4315
  • Gyadi
    Quabredas Costillas vagy valami hasonló a neve.
  • neménvoltam
    szal megint elakadtam :D a kalózok szigete merre van? van egy feketével jelölt kis sziget, de oda meg nem tudok bejutni...
  • Venom
    Sanca: látom privit meg kaptad. Várom a választ.
    Vagy else olvastad még?
  • neménvoltam
    thx, legalább tudom, hogy van értelme keresnem :D
  • barret
    nem tom hol van sajna. de egy házban van,az egyik kaputól nem messze.csak ül,és téged vár!
  • neménvoltam
    hali! na továbbmentem és most ott akadtam el, hogy a Oxbay-i hajóács azt mondta, hogy az az ember, akitől vette azt a bizonyos ládát amiért meg akartak ölni azok az élőhalottak vagy kik, az Falais de Fleurban lakik. namármost az a baj, hogy sehol se találom azt a csávót és a kocsmáros se mond semmit!
  • Venom
    Sorry nekem még nincs meg :(
    Sanca: jelentkezz már plz.
  • neménvoltam
    senki?
  • neménvoltam
    Na pf... remélem tudtok pár tanácsot adni egy kezdőnek: szal nemrég kezdtem a játékot és ott tartok, hogy épp Redmond szigetéről tartok vissza Oxbay-be, ahogy az a muksó tanácsolta az elején. Na a probléma csak az, hogy mindig ott van Oxbay előtt 2-3 ellenséges hajó és mindig kilőnek. Tudnátok pár tanácsot?
  • Venom
    Sanca: te még jársz erre mert ahogy nézetem te tdsz ftp-t nyitni. Ha leszedhetném tőled a gémet azt nagyon megköszönném!
  • Venom
    nah már semmi haverral elintéztem az ftp-t :) bár ahoz hogy leszedjem tőle mégkell várnom amig ő beszerzi :(
  • Venom
    Hi. Lelehet valahonnan tölteni a gamét? Valami ingyenes hejről. DC++-on próbáltam de vacak hozzá a netem és 1.CD bin-jét csak 1 hónap alatt tudnám letölteni :((
    Vagy ha valaki tud ftp-t csinálni a gépéből és onnan töltni azis jólenne.
  • kalvin_imarow
    üdv megint sikerült az előző hozzászólásomban leírt problémát megoldanom. viszonon akadt egy újjabb miután a papnak vissza vittem az iratait (és kizsaroltam belőle 5000 pénzt) vissza térek oxbaybe daniellat megtalálni de fogalamam sincs hoyg hol lehet ráadásul még a barlangokat sem találom plz segítsetek mert itt rohadtul elakadtam
  • kalvin_imarow
    Sziasztok mem tudom hogy kérdezték-e már de elakadtam avval a küldetéssel amikor a redmondi kormányzó megkér hogy,kisérlyem el a legénységgel teli halyóját oxbay-be és találkozzak egy ügynökkel na most elkisértem a halyót a barlanghoz de nem találom az ügynököt oxbayben plz segítsetek előre is kösz
  • BaLeeX
    Ja, mire megtaláltam (vissza kellett találnom az induló terembe) az volt kb. 2 óra utána a halálfejeket követve kb. 5 perc és a templomban voltam.
  • krob
    Köszi, az volt nálam.
    De közben találtam egy Falchion nevűt az Oxbay-i cave-ben.
    Ide is volt írva a fórumba, csak 2óra keresés után bukkantam rá a hozzászólásra.
    Mégegyszer kössz!
  • Bandew
    A játék legjobb kardját az egyik (sajna nem tom melyik) kocsmában tudod megszerezni. Ott ül egy ürge, és kér, hogy szabadítsd ki a lányát. Ezután adja a kardot.
  • krob
    Hello!
    Szeretném megkérdezni, hogy hol találok a játékban valami jófajta kardot?
    Most valami szabjám van, nem kimondottan rossz, de a tisztjeimnél mindíg erősebb bökők vannak. Az árusoknál a Piranha nevű eddig a legjobb.
  • BaLeeX
    Tudtok ajánlani valami jobbfajta mod packot?
    A pirates.srv.hu címről töltöttem le egy csomagót de abban összevissza van egy csomó minden amiket egyenként kell telepíteni. Amúgy érdemes letölteni azt is ha nincs más, mivel egy csomó király dolgot javítottak a játékba ami alap hiányosság volt.
