
    három...
  • barret
    DarkAngel kérj valakitől mentést!
  • barret
    CSEMPÉSZÉS UTÁN negtámnadott 3 korvett,egyenként 4! fős személyzettel nem volt nehéz a hajófoglalás... persze kettőt szétlőttem!egy kisebb vagyonért értékesitettem a hajót...tele vagyok lével!mit csináljak vele?
  • Bandew
    Én tudtam. De hát gondolj csak bele. Mi értelme lenne a tüzér tapasztalatának, ha nem használhatja?
  • TopGun
    Khm...Khm..EZ EGYALTALAN NEM IGY VAN! Ugyanis csak azok lehetnek kapitanyok a hajodon akinek van vitorlazasi es vezetoi tapasztalatuk, egy tuzer mitol tudna elvezetni egy hajot? ugyanis probaltam es nem lehetett kinevezni kapitanynak
  • tibor16
    Már megvan :). Másik kérdésem, -a szárazföldön vásárolok, és felmerül bennem, hogy esetleg futnék, vagy visszamennék a hajóra, vagy elővenném az új távcsövem, -de hogy köll????
    Nekem nem tűnik vmi barátságosnak az irányítás...-és nektek???
  • tibor16
    Sziasztok. Most telepítettem a játékot, -nagyon teccene, de még az írányítással nem boldogulok. Kérlek segítsetek, -hogy a nyavajába lehet az első jelenetben a kard alatt azt a kib*sz*tt (bocs) ládát kinyitni..csak a kardot tudom felvenni :((( és ezér nem tudok tovább menni.
  • Bandew

Akkor nem tudom.
  • Bandew
    ?????
    Csak mert mikor beléptek a terembe, akkor asszondja a csajszi, hogy az övé, mert ő látta meg előbb. És akkor jönnie kéne egy bejátszásnak.
    Szerintem töltsd újra az állást. Ez itt egy bug lesz.
  • Bandew
    Jaaaaaaaaaaa igen!!!!
    Azt a valamit majd felveszi a csajszi és akkor összedől a templom.
  • Bandew
    csak teleportálgatni kell
  • Bandew
    Khm..khm..
    Az emberek akiket felveszel a kocsmában, belőlük csinálhatsz elsőtisztet, ha kinevezed őket másik hajóra.
  • TopGun
    Ezt tudom, nem az a bajom, hogy nincs tiszt! hanem ELSO tiszt nincs! a tulajdonsagai annyira nem fontosak, csak addig kell amig az elso kikotobe viszem a hajot es eladom utana mehetunk vele uj hajoert, vivas kozben megvedem ha kell meg az sem problema
  • TopGun
    Sziasztok! Nekem az a bajom, hogy nem talalok elso tisztet! a tobbibol van dogivel, de elso tiszt olyan ritka mint a feher hollo! :(( Pedig most kezdek egyenesbe jonni, kicsit zsakmanyolgatnek hajokat, de nem tudok elfogni, mert ossz. 1 elso tisztem van es neki mar van jarganya! :(
  • Bandew
    BOCSI DE NEM HALLOM, AKKORA ITT A LÁRMA!!!!!!!!
  • methical
    CSŐ!

VOLT MÁR VALAKINEK OLYAN HOGY PONTOSAN NEM TUDOM MELYIK SZIGETEN KISZÁLL A HAJÓBÓL ÉS MIKOR GYORSUTAZÁSSAL AKAR MENNI KIÍRJA HOGY "NEM MEHET EL INNEN MERT VALAMI TÖRTÉNNI FOG" DE NEM TÖRTÉNIK SEMMI. TALÁN EZ AZUTÁN VAN HOGY A LÁDÁT ELVISZED AHOVA KÉNE DE ELRABOLJÁK TŐLED.

