Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Jó sok 2es classt sikerült ,meg egy 1es class Manowart is.

CS@
Ja tulképp azért írtam azt a hozzászólást mert nekem is ez volt a gondom és ott leírtam ,hogy rögtön oda kell rohanni és azonnal megszólítani.
Amúgy küldit le tudod adni akkor is ha a ládát nem adtad oda ,de felesleges mert a láda nem, jó semmire a továbbiakban.

Én is hasonlóan jártam és az egyetlen megoldás az volt, ha korábbi mentéstõl folytattam a játékot.
Na megvan sikerült. Belehet ugrani a kocsmába miután beszéltél velük de akkor nagyon gyorsan a bárpulthoz kell menned és megszólítanod a csajt, ugy továbbmegy a cselekmény.
Egyébként fölösleges mert a küldit csak ugy tudod leadni ha odaadod nekik a ládát utána meg vissza kell menned ahhoz aki küldte.
Szerintem azért is akad meg a kocsmában amikor belépsz mert várja a progi az elõzõ történés befejezését ami ugye nem történt meg mivel faképnél hagytam a két kalózt és beugrottam a kocsmába de õk nem tudnak utánam jönni.
CS@ elolvastam de nem derül kki belõle a megoldás. Próbálkozzak többször? Hiába amint belépek a kocsmába azonnal ez van tehát nem tudok mit csinálni csak állok és nézek körbe-körbe csak az mûködik.
CS@
Ilyen remekül sikerült megcsinálniuk a játékot(igazából nem tudom).

CS@
Ugyanúgy megcsáklyázhatóak(kivéve a BlackPearlt) sõt Manowart csak így tudsz szerezni.

Na, benéztem, azon már túlvagy. Nem lehet, hogy gyalog mentél oda hajó helyett? Csak mert én úgy emlékszem, hogy amint beszálttam este a hajóba, a többi automatikus volt.

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Egyszerûen ki kell kötni Greenford-ban, és NEM MOZDULNI! De ezt elmondja a másik hajó kapitánya is... Néhány másodperc múlva jön a helybéli fickóm a többi már megy magától.

CS@
Az az igazság ,hogy erre így nem emlékszem.
Az dereng ,hogy a világítótoronyhoz egyszer kellett valami katonákkal menni ,de nem tenném rá a nyakam ,hogy pont ott tartasz.

CS@

Kéne egy kis segítség. Az a küldi ahol Oxbaybõl Redmondba el kell vinnem egy ládát amit a hajóács küld a kocsmába azt hiszem. Itt van a kocsma elött 2 fickó akik elakarják venni és le se tudom csapni õket mert halhatatlanok ha nem adom oda a ládát hanem beszaladok mellettük a kocsmába megáll a játék. Állok a kocsma közepén és csak körülnézni tudok mást semmit mintha lefagyna. Mi ilyenkor a teendõ?
scynetyc
Végig nyomtam a küldiket azt hittem a csontikapitány a tengerfenéken majd kacsint egyet,de nem :o)Becumiztam,mert aszittem jol feltettem a modot,de nem mert véget ért a játék. :o(
CS@
Okés a lényeg ,hogy sikerült a csajszival bent a városban találkozhatsz.

scynetyc
Jaja, az volt a gond hogy a csajszival nem dumcsiztam,mert most egybõl kinyirtam az erödöt. Annyibol jovolt azért ez a kitérõ hogy párszor szintet léptem és a város földi harcban italoznom sem kellett,mert pillanatok alatt levágtam mindenkit :o) Az angol hajokat is likvidáltam csak most a csajszit keresem, gondolom a világitótoronynál lesz.
scynetyc
megnézem :o) lehet ezért lövöldözten hiába. Nem baj szintet léptem párszor :o)
CS@
Bár 100% ig nem vagyok biztos benne ,de én úgy emlékszem ,hogy Daniellánk nem kell veled lennie (majd a parton találkoztok).
Nem lehet ,hogy nem is mondtad meg Daniellának ,hogy készen állsz a fájgtra ?
Mert amikor a világítótoronynál dumáltok ,akkor van egy olyasmi válasz is ,hogy még nem állsz készen.

scynetyc
és azt sem vágom ,hogy a kalandkönyv szerint Daniella szárazföldön indul egy kisebb csapattal, ennek ellenére velem van a hajon. Ez létezhet?,vagy én kurbináltam el valamit?
scynetyc
Ugye a Greenfort erõdõt kell kilönöm Danielával? Már 4 csatahajoval nyomom és semmi. A fullos hajo védelmem is megvan pedig 24-es hosszúcsövû ágyuk. Már kezdem unni.Oda megyek partközelbe is de sehol nem jelenik meg a csákjázás. Már vagy 4 szintet léptem annyi ágyuját löttem ki. Nem vágom ezt a csatát.
scynetyc
tárgytalan, nem frissitettem és most látom hogy már megkaptam a válaszokat. sorry és köszike mindenkinek.
scynetyc
hogy kell magamhoz venni a tiszteket?

