Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TopGun
Ez nem igy van! amikor kiirja, hogy valami kerult a kalandkonyve akkor az ott is van! csak vegig kell nezned minden bejegyzest! de nem csak ranezesre! hanem rakattintasz es ugy olvasod el! remelem erted! eleinte en sem ertettem a dolgot, de aztan rajottem, hogy mi a helyzet! Ha valamelyik bejegyzett feladathoz, stb.-hez kapcsolodik valami, akkor hozza fuzi, de csak akkor latod ha raklikk a megjegyzesre!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Sziasztok! van egy kerdesem! nem igazan vagyok el akadva,csak nem vagyok teljesen biztos a dolgomban! Ott tartok, hogy a municio szallito hajo jon velem, ami Oxbay-ba menne, a ficko filozik, hogy megcsaklyazza, vagy elsullyessze? melyik a helyes ut? tovabba ha a parbeszedben van olyan lehetoseg, hogy:"...kulonben meg kell, hogy oljelek" jo az ha meg is teszem? vagy legalabbis ezt mondom neki? mert a kocsmarossal bevalt, miutan megoltem a kisero jeloltet.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Shaman
Emberök!
Felraktam a 3.4-es peccset.No most a kérdésem,hogy hmmmm vajon jó helyre-e,vagyis nem kérte hogy mutassam meg a pirates könyvtárat.Ilyenkor mi van? Müködni fog?
Úgy értem,hogy az exe filet kitömörítettem egy x könyvtárba,s mikor indítom,akkor ugye jön egy ilyen beikszelgetös képernyö,meg azon bal fennt is meg lehet adni útvonalat.
Melyiknél kell megadnom a Pirtes könyvtárat? Az exe kicsomnál,vagy ennél az ixelgetös képernyönél? vagy egyiknél sem? (Ezután elindítottam a gamét,de fogalmam sincs,hogy 3.4-es lett-e)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

esetleg felmehetsz az egyik lépcsõre így csak egy tud ütni egyszerre

Hela!

Na vegigvittem, de a vege nagyon el van rontva. Az a labirintus meg a teleportalos baromsag. Aztan a kisertethajo, aminek annyi loves kell mint egy erodnek.

A képességek megvannak (bár a melee csak 8-as), de az eröd 3. részén egyszerre 4-en jönnek 4 irányból, az embreim meg már kidöltek. Na ilyenkor szoktam kifeküdni.

Ramires
Helló! Amikor a kiírta a game hogy új bejegyzés került a kalandkönyvbe, megnéztem és semmi sincs ott. Folytatom a játékot és ismét kiírta de megint semmi. Ez miért van?

Akkor nem tom pedig ott kell lennie. Próbálj visszatölteni, lehet vmi hiba van

hasznos lehet quick repair képesség amivel csata közben javíthatsz

profesional fencer képesség meg 10-es melee nem jön rosszul az erõdfoglaláshoz. Ha ezek nincsenek akkor még fejlõdj egy kicsit.

beszélj mindekivel akkor aki a kocsmában, az egyik fel akar majd venni a hajójára de te kinyírod 😊

3 napja elkezdtem a gaméval játszani eddig nem csalódtam benne az elõzõ rész is nagyon tetszett annak ellenére hogy tele volt buggal de azért tovább lehetett menni.
Leöltöttem a magyarosítást köszönet érte a készítõknek és hogy elérhetõvé tették mások számára is.
Gyadi
Én azt a küldit (az asszony megmentõset) még a játék elején megcsináltam, szoval semmi koze ahoz ahol te tartasz

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Én két csatahajóval mentem neki, és alig sebzõdtem. Viszont bent a katonák mindig kinyirnak

Hela!
Megoldodott a dolog. Volt velem ket ujonnan felvett tiszt es o miattuk nem tudtak csatlakozni hozzam a regiek.

Mas!

Most vagyok Greenford ostromanal. Hogy kell elfoglalni? Mindig kinyir az erod.

Amkor kinyirom a kalozkapitanyt
es kimegyek a partra, odamegyek a csonakhoz. Beszallok, elhajozok Isla Muelle-be. AMint kikotok, onnntol nem en iranyitom a jatekot. Jonnek a regi hajostarsak, beszelgetes es nem iranyithatom hanem onmagatol csinalja.

Az erõd ostromát ki lehet kerülni, ha mondjuk, megveszem az angolok barátságát? Az erõd nem gáz azt lenyomom, de utána túl sok a katona, menteni nem lehet, és így mindig belefutok egy halálba.