VALAKI TUDJA MINEK KÉNE OTT TÖRTÉNNIE???
  • barret
    irhatnátok többet is,tanulnék belőle szivesen!
  • barret
    tegnap egyszer sem volt problémám nekem sem,csak amikor befelyeztem:reboot...
  • barret
    ha vihart látsz,ki kell lépni a térképről.oda,ahol a hajót nagyban látod,aztán vissza a térképre.a vihar eltünt!10-ből 9-szer bejön!persze csak akkor,ha időben cselekedtél.ha közel vagy,akkor már mindegy...
  • Mike
    az imán kivül hogyan lehet a villmámcsapást elkerülni (tudom kerüljem a viharokat) csomószor elsüllyedtem már, rohadt idegesítő
  • Hoz_Hun
    Én úgy fogalmaznék, hogy 1.20 játszom és eddig még nem volt problémám. De istenigazából a főszálat még nem is játszom, csak "magánzok" a tengeren.
  • Bandew
    Azért labirintus, hogy eltévedj benne.
  • barret
    pirates otc magyaritás
  • barret
    < a >
  • barret
    <a href=http://pirates.uw.hu/>pirates otc magyaritás
  • Mike
    új vagyok a játékban

1. hogy lehet kikötni?
    2. az egér rétékenységén lehet vhogy állítani? zavaróan érzékeny
  • Braveheart
    én meg mikor megvettem az enyémet egy csomószor kikapcsoltam a gépet, mert a printsceen helyén a power gomb van :)) rengetegszer szívtam...
  • barret
    min nyomod? nekem 98 se-n nem müködik a térkép,csak a nevek látszanak.xp nem fagy!
  • barret
    hát ezaz!nemt'om hol lehetnek! pedig kellenének!
  • barret
    basszák meg a jó kurva windows billentyüjüket!!!szét lőttem 3 hajót,aztán véletlenül beletenyereltem ebbe a szarba!!!
  • barret
    ugyan itt vagyok!de én sem tudom mit kell csinálni...én a saját hajómat találtam meg?!!és az embereimet hol találom meg,mert leléptek!
  • barret
    ez a game:ETALON!!!!!!!!!!!évek óta nem találtam ilyen profi game-t!csak ne baszakodna ennyit!gyakran reboot...és nem könnyű,van benne kihivás!hát ilyenkor aludni kéne...nem ezt nyomni!
  • tartuffe
    Hali! Látott már vki man-o-war-t a Khael Rhoa-in kívül?
    Ugyanis kétféle létezik, de nem nagyon akar szembejönni velem :).
  • cydark
    bandia1-nek:
    1.szet is loheted de ha elfoglalod tobb penzt kapsz erte. 2.
    igen ha van egy tiszted kinevezheted a kapitanynak.
    3.kis hajok csak egy fedelyetbol allnak a nagyobbakon mar tobb szinten kell megkuzdeni erdemes szintenkent osszeszedni a ladakban talalhato ertekeket aztan enterrel tovabb lepni a kovetkezo szintre
  • radical@work
    Ez jó, kár hogy előfizetős lesz...
  • radical
    Van térkép ehhez az inka labirintushoz? Mert bazinagy és már nagyon unom!
  • barret
    a cuccokat én eladom.magyarul nyomom,le van irva minden a kalandkönyvben!
  • barret
    hogy kell bemenni a szintekre????? én csak szétlőttem a hajót... 2 lövés.
  • TopGun
    Sziasztok, par tanacsot szeretnek kerni! ott tartok, hogy Daniellaval kell megostromolni az erodot, mi a nyero taktika az erod ellen? ha helyben maradok es ugy lovodozom, vagy ha mozogok, bar ugy kevesebb loveshez jutok! a masik: az elso tiszten kivul van valami haszna a tobbi felveheto embernek? pl. a vitorlamesternek, vagy a fedelzetmesternek? ha agyumestert veszek fel akkor pontosabban, jobban lo a hajom? eleg egy 2. szintu fregatt egyedul az erod ellen??