Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barret
basszák meg a jó kurva windows billentyüjüket!!!szét lõttem 3 hajót,aztán véletlenül beletenyereltem ebbe a szarba!!!

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
ugyan itt vagyok!de én sem tudom mit kell csinálni...én a saját hajómat találtam meg?!!és az embereimet hol találom meg,mert leléptek!

barret
ez a game:ETALON!!!!!!!!!!!évek óta nem találtam ilyen profi game-t!csak ne baszakodna ennyit!gyakran reboot...és nem könnyû,van benne kihivás!hát ilyenkor aludni kéne...nem ezt nyomni!

tartuffe
Hali! Látott már vki man-o-war-t a Khael Rhoa-in kívül?
Ugyanis kétféle létezik, de nem nagyon akar szembejönni velem 😊.

Yvorl redves farkára!

bandia1-nek:
1.szet is loheted de ha elfoglalod tobb penzt kapsz erte. 2.
igen ha van egy tiszted kinevezheted a kapitanynak.
3.kis hajok csak egy fedelyetbol allnak a nagyobbakon mar tobb szinten kell megkuzdeni erdemes szintenkent osszeszedni a ladakban talalhato ertekeket aztan enterrel tovabb lepni a kovetkezo szintre

Ez jó, kár hogy elõfizetõs lesz...

Van térkép ehhez az inka labirintushoz? Mert bazinagy és már nagyon unom!
barret
a cuccokat én eladom.magyarul nyomom,le van irva minden a kalandkönyvben!

barret
hogy kell bemenni a szintekre????? én csak szétlõttem a hajót... 2 lövés.

TopGun
Sziasztok, par tanacsot szeretnek kerni! ott tartok, hogy Daniellaval kell megostromolni az erodot, mi a nyero taktika az erod ellen? ha helyben maradok es ugy lovodozom, vagy ha mozogok, bar ugy kevesebb loveshez jutok! a masik: az elso tiszten kivul van valami haszna a tobbi felveheto embernek? pl. a vitorlamesternek, vagy a fedelzetmesternek? ha agyumestert veszek fel akkor pontosabban, jobban lo a hajom? eleg egy 2. szintu fregatt egyedul az erod ellen??

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

barret
topic up!

barret
most volt reinstall!csak ugy elromlott a game,egy okozott reboot után!ezt a készitõknek!:

Bandew
Csak félig szabad a vitorlát behúzni!!!!!!!!
Ha teljesen felhúzod, könnyebben összetör a hullám.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

barret
vitorla be,és állj szélirányba! a többi a szerencse dolga.

barret
nekem is állandoan kilép win-be,vagy reboot! fagyi még nem volt egyszer sem!

Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kifagy ez a szar basszus... legalább 20 perces csata volt

War. War never changes.

Na a kis alaphajómmal elfoglaltam egy bazi nagy kalózhajót, és mi történik?

War. War never changes.

Bandew
Csak ha megsérülsz akkor tudod használni a potinont. Akkor egyszerûen csak a használ gombbal kell. Kiválasztod a tárgylistából és kész. Ha többen támadnak rád, nincs sok esélyed. Legalábbis az elején. De ha a barlangban vagy, akkor könnyebb. Egyszerûen keresel egy szûk átjárót, ahol a csontik csak egyenként tudnak átjönni, te pedi egyenként legyõzheted õket. Amugy ha jól hozzászoksz a támadás és védéd ütemére, akkor nem lesz nehéz.

Bandew
A vílálítótoronynál. Gyorgombbal el tudsz jutni oda.

Bandew
Aha! De mondom csak akkor tudsz onnan lõni, ha az ellenség lõtávon belül van.

barret
a lõszeres hajót már szétlõttem,de még mindig csak belsõ nézetbõl tudok lõni.a külsõ nézet ugye nem a térkép,hanem ahol rá tudok közeliteni a hajóra a kamerával?

Sziasztok,
Ott tartok hogy ellopták a csaszi hajóját az asztallal együtt, de megvan a feliratok másolata neki papíron.
Most valami Aurentis nevû hapsit kellene felkutatnom aki le tudja ezt fordítani.
Merre találom?

Köszi.
Bandew
2 féleképpen tudsz lõni.
1: Ha belsõ nézetre váltasz, akkor pontosabban tudsz lõni. A lényeg, hogy ha melletted van a hajó, akkor tartsd úgy a célkeresztet, hogy piros legyen. Aztán egyszerûen csak lenyomod a tûzgombot. Így bármikor, és bárhol tudsz lõni.
2: Külsõ nézetbõl. Itt is egyszerûen tûz gomb. Ez kicsit pontatlanabb mint a belsõ nézet, viszont nem kell tökölnöd a célzással. Fontos, hogy külsö nézetbõl csak akkor tudsz lõni, ha az ellenséges hajó a lõtávodon belül van. A jobb felsõ sarokbban lévõ mini térképen, ugyebár rajta van a hajód. A hajód négy oldalán lévõ elszínezett terület (ennél szebben nem tudom megfogalmazni 😄) a lõtávod. Minál jobb a hajód, illetve minnél több képzettséget tudsz, annál nagyobb lesz a lõtávod.

barret
hogy kell lõni a hajóval?...falaise de fleur küldetésnél vagyok,de ezt még nem sikerült elsajátitanom!pedig a lõszert ki tudom választani.heeeeeeeeelp!

Bandew

Azért, kicsit érzed!!!!
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Úgylátszik nagyon fársztó volt ez a hetem. Visszaolvastam az üzenetet többször is és nem vettem észre! 😄DDDDDDDD

Hmuda
Akkor is kapsz rakományt ha szétlövöd, max kevesebbet és külön lavírozni kell a felszedésükhöz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

I.C.ram
gyarmat+tartomány=gyartomány! okos 😄
Bandew
Nem a térképen. De ne lõdd szét, mert egy süllyedõ hajóról nem nagyon lehet elvenni a rakományt 😄.
Oxbayt Greenfordról közelítsd meg, különben szétlõnek a franciák. Greenford angol gyartomány, úgyhogy ott nem fognak bántani. Beszélgess mindenkivel, fõleg a kocsmárossal! Ugye meg van neked a magyarítás?

Bandew
Az, hogy milyen könnyû kilõnöd egy hajót, az az ellenség hajójának típusától függ. Ja, és persze a tiédtõl 😄.
Ha közel kerülsz egy hajóhoz, akkor megjelenik a csáklyázás ikon. Miután nyersz a harcban, elfoglalhatod a hajót és zsákmányát.

Bandew
Ott van pedig. Az a baj, hogy az utcán csatangol (sajna már nem emléxem pontosan hol). Nézz meg minden embert.

Bandew
Ott van pedig. Az a baj, hogy az utcán csatangol (sajna már nem emléxem pontosan hol). Nézz meg minden embert.

barret
isle de muelle-n kikötöttem,és mikor el akarom hagyni,a térképrõl kidob a win-be!! másik vidkártya driverrel is ...

Bandew
Mikor végzel a csáklyázással, utána tudod ezeket megtenni.

barret
megcsáklyáztam egy hajót,de nem tudom leszedni róla az árut!hogy kell?a hajó meg jobb mint az enyém el lehet cserélni valahogy?

aki a Falaise de Fleur-i ladas fickot keresne : a varos belso kapuja utan ha jol emlekszem balra van egy haz ott talalhato

azert ez nem egeszen igy van egyreszt tudod fejleszteni a talalati pontossag tulajdonsagot , masreszt ha a teljes oldalfedelzetrol zuditasz sortuzet az ellenre ugy hogy o orral vagy farral all feled akkor nagyobb kart tudsz benne okozni

Elkezdtem játszani, de ez a program egy bazi nagy csalódás. Még nagyon régen játszottam Pirates-el (by Sid Meier) meg a Sea Legends-el azok után nem az igazi.
Iszonyat bénán lett megoldva az irányítás.
A közelharcos részben csapkodok mint egy elmebeteg, ha meg megy le az egészség csak bedöntök egy "varázsitalt" és tádádá...
A tengeren akkora a forgalom, hogy kb. 5mp-enként elhúz egy kisebbfajta flotta (ebbõl kalózok csoportosan?
A grafikája nagyon szép, de szvsz. kicsit jobban odafigyelhettek volna a játszhatóságra.
A lövöldözés abból áll, hogy nyomom a tûzgombot, és tökmindegy merrefelé haladok mert nem rajtam múlik a találatipontosság?

War. War never changes.

Bandew
Ott van fent egy másik teleport. Menj be oda!

Bandew
Hát gondolom a gammát már max-ra raktad a monitorodon. Lehet, hogy régi a monitorod.

a francia lõszer szállítmányra egy tipp: menj a sziget elhagyott oblebe es ott belso nezetben kozvetlen kozelrol adj le egy kartacs sortuzet a hajora innetol nyugodtan megcsakjazhatod :o)

Bandew
Háááááát 😄DD.
Kicsit. Csak annyi, hogy itt is Black Pearl-nek hívják az elátkozott hajót.

Na elkezdtem vele játszani megint. Ennek a játéknak ugye semmi köze a filmhez? Mert ma a Terminátor 3 elõtt láttam a bemutatóját és ott valami élõhalott kalózok szerepeltek 😊

War. War never changes.

Placebó
Magyarosítást valaki felrakta? mer én igen de mintha fagyna miatta rendesen... Volt valakinek hasonló vagy van rá megoldás?

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

CarajoEsp
Nah végivittem.Nálam etalon.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Botond
a bánya parancsnokkal köll dumálni,osztán az egyik bányásszal(a feketével)
Ha esetleg még nem oldottad meg, akkor dobj nekem egy mailt...

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Amikor feljössz a lépcsõn azután, hogy szétváltál a többiektõl, mindig kövesd a jelet a padlón. A négy járat közül az egyiknél ott a jel. Na azt kell követni. A célnál kapsz egy videó bejátszást.

Bandew
Lehet, hogy már voiltál a végén csak nem vetted észre. Ugyanis a földön van egy kocka és oda kell raknod az inka szobrot.