Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Oopsz!
Bocsika! Most jöttem rá, hogy ma nem alszom itthon. Akkor majd csak hétvégére.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CarajoEsp
Hali. Másnak sem megy a http://pirate.webserver.com.my
oldal?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

barret
majd teszek bele pipát,és kipróbálom!nem láttam eddig értelmét...

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
na ijen sem volt még!kidobott a desktopra...mindig reboot szokott lenni!

pluhi
Én nem kikerülöm a vihart, hanem belemegyek. Egy jó navigátorral (Storm Helmsman ability) sok xp-vel és kevés sérüléssel jár. Több szintet léptem igy.
barret
nem érdemes leirni,magadtól is rájössz!szopás,de csak idõ kérdése...a vihart a térképen ki lehet kerülni!mindig térkép módba közlekedj!ha a célkereszt piros,akkor kell lõni én a space billentyût használom!(jó nagy)...a game meg etalon,példaértékû.csak egy kicsit összecsapták!

barret
senki#33800?

Lacc
Na azt nagyon megköszönném.

Egyébként kár, hogy nem lehet multiba tolni 😞 Egy ilyen stílusú mmorpg pl. nagyon tetszene.
Bandew
Ok. Holnapra összeírok egy tippek-trükkök leírást, és ott benne lesz minden.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Lacc
Na leszedtem én is ezt a gammát, és õszintén szólva nem gondoltam, hogy ennyire jó! Nagyon tetszik meg minden, csak még bele kell jönnöm. Már szóltam egy szigeten a kormányzónak a franciák támádásról, most vissza kéne mennem de inkább tanulgatom a játék részeit. Már meg is támadtak a vízen, de nem igazán tudtam hogy mi hogy merre van... Pl. az ágyúkat egyszer el tudtam sütni, többször nem, nem tudtam hol kell reloadolni stb. szóval ilyen lámaságok... Nem tudtok mondani egy oldalt ahol ezek nagyjából le vannak írva, vagy valaki megszánna engem és leírná nagyvonalakban? 😊

A másik meg, hogy egyszer belementem a viharba, de nem nagyon értettem mi a cél. Egy bizonyos ideig túl kell élni? Közben kaptam az xp-ket, de aztán hagytam és visszatöltöttem 😄 Szóval ott mit kell elérni?
barret
én is kérdeznék egy láma kérdést...miért nem tudok csempészni? hamarabb ottvannak a katonák mint én...és sebezhetetlenek!!!a csempészeket megölik,utána meg engem...mi a gond?

Bandew
Nem automatikusan köt ki, hanem neked kell a horgony gombra nyomni, mint amikor kilépsz a világtérképre.

Lehet, hogy ez egy láma válasz volt, mert nem egészen értettem a láma kérdést.

Csudri
Azt tudom, hogy csata közben nem lehet kikötni. De csata után már kétszer neki koccantam mindegyik szigetnek, nem köt ki a hajó.

u.i.: Köszi, hogy még mindig válaszolsz a láma kérdéseimre!

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

pluhi
Hi All!
Van az a küldi, hogy vigyél levelet a kalózok vezérének. Odamentem, és semmi ilyen szöveg. Beállhatok kalóznak, azt kész. Az inventoryban sincs semmi levél. Ilyenkor mi van????
Bandew
Csata közben nem lehet kikötni. De ha minden áron csatázni akarsz, csak nyugodtan indúlj el Redmontba, szerencsével (vagy balszerencsével) úgyis beléd köt egy kalóz, vagy francia hajó. De az Oxbaynál lévõket nem tudod legyõzni, és nem is neked kell.

Csudri
Oké! Minden tök frankó, tudom írányítani. Már csak azt szeretném tudni, hogy hogyan lehet kikötni? Mert picit fogy a legénység!

Csudri
Nem is kell hozzá crack!

Hello mindenkinek, új vagyok és azt szerezném megkérdezni van-e a játékhoz no cd crack?

Live your life like it\'s your last day...

Bandew
wasd-vel kell irányítani.

Csudri
Próbáltam a térképet, de ott meg nem halad a ladikom, csak telnek a napok és megtámadnak.

Csudri
Az már fent van.

Bandew
Amugy van magyarítás ITT!!!

Bandew
Azzal a kis hajóval nem tudod õket legyõzni. Menj a világtérképen (parancsok->térkép)akkor nem találkozol velük.

Külsõ nézetben csak akkor tudsz lõni, ha az ágyú hatótávján belül van a hajó. De ha a fedélzeten sétálsz, akkor tudszbárhová (így pontosabb is) ahová az egereddel célzol.

Csudri
Senki? Légyszi! Itt pöcsölök ezzel a rohadt a hajóval, de folyton szarrálövik! Szét akarom ágyúzni a mocskokat!

Csudri
Lenne néhány kérdésem kérdésem.(A lámaszint magas lesz!)

Hogy lehet lõni az ágyúkkal? Beállítottam a gombot, szerintem egyszer sikerült is lõni. Utánna újratöltöttem cuccal az ágyúkat de valamiért nem lõnek a bácsik!

Van-e valami végigjátszás? Egyáltalán lineáris a story vagy megyek ahova akarok?

