4315
  • Roll
    Elkezdem ágyúzni, utánna átmegyek a fedélzetre és egy csapással kinyírnak!
  • Bandew
    Lek kell lőni.
    Nem tom mit nem értesz.
  • Bandew
    Ell kell vágni a torkát. :D
  • Roll
    Amikor el kell kísérnem a francia hajót, akkor hogy kell kicsinálni?
  • barret
    lődd szét...aztán credit.
  • barret
    ......................
  • Bandew
    Az csak egy simpla dungeon. Csak XP szerzés céljából van.
  • [Walaki]D`Lair
    Hááát....PotC jobb...
  • Roll
    Hát szerintem jobb a sea dogs 2.
  • dikki*yysw
    Ez a kalózos gama sem néz ki rosszul.
  • Roll
    Merre találom az oxbay kolóniát?
    Ott ahol a két őr egyből kinyír, ott kéne bemenni?
  • Roll
    Akkor minek kellett lemenni a bányába, ha ugyanott jutok ki? Össz-vissz egy kard miatt?
  • [Walaki]D`Lair
    de lehet választani, hogy mit mondj a nőnek...
  • Bandew

CSAK ott tudsz kimenni ahol bejöttél.
  • Roll
    Össze vissza mászkálok abba a rohadt oxbay barlangban, de nem jutok ki.
    Van egy létra ami a plafonig ér,de ott jöttem be.Ezen kívül egy kis létra van, de az semmire se jó.
    Merre jutok ki? Légyszi segítsetek!
  • Bandew
    Olyan tudtommal nincs.
  • [Walaki]D`Lair
    Megégetéstől...;)

Amúgy mivan, ha nem mented meg?
  • Bandew
    Csak a hajó fedélzetén lévő létrán lehet mászni.
  • barret
    csak az a létra jó,ami a plafonig ér! a kis létrára nem lehet felmenni! ugy megy fel hogy vagy akciógomb,vagy enter és az előugró menüben:kinyitni.
  • Roll
    Nekem nem ment ki a létrán,pedig végignyomtam mindent.
    Mi a fenével mászik rajta fel?
  • Gary
    Köszi, rájöttem tegnap este én is, csak éppen hogy átmentem a kapun, elszállt a tápegységem, eh! Majd ma folytatom! :)
  • rochy23
    Nem tudom, de azt írja ,hogy ő dicsekedett nekem a nyelvtudásával.Hozzá kellene mennem Daniellel, hogy lefordítson nekünk valamit. Az inka szobor is nálam van már.
  • Hoz_Hun
    Gray, a magyarítás okozza. Vagy töltsd le a legutolsó magyarítást, vagy állítsd vissza az eredeti angolt (uninstall magyar felirtat), átmész ezen a részen angolul aztán viszateszed a magyart.
  • Hoz_Hun
    Ki az az Aurentist?
  • Hoz_Hun
    Azért az Oxbay barlang nem olyan nagy és több helyen ki lehet menni. Álltalában ott egy létra ha jól emléxem.
  • rochy23
    Hol találom Aurentist?
  • [Walaki]D`Lair
    száksz...
  • Roll
    Sziasztok Srácok!Kéne egy kis segítség, már az elején elakadtam, oxbay barlangba nem találom a kiutat.
    Merre kell menni? Mindig előre,jobbra vagy balra?
  • Gary
    Csinálta az valakinek, mikor Oxbay-ből kell elkísérni a francia tisztet (aki föladja magát), hogy kilépek a kapun a kikötőbe, erre odajön az egyik kapu őr és kérdez, viszont válaszolni nem tudok, mert nem jelenik meg semmi lehetőség. Ekkor nyomok egy space-t és kiakad.
    Ha a Dungeon-ön keresztül próbálok kimenni a kikötőbe, akkor is jön a tiszt, miközben én vígan lubickolok. Eredmény ugyan az :(