A másik kérdésem bárkihez: már 4 -5 órája lövök ezt a rohadt erõdõt, lakos csak 10 maradt neki.2 csatahajoval és egy fregattal mentem,de csak egy csatahajoval tüzeltem a többit kint hagytam vitorla le paranccsal.Tölük szedtem el a löszereket,de már mindhárom hajó üres a bomba és ágyugolyóktól. Meddig kell ezt a xar erõdõt lõni?Segitsen lécci valaki,mert kivágom a játékot.
Dobj nekem egy mail-t, hogy mit milyen gombbal szeretnél csinálni, és küldök neked egy megfelelõ .ini file-t...

Egyébként bentre vihetsz tölteléknek 3 tisztet!

Én fogtam 3 csatahajót a korvettem mellé, felszereltem õket maxra, és odaküldtem, hogy támadják az erõdöt, majd odamentem én is (Elõ-töltés!). Kb. 30 másodperc volt az egész, utána eladtam a 3 csatahajót fél milláért...
Az erõdön belül nem árt az összes közelharci képesség, 10-es Vívás, és jónéhány gyógyelixír (blokkolás közben tudsz inni!).

CS@
Többen javasolták a Quick repairt erre az esetre.
Amikor idejutottam elsõ-másodikra nekem sem sikerült ,de mivel volt 12ability pontom(elõtte semmire sem költöttem) én nem a Quick Repairt választottam hanem az összes defense attack és egyéb olyan tuningokat amik a hajóra vonatkoznak.
Így már teljesen lazán ment a felét sem tudta lelõni az erdõd a BattleShipemnek úgy ,hogy Quick Repairt nem is tanultam.
Amikor elegendõ ágyút robbantottál fel akkor megjelenik a csáklyázásos ikon bal fent és már mehetsz is.
Bentre ajánlott vinni néhány potiot !
Szerintem a legkirályabb ágyú a 24LBS Culverine.

scynetyc
köszike!
Gyadi
Igaz, nekem a legkirályabb ágyuim voltak (16 fontos hosszúcsövû) azokkal jó messzirõl lõni az erõd egyik részét, figyelni kell arra is hogy egyszerre csak az erõd egy része tudjon ránk lövöldözni, és egy idõ után az erõd lemegy úgy 40-50%körülire, és ekkor kiírja hogy lealáztad az erõdöt, és partra tudsz szállni. Ezután meg sajna bent mindig kinyírtak 😞

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

scynetyc
Szia! Hogy tudom egy csatahajoval kinyirni az erõdõt? Beállok a külsõrészre a sziklák közé,hogy ne érjen el a lövedége,de onnan csak sima ágyúgolyóval tudok tüzelni.Már elfogy az összes ágyúgolyó ,akkor muszály közelebb mennem ,de akkor szétlõ egy idõután. Kiirkálja közben hogy felrobbantottam egy ágyuját.Ezekre kapom a tap.pontokat.Távcsõnél kiirja,hogy 32 ágyuja van, meg asszem 3 ezer valamennyi lakos.Hiába lövöldözöm ki az ágyuit,nem jelzi hogy kevesebb lenne neki. Most számolgassam hogy 32 ágyút kell kilöni, vagy mit kell csinálni?
Milyen hibaüzenettel vág ki a játék, amikor meghalsz?

Igen. Te ki vagy?

Gyadi
Nekem ugyanez van,csak a PotC-ben.
Nem tudja valaki megmagyarázni hogy miért?

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

barret
kilápek=kilépek

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
nagy dolog!...kilápek az angel off darkness-bõl, és erre reseteli a gépem!!!

Bérbe vehet? reklámfelület...

NeoMaN
szasz! Andris vagy az M-bõl??

