4315
  • konoko
    No. Hallgattam a többiekre, és felraktam. Végignyomtam a "tutorialt" a fedélzetmestert követve, igy nagyjából talán az alapokkal tisztában is volnék. Hajó megjavit, áru elad, hitel felvesz, áru megvesz, majd kihajózik. Ez 5 perc játék. Ezután a kikötőben ahogy kifutunk belémköt egy kalóz valami böhömnagy hajóval, és úgy süllyeszt el, mint "papirhajót a pocsolyában"-t egy féltégla. Na mondom oké, ilyen a szerencse. Reload. Annyi eszem azért volt hogy mentek kihajózás előtt. Megintcsak egy kalóz fogad, immár mégnagyobb hajóval. Mégegy reload, és mit ad isten, megint ott egy kalózhajó aki nem teázni akar velem... Na ezen a ponton meguntam. A kérdésem az, hogy ez most egy oltári nagy pechszéria, vagy télleg igy kezdődik hogy az első nyilvízi élmény az egy csata?
  • barret
    valaki legyen kedves leirni,hogy lehet erődöt elfoglalni!egy órája lövöm,és semmi...csak tapasztalati pontot kapok érte!és akármelyik erődöt el lehet foglalni? falaise de fleurt lövöm...
  • Csacsi
    Leszedem a progit, és megkereslek, köszönöm.
  • Csacsi
    És honnan szerezhetek csempészárut?
  • Csacsi
    Sziasztok. Sajnos csak most sikerült megszerezni a játékot. Nagyon tetszik, de van egy jó pár dolog, amit nem értek.

1:Hogyan lehet csempészni?
    2: Eddig egyszer sikerült hajót foglalnom, de akkor elsüllyesztettem utána. Most, hogy már van első tisztem, képtelen vagyok, mert mindig lekaszabolnak?Honnan tudjam, hogy melyik hajót érdemes megtámadni?
    3: Nem igazán értem a hajók adatait. Nincsen véletlenül valahol egy összhasonlító lista?
    4: Nincsen valahol olyan list, hogy melyik árut mennyiért veszik, illetve adják el?
    5: A főküldiben, nem tudok visszajutni oxbaybe, mert simán kinyír a két őr, aki a hátsó ajtónál áll.
    6: Mivel tudnék a leggyorsabban fejlődni, és pénzt összeszedni.

Előre is köszönöm a válaszokat.
  • pluhi
    http://www.piratesahoy.net
    Itt van egy adag.
  • TopGun
    Hello! nem linkeled be akkor amiket igertel??
  • Hoz_Hun
    Macska?? Nekem inkább sárkánynak tünt, de mindegy. Nem kell ott semmit se csinálni, a prof elemegy falakon szöveget tanulmányozni, a csaj meg elmegy valami cuccosért amitöl öszedöl a templom. Elméletileg automatikusan odamennek dumálni hozzád, de másnál is volt bug, hogy nem. Töltsd vissza egy régebbi állásod és menj be újra abba a terembe.
  • Bandew
    Ha külön mentéseket csináltok, úgy jó. De itt nem lehet profilokat létrehozni.
  • Bandew
    Emelkednie kell 5-el szintlépéskor. Nem tudom neked miért nem emelkedik.
  • TopGun
    Hali! ez engem is nagyon erdekelne! most ott szivok, hogy az erodot kellene elfoglalni a tengerrol, (Danielle a szarazfoldrol) de az istennek sem tudom! mindig szarra lonek! :((
  • Kurty
    Már 3. szintű vagyok, de az életem még mindíg 40. Mikor növekszik? Mert úgy lecsapnak, mint a sz@rt! Pls hlp me!
  • Kurty
    http://warezcenter.cjb.hu/smswcenter/warezcenter.php
    ezt nézd meg, de itt regisztrálnod kell egy sms ben ami 400FT/hét, de letöltheted vagy 100 db 3 megás fájlba is asszem..:D
  • Csacsi
    Nekem egy linket dobjon vki pls, ahol még fönt van a játék full verziója...
  • barret
    ne tülekedjetek,csak szépen sorjában!
  • barret
    én is nyomom,még sokáig!(level 18 only)
  • Bandew
    Ja nyomhatod!
  • Hoz_Hun
    Elmiletileg igen. Nekem ugyan nem sikerült megcsákjáznom, de valahol olvastam hogy el lehet foglalni azt a szakadt hajót.
  • Charly
    jöhet
  • CarajoEsp
    Senki nem nyomja már? Ugyanis annyi extra mod jött ,hozzá ki ,hogy nemigaz. Minden ami idáig sok embernek probléma volt megoldódott. Ha van rá igény Belinkelem őket.
  • Bandew
    A Sea Dogs1-et honnan lehetne letölteni?
  • Bandew
    Nem lehet a Black Pearl-t valahogy elfoglalni? Vagy esetleg kóddal megszerezni?
  • Hoz_Hun
    Végigvittem egyébként a gamét az összes meléxálal együtt. Nagyon jó volt, ugy hogy tovább is játszotam (mondjuk nincs ellenfelem a tengeren mert a ManOwar elég durva hajó föleg ha két csatahajó kíséri :)). A karakteremet vívásra és csákjázásra gyúrtam így egy hajónyi ember magam levágok, bár most hogy már a "halhatatlan" Danielle is ott harcol esélytelenek az ellenfelek.