    Pl. van 3x és 10x-es időgyorsítás. Reálisabb vitorlázás (nem érdemes feltenni mert én megőrültem tőle). Megvásárolható Man-O-War meg egy csomó ínyencség.
  • barret
    ott vannak a jelek! csak igen halványan...
  • BaLeeX
    Inka lebirintus: ugye van lent egy nagy terem ahova kiérkezel (feljössz a lépcsőn), onnan van 4 út, majd van egy felső szint is ahonnan látod ugyanazt a termet csak egy szinttel magasabbról. Hogy a fenébe találok ki? Egyáltalán melyik szinten kavarogjak, alul vagz fölül?
    Mert mondták itt nekem, hogy jeleket nézzek a padlón de azóta is rohangáltam vagy 1 órát és egy jelet sem láttam a földön csak néhány terembe a falon ilyen hülye ikonokat.
  • BaLeeX
    Szerezz még 1 csatahajót. Bár szerintem ha ügyes vagy 1-el is meg lehet csinálni. De most szerezhetsz a legkönnyebben hajókat, akár fullos legénységgel is. Ugyanis a készítők elég hülyén oldották meg, hogy a csaj ne haljon meg mert kell a történetben ezért sérthetetlen. Megoldhatták vola hogyha meghal akkor game over, de így vidd magaddal hajót foglalni (más tisztet ne vigyél) és vagdosd le az ellenfeled majd menj szépen egy távoli sarokba és várd amig a csaj levág mindenkit, esetleg segíthetsz neki pisztollyal...
    Én a kalóz sziget melletti Man-O-Wart ugyan két csatahajóval foglaltam el de a másik alig csinált valamit. A kalózokat meg elég könnyű kinyírni. Mondjuk nekem van egy 8-as célzás és 6-os ágyús tisztem, szóval úgy könnyű.
    A greenfordot támadó hajókat is inkább egy csatahajóval vertem le, mert ha volt még két fregattom azokat mindig elsüllyesztették. Így inkább eladtam őket csata előtt...
  • hires
    Már végignyomtam a játékot és most csak úgy játszogatok a játékkal.Tudja valaki hogyan lehet kalózzá válni,ha lehet egyáltalán?A kalóz szigeten a kikötőtől jobbra van egy "furcsa ház",ahol négy kötekedő arc fogad,a ház kétszintes,de nincs benne senki.Erről tud valaki valamit?
  • BaLeeX
    akarom mondani kajálok
  • BaLeeX
    Bocs a sok hejesírási hibáért, kajárol éppen félkézzel.
  • BaLeeX
    1. Ha közel mész és elkezded lőni az erődöt a fedélzetről kézzel akkor sem lőnek vissza? Ha nem, akkor sincs nehéz dolgot, süllyessz el pár angol hajót és máris nem fognak szeretni. Esetleg vállalj el a francia kormányzónál pár küldetést az angolok ellen.
    2. Ahhoz képzettség is kell. Ha megvan, akkor a felszereléseknél menj rá a 4lövetűre és vedd elő.
    3. Kocsmákban lehet tiszteket felvenni néha. Kapitányt cserélni a hajóácsnál tudsz eladásnál, vagy ha közel mész a hajóddal a másikhoz és megjelenik az átrakodás ikon. Hajót cserélni meg csak így tudzs.
  • TopGun
    ENNYIRE NEM LEHETSZ LAMA! Elengeded a rovidcsovut! megfogod a 4 csovut es losz vele! persze ha van hozza kepzettseged!
  • BaLeeX
    Ok, azt fogom tenni.
  • barret
    figyeld a padlót! az egész kóceráj 15 perc...minden sarkon vannak nyilak,utánuk menj!
  • BaLeeX
    Én most már a templomban bojongok az utolsó helyszínen csak 1 óra után meguntam és abbahagytam. Merre kell menni a labirintusban? :))
  • BaLeeX
    Na, a kérdésed elég érdekesen van megfogalmazva vagy lehet csak én vagyok kevés hozzá, de nem nagyon értem. :)

Ha a Greenford ostromára gondolsz, az nagyon egyszerű. Lőjjél magadnak (vagy vegyél) egy battleshipet, legyen egy jó tüzéred, rakass rá 24-es ágyukat meg legyen javító képességed, hogy csata közben tudd javítani a hajót. Nem árt még 1 vagy 2 hajó mert akkor néha rájuk lő az erőd és nem rád.
