4315
  • TopGun
    Aham, ertem! akkor szerinted kezdjem ujra? vagy kinlodjak az ostrommal??
  • TopGun
    Es mostmar mindent pontokkal oldasz meg??
  • TopGun
    Koszi! nem is gondoltam, hogy ennyi minden fontos a gyozelemhez! :((
  • TopGun
    Aham! akkor nekem meg sokaig kell varnom! :(( legalabb 4 szintet, mert nincs hajo vedelmem, es kepzett tuzer sem vagyok! :(((
  • TopGun
    accuracy az a pontossag ugye? hany pontnak kell lennie? ami mar eleg? es minek kell meg magasnak lenni?
  • TopGun
    Hi! ezt tudom! mar megtortent, csak az erodot kellene sz*rra lonom, de eddig mindig ok voltak a jobbak, pedig 1 Battle ship, egy galya, meg meg valamilyen hajoval nyomatom oket, de elobb elsullyesztik a ket kiserom es utana engem, ok kozben max 4-5 agyut vesztenek a 35-40-bol! :((( embert egyet sem! pedig mindenfajta loszerrel lovom oket!
  • Hmuda
    Én egyetlen fregattal bevettem, csak magas skillek kellenek hozzá és gyerekjáték. Ha eddig nem raktál accuracyra és ehhez extra képességeket, akkor sajna rohadt nehéz lesz, mivel ha jól emlékszem kb 5-6 ágyútorony van.
  • [Walaki]D`Lair
    Lehet benne kalózkodni? :D
  • Csudri #3394
    A bolttal szemben!
  • Redfox
    Oxbayben hol van a hitelező?
  • Bandew
    Oopsz!
    Bocsika! Most jöttem rá, hogy ma nem alszom itthon. Akkor majd csak hétvégére.
  • CarajoEsp
    Hali. Másnak sem megy a http://pirate.webserver.com.my
    oldal?
  • barret
    majd teszek bele pipát,és kipróbálom!nem láttam eddig értelmét...
  • barret
    na ijen sem volt még!kidobott a desktopra...mindig reboot szokott lenni!
  • pluhi
    Én nem kikerülöm a vihart, hanem belemegyek. Egy jó navigátorral (Storm Helmsman ability) sok xp-vel és kevés sérüléssel jár. Több szintet léptem igy.
  • barret
    nem érdemes leirni,magadtól is rájössz!szopás,de csak idő kérdése...a vihart a térképen ki lehet kerülni!mindig térkép módba közlekedj!ha a célkereszt piros,akkor kell lőni én a space billentyűt használom!(jó nagy)...a game meg etalon,példaértékű.csak egy kicsit összecsapták!
  • barret
    senki#33800?
  • Lacc
    Na azt nagyon megköszönném.

Egyébként kár, hogy nem lehet multiba tolni :( Egy ilyen stílusú mmorpg pl. nagyon tetszene.
  • Bandew
    Ok. Holnapra összeírok egy tippek-trükkök leírást, és ott benne lesz minden.
  • Lacc
    Na leszedtem én is ezt a gammát, és őszintén szólva nem gondoltam, hogy ennyire jó! Nagyon tetszik meg minden, csak még bele kell jönnöm. Már szóltam egy szigeten a kormányzónak a franciák támádásról, most vissza kéne mennem de inkább tanulgatom a játék részeit. Már meg is támadtak a vízen, de nem igazán tudtam hogy mi hogy merre van... Pl. az ágyúkat egyszer el tudtam sütni, többször nem, nem tudtam hol kell reloadolni stb. szóval ilyen lámaságok... Nem tudtok mondani egy oldalt ahol ezek nagyjából le vannak írva, vagy valaki megszánna engem és leírná nagyvonalakban? :)

A másik meg, hogy egyszer belementem a viharba, de nem nagyon értettem mi a cél. Egy bizonyos ideig túl kell élni? Közben kaptam az xp-ket, de aztán hagytam és visszatöltöttem :D Szóval ott mit kell elérni?
  • barret
    én is kérdeznék egy láma kérdést...miért nem tudok csempészni? hamarabb ottvannak a katonák mint én...és sebezhetetlenek!!!a csempészeket megölik,utána meg engem...mi a gond?
  • Bandew
    Nem automatikusan köt ki, hanem neked kell a horgony gombra nyomni, mint amikor kilépsz a világtérképre.

