4315
-
#3477 az ellenséges hajót kartáccsal lődd,fogy a legénysége mint állat!akkor menj át,mikor már csak 5-10 fő van rajta! akkor 1-2 ellenség lesz csak,és tiéd a hajó. a fegyvervásárlás a szintedtől függ,5-ös szinten csak gyenge fegyvereket vásárolhatsz!tehát tápolj minél többet,és megjelennek a jó fegyverek is! -
#3475 erős pisztolyt vásárolni kell! a csáklyázáskor a hajód legénységi létszáma a mérvadó! saját embereidet nem szükséges átvinned... -
#3473 majdnem a játék eleje óta"becsületes" a rangom! minek nyomjam feljebb? sokat kell érte a redmondi papnak fizetni!
ennyi elég a küldetések megkapásához! -
#3472 majd később menni fog!amugy ezeken a hajókon mindig 4 fő van...könnyű öket elfoglalni! -
Hoz_Hun #3469 Néha nekem is előfordult, hogy valami miatt romlott a hírnevem. ne gatyáz, ha van lovéd a papoknál 5 rugóért javíthatod a hírneved (sokszo 5 rugóért egyenesen hős leszel és mindenki imádni fog, meg talpat nyalni :)). -
Ark #3468 Top Gun:
Ez érdekes, mert mindig fizetek az embereimnek, sőt még a morált is szoktam fokozni némi pénzzel. A szállítást úgye 1 hónapon belül kell megejteni, a franciáktól Oxbay kb. 10 nap mire odaérek a kereskedő csak a szokásos szöveget nyomja és a küldi nincs teljesítve. A státuszom mitől romlik? Mindenkivel jóban vagyok kivéve a kalózokat azok hullanak rendesen, ha kalóz csatázik valakivel általában beállok segiteni a megtámadottnak, mégis folyamatosan megyek minuszba.
Thx! -
#3467 A fekete kor a torrel azt jelenti, hogy nem fizettel az embereidnek, ha szallitos kuldit kapsz a leheto legrovidebb ido alatt probald leszallitani a cel allomasra! ne csatazz, elotte MINDIG! ments es ha kell toltsd vissza az allast inkabb, ha nem tudod kikerulni a csatat! -
Ark #3466 Sziasztok!
Nekem is az a gondom mint Raphael-nek, kaptam egy árúszállítos küldit Oxbay-be, a tengeren egy nap múlva bejelenti, hogy e hírnevem lecsökkent (neutral-ról minusz írányba) megyek a kereskedőhöz nézz rám mint birka. A küldi azóta is ott van a könyvben mint nem megoldott feladat, a főküldi szépen megy tovább. Egy idő múlva én lettem a 'Hét tenger ördöge' szintén kint a tengeren jelentette be, aztán egy kis intro után kaptam egy fekete halálfejes kört egy tőrrel beszúrva az asztalba, ennek okán a következő kép, hogy ott logok a árbocon felkötve, game over. Ez mitől lehet? -
Hoz_Hun #3460 Önszorgalomból próbálod, vagy már ott jársz, hogy el kell foglelni?
Ha ott jársz a játékmenetben, akkor én anno 2 csatahajóval elfoglaltam. Az elsővel odaáltam tök közel aztán lőtem mint barom (a hajó védetségét addigra fejleszd ki mert az kell), amikor már csak kb az egy negyed "életereje" volt meg a hajonak odamentem a távolabbi fullos csatahajomhoz (az addig simán lőte mert az erőd engem támadott), hajócsere, parancsba kiadtam, hogy huzzon el, viszamentem az erődhöz tök közel ismét aztán adtam neki. Egyszercsak megjelenik egy ilyen tűz ikon, vagy mi, hogy be lehet menni az erődbe. Mondjuk én közelharcra skilleztem az emberemet, mert a behatoláshoz már nem maradt sok legénységem, így gyakorlatilag egyedül kellet az erődben levágnom mindenkit, de meglett. nyilván van más taktika is, de én így csináltam. -
#3459 lődd oxbay-t!az könnyű...greenford még nekem sem megy... -
#3457 a kocsma mögött volt a megoldás...elbújt a kis geci! -
#3456 A második részét leírja a napló egy korábbi feljegyzésben. Meg kell keresni egy titkos ügynököt, aki beépült a franciák közé. Oxbayben lesz a kocsmában. -
#3455 redmond kocsma oxbay küldi után. -
#3454 nah,megoldottam...megvan daniella! -
#3453 ÉS UTÁNA MIT KELL CSINÁLNI? nathaniel hawk elköszön,és a kalandkönyvben csak annyi utalás van,hogy térjek rá a feladat második részére! elakadtam help! -
#3452 hehe... -
#3451 LoL -
#3450 ez miatt ujra kezdtem a játékot... -
#3445 Hali! elarulod milyen taktikaval es hajoval foglaltad el Greenfordot? -
#3443 Mert így van a sztoriban. Elsüllyed. A kapitány túléli, és vár a parton. -
#3442 a kis kék hajót(albion)hogy kell megvédeni,és bevinni a kikötőbe? szét kell oxbayben azt a 3 hajót lőni? mert ha redmondban kikötök,oknélkül elsüllyed! -
#3441 igy van! -
#3440 Ja, Oxbay Canyon. -
#3439 asszem a világitotoronytól az út oda vezet. -
#3437 Manowart tudtommal csak a játék vége fele szerezhetsz, de nem könnyű.
Battleshpiet meg vehetsz, vagy foglalj el. -
#3436 nem megy a topic! -
#3435 nekem is rossz 98 se-vel!a térképen csak a betük látszanak,a többi fekete.és már le is fagyott! xp-vel megy rendesen,csak gyakran resetel... -
#3434 tudnátok segiteni egy problémában? a tesóm gépén a játék folyton kifagy a térkép nézetben. eltelik 4-5 mp és kilöki az asztalra. mitől lehet? gf mx440/64mb-os kártya van a gépben ha ez mond valamit..
köszi -
Redfox #3432 Jó már megvan, meg is csináltam, köszi mindenkinek. -
#3431 Elvileg most nekem a "Kalózszigetre" kellene mennem a Kalandkönyv szerint. Na most ez hol van? :D -
konoko #3430 Direkt mondja is a kormányzó, hogy jobban jársz ha "a hátsó úton" szivárogsz be a városba, nem pedig szemből. Hogy miért, azt már tapasztaltad.. Kikötsz valahol, és sétálsz. Csak jegyezd meg hol =)
ui: tedd fel a magyaritást, hátha segit ilyen esetekben megérteni a feladatot.. Link valahol lentebb. -
#3428 a térképen nem kellene megállnia... -
Redfox #3427 Néha azt csinálja játék, hogy mikor két sziget között hajózok, kb. a felénél a térképen a hajóm megáll. Kint megyek rendesen, de a térképen meg se moccan, és akármeddig megyek se érek oda a szigetre. Ez miért van? Ilyenkor elvesztem, vagy mi? -
Redfox #3421 Ott tartok, mikor a kormányzó megkér, hogy menjek vissza oxbay-be. Mindig kilőnek a franciák, már próbáltam a célponthoz hajózással is a kikötőhöz menni, de nem megy, mert kilőnek. Egyáltalán a kikötőbe kell menni? -
#3418 asszem én nem vártam meg a társaimat,mert elvesztek!akkor lőttek a küldinek! és ezt a küldit muszály befejezni? -
#3417 az oxbay-os küldit félbehagytam,és nem tudom folytatni...már sok idő telt el azóta! -
#3415 Eleg sokszor megtamadtak eddig kis miturgasz hajocskak es eddig sosem vertem oket pofan, nehogy leteljen az egy honap, de ha igyvan akkor mostantol reszkess lesz nekik, az 1 osztalyu battlashipem amit ugyan vettem nem zsakmanyoltam, eleg kemeny dio lesz nekik, a vivas nem gond, lenyomom oket, van egy tuti soretes pisztolyom ami nagyon huzos fegyver! mellettem harcol Danielle is, ugyhogy meg konyebb a hajo elfogas, csak jo tisztek kellenek hozza, milyen tiszteket erdemes felvenni? -
#3413 érdekelne az oxbay-os küldetés!az utolsó bejegyzésem ugy kezdődik,hogy a hajóács elrejtett a franciák elől,bla-bla-bla.én itt elakadtam már régen.és a fojtatást sehogy sem találom meg!azt hiszem utána még értesitettem a pajtit a találkáról.ez a küldi már régóta függőben van,és az orrgyilkosos is! állandóan megölnek!tán a megbízót kéne eltennem láb alól? help! -
#3411 Aham, ertem, akartam is kerdezni mar, ha kapok egy kuldit egy kereskedotol es kozben megtamadnak es csatazom akkor ugrott a kuldi igaz? mert csata kozben is megy az ido? -
#3409 Aham! ertem! koszi a tanacsot! termeszetesen van meg olyan allasom ahol tamadni kellene, de el tudok huzni kalandozni siman, ezekszerint akkor nincs idohoz kotve mikor ostromlom meg az erodot igaz?