CS@
Próbáltál korábbi állást visszatölteni és újra leülni ? A játék nem fagy le ? Ott ülnek és nem történik semmi ?
Egyszerûen neki kéne állniuk beszélgetni. Sajnos semmi használható 5letem nincs az állásvisszatöltésen és újrapróbáláson kívül.

Amikor a ládát kéne odaadni és utána találkozunk Daniellával a kocsmába ,találkoztam hasonló problémával :
Ha nem rohantam rögtön Daniellához és nem szólítottam meg azonnal ,akkor egyszerûen megállt a játék.
Egyhelyben foroghattam és semmi több.
Ha nálad is hasonló a gond az kellemetlenebb mert ott még csak befolyásolni sem tudod a beszédeket.

Hali!
Help vki hajótörést szenvedtem és a hajom is elveszet a legénységgel együtt. Megfogom még õket találni vagy ha nem akkor mit kell csinálnom? Thx
Segitsen mar valaki! 3004. Ott ul Nhataniel az asztalnal es nem tudok mit csinalni!

Hmuda
Majd a végén.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

help!
a hajotores utan kinyirtam a kalozhajo fonoket
elmentem isla muelle-be
talalkoztam a regi hajommal, emberekkel, beultunk a kocsmaba. Most ulok egy asztalnal, es semmi nem tortenik. Nem beszelgetunk. Nem tudok mozdulni. Miert???

CS@
A készítõk is elõrelátóak voltak ugyanis ez idõ alatt a shipyard zárva lesz.

CS@
3000

Hmuda

Hivatalos térkép. Szerintem elég jól sikerült.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Addig nem enged a térképre, amíg nem látogatod meg a Lighthouse-t.

Betrayal At Krondor: \"the prime example of how a CRPG should be done.\"

Elmész a kalózokhoz (véletlenül egybõl oda jutottam), ott beszélsz a csávóval a kapunál aki beküld a kocsmába, mert ott egy kalózkaptány embert keres. Kinyírod a fickót és tied a hajó. Arra már nem emlékszem, hogy merre kell menni, de nem volt messze a hajótörés partjáról, talán két töltésnyi gyaloglás.

en itt olvasgatva a a kommenteket, elorelatoan 215000 aranyat letetbe helyeztem douwesen-i uzsorasnal 😊 De elurgrok majd a kaloztanyara is :] Jobb ingyen egy hajo mint penzert 😊

Merre kell menni douwsenbol hogy a kalozokhoz erjek?

Én elsétáltam a kalóztanyára, és ott szereztem egy hajót.

Ramires
Hajótörést szenvedtem és Douwesen-ben vagyok. Beszéltem a kocsmárossal és most mit kell csinálni? Amúgy amikor bejegyzést kapok a kalandkönyvbe hogy mit kell csinálni akkor azt nem írja be. Ha tudtok akkor kérlek segítsetek 😞)

Kéne megint 1 kis segicség. Elfoglaltam az angol fregatot ami a bálványt szállítja, de nemdob vissza a térképre ez mitõl van? Amugy mennyire kell eljönni az erõdtõl hogy kidobjon a térképre? Thx
[IceTea]
Csak kérdezem más is megtalálta a titkos szobát az inka templomba ? Jót röhögtem mi van ott 😊

[IceTea]
Na kigyûrtem!

Írok egy kis véleményt…. Remélem nem baj…
Ez kizárólag saját! Nem kell anyázni, ha valakinek, nem tetszik valami…

