4315
-
#3581 Ok, kösz a tippet!
Még két kérdés ami még így visszaolvasva sem világos:
- írtátok, hogy találkoztatok a Black Pearl-el és hajójával. Mitől függ, hogy találkozol-e vele? Meg lehet ölni? El lehet foglalni a hajóját?
(ha a főszálhoz kapcsolódik a dolog akkor vegyétek úgy, hogy nem kérdeztem semmit mivel akkor mindenképpen bekövetkezik a dolog és majd akkor meglátom)
- hol illetve mikor lehet Man-O-War hajót szerezni? -
#3580 Daniellet egyenlore ne keresd! majd elobukkan ha az arulot megtalalod, folytasd a tortenetet es kapsz ra utalast, latogasd a kormanyzokat. -
#3579 Én is ugyanitt tartok, remélem valaki megszán minket a válasszal.
Neked addig adok pár tippet: ez a vihar a történet része. Douwesenen először el kell menni a városba majd a kocsmában érdeklődni, a kocsmáros majd mondja, hogy éppen senki nem keres embert (ugye nincs semmi pénzünk és hajónk sem) hanem menj a szigeten a kalóz táborhoz (ahonnan jöttél a partotérés után ott van egy szobor, attól jobbra). Odamész és 3 lehetőséged van:
- öreg kalózt megölöd és te leszel a kapitány, kapsz 300 emberrel egy 3. osztályú hajót amivel mehetsz ahova akarsz
- felajánlod a kalóznak, hogy ha elvisz Oxbay-be de az út végén elveszik mindened és partra tesznek az oxbayi világítótoronynál de nincs hajód, az öreg a toronynál viszont ad egy abszolút gagyi halászhajót amin még ágyúhely sincs.
- ha egyik ajánlatát sem fogadod el a kalóznak utána egyszerre jön valami régi ismerősöd aki megkér, hogy szerezz vissza neki valamit Isla de muellén és ad egy hajót ami nem túl nagy de nem emléxem pontosan milyen.
Én az elsőt választottam.
Na nekem is van egy kérdésem: méghozzá ezután ugye visszatérünk az oxbay-i világítótoronyhoz de a csaj még mindig nem ért ide. Hol találom?
A magyarításban kicsit bugos a Kalandkönyv, mivel mostanában egy csomószor megjelenik, hogy bejegyzés a kalandkönybe és nem jelenik meg ott semmi új.
De a magyarosítás még így is istencsászár, anélkül még sehol nem lennék.
Szóval valaki help! -
#3576 Igen köszi, meg is leltem csak kereséglni kellett kicsit. Az első faszi tényleg közel a bejárati kapuhoz egy házban a következő meg jön egyszerre ahogy ezután kimegyek a városkapun. -
#3575 KICSIT OLVASSATOK MAR vissza a forumban! kb 5x lett leirva mit kell csinalni! -
#3574 Hello! Falais de Fleurban a ficko, valamelyik kapu melletti hazban talalhato. -
#3571 én csak oxbayt tudtam elfoglalni,és csak akkor amikor a kalózmuff mondta! ő a szárazföldön segitett! -
#3569 Kösz akkor próbálkozok. -
#3568 Jaj még egy kérdés:
Hogyan lehet megoldani, hogy tiszteket adjak a hajóm legénységéhez? Mert gondolom valahogyan meg lehet oldani, hogy én vagyok a kapitány és van mondjuk egy jó célzó meg ágyuzó tisztem és azt berakni mellém és akkor jobban célzunk.
Az is elég érdekes, hogy kapitányt váltani csak a hajóácsnál a menüben tudok. Biztos én vagyok a béna de még nem jöttem rá a dologra. -
#3567 Igen, az az egyetlen küldi ahol a kocsmáros sem segít. :D
Lehet, hogy most kikészülsz, de én senkitől sem tudtam segítséget kérni. Egyszerűen elindultam a városban és minden házba bementem, mindenkivel beszéltem. Azért annyit segítek neked, hogy egy házban van. -
#3566 Feltennék egy kérdést, mivel van amivel nem boldogulok.
Szóval megkaptam azt a küldetést az Oxbay-i hajóácstól, hogy vigyek el egy ládikát a Redmondi kocsmába. Előtte lakapcsolt két ürge akiket nem lehetett megsebezni, a hajóács szerint Falaise De Fleur-ben van az ember akitől kapta a kis ládát de én nem találom. A kocsmárostól meg mástól sem tudtam rákérdezni. Hol keressem? -
#3565 Tényleg elég lineáris. A lényeg, hogy mindig a kocsmárossal beszélj. -
#3564 Ne a végigjátszásd keresd, hanem töltsd le a magyarítást és JÁTSZ. Mi élvezet van abba ha leírás alapján végignyomod? Mellesleg nagyon lineáris a játék, mindent leírnak, hogy mit kell csinálnod általában még össze sem tudod keverni.
Nagyon jó a játék megerősítem. Tegnap álltam csak neki. Viszont kibaszottul meg is szopatott, mivel az Angol kormányzó amikor elrendelte, hogy fegyverezzem fel a hajómat és segítsek visszavenni Oxbay-t (előtte ugye a legénység a flottámmal visszajött redmondba, én a francia hajón menekültem) aztán ugye börtönbe csuktak és mikor kiengedtek volt 1 hajóm a 3 helyett... Méghozzá egy Xebec (vagy mi) a 2. helyen volt egy király gyors galleon na az faszán eltűnt most szereztem még egy Xebec-et de nem tudok új hajókat foglalni, mert vagy csapatostul járnak, vagy szétlőnek de álltalában elmenekülnek és nem érem utol őket a 10-es sebességemmel... Szóval itt kicsit elqrták a játékot, mert akkor legalább megkaphattuk volna a hajót amit elcsórtunk a franciáktól nem pedig koszos 10.000 aranyat nagy jutalom gyanánt amin még egy csónakot se nagyon lehet venni...
