Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
A Sea Dogs1-et honnan lehetne letölteni?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Nem lehet a Black Pearl-t valahogy elfoglalni? Vagy esetleg kóddal megszerezni?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Végigvittem egyébként a gamét az összes meléxálal együtt. Nagyon jó volt, ugy hogy tovább is játszotam (mondjuk nincs ellenfelem a tengeren mert a ManOwar elég durva hajó föleg ha két csatahajó kíséri :)). A karakteremet vívásra és csákjázásra gyúrtam így egy hajónyi ember magam levágok, bár most hogy már a "halhatatlan" Danielle is ott harcol esélytelenek az ellenfelek.

Egyébként át lehet buznyákolni a kezdõkaraktert. Lelehet tölteni a Jack Sparow kapitányt. Marha jó a skinje. Én most proba képpen a csajt állítottam be kezdõkarakternek, most próbaképpen azzal nyomom...:)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Menj a világítótoronyhoz (ott köss ki), de az uton menj le a kanyonba. Ott lesz egy fa erõdszerüség, na az egy bánya. A bejárat rögtön balara lévõ kisházban van a bányamester beszélj vele, menj le a bányába és keresd meg a nidzyót (öszes bányász között csak egy néger van), az a felszebadítás a fejében elmondja ami kell (persze elõször fel kell szabadítani). Go vissza a bányamesterhez és vedd meg tõle a nidzsót (nem drága, asszem 1000). Vissza a négerhez aki elmondja a szükséges infot és tisztnek ajánlkozik. Na itt nekem bug volt. Zgyan is vissza kell menni Isla Muelle és a kocsmában a kocsmárostol érdeklõdni infoért. Na ha én nem vettem fel a négert akkor a kocsmárosnál nem jelent meg a szöveg ami a tivábjutáshoz kellet. Úgyhogy én felvettem (késõbb "véletlenül" elesett egy kalózokkal folytatott ütközetben) így volt szöveg a kocsmárosnál aki közli, hogy Danielle épp most ment el. A kocsma elõtt ott fex a csaj három haramia meg éppen .... eheh na azt azért nem mert mi megmentjük...

Dióhéjban ennyi.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Bandew
Börtön?
Bár nem biztos.

barret
a redmondi papnál lehet hirnevet vásárolni.barátságos jelzõ szükséges a greenford küldetés megkapásához!meg sok pénz.a redmondi paptól kapjuk a küldetést.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Köszi szépen a segítséget mindenkinek.

barret
VÉR TAPAD A KEZEMHEZ,NEM KAPOK SEHOL MUNKÁT.nagy veszteség!elkapok egy csatahajót,és eladom.ez a nagy lóvé,nem a "pénzes"kereskedõk kisérgetése...

barret
JA,

Bandew
Viszont elõnye is van, mert nem támadnak meg az útonállók.
Mindenki retteg tõled. :DDD

Bandew
Csak annyi, hogy ha nagyon elfajúl a dolog, akkor a kocsmákban nem vállalhatsz kisérõ munkét, mert mindenki fél tõled. De ez nem nagy veszteség, mert úgyse fizetik meg nagyon.
Ja, meg még annyi, hogy nem lesznek veled valami kedvesek az árusok, de az meg kit érdekel, ha ugyanannyiért adják az áruikat. :D

Ja és még egy kérdés:

Mi a hátránya ha az ilyen "megtisztelõ" rangoknak?

Ough....
Biztos valamelyik elfogott hajón volt csempészáru, én meg autómatikusan eladtam...

Lehet rajta javítani valahogy?

Bandew
Talán a csempészet.
Én sem csináltam rosszakat, aztán a végére mégis elnyertem a megtisztelõ hét tenger réme elnevezést. :D

Lenne egy kérdésem. A karakterlapomon a név alatt az áll: Gazember.
Nem csináltam semmi rosszat, miért lennék gazember. Jójó kinyírtam pár kalózt és egy két francia hajót is elfoglatam, de azokkal már játék eleje óta rosszban vagyok.

Jelent egyáltalán valamit?
Hogy lehet javítani rajta?

barret
#3302 senki??

barret
uccso 2 igen!

tibor16
A tanító küldiben kellene vennem selymet meg szantálfát, csakhogy nem találok sehol, -a kereskedõknél (3 db van?)-meg a hajógyár tul képpen a hajóács???, -vagy mi a szösz. Aztán menet közben amikor a térkép van, átválthatok-e a hajóra, vagy ez is automatán megy amikor találok vmiT???

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidõ magazin - mûvelõdés, mûvészet, játék, utazás, fotó, család...

pluhi
Hi All!
Nagyon kircsinek tûnik a játék, az elején idegesitett, hogy nincs invert mouse, meg always run, de már van, és rá is kattanok most rendesen.
barret
HELP!nem tudok csempészni!mire odaérek a találkára,a csempészeknek csak az árujuk van ott.és katonák várnak...megölték õket? ez van mindig,tán azért mert szétlõttem a hajóikat menekülés helyett? valaki segitsen,nincs pénzem!!!

barret
a kék asszem az embereid száma.

barret
három...

barret
DarkAngel kérj valakitõl mentést!

barret
CSEMPÉSZÉS UTÁN negtámnadott 3 korvett,egyenként 4! fõs személyzettel nem volt nehéz a hajófoglalás... persze kettõt szétlõttem!egy kisebb vagyonért értékesitettem a hajót...tele vagyok lével!mit csináljak vele?