Lehet, hogy a magyarítás miatt? Nah, majd este megnézem...
  • [Walaki]D`Lair
    az mi a rák?:DDD
  • Hoz_Hun
    Manovart a legutolsó csatánál a titkos kalózszigetnél lehet szerezni (és érdemes is). Előtte nem (max csíttel).
    A Black Pearl-t azt a szakadt, tróger hajót állítólag meg lehet csákjázni, de nekem nem sikerült, pedig profi csákjázós voltam.
  • [Walaki]D`Lair
    Hoppá bazegh....félreértelmeztem a játékot némileg....:DDDDDD

Az első küldetést, amikor vissza kell foglalni Oxbay-t nem tudtam megcsinálni, mert amint odamentem szétlőtték a kis hajómat....mondom anyátok, elkezdtem pénzt gyűjteni, majd flottát fejleszteni, végül eladtam az összes hajót és vettem egy Spanyol Battleship-et (szép fehér-kék-arany)...Visszamentem Oxbay-hez, elsüllyesztettem azt a 3 hajót utána nekiugrottam az erődnek....és lőttem...vagy 10 percen keresztül aprítottam de karcolás nem volt rajta...viszont annyi XP-t szereztem, hogy na...és ezt még 3x eljátszottam...szal most tartok ott, hogy a kalózoknak el kell vinni a levelet, hogy kapják el azt a faszit(kb.3. küldetés), van egy Csatahajóm 24fontos ágyúkkal, 22-es szintű Nathanielem, szal bármi megtámad szinte egy sortűz és blugy blugy....

• barret
    majd akkor lesz vége,ha elsüllyesztetted a fekete gyöngyöt!
  • rochy23
    A másik ágon pedig erődöt foglaltam el, azt hiszem Greenfordot. ez azt jelenti, hogy vége a játéknak, vagy még van tovább?
  • rochy23
    Help meee!A halhatatlan kalózok elvették tőlem a ládát, amit velem küldtek el. Azt írja a napló, hogy a pasi aki mindent tud az ügyről a Falance de Fleuron(biztos nem így kell leírni)él.Merre????
  • Hoz_Hun
    Eh, na megpróbálok pontosan válaszolni. A főfaszinak kétféleképpen lehet növelni az értékeit, két különféle pontszámmal. Az egyik a normál értékei (közelharc, navigálás, hajóreparálás,stb), illetve a képzetségeit lehet fejleszteni pl. normál célövő, ebből fejleszthetsz mesterlővővé. Meg van adva, hogy egyes képzetségek megszerzéséhez minek kell már meglennie.
    Tisztet a kocsmában tudsz felvenni, de nem tisztnek hívják őket (kivéve az elsőtisztet), hanem pl. tűzér, navigátor, stb ez mind alkalmas hajó vezetésére csak a navigációs képessége legyen legaláb egy (ha jól emlékszem) különben elsülyed hajóstul mindenestül. Igen magad mellé tudod venni, de nézd meg milyen a muki közelharcban (az elsőtisztek elég jók), mert egyébként hamar levágják őket, és ha levágják akkor azt már nem tudod kapitánnyá kinevezni természetessen. Ha nem akarod nem viszed magaddal a csatában (attol még kinevezheted kapitánnyá).

Tudtommal a kocsmában nem árulnak hősöket, max hősies matrózokat lehet felbérelni :). Mondjuk én jó morálú matrozoknál jobbat még nem tudtam felvenni, de mindegy mert nem túl drága, hogy jobb harci morálra bírd őket (max a csatahajón, de addigra ugy is annyi lóvéd van hogy az meg se kottyan). A tiszetek (ha éppen van a kocsmában), az asztaloknál iszogat és ha dumálsz vele, rögtön ajánlkozik bizonyos (egyszer kell kifizetni) összegért.
  • barret
    igazat szóltál!
  • TopGun
    vedd a faradtsagot es olvasgass vissza kicsit ebben a
    topic-ban, szinte minden kerdesedre megtalalod a valaszt!!
  • TopGun
    Tedd fel a magyaritast es maris konyebb minden!!
  • Hoz_Hun
    És ne felejtsd el, hogy legyen legalább egy tiszted, met ha elfoglalod a hajót és nincs kit rá kinevezni elsüllyed.
    A fegyvervásárlás attol füg nyomtál e a fegyverhasználati képzetségre. Pl.: a négycsövü pityuhoz már mesterien kell tudnod lőni.