Ezzel tökölök már kb. 5 órája, hogy valami normálisabb hajót szerezzek. -
mustar #3563 Hol találok végigjátszást? -
#3562 ne add fel ilyen könnyen! én szememben ez az év játéka!imádom! -
#3561 semmi... -
#3560 Kérdés (gondolom már volt 1000-szer de visszanéztem kereséssel és nem találtam): szóval a játék legekejln vettem fel kölcsönt Oxybarba, simán vissza tudnám már fizetni de nem lehet mert a franciák megtámadták és ha ki akarok kötni szarrálőnek. Ötlet? Mi lesz ha letelik a 3 hónap? -
#3559 Bocs, már látom hogy van magyarítás csak vissza kellett volna olvasnom. KIRÁLY!!! -
steweee #3558 kiptóbáltam még anno a megjelenéskor.nagyon jó lenne a gém, ami nekem nem tetszett hogy pl a kezdő városban ha lementem a dungeonba és felszaladtam mert legyengült a kari, akkor visszamenéskor újratermelődtek a szörnyek amiket levertem.miért van ez?az összes dungeon ilyen a játékban?no mindegy, amúgy sem tudtam elhajózni és mindig szétlőttek a franciák.pedig a grafika gyönyörű, szivesen játszottam volna vele -
#3557 Ámberek, levén magyarítás ehhez a gammához?
Mert most állok majd neki és a magyart jobban szeressük. -
#3556 és még több sor ágyuja van! -
[Walaki]D`Lair #3555 Nem, csak még nem találkoztam ezzel a hajótípussal azért kérdeztem....szal még a Battleship-nél is nagyobb....(aztakurvaeget!!!...:))) -
Redfox #3554 Happy Halloween!
És jóccakát. -
#3553 Igen ahhoz, hogy továbbjátszhass, ahhoz kell a mod. -
#3552 [big]a mod "keze"lehet a dologban!!! -
#3549 de onnan hogy mész vissza a térképre? ott a játék vége...nekem nem sikerült visszamenni,pedig szerettem volna! -
#3548 a legnagyobb hadihajó,amit a fekete gyöngy elpusztitásához lehet felhasználni.de gondolom,te ezt biztosan tudod. -
[Walaki]D`Lair #3547 Milyen hajó ez a Man-O-War? -
#3544 Hmmm Hmmm
Igen igy már én is jártam
Elmesélem az én történetemet hátha segiteni tudok vele.
De elöször egy kérdés: A Magyaritást használod-e?, mert ugytudom ez annak a bugja. Legalábbis az én esetemben.
Tehát a történet:
Egyszer volt, hol nem volt... Cunceicao szigetén a kereskedötöl felvettem egy munkát. Azt irta a naplóba hogy Redmond városába egy Thomas O'Braen nevü kereskedönek vigyek el egy hajórakomány árut egy hónapon belöl. annak rendje és módja szerint pár nap alatt odaértem az áruval, stimmelt a kereskdö neve is és mégsem tudtam neki odaadni a cuccot.
Ekkor fogtam magam és elkezdtem szigetröl szigetre járni a kereskedöket és lássatok csodát Oxbay Szigetén Greenwood városában egy tök más nevü kereskedö átvette tölem az árut küldetés szerint. Tehát nem eladni kellett neki hanem párbeszéd közben befejeztük a küldetést és a naplóban is kipipálta a feladatot!!
Tehát a javaslatom az hogy járd körbe az összes kereskedöt!
Remélem segit ... -
#3540 Miért, azt én is megszereztem. -
#3539 manowar csaló kóddal lett meg ugye? -
#3536 Ugye miután eladtad, nem mentedted el?
Azt nem oda kell vinni, hanem a csempészekhez. Menj a kocsmába és keresd meg a smugler nevű fickót. Vele beszélj meg egy találkát, elmondja hova kell menned. Elviszed oda az árut és akkor ok lesz. -
#3534 Az igazából nem barlang hanem bánya, és Greenfordból kijövet találod meg. De tudtommal a küldetés második fele, az az, hogy beszélned kell egy kémmel Oxbay kocsmájában. -
Roll #3533 Elkísértem az Albion-t Redmond-ba és az ördög sziklánál találkoztam azzal a hapsival aki elvezette a katonákat a barlangba.
A kalandkönyvbe az van hogy fejezzem be a küldetés második felét, de nem találom a barlangot ahol a katonák vannak.
Egy barlangot tudok de ott nincsenek (oxbay barlang).
Van valahol másik? -
#3532 Hát a gyorsutazás gomb!
Egyből odavisz az ellenséges hajóhoz időveszteség nélkül. -
#3531 ??? -
Roll #3530 Mi az a teleport? -
#3529 Ja! Csak a teleporttal. :D -
#3528 közel kell menni hozzá,és közvetlen közelről oldalba lőni! csak egyszer kell...messziről ne puffogtass,mert akkor már nem mehetsz mellé! -
#3527 Hát ne hagyd magad. Vagy ne csáklyázd meg. Ha meg ő csáklyáz meg, akkor nem menj annyira közel hozzá.