Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy pár nap múlva megjelenek újra az emberek és megint elfoglalhatod a kolóniát.

Bandew
HELP!!!!!!!!!!!
Miért van az, hogy ha elfoglalok egy kolóniát akkor mindenki eltûnik róla? Greenfordnál nem így volt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Shaman
A fõszáltól mennyire,illetve mennyi ideig lehet eltérni? értem ezalatt,hogy a nem idöre menö questeknél el lehet kezdeni elbóklászni,s kereskedni mielött folytatom a fõszálat?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Én így csináltam. Futottam egy kört és utána már megjelent a nyitott lakat a móló végén. Nem tom mért nem jó neked.

fuss még egy kört. kicsit várni kell, hagyd hogy õk ketten beszáljanak, majd a mólóhoz rohansz leugrassz kimész a partra majd vissza a mólóra. ekkor már fel lehet szálni a hajóra

Bandew
Nem volt a Gray Rocknál?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Gyalogolj vissza az öbölbe ahol a hajódat hagytad.

Bandew
Vannak ilyen genya bugok. Nekem pl. az volt, hogy menmentettem egy vickót valami brutkó állattól, és csatlakozott hozzám. Késõbb megakarták ölni, mert tudta, hogy hol van az a kincs ami elsüllyedt. Nekem elmondta, de mikor kimentem a kikõtõbe, egy olyan dumát mondot Juha amit a küldetés elején. Ezután eltûnt az a pacák. Nem tudom hol van, pedig nem bocsátottam el. Ráaadásul abban a küldiben sem tudok tovább nyomulni.

CarajoEsp
Hali. Azzal van gondom,hogy van egy olyan küldi amit akkor kapnánk ,ha (miután elvesztettük a hajónkat és bentvagyunk a kalózok rejtekhelyék),nem fogadjuk el a fickó ajánlatát , és miután megkûzdöttünk a feka izomagyúval nem öljük meg a kapitányt hanem elmegyünk. Namost akkor jön egy fickó aki aztmondja Isla Muellen öljek meg egy embert és akkor ad nekem egy hajót. A baj csak az ,hogyha elfogadom ,nem ír be semmit a kalandkönyvbe és nincs hajó sehol. Ráadásul utána senki nem lehet megszólítani és nem lehet továbbmenni.
Nem akarok megölni senkit mert jó jellemben játszottma a játékot.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Bandew
Letöltötted egyáltalán a fordítást?

Bandew
Az elején mind elmagyarázza az a hapi a hajódon. De azé mondom:
Mikor az elején elhajózól a vilátérképen menj, és ott nem tudnak megtámadni

Nem kell egyedül lenned. Fel tudsz venni a kocsmában magad mellé elsõtiszteket, akiket késõbb beállíthatsz másik hajóra, hogy több hajód lehessen.

Gyógyitalt csak akkor tudsz inni ha sebesült vagy. Csak elõ kell hívni a bal alsó sarok menüjébõl, ahol a gyorsutazás is van.

Quickslot: én nem tudok ilyenrõl

hi ! lenne egy pár amatõr kérdésem. most kezdtem, és nagyon tetszik, de nem értem hogyan lehet elhajózni az elsõ szigetrõl. egybõl jön egy francia támadás, és bárhogy próbálok menekülni, mindig szétlövik a hajóm, meg elõtte a fasziét akit el kellene kísérni egy szigetre. egyébként a mászkálós részeken mindig egyedül kell lenni? elég hamar levág nyílt terepen 3-4 útonálló - valósághû - de elég idegesítõ. hogyan kell meginni a gyógyitalt? és hogyan lehet a quickslotot megtölteni?

Bandew
Amugy nagyon rövid a játék? Csak mert nagyon nyomulok a fõküldikben, és félek, hogy a történet nem visz át más szigetekre, csak nagyjából Oxbaybe és Redmontba.

Bandew
Én nem.

Sziasztok!

A Dakota oldalról szedtem le a játékot, de telepítésnél találkoztam néhány fura dologgal:
1. 2,5 Giga hely nem elég neki, holott az info fájl szerint csak 1,5 kell hozzá.
2. a 2es Cd-n keresgél telepítésnél egy data4.cab fájlt ami persze baszik rajta lenni.

Mit csináljak? Találkoztatok ilyen szarságokkal?
Kandurex
Van már valami hivatalos patch, az idióta hibák kijavítására?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A textúrák módosításának lehetõsége csupán pár nappal ezelõtt vált valósággá. Viszont a mai napon már meg is jelent az elsõ ezt használó grafikai MOD amirõl bõvebb információt olvashattok a http://pirates.uw.hu oldal fórumán.
Shaman
de:-)

Bandew
Elhiszem, de elötte biztos több volt, vagy csak nekem jelezte ki hibásan. De hát nem mindegy?

Shaman
hmmm okes,de ha lenézel ezezn oldal aljára másodikai kommentek vannak,szal 1 oldalon van több mint 1 hét hozzászólása.

Bandew
nem gúnyos. Csak elutaztam két hétre és 500 új üzenet volt. Lehet, hogy csak az utobbi napokban ült le. Mondjuk ez gáz, mert mikor megjelent a fordítás akkor utaztam el, úgyhogy csak most kezdem el 😄. Bár ezek szerint nem a leghosszab játék. 😞

Shaman
Ez ugye gúnyos akart lenni?
Mert ha nem,akkor az a napi 3-4 komment nem túl sok sztem,eléggé leült ez a Topic,biztos mindenki már kijátszotta a gamét:-)

Bandew
Na öcsém!!!
Ezalatt a 2 hét alatt annyit írtatok, hogy én ezt a világ minden pénzéért se olvasnám vissza.