Egyébként át lehet buznyákolni a kezdőkaraktert. Lelehet tölteni a Jack Sparow kapitányt. Marha jó a skinje. Én most proba képpen a csajt állítottam be kezdőkarakternek, most próbaképpen azzal nyomom...:)
  • Hoz_Hun
    Menj a világítótoronyhoz (ott köss ki), de az uton menj le a kanyonba. Ott lesz egy fa erődszerüség, na az egy bánya. A bejárat rögtön balara lévő kisházban van a bányamester beszélj vele, menj le a bányába és keresd meg a nidzyót (öszes bányász között csak egy néger van), az a felszebadítás a fejében elmondja ami kell (persze először fel kell szabadítani). Go vissza a bányamesterhez és vedd meg tőle a nidzsót (nem drága, asszem 1000). Vissza a négerhez aki elmondja a szükséges infot és tisztnek ajánlkozik. Na itt nekem bug volt. Zgyan is vissza kell menni Isla Muelle és a kocsmában a kocsmárostol érdeklődni infoért. Na ha én nem vettem fel a négert akkor a kocsmárosnál nem jelent meg a szöveg ami a tivábjutáshoz kellet. Úgyhogy én felvettem (később "véletlenül" elesett egy kalózokkal folytatott ütközetben) így volt szöveg a kocsmárosnál aki közli, hogy Danielle épp most ment el. A kocsma előtt ott fex a csaj három haramia meg éppen .... eheh na azt azért nem mert mi megmentjük...

Dióhéjban ennyi.
  • Bandew
    Börtön?
    Bár nem biztos.
  • barret
    a redmondi papnál lehet hirnevet vásárolni.barátságos jelző szükséges a greenford küldetés megkapásához!meg sok pénz.a redmondi paptól kapjuk a küldetést.
  • Hoz_Hun
    Köszi szépen a segítséget mindenkinek.
  • barret
    VÉR TAPAD A KEZEMHEZ,NEM KAPOK SEHOL MUNKÁT.nagy veszteség!elkapok egy csatahajót,és eladom.ez a nagy lóvé,nem a "pénzes"kereskedők kisérgetése...
  • barret
    JA,
  • Bandew
    Viszont előnye is van, mert nem támadnak meg az útonállók.
    Mindenki retteg tőled. :DDD
  • Bandew
    Csak annyi, hogy ha nagyon elfajúl a dolog, akkor a kocsmákban nem vállalhatsz kisérő munkét, mert mindenki fél tőled. De ez nem nagy veszteség, mert úgyse fizetik meg nagyon.
    Ja, meg még annyi, hogy nem lesznek veled valami kedvesek az árusok, de az meg kit érdekel, ha ugyanannyiért adják az áruikat. :D
  • Hoz_Hun
    Ja és még egy kérdés:

Mi a hátránya ha az ilyen "megtisztelő" rangoknak?
  • Hoz_Hun
    Ough....
    Biztos valamelyik elfogott hajón volt csempészáru, én meg autómatikusan eladtam...

Lehet rajta javítani valahogy?
  • Bandew
    Talán a csempészet.
    Én sem csináltam rosszakat, aztán a végére mégis elnyertem a megtisztelő hét tenger réme elnevezést. :D
  • Hoz_Hun
    Lenne egy kérdésem. A karakterlapomon a név alatt az áll: Gazember.
    Nem csináltam semmi rosszat, miért lennék gazember. Jójó kinyírtam pár kalózt és egy két francia hajót is elfoglatam, de azokkal már játék eleje óta rosszban vagyok.

Jelent egyáltalán valamit?
    Hogy lehet javítani rajta?
  • barret
    #3302 senki??
  • barret
    uccso 2 igen!
  • tibor16
    A tanító küldiben kellene vennem selymet meg szantálfát, csakhogy nem találok sehol, -a kereskedőknél (3 db van?)-meg a hajógyár tul képpen a hajóács???, -vagy mi a szösz. Aztán menet közben amikor a térkép van, átválthatok-e a hajóra, vagy ez is automatán megy amikor találok vmiT???
  • pluhi
    Hi All!
    Nagyon kircsinek tűnik a játék, az elején idegesitett, hogy nincs invert mouse, meg always run, de már van, és rá is kattanok most rendesen.
  • barret
    HELP!nem tudok csempészni!mire odaérek a találkára,a csempészeknek csak az árujuk van ott.és katonák várnak...megölték őket? ez van mindig,tán azért mert szétlőttem a hajóikat menekülés helyett? valaki segitsen,nincs pénzem!!!