Shaman
hmmm srry ezt télleg nem tuttam,s le sem ellenöriztem a linket

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
Felvettem kõcsönt az uzsorástól. Mi van akkor ha nem fizetem vissza?

Úgy látom, nem tudod, hogy a www.gamefaqs.com végigjátszásaira nem lehet direktben linkelni

Hali!
Végig vittem a gamát. Erdemes utána leszedni hozzá a 3.4-es modot? Ha végig vittem a gamát és utána felteszem ezt a modot van értelme tovább jáccani vagy nincs? Thx a helpet
Kereskedelem nagyon jó, de csak akkor, ha csempészárut viszel. Megnézed mi az adott sziget exportáruja, majd elviszed oda, ahol ez az áru feketelistán van. Beszélsz a kocsmában csempészek összekötõjével, s eladod a cuccost. Arra figyelj, hogy a sziget melyik részére kell elvinned a cuccost. Eladás elött mentsél, mert jöhetnek a katonák, akkor inkább load. Nem árt 2-3 pont a szerencsére, s jó ha éjszaka intézed az üzletet. Én 1 hadihajóval kb. 60-80 ezret keresek 1 úttal.

CS@
Invers mouse megoldható moddal vagy olvasd el a #2239 et.
F3 a játék options menüjében is átállítható. Hadászati manõver alatt nem tudom mit értesz.
Lehet a hajóval jobbra ,ballra fordulni a vitorlákat le ,fel és félárbocra ereszteni valamint lõni + az extrák (csáklyázás és abilityk).
A bill parancsokat nem tudom leírni mivel szinte mindent átállítottam és gõzöm sincs a default beállításokról.
Ha egy kicsit pontosabban elmondanád mi a gáz az irányítással ,akkor +próbálnék többet segíteni.

NeoMaN
Szívesen jáccanék vele, de egyszerûen agyvérzést kapok az irányíthatatlanságától. Valaki írja mán le nekem ide legyenszíves, a bill parancsokat.
Nem hiszem el B+, hogy F3 meg F2 menüben kell kotorászni.... A harcról meg aztán nem is beszélve, hajóval menni tudok, de semmilyen hadászati manõverre nem vagyok képes.Millió gammával nyomtam már, itt nem bénaságról van szó....Az egér pl. megfordítgható egyátalán (inverse mouse), sehol nem találok ilyen opciót, pedig 2003-ban ez már minimum lenne.

NeoMaN
Skacok, ez a game kurva jó lenne HA:
A KIBSZOTT IRÁNYÍTÁST ILYEN KIBASZOTTUL EL NEM BASZTÁK VOLNA!

Zeenoo
+S

Zeenoo
W - A - A - D

Alapból

Shaman
Hmmm én írtóbéna vagyok.
Monjátok már meg please,hogy a térképen hogy lehet haladni???? Mert csak áll egyhelyben a hajóm az idö meg pörög.
Vagy ott nem is lehet,csak ha átváltok 3d-s hajózásra?? de úgy meg baszott hosszúnak tünik 1-1- út:-((((

Zeenoo
Háj!
Árruljátok el légyszi, hogy kell pénzt szerezni mert nekem sehogy se jön össze. Próbáltam kereskedni de ha belekerülök 1 viharba vagy 1 csatába többe kerül a hajó megjavitása mint a haszon amit szerzek.
Próbáltam hajót szerezni de nem jött össze pedig 5-ös szintü vagyok és gyurtam közelharcra és védekezésre de a közelharcban mindig legyöznek. Ha eggyáltalán eljutok a hajóig és el nem sülyedek. Alap hajóm van ezt szeretném lecserélni de igy nem megy.
Valami ötlet?
Kölcsönt nem akarok felvenni!

Elöre is kösz

Ramires
Helló! Miután megtaláltam a legénységem Danielle-val Greenfordba utaztam hogy megkeressek egy bizonyos Clement-et aki le tudja fordítani az õsi nyelvet. Azt a fickót merre találom?

Shaman
No találtam egy ánglis végigjáccást. Ha valakit érdekel,akkor csekkolja meg ezt az oldalt.

TopGun
az nem letezik! nekem is tegnap 3x irta, hogy uj bejegyzes van a kalandkonyvbe! eloszor ne mtalaltam semmit! azutan mindegyikre kattintottam es megtalaltam mindegyiket! szerintem rosszul nezed!! kulonben mas is jelentkezne evvel a problemaval!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Ramires
Egy betût nem írt egyikbe sem