4315
-
#3301 a kék asszem az embereid száma. -
#3299 három... -
#3298 DarkAngel kérj valakitől mentést!
-
#3297 CSEMPÉSZÉS UTÁN negtámnadott 3 korvett,egyenként 4! fős személyzettel nem volt nehéz a hajófoglalás... persze kettőt szétlőttem!egy kisebb vagyonért értékesitettem a hajót...tele vagyok lével!mit csináljak vele? -
#3295 Én tudtam. De hát gondolj csak bele. Mi értelme lenne a tüzér tapasztalatának, ha nem használhatja? -
#3294 Khm...Khm..EZ EGYALTALAN NEM IGY VAN! Ugyanis csak azok lehetnek kapitanyok a hajodon akinek van vitorlazasi es vezetoi tapasztalatuk, egy tuzer mitol tudna elvezetni egy hajot? ugyanis probaltam es nem lehetett kinevezni kapitanynak -
#3293 Már megvan :). Másik kérdésem, -a szárazföldön vásárolok, és felmerül bennem, hogy esetleg futnék, vagy visszamennék a hajóra, vagy elővenném az új távcsövem, -de hogy köll????
Nekem nem tűnik vmi barátságosnak az irányítás...-és nektek??? -
#3292 Sziasztok. Most telepítettem a játékot, -nagyon teccene, de még az írányítással nem boldogulok. Kérlek segítsetek, -hogy a nyavajába lehet az első jelenetben a kard alatt azt a kib*sz*tt (bocs) ládát kinyitni..csak a kardot tudom felvenni :((( és ezér nem tudok tovább menni. -
Akkor nem tudom. -
#3289 ?????
Csak mert mikor beléptek a terembe, akkor asszondja a csajszi, hogy az övé, mert ő látta meg előbb. És akkor jönnie kéne egy bejátszásnak.
Szerintem töltsd újra az állást. Ez itt egy bug lesz. -
#3287 Jaaaaaaaaaaa igen!!!!
Azt a valamit majd felveszi a csajszi és akkor összedől a templom. -
#3285 csak teleportálgatni kell -
#3282 Khm..khm..
Az emberek akiket felveszel a kocsmában, belőlük csinálhatsz elsőtisztet, ha kinevezed őket másik hajóra. -
#3281 Ezt tudom, nem az a bajom, hogy nincs tiszt! hanem ELSO tiszt nincs! a tulajdonsagai annyira nem fontosak, csak addig kell amig az elso kikotobe viszem a hajot es eladom utana mehetunk vele uj hajoert, vivas kozben megvedem ha kell meg az sem problema -
#3278 Sziasztok! Nekem az a bajom, hogy nem talalok elso tisztet! a tobbibol van dogivel, de elso tiszt olyan ritka mint a feher hollo! :(( Pedig most kezdek egyenesbe jonni, kicsit zsakmanyolgatnek hajokat, de nem tudok elfogni, mert ossz. 1 elso tisztem van es neki mar van jarganya! :( -
#3275 BOCSI DE NEM HALLOM, AKKORA ITT A LÁRMA!!!!!!!! -
methical #3274 CSŐ!
VOLT MÁR VALAKINEK OLYAN HOGY PONTOSAN NEM TUDOM MELYIK SZIGETEN KISZÁLL A HAJÓBÓL ÉS MIKOR GYORSUTAZÁSSAL AKAR MENNI KIÍRJA HOGY "NEM MEHET EL INNEN MERT VALAMI TÖRTÉNNI FOG" DE NEM TÖRTÉNIK SEMMI. TALÁN EZ AZUTÁN VAN HOGY A LÁDÁT ELVISZED AHOVA KÉNE DE ELRABOLJÁK TŐLED.
VALAKI TUDJA MINEK KÉNE OTT TÖRTÉNNIE??? -
#3273 irhatnátok többet is,tanulnék belőle szivesen! -
#3272 tegnap egyszer sem volt problémám nekem sem,csak amikor befelyeztem:reboot... -
#3271 ha vihart látsz,ki kell lépni a térképről.oda,ahol a hajót nagyban látod,aztán vissza a térképre.a vihar eltünt!10-ből 9-szer bejön!persze csak akkor,ha időben cselekedtél.ha közel vagy,akkor már mindegy... -
#3270 az imán kivül hogyan lehet a villmámcsapást elkerülni (tudom kerüljem a viharokat) csomószor elsüllyedtem már, rohadt idegesítő -
Hoz_Hun #3269 Én úgy fogalmaznék, hogy 1.20 játszom és eddig még nem volt problémám. De istenigazából a főszálat még nem is játszom, csak "magánzok" a tengeren. -
#3266 Azért labirintus, hogy eltévedj benne. -
#3264 pirates otc magyaritás -
#3263 < a > -
#3262 <a href=http://pirates.uw.hu/>pirates otc magyaritás -
#3258 új vagyok a játékban
1. hogy lehet kikötni?
2. az egér rétékenységén lehet vhogy állítani? zavaróan érzékeny -
Braveheart #3256 én meg mikor megvettem az enyémet egy csomószor kikapcsoltam a gépet, mert a printsceen helyén a power gomb van :)) rengetegszer szívtam... -
#3253 min nyomod? nekem 98 se-n nem müködik a térkép,csak a nevek látszanak.xp nem fagy! -
#3252 hát ezaz!nemt'om hol lehetnek! pedig kellenének! -
#3251 basszák meg a jó kurva windows billentyüjüket!!!szét lőttem 3 hajót,aztán véletlenül beletenyereltem ebbe a szarba!!! -
#3248 ugyan itt vagyok!de én sem tudom mit kell csinálni...én a saját hajómat találtam meg?!!és az embereimet hol találom meg,mert leléptek! -
#3245 ez a game:ETALON!!!!!!!!!!!évek óta nem találtam ilyen profi game-t!csak ne baszakodna ennyit!gyakran reboot...és nem könnyű,van benne kihivás!hát ilyenkor aludni kéne...nem ezt nyomni! -
#3244 Hali! Látott már vki man-o-war-t a Khael Rhoa-in kívül?
Ugyanis kétféle létezik, de nem nagyon akar szembejönni velem :). -
cydark #3242 bandia1-nek:
1.szet is loheted de ha elfoglalod tobb penzt kapsz erte. 2.
igen ha van egy tiszted kinevezheted a kapitanynak.
3.kis hajok csak egy fedelyetbol allnak a nagyobbakon mar tobb szinten kell megkuzdeni erdemes szintenkent osszeszedni a ladakban talalhato ertekeket aztan enterrel tovabb lepni a kovetkezo szintre -
radical@work #3241 Ez jó, kár hogy előfizetős lesz... -
radical #3239 Van térkép ehhez az inka labirintushoz? Mert bazinagy és már nagyon unom! -
#3238 a cuccokat én eladom.magyarul nyomom,le van irva minden a kalandkönyvben! -
#3237 hogy kell bemenni a szintekre????? én csak szétlőttem a hajót... 2 lövés. -
#3234 Sziasztok, par tanacsot szeretnek kerni! ott tartok, hogy Daniellaval kell megostromolni az erodot, mi a nyero taktika az erod ellen? ha helyben maradok es ugy lovodozom, vagy ha mozogok, bar ugy kevesebb loveshez jutok! a masik: az elso tiszten kivul van valami haszna a tobbi felveheto embernek? pl. a vitorlamesternek, vagy a fedelzetmesternek? ha agyumestert veszek fel akkor pontosabban, jobban lo a hajom? eleg egy 2. szintu fregatt egyedul az erod ellen??