Pirates Of The Caribbean
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy küldit le tudod adni akkor is ha a ládát nem adtad oda ,de felesleges mert a láda nem, jó semmire a továbbiakban.
Egyébként fölösleges mert a küldit csak ugy tudod leadni ha odaadod nekik a ládát utána meg vissza kell menned ahhoz aki küldte.
Szerintem azért is akad meg a kocsmában amikor belépsz mert várja a progi az elõzõ történés befejezését ami ugye nem történt meg mivel faképnél hagytam a két kalózt és beugrottam a kocsmába de õk nem tudnak utánam jönni.
Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
Az dereng ,hogy a világítótoronyhoz egyszer kellett valami katonákkal menni ,de nem tenném rá a nyakam ,hogy pont ott tartasz.
Nem lehet ,hogy nem is mondtad meg Daniellának ,hogy készen állsz a fájgtra ?
Mert amikor a világítótoronynál dumáltok ,akkor van egy olyasmi válasz is ,hogy még nem állsz készen.
A másik kérdésem bárkihez: már 4 -5 órája lövök ezt a rohadt erõdõt, lakos csak 10 maradt neki.2 csatahajoval és egy fregattal mentem,de csak egy csatahajoval tüzeltem a többit kint hagytam vitorla le paranccsal.Tölük szedtem el a löszereket,de már mindhárom hajó üres a bomba és ágyugolyóktól. Meddig kell ezt a xar erõdõt lõni?Segitsen lécci valaki,mert kivágom a játékot.
Az erõdön belül nem árt az összes közelharci képesség, 10-es Vívás, és jónéhány gyógyelixír (blokkolás közben tudsz inni!).
Amikor idejutottam elsõ-másodikra nekem sem sikerült ,de mivel volt 12ability pontom(elõtte semmire sem költöttem) én nem a Quick Repairt választottam hanem az összes defense attack és egyéb olyan tuningokat amik a hajóra vonatkoznak.
Így már teljesen lazán ment a felét sem tudta lelõni az erdõd a BattleShipemnek úgy ,hogy Quick Repairt nem is tanultam.
Amikor elegendõ ágyút robbantottál fel akkor megjelenik a csáklyázásos ikon bal fent és már mehetsz is.
Bentre ajánlott vinni néhány potiot !
Szerintem a legkirályabb ágyú a 24LBS Culverine.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Nem tudja valaki megmagyarázni hogy miért?
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Bérbe vehet? reklámfelület...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Végig vittem a gamát. Erdemes utána leszedni hozzá a 3.4-es modot? Ha végig vittem a gamát és utána felteszem ezt a modot van értelme tovább jáccani vagy nincs? Thx a helpet
F3 a játék options menüjében is átállítható. Hadászati manõver alatt nem tudom mit értesz.
Lehet a hajóval jobbra ,ballra fordulni a vitorlákat le ,fel és félárbocra ereszteni valamint lõni + az extrák (csáklyázás és abilityk).
A bill parancsokat nem tudom leírni mivel szinte mindent átállítottam és gõzöm sincs a default beállításokról.
Ha egy kicsit pontosabban elmondanád mi a gáz az irányítással ,akkor +próbálnék többet segíteni.
Nem hiszem el B+, hogy F3 meg F2 menüben kell kotorászni.... A harcról meg aztán nem is beszélve, hajóval menni tudok, de semmilyen hadászati manõverre nem vagyok képes.Millió gammával nyomtam már, itt nem bénaságról van szó....Az egér pl. megfordítgható egyátalán (inverse mouse), sehol nem találok ilyen opciót, pedig 2003-ban ez már minimum lenne.
A KIBSZOTT IRÁNYÍTÁST ILYEN KIBASZOTTUL EL NEM BASZTÁK VOLNA!
Monjátok már meg please,hogy a térképen hogy lehet haladni???? Mert csak áll egyhelyben a hajóm az idö meg pörög.
Vagy ott nem is lehet,csak ha átváltok 3d-s hajózásra?? de úgy meg baszott hosszúnak tünik 1-1- út:-((((
Árruljátok el légyszi, hogy kell pénzt szerezni mert nekem sehogy se jön össze. Próbáltam kereskedni de ha belekerülök 1 viharba vagy 1 csatába többe kerül a hajó megjavitása mint a haszon amit szerzek.
Próbáltam hajót szerezni de nem jött össze pedig 5-ös szintü vagyok és gyurtam közelharcra és védekezésre de a közelharcban mindig legyöznek. Ha eggyáltalán eljutok a hajóig és el nem sülyedek. Alap hajóm van ezt szeretném lecserélni de igy nem megy.
Valami ötlet?
Kölcsönt nem akarok felvenni!
Elöre is kösz
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!