Bandew
Én tudtam. De hát gondolj csak bele. Mi értelme lenne a tüzér tapasztalatának, ha nem használhatja?

TopGun
Khm...Khm..EZ EGYALTALAN NEM IGY VAN! Ugyanis csak azok lehetnek kapitanyok a hajodon akinek van vitorlazasi es vezetoi tapasztalatuk, egy tuzer mitol tudna elvezetni egy hajot? ugyanis probaltam es nem lehetett kinevezni kapitanynak

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

tibor16
Már megvan :). Másik kérdésem, -a szárazföldön vásárolok, és felmerül bennem, hogy esetleg futnék, vagy visszamennék a hajóra, vagy elõvenném az új távcsövem, -de hogy köll????
Nekem nem tûnik vmi barátságosnak az irányítás...-és nektek???

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidõ magazin - mûvelõdés, mûvészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Sziasztok. Most telepítettem a játékot, -nagyon teccene, de még az írányítással nem boldogulok. Kérlek segítsetek, -hogy a nyavajába lehet az elsõ jelenetben a kard alatt azt a kib*sz*tt (bocs) ládát kinyitni..csak a kardot tudom felvenni :((( és ezér nem tudok tovább menni.

Bandew

Akkor nem tudom.

Bandew
?????
Csak mert mikor beléptek a terembe, akkor asszondja a csajszi, hogy az övé, mert õ látta meg elõbb. És akkor jönnie kéne egy bejátszásnak.
Szerintem töltsd újra az állást. Ez itt egy bug lesz.

Bandew
Jaaaaaaaaaaa igen!!!!
Azt a valamit majd felveszi a csajszi és akkor összedõl a templom.

Bandew
csak teleportálgatni kell

Bandew
Khm..khm..
Az emberek akiket felveszel a kocsmában, belõlük csinálhatsz elsõtisztet, ha kinevezed õket másik hajóra.

TopGun
Ezt tudom, nem az a bajom, hogy nincs tiszt! hanem ELSO tiszt nincs! a tulajdonsagai annyira nem fontosak, csak addig kell amig az elso kikotobe viszem a hajot es eladom utana mehetunk vele uj hajoert, vivas kozben megvedem ha kell meg az sem problema

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Sziasztok! Nekem az a bajom, hogy nem talalok elso tisztet! a tobbibol van dogivel, de elso tiszt olyan ritka mint a feher hollo! :(( Pedig most kezdek egyenesbe jonni, kicsit zsakmanyolgatnek hajokat, de nem tudok elfogni, mert ossz. 1 elso tisztem van es neki mar van jarganya! :(

Bandew
BOCSI DE NEM HALLOM, AKKORA ITT A LÁRMA!!!!!!!!

CSÕ!

VOLT MÁR VALAKINEK OLYAN HOGY PONTOSAN NEM TUDOM MELYIK SZIGETEN KISZÁLL A HAJÓBÓL ÉS MIKOR GYORSUTAZÁSSAL AKAR MENNI KIÍRJA HOGY "NEM MEHET EL INNEN MERT VALAMI TÖRTÉNNI FOG" DE NEM TÖRTÉNIK SEMMI. TALÁN EZ AZUTÁN VAN HOGY A LÁDÁT ELVISZED AHOVA KÉNE DE ELRABOLJÁK TÕLED.

VALAKI TUDJA MINEK KÉNE OTT TÖRTÉNNIE???
barret
irhatnátok többet is,tanulnék belõle szivesen!

barret
tegnap egyszer sem volt problémám nekem sem,csak amikor befelyeztem:reboot...

barret
ha vihart látsz,ki kell lépni a térképrõl.oda,ahol a hajót nagyban látod,aztán vissza a térképre.a vihar eltünt!10-bõl 9-szer bejön!persze csak akkor,ha idõben cselekedtél.ha közel vagy,akkor már mindegy...

Mike
az imán kivül hogyan lehet a villmámcsapást elkerülni (tudom kerüljem a viharokat) csomószor elsüllyedtem már, rohadt idegesítõ

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Én úgy fogalmaznék, hogy 1.20 játszom és eddig még nem volt problémám. De istenigazából a fõszálat még nem is játszom, csak "magánzok" a tengeren.

Bandew
Azért labirintus, hogy eltévedj benne.

barret

barret
< a >

barret
<a href=http://pirates.uw.hu/>pirates otc magyaritás

Mike
új vagyok a játékban

1. hogy lehet kikötni?
2. az egér rétékenységén lehet vhogy állítani? zavaróan érzékeny

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

én meg mikor megvettem az enyémet egy csomószor kikapcsoltam a gépet, mert a printsceen helyén a power gomb van :)) rengetegszer szívtam...

War. War never changes.

barret
min nyomod? nekem 98 se-n nem müködik a térkép,csak a nevek látszanak.xp nem fagy!

barret
hát ezaz!nemt'om hol lehetnek! pedig kellenének!