Nagyon-nagyon régen még C64-en játszottam a Pirates nevû csodával! Akkor nagyon tetszett. PC-n a késõbb megjelent Pirates Gold közel sem adta vissza ezt az érzést! Megszerezettem a Sea Dogs 1 részt de sajnos azzal nem játszottam bizonyos okokból (BSA)
és elfelejtettem újra megszerezni! Most mikor ez a játék megjelent, nagyon örültem, mert szeretem ez a korszakot. A játék kegyetlen jó élményt nyújt, és valljuk be, kellenének ilyen progik is nem csak mindig rts-fps! A magyarosítás kegyetlen jó lett, minden elismerésem a fiúké, mert nem kevés szöveg lehetett…
Nagyon tetszik a játékba a csata, a kardozás, és maga az egész irányítás. A grafika király gyors, a zene kellemes. Jó a story.
Jöjjenek a kritikák.
Kicsit könnyû… igazából egyszer sem akadtam el, szinte csak a magyarosítási problémák miatt voltam leállva. A vége szerintem összecsapott lett. Lehetett volna erõsebb az a kalózhajó. Volt még egy dolog, ami nagyon nem tetszik a játékba, mégpedig, ha meglát egy kalózhajó, és valakit épp üldözz, legyél te jóval messzebb akkor is utánad ered. Mintha minden ai ellened csak is ellened, lenne.(ez a freelancer-be feltûnt, ott is idegesített) Idegesítõ mikor egy folyosón mögéd állnak a társaid és nem tudsz elmenni mellettük, csak lassan „ellökdösni”. Elfoglaltam az összes angol erõdöt! Miért nem tudom más nemzetnek adni??? A Pirates-be ez alap volt. (lehet, hogy csak nem tudom, hogy kell ). Miért van ilyen kevés sziget? Van még 1-2 apró bug, de melyik game-be nincs?!
Függetlenül mindenen átlépve, idén ez a legjobb játék, ami kijött! Nagyon yo volt játszani vele! Nagyon remélem, hogy lesz folytatás és hallani valami, hogy Sid is csinálgatja a Pirates folytatását… Szóval van remény még kellemes órák/hetek elé! LEGYEN KÜLDETÉS LEMEZ!! Bocs, ha hosszú voltam, de ki kellett írnom magamból

Akkor biztos, megyek és megkeresem.
Thx

bányában csontik? sztem nem jó helyen jársz. az egész bánya egy terembõl áll van vagy 4 katona meg 4 munkás benne ennyi. Ide greenfordból juthatsz el, a börtön melletti kapun kell kimenni

Nekem is itt van gondom. Miután a kocsmáros beszél az agyagtáblákról, hogy a figura nem hozhatta ki õket a bányából. Hát én a bányában csak csontikat találtam, pedig vagy fél órát mászkáltam ott. Végén már csontik sem voltak😊
Ötlet? merre kell menni a bányában?

ja bocs, az oxbay-i bányába mennyél

A világitótorony zárva nemtudok bejutni.
Vmi ötlet van?
lighthouse

Hali!
Elakadtam segicsetek pls. Oxbay-be kéne megtalálnom Daniellát de én nemtalálom. Dauwessen-be voltam a könyvtárba és ott tudtam meg hogy Daniella Oxbay-be ment. Vki segicsen mert én sehol sem találom. Thx
Csak annyit kell tenned hogy beszálsz a hajódba és a térképen hajózol egy picit. Ezután jön a nagy vihar amiben elveszted a hajód. 😊

Ja végre leesett. A bánya fõnökkel beszéltél? Akkor be kell menned a bányába, van ott néger csákó Leborio vagy vmi ilyesmi. Vele beszélj, majd meg kell venned õt parancsnoktól mivel csak így hajlandó beszélni. És EZ FONTOS vedd fell a csapatodba és vele együtt mennyél Isla Muellé-re. Itt a kocsmárossal beszéljél.

Amikor odaérsz az inka templomot rejtõ szigethez, a bejáratnál 3 vagy 4 ellenséges hajó vár és az egyik egy Man-O-War. Csak el kell foglalni.

Az rohadtul bosszantott viszont, hogy mindössze az utolsó csatában tudtam használni, mert utána vége a játéknak.

Idegeimre megy ez a nõ, folyton eltünik. Nyiri, te tovább tartasz, nem emlékezel kérdésemre???

Hela!
Megmentettem a kolykoket 😊
De most daniella lenne soron, de fogalmam sincs hol keressem. Ott tartok, amikor volt a banyanal es mondta egy katona, hogy az agyagtablak megsemmisultek, de egy csako lemasolta oket meg elotte. Megvan a neve, de fogalmam sincs hol keressem 😞

Megszereztem a szobrot a hajóról, elfoglaltam, majd elhajóztam a világítótoronyoz, hogy Daniellával talizzak. De ott csak az öreg volt, valamit papolt a lány megbízhatatlanságáról. a feladatkönyvem üres. Most hová??

CarajoEsp
Hát én teljesen le vagyok taglózva a játéktól. Ott tartok ,hogy el kell vinnem egy levelet a Kalózok fejéhez Conceicaóba. Ugye innen még sok van hátra?😄 Remélem még legalább 20x ennyi.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Gyadi
Manowart honnan tudok szerezni?
Bocsi, tudom hogy már volt valahol írva, de lusta vagyok 😞

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Köszi, így már sikerült.

CS@
Használd az újonnan szerzett abilitydet.