    Szóval kezdésnél ott állsz a fort mellett az övölben, szépen vitorla nélkül fordulj rá és lődd bombával. A battleshippel minden körben kinyírtam egy ágyúját és kb. 10x kell ezt megcsinálni utána mehetsz kardozni. Azért jó a másik két hajó, mert így talán nem mindig rád lő az erőd viszont egyszer megszívtam, mivel nekem jött az a barom és ő süllyesztett el a végén. Ha kinyírtad az erődöt partraszállás előtt azért még tankold át egy másik hajódról a battleshipre a legénységet fullra. (így több hp lesz a katonáidnak és több az esélyed bent)
    Három helyszín van. Az első nem nehéz, a másodikál jó ha van egy 4 lövetűd azzal irtod őket amig a megmaradt 1 vagy 2 megmaradt katonádat levágják aztán aki még él azt lekardozod. Tuti tipp a 3. helyszínre: indulásnál kezdj el rohanni jobbra majd fel a lépcsőn. Ott állj meg a közepén és szépen egyesével kardozd le mind a 4-et...
  • [Walaki]D`Lair
    Oxbay?...:DD a dzsungel felől kell gyalog bemenni...:)))

(nekem amúgy ugyanezzel a technikával lett Battleship-em...:))))
  • barret
    tápolj még egy kicsit! simán lenyomtam elsőre az összes helyszint az erődben.
  • [Walaki]D`Lair
    áááh....4-et simán le lehet gyakni...
  • BaLeeX
    Kösz, Isla Muellénél volt.
    Na, akkor következő kérdés: hogyan foglalom el Greenfordot?
    Van 1 battleshipem meg két fregattom. Szijjellövöm semmi gond. Utána gyorsan áttankolom maxra a legénységem egy másik hajóról majd irány a vár. Ugye a gond ott kezdőik, ha szétlőttem az erődöt hiába lövöm tovább nem csökken az emberek száma és az erődben meg ilyen 100 hp-s katonák jönnek rám. Az udvarom még simán kinyírom őket, legutóbb maradt 2 emberem itt még, majd a következő helyszínen egy nekirontott 4-nek azt levágták, majd a következő is odament pisztollyal meg faszán csak őt tudtam lőni szóval őt is levágták. Na nagynehezen legyaktam a maradék 2-őt vagy 3-at. Aztán következő helyszín: 4-en jönnek rám, egyedül vagyok, mindegyiknek kb. 100hp-ja, na köszi...
    Ez lenne az utolsó helyszín vagy van még ezután is? Valami ötlet? Jól jönne a kis sérhetetlen szőkeség az oldalamra.
  • [Walaki]D`Lair
    Nemtom, még nem tartok ott, rég játszottam vele....na majd hétvégén...:D
  • BaLeeX
    Addig viszont segíthetnél nekem ha éppen más nem tud értelmes választ adni. A vihar után vagyok megöltem a kalózt és az ő hajójával furikázok.
    Kérdésem: hol találom a legénységemet a hajóimat meg a tisztjeimet akik a viharban tűnhettek el?
  • BaLeeX
    Nem tudom milyen lehetőségeid vannak, de hajórablással lehet csak nagyokat kaszálni. Efoglalsz egy csatában 1-2-t majd irány a kikőtő, eladod a kereskedőnek a rajta lévő cuccokat, lövedékeket (~4-6k) irány a hajóács eladod az ágyukat róla, azaz egy sima 12-esre cseréled le őket (~6-26k) majd eladod a hajót (~10-90k).
    Viszont egy időben volt két xebec-em na akkor szívtam a legjobban a játékban. Ugyanis nem rossz hajók csak elég lassan fordulnak és baszott lassúak. Bele telt vagy 4-5 óra játékidőmbe mire szereztem egy fokkal jobb hajót na onnét már nagyon könnyű volt még jobbat szerezni. Most két Fregattom van. (feltéve ha megtalálom hova tűntek a legénységemmel együtt )
  • BaLeeX
    Baszok én rá, a kérdésemre válaszolj.
  • [Walaki]D`Lair
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Black Pearl a hajó!!!!!!!!!! HUÉÉÉÉÉÉÉÁÁÁÁÁÁ