Amikor kijövök az elsõ városból kirak a tengerre három ellenséges hajóval! Mit kell tenni? Mert megtámadni nincs értelme õket! + Mennyire kell ahhoz közelmenni, hogy át tudjak menni?

TopGun
BASSZUS!! ezt nem tudtam! eddig senki nem mondta! miutan elindultunk a partrol, utana kirak a tengerre es mikor szolit fel Daniella kb? mert kozben erosen lonek ram! 😞(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

ÁjjLe BoBBi
huu a játék magyaroítása nekem is jo lenne...hol találom ?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

TopGun
Es hogy lehet elfoglalni Greenfordot? csak a tengerrol lehet nem?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

barret
elmenekülés sima ügy,nekem space billentyû.aztán vissza a térképre,és tiszta a levegõ!

barret
esélyük sincs...szarrá lövök minden hajót!jöhetnek többen is...erõd az más,az még nem megy,persze ha valaki segitene...

No. Hallgattam a többiekre, és felraktam. Végignyomtam a "tutorialt" a fedélzetmestert követve, igy nagyjából talán az alapokkal tisztában is volnék. Hajó megjavit, áru elad, hitel felvesz, áru megvesz, majd kihajózik. Ez 5 perc játék. Ezután a kikötõben ahogy kifutunk belémköt egy kalóz valami böhömnagy hajóval, és úgy süllyeszt el, mint "papirhajót a pocsolyában"-t egy féltégla. Na mondom oké, ilyen a szerencse. Reload. Annyi eszem azért volt hogy mentek kihajózás elõtt. Megintcsak egy kalóz fogad, immár mégnagyobb hajóval. Mégegy reload, és mit ad isten, megint ott egy kalózhajó aki nem teázni akar velem... Na ezen a ponton meguntam. A kérdésem az, hogy ez most egy oltári nagy pechszéria, vagy télleg igy kezdõdik hogy az elsõ nyilvízi élmény az egy csata?

barret
valaki legyen kedves leirni,hogy lehet erõdöt elfoglalni!egy órája lövöm,és semmi...csak tapasztalati pontot kapok érte!és akármelyik erõdöt el lehet foglalni? falaise de fleurt lövöm...

Csacsi
Leszedem a progit, és megkereslek, köszönöm.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
És honnan szerezhetek csempészárut?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Sziasztok. Sajnos csak most sikerült megszerezni a játékot. Nagyon tetszik, de van egy jó pár dolog, amit nem értek.

1:Hogyan lehet csempészni?
2: Eddig egyszer sikerült hajót foglalnom, de akkor elsüllyesztettem utána. Most, hogy már van elsõ tisztem, képtelen vagyok, mert mindig lekaszabolnak?Honnan tudjam, hogy melyik hajót érdemes megtámadni?
3: Nem igazán értem a hajók adatait. Nincsen véletlenül valahol egy összhasonlító lista?
4: Nincsen valahol olyan list, hogy melyik árut mennyiért veszik, illetve adják el?
5: A fõküldiben, nem tudok visszajutni oxbaybe, mert simán kinyír a két õr, aki a hátsó ajtónál áll.
6: Mivel tudnék a leggyorsabban fejlõdni, és pénzt összeszedni.

Elõre is köszönöm a válaszokat.

pluhi
http://www.piratesahoy.net
Itt van egy adag.
TopGun
Hello! nem linkeled be akkor amiket igertel??

Macska?? Nekem inkább sárkánynak tünt, de mindegy. Nem kell ott semmit se csinálni, a prof elemegy falakon szöveget tanulmányozni, a csaj meg elmegy valami cuccosért amitöl öszedöl a templom. Elméletileg automatikusan odamennek dumálni hozzád, de másnál is volt bug, hogy nem. Töltsd vissza egy régebbi állásod és menj be újra abba a terembe.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Bandew
Ha külön mentéseket csináltok, úgy jó. De itt nem lehet profilokat létrehozni.

Bandew
Emelkednie kell 5-el szintlépéskor. Nem tudom neked miért nem emelkedik.

TopGun
Hali! ez engem is nagyon erdekelne! most ott szivok, hogy az erodot kellene elfoglalni a tengerrol, (Danielle a szarazfoldrol) de az istennek sem tudom! mindig szarra lonek! 😞(

Kurty
Már 3. szintû vagyok, de az életem még mindíg 40. Mikor növekszik? Mert úgy lecsapnak, mint a sz@rt! Pls hlp me!

Kurty
http://warezcenter.cjb.hu/smswcenter/warezcenter.php
ezt nézd meg, de itt regisztrálnod kell egy sms ben ami 400FT/hét, de letöltheted vagy 100 db 3 megás fájlba is asszem..😄

Csacsi
Nekem egy linket dobjon vki pls, ahol még fönt van a játék full verziója...

barret
ne tülekedjetek,csak szépen sorjában!

barret
én is nyomom,még sokáig!(level 18 only)

Bandew
Ja nyomhatod!

Elmiletileg igen. Nekem ugyan nem sikerült megcsákjáznom, de valahol olvastam hogy el lehet foglalni azt a szakadt hajót.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Charly
jöhet

CarajoEsp
Senki nem nyomja már? Ugyanis annyi extra mod jött ,hozzá ki ,hogy nemigaz. Minden ami idáig sok embernek probléma volt megoldódott. Ha van rá igény Belinkelem õket.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.