Pirates Of The Caribbean
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Betrayal At Krondor: \"the prime example of how a CRPG should be done.\"
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Elakadtam az 1-ik küldetésben: oxbay-i rabot kéne a greenford-i börtönbõl kihoznom, de nemtudok a börtönbe bejutni. Vki segicsen pls.
Hype: Santos elsõ küldetését megcsináltam megöltem Ambrost de a hírnevem hogyan tudom ismét átlagosra visszavinni? Thx a segicségért. Sajnos elég ketdõ vagyok.
Nem teljesen tiszta hogy hol járhacc. Most jöttél el a bányából Isla Muelle-re?
Erõdfoglaláshoz ajánlatos magas szint, battleship,pofessional fencer+master gunner skill(meg estleg quick repair is)
Ezt már tegnap leírtam neked figyeljél már.
Redmondi pappal beszéljél(elõször meg kell csinálni egy feladatot neki és csak azután tér rá a gyereklopási ügyre)
A hírneved vidd fel valahogy utána már szóba áll veled.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Van egy kis bajom. A Redmondi pap nem akar velem szobalni mert rossz a hirnevem (pedig csak kalozokat irtottam). 77850-rol 27850-re ment le a penzem mire mar lehetett vele beszelni az uzletrol
Mivel van elotte mentesem, ezert visszahoztam.
Meg lehet valahogy oldani maskepp a dolgot? Ha jol tudom valahol lehet gyonni is. Az nem viszi le a hirnevemet? :)
A kuldeteseknel is van egy kis gondom: Meghozza az elrabolt gyerekek. Kikkel kell beszelnem hogy tovabjussak? Azt irja, hogy a fekete hajo legenyseget kinyirtak es elvesztette a nyomot.
A masik kuldi pedig daniella, ott jarok ahol mar megtudtam ki masolta le az agyagtablakat, (neve is van) de nemtudom hol talalhato!
Segitsegeteket elore is koszi.
Mert ha en valtok, akkor a kovetkezo task valtasra mar csak egy fekete kepernyot kapok es nem fut a POTC.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Kérdésem: A 3.40-es modot sikerült valakinek feltenni? Nekem az E:\Pirates könyvtárba van, de nem fogadja el, azt írja csak, hogy adjam meg a helyes könyvtárat.
Aki tud az kérem segicsen nekem elakadtam 1 bizonyos küldetésnél. Conceicao-n a kocsmában kaptam Ambroz Bricenos-tol 1 küldetést miszerint öljem meg neki Isla Mullen Mateus Santos-t. Csak az a 1 bajom van h ez a Santos mindig leöl. Ti ezt hogyan oldotátok meg? Amugy a küldetés neve ez: Az orgyilkos Pls segicsetek fontos lenne Thx
Van egy nagy problemam. Volt 55 rugom, nyugisan jatszottam. folyamatosan mentettem tengerre szallas elott. Egyszer osszeszolalkoztam a kalozokkal a tengeren es 3 hajojuk volt 2-t elfoglaltam a 3. kinyirt. Mondom jo, load. Visszajon a betoltes es 200 petakom van. hova tunt az 55 rugo???
Miert tunt el a penzem?
Mas: A gyereklablas ugyben beszeltem a redmondi pappal, de nem mondott semmit.
Daniella ugyben meg megtudtam, hogy valaki lemasolta a koveket es kerdezzek meg egy csakot, de nem mondta hogy talalhato. Otlet?
Meg lehet tudni, hogy a térképen úszkáló hajókból hány darab van 1 kép alatt? Jó lenne tudni, mielõtt beleköt az ember pl. 4 hadihajóba.
Nem tudom pontosan merre vannak a kazamaták, az egyik ház bejárata, semmi extra jelzés nincs hozzá.
Greenfordból 3 kijárat van. Egy a kikötõbe, egy a bányához visz. A harmadik kapun kell kimenni :)
Aztán tengeri csatában, ha elég közel kerülsz a másik hajóhoz, akkor megjelenik egy szigony képe a bal felsõ sarokban. Nyomsz egy F3-at és már megy is a közelharc. Elõtte vegyél fel egy NPC-t, hogy az elfoglalt hajóra ki tudd jelölni kapitánynak, máskülönben nem tudod magaddal vinni a hajót.
Ha ágyúzni akarsz, akkor szerintem külsõ nézetbõl csináld, az pontosabb mint fedélzetrõl a célkereszt alapján lõni. Ágyúgolyók típusát a bal alsó ikonsorban tudod változtatni. Pontosabb találatokat meg akkor érsz el, ha fejleszted az Accuracy skillt.