Pirates Of The Caribbean
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Felraktam a 3.4-es peccset.No most a kérdésem,hogy hmmmm vajon jó helyre-e,vagyis nem kérte hogy mutassam meg a pirates könyvtárat.Ilyenkor mi van? Müködni fog?
Úgy értem,hogy az exe filet kitömörítettem egy x könyvtárba,s mikor indítom,akkor ugye jön egy ilyen beikszelgetös képernyö,meg azon bal fennt is meg lehet adni útvonalat.
Melyiknél kell megadnom a Pirtes könyvtárat? Az exe kicsomnál,vagy ennél az ixelgetös képernyönél? vagy egyiknél sem? (Ezután elindítottam a gamét,de fogalmam sincs,hogy 3.4-es lett-e)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Na vegigvittem, de a vege nagyon el van rontva. Az a labirintus meg a teleportalos baromsag. Aztan a kisertethajo, aminek annyi loves kell mint egy erodnek.
Leöltöttem a magyarosítást köszönet érte a készítõknek és hogy elérhetõvé tették mások számára is.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Megoldodott a dolog. Volt velem ket ujonnan felvett tiszt es o miattuk nem tudtak csatlakozni hozzam a regiek.
Mas!
Most vagyok Greenford ostromanal. Hogy kell elfoglalni? Mindig kinyir az erod.
es kimegyek a partra, odamegyek a csonakhoz. Beszallok, elhajozok Isla Muelle-be. AMint kikotok, onnntol nem en iranyitom a jatekot. Jonnek a regi hajostarsak, beszelgetes es nem iranyithatom hanem onmagatol csinalja.
Egyszerûen neki kéne állniuk beszélgetni. Sajnos semmi használható 5letem nincs az állásvisszatöltésen és újrapróbáláson kívül.
Amikor a ládát kéne odaadni és utána találkozunk Daniellával a kocsmába ,találkoztam hasonló problémával :
Ha nem rohantam rögtön Daniellához és nem szólítottam meg azonnal ,akkor egyszerûen megállt a játék.
Egyhelyben foroghattam és semmi több.
Ha nálad is hasonló a gond az kellemetlenebb mert ott még csak befolyásolni sem tudod a beszédeket.
Help vki hajótörést szenvedtem és a hajom is elveszet a legénységgel együtt. Megfogom még õket találni vagy ha nem akkor mit kell csinálnom? Thx
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
a hajotores utan kinyirtam a kalozhajo fonoket
elmentem isla muelle-be
talalkoztam a regi hajommal, emberekkel, beultunk a kocsmaba. Most ulok egy asztalnal, es semmi nem tortenik. Nem beszelgetunk. Nem tudok mozdulni. Miert???
Hivatalos térkép. Szerintem elég jól sikerült.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Betrayal At Krondor: \"the prime example of how a CRPG should be done.\"
Merre kell menni douwsenbol hogy a kalozokhoz erjek?
Írok egy kis véleményt…. Remélem nem baj…
Ez kizárólag saját! Nem kell anyázni, ha valakinek, nem tetszik valami…
Nagyon-nagyon régen még C64-en játszottam a Pirates nevû csodával! Akkor nagyon tetszett. PC-n a késõbb megjelent Pirates Gold közel sem adta vissza ezt az érzést! Megszerezettem a Sea Dogs 1 részt de sajnos azzal nem játszottam bizonyos okokból (BSA)
és elfelejtettem újra megszerezni! Most mikor ez a játék megjelent, nagyon örültem, mert szeretem ez a korszakot. A játék kegyetlen jó élményt nyújt, és valljuk be, kellenének ilyen progik is nem csak mindig rts-fps! A magyarosítás kegyetlen jó lett, minden elismerésem a fiúké, mert nem kevés szöveg lehetett…
Nagyon tetszik a játékba a csata, a kardozás, és maga az egész irányítás. A grafika király gyors, a zene kellemes. Jó a story.
Jöjjenek a kritikák.
Kicsit könnyû… igazából egyszer sem akadtam el, szinte csak a magyarosítási problémák miatt voltam leállva. A vége szerintem összecsapott lett. Lehetett volna erõsebb az a kalózhajó. Volt még egy dolog, ami nagyon nem tetszik a játékba, mégpedig, ha meglát egy kalózhajó, és valakit épp üldözz, legyél te jóval messzebb akkor is utánad ered. Mintha minden ai ellened csak is ellened, lenne.(ez a freelancer-be feltûnt, ott is idegesített) Idegesítõ mikor egy folyosón mögéd állnak a társaid és nem tudsz elmenni mellettük, csak lassan „ellökdösni”. Elfoglaltam az összes angol erõdöt! Miért nem tudom más nemzetnek adni??? A Pirates-be ez alap volt. (lehet, hogy csak nem tudom, hogy kell ). Miért van ilyen kevés sziget? Van még 1-2 apró bug, de melyik game-be nincs?!
Függetlenül mindenen átlépve, idén ez a legjobb játék, ami kijött! Nagyon yo volt játszani vele! Nagyon remélem, hogy lesz folytatás és hallani valami, hogy Sid is csinálgatja a Pirates folytatását… Szóval van remény még kellemes órák/hetek elé! LEGYEN KÜLDETÉS LEMEZ!! Bocs, ha hosszú voltam, de ki kellett írnom magamból

Thx
Ötlet? merre kell menni a bányában?
Vmi ötlet van?
Elakadtam segicsetek pls. Oxbay-be kéne megtalálnom Daniellát de én nemtalálom. Dauwessen-be voltam a könyvtárba és ott tudtam meg hogy Daniella Oxbay-be ment. Vki segicsen mert én sehol sem találom. Thx
Az rohadtul bosszantott viszont, hogy mindössze az utolsó csatában tudtam használni, mert utána vége a játéknak.
Megmentettem a kolykoket 😊
De most daniella lenne soron, de fogalmam sincs hol keressem. Ott tartok, amikor volt a banyanal es mondta egy katona, hogy az agyagtablak megsemmisultek, de egy csako lemasolta oket meg elotte. Megvan a neve, de fogalmam sincs hol keressem 😞
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Bocsi, tudom hogy már volt valahol írva, de lusta vagyok 😞
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"