Leborio-t a négert muszály magaddal vinned a bányából. Ha nincs veled egyszerûen nem lehet folytatni a játékot.

Nekem úgy rémlik, hogy a kocsmárossal kellett beszélni (üzletrõl), és akkor mondta, hogy Danielle néhány perce járt ott (ezután kimész a kocsmából, és rögtön meg fogod találni). Az biztos, hogy ez az utolsó lépés a küldiben, de azt nem tudom biztosan, hogy a kettõ között van-e még valami, bár emlékeim szerint nincs.

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Ha minden igaz pár napon belül egy elég jó guideot olvashattok a pirates.uw.hu honlapon.
zoozoo
Szerintem 5000-en feltették ezt a kérdést, de hátha megszántok 😊
Kéne egy leírás az irányításról, vagy egy guide, mert csak forgolódok össze-vissza a tengeren és a kalózok meg röhögnek rajtam. Legalább hadd lõhessek vissza, vagy valami...😞
Köszönöm

Shaman
Aham értem,köszi!

Mármint tiszteket? A kocsmákban. Egy tisztet akkor ültethetsz egy elfoglalt hajóra kapitánynak, ha van legalább 1-es Hajózás (Sailing), és 1-es Vezetõkészség (Leadership) képessége. Külön olyat, hogy 'kapitány' nem fogsz találni.

Shaman
Sziasztok kapitányokat hol lehet felbérelni?

Ments mielõtt visszaszállnál a hajódra. Egypár visszatöltés után lehetõleg az ellen hajója mögé kerülsz és akkor lesz esélyed. Ha nem elég gyors a hajód, hogy utol érd akkor még mindig szétlõheted a vitorláját. De mindenképpen megéri vele szenvedni egy kicsit mert utána nagyon könnyû dolgod lesz.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

TopGun
Hello! nekem az a bajom az uzlet utani hajoval, hogy tul jol lo! egybol "finom" sortuzzel, fogad az a felet leviszi a hajomnak, a masodik sorozat ha nem kedvez nekem a szel akkor vegzetes! 😞(((

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Ajánlom neked fejleszd ki a csáklyázással kapcsolatos képességeket. Engem általában a csempészárú eladása után két fregatt vár, de annyira kevés rajta a legénység hogy pofonegyszerû elfoglalni õket(bár színtõl is fog mikor milyen hajóval találkozol).

Nekem most így a végefelé 4 pont van rajta, és kb. 10-bõl hatszor sikerül. 3 pontnál is elég jók voltak az esélyek, és annyit megér.

TopGun
Sziasztok! nem megy nekem ez a csempeszkedes! 😞( ha nem rakok a szerencsere (lohere)akkor ejjel nappal jonnek a katonak es mindig ott var a kikotoben egy jo hajo aki ronggya lo? most az alap 1 pont van a szerencsen!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Botond
nyomjá spacét :-) az abilityken ofc :-D
Ruffi
na hi azota sikerült megcsinálnom irtam hozzá saját cue-t biztos ami biztos

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Ruffi
HI letöltöttem játékot és amikor fel akarom irni a bint kiirja hogy nem olvashato és hogy az elsö sorban van a hiba mit csináljak meg tudnám nyitni a bint winrarral hogy kijavitsam a hibát?
elsö cd amugy

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Hát az biztos hogy sokat segítenek a képességek, nagyon megkönyítik a játékot.

Én úgy tudom hogy még nics hozzá patch. Most néztem meg a hivatalos honlapot is de semmi.

Silver!
Ha gondolod küld el nekem a lementett állásod és megnézem. Megmondod hogy mire osszam le a pontokat, elosztom majd lementem és visszaküldöm.
Más ötletem nincs.

Silver nem értem a próblémád. A képességeknél anyi megkötés van, hogy pl ha a fejlettebb védelmre szeretnél pontot rakni akkor az csak úgy lehetséges hogy elötte kiválasztod a sima védelmet stb.. de gondolom ezt te is tudod. Úgyhogy fogalmam sincs mi lehet nálad a gond.

Nincs CélponthozHajózás a megfelelõ helyre véletlenül?;-)

Csak követned kell a jeleket a földön, amikor elérsz az ajtóhoz, használd a szobrot (ami nálad van) a terem közepén a kõlapon. Állj oda, és F3 (vagy amire állítottad a Gyors Cselekvést).

scynetyc
köszönöm szépen :o)
CS@
Keresd meg a letöltött Mod -ban a „quests_reaction.c” fájlt ,ezt tedd a Játék/Program/Quests –be és kész is.
Visszatöltesz egy olyan állást ahol még nincs vége majd újra befejezed.

Shaman
mikó lesz mán ungarische végigjáccás?

scynetyc
CS@! Hogy kell és mit feltennem ahhoz,hogy végigjátszás után is lehessen tovább játszani? A 3.4 -es modot tenném fel,de mikor kijelölõm neki a mappát és beállitom amit kell,akkor inditáskor runtime errort ir ki és hogy nem találja a patch-et. Tudsz segiteni?
Ramires
A labirintusos résznél tudtok segíteni? Egyszer eljutottam egy ajtóhoz, de zárva volt....

NeoMaN
Hali!
Melóztam nálatok a raktban tavaly, GY.A.
Köszi a felajánlást, de uninstall volt, képtelen voltam irányítani sajna...