Lehet, hogy ez egy láma válasz volt, mert nem egészen értettem a láma kérdést.
  • Csudri #3378
    Azt tudom, hogy csata közben nem lehet kikötni. De csata után már kétszer neki koccantam mindegyik szigetnek, nem köt ki a hajó.

u.i.: Köszi, hogy még mindig válaszolsz a láma kérdéseimre!
  • pluhi
    Hi All!
    Van az a küldi, hogy vigyél levelet a kalózok vezérének. Odamentem, és semmi ilyen szöveg. Beállhatok kalóznak, azt kész. Az inventoryban sincs semmi levél. Ilyenkor mi van????
  • Bandew
    Csata közben nem lehet kikötni. De ha minden áron csatázni akarsz, csak nyugodtan indúlj el Redmontba, szerencsével (vagy balszerencsével) úgyis beléd köt egy kalóz, vagy francia hajó. De az Oxbaynál lévőket nem tudod legyőzni, és nem is neked kell.
  • Csudri #3375
    Oké! Minden tök frankó, tudom írányítani. Már csak azt szeretném tudni, hogy hogyan lehet kikötni? Mert picit fogy a legénység!
  • Csudri #3374
    Nem is kell hozzá crack!
  • Redfox
    Hello mindenkinek, új vagyok és azt szerezném megkérdezni van-e a játékhoz no cd crack?
  • Bandew
    wasd-vel kell irányítani.
  • Csudri #3371
    Próbáltam a térképet, de ott meg nem halad a ladikom, csak telnek a napok és megtámadnak.
  • Csudri #3370
    Az már fent van.
  • Bandew
    Amugy van magyarítás ITT!!!
  • Bandew
    Azzal a kis hajóval nem tudod őket legyőzni. Menj a világtérképen (parancsok->térkép)akkor nem találkozol velük.

Külső nézetben csak akkor tudsz lőni, ha az ágyú hatótávján belül van a hajó. De ha a fedélzeten sétálsz, akkor tudszbárhová (így pontosabb is) ahová az egereddel célzol.
  • Csudri #3367
    Senki? Légyszi! Itt pöcsölök ezzel a rohadt a hajóval, de folyton szarrálövik! Szét akarom ágyúzni a mocskokat!
  • Csudri #3366
    Lenne néhány kérdésem kérdésem.(A lámaszint magas lesz!)

Hogy lehet lőni az ágyúkkal? Beállítottam a gombot, szerintem egyszer sikerült is lőni. Utánna újratöltöttem cuccal az ágyúkat de valamiért nem lőnek a bácsik!

Van-e valami végigjátszás? Egyáltalán lineáris a story vagy megyek ahova akarok?

Amikor kijövök az első városból kirak a tengerre három ellenséges hajóval! Mit kell tenni? Mert megtámadni nincs értelme őket! + Mennyire kell ahhoz közelmenni, hogy át tudjak menni?
  • TopGun
    BASSZUS!! ezt nem tudtam! eddig senki nem mondta! miutan elindultunk a partrol, utana kirak a tengerre es mikor szolit fel Daniella kb? mert kozben erosen lonek ram! :((
  • ÁjjLe BoBBi
    huu a játék magyaroítása nekem is jo lenne...hol találom ?
  • TopGun
    Es hogy lehet elfoglalni Greenfordot? csak a tengerrol lehet nem?
  • barret
    elmenekülés sima ügy,nekem space billentyű.aztán vissza a térképre,és tiszta a levegő!
  • barret
    esélyük sincs...szarrá lövök minden hajót!jöhetnek többen is...erőd az más,az még nem megy,persze